Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 17:49   #1141
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 17:58   #1142
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

sas witaj z powrotemmam nadzieje ze wszystko Wam sie jakos poukłada.

martucha to musialobyc mega obejrzec taki film .O Durczoku nie wieidzialam

kliwia a co to po 25 roku zycia juz nie ma sie urodzin hehe.My wyprawiamy raz na jakis czas ,ale nie co roku.

My wrocilismy juz z plazy ,ja dostalam@ i tak sie zle poczulam ze musielismy szybciej wrocic.

iwka no to wszysko tlumaczy 200 euro tez bym nie dala a swoja kupilam za 60 i jest niezla.Tutaj tez tak jest jak zrobi sie ladnie na dworze,wszyscy jada w jednym kierunku Niestety tutaj tak malo jest tycj pieknych cieplych dni ,ze jak sie nie wybierzesz nad wode to potem moze byc okazja za rok dopiero My pojechalismy tak 30 km za nasza miejscowosc wiec nie bylo tak zle
Tez mam problem z cytowaniem na wizazu,ale to chyba tylko dzis.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-05-23 o 18:03
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 18:12   #1143
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
to ja odpowiem Wam w jednej wiadomości: u mnie jest tak źle, że nawet nie za bardzo mam ochotę zaglądać na wizaż..
Co sie dzieje kochana

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta:/
tak to juz czasem bywa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 18:25   #1144
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jeste, jest

a Karteczki sliczniutkie. Ty tez masz jakąs swoją stronkę??
dziekuje stronki jeszcze nie mam, ale może kiedys...
na razie tylko watek na wizazu (w podpisie)

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dziękuje

Cytat:
zapalenie oskrzeli. w piątek byłam u lekarki. ona mówi: powiedz "aaa...", a ja zachrypiałam coś w rodzaju: "hrraa...".
zdrowka zycze
Stary 2010-05-23, 18:26   #1145
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
dzieki

szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta:/
Domi troszkę denerwują mnie takie wypowiedzi jak ta Twoja. Bo to, że parę dziewczyn tylko napisało, że Polusia fajnie wyszła na zdjęciach nie znaczy, że wszystkie pozostałe w tym ja nie zauważyłyśmy zdjęć.
Wiesz dobrze, że zachwycamy się wszystkimi wizażowymi dziećmi bo są śliczne-bez wyjątku, ale każda z nas odpowiada ta te posty, na które chce odpowiadać.
Ja nie mam do nikogo pretensji, że na wczorajszego posta z wklejonym linkiem odpisała tylko India miała coś na ten temat do powiedzenia, więc mi odpisała i nie mam pretensji do reszty dziewczyn
Stary 2010-05-23, 18:42   #1146
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Domi troszkę denerwują mnie takie wypowiedzi jak ta Twoja. Bo to, że parę dziewczyn tylko napisało, że Polusia fajnie wyszła na zdjęciach nie znaczy, że wszystkie pozostałe w tym ja nie zauważyłyśmy zdjęć.
Wiesz dobrze, że zachwycamy się wszystkimi wizażowymi dziećmi bo są śliczne-bez wyjątku, ale każda z nas odpowiada ta te posty, na które chce odpowiadać.
Ja nie mam do nikogo pretensji, że na wczorajszego posta z wklejonym linkiem odpisała tylko India miała coś na ten temat do powiedzenia, więc mi odpisała i nie mam pretensji do reszty dziewczyn

tylko, ze ja czesto jestem olewana :/

wiec czasem nie dziwie sie kasiher

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 18:49   #1147
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 18:56   #1148
stokrotka24
Zakorzenienie

melduje się po kilkudniowej nieobecności
Cytat:
iwka28

ale mi Was brakowało...
nam ciebie też brakowało

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
szukam noclegow w sopocie na weekend Bożego Ciala
znacie jakies miejsca i polecacie?
najlepiej blisko morza
ja w sopocie byłam tylko raz jeszcze w szkole podstawowej, więc żadnych miejsc nie znam, ale sopot wywarł na mnie bardzo duże wrażenie i chętnie sama bym tam pojechała, więc jak coś znajdziesz i sprawdzisz to chętnie wezmę kiedyś namiary

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Madzia no ładnie ale najwazniejsze, ze jest humorek

zamieszczam moje dzisiejsze kartki
ładne kartki, takie oryginalne i pomysłowe

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dzieki tam jeszcze nie dotarlam
Laski spadam na plaże bede wieczoremMilego dnia wszystkim zycze
oj jak zazdroszczę ci tej plaży, tez chętnie bym się powylegiwała

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Rosette tż wczoraj na Łanach był (dobrze odmieniam łany??). Pojechali wieczorem i przed 5 zjechali na jednostkę...Powiem Ci, że tż ma dość już tego...kolejna noc nie przespana. Dzisiaj obudzili ich po 8 na zbiórkę, mój tż w dzień nie potrafi spać więc kolejny dzień na nogach. Zastanawiam się dlaczego nie wysyłają ich w dzień tylko na noc. Jak wczoraj pojechali to tam już woda była.
współczucia dla twojego tz, powinni tą prace jakoś rozdzielić a nie wszyscy cały czas robią bez odpoczynku. Mojego przeżucili dzisiaj w inne miejsce na poligon z dala od domu i przez tydzien na pewno nie wróci

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
za kciuki dziękuję a Twój maż ma niezłe poczucie humoru, lubię taki styl
TŻ dzisiaj wraca. Wczoraj byłam na parapetówce i o dziwo głowa mnie wogóle nie boli Było fajnie, choć na 30 osób- znałam 4 ( w tym właścicieli mieszkania). Ach.... kiedy my zrobimy parapetówkę
doczekacie się parapetówki, szybciej niż ci się wydaje my pewnie za jakieś 2 miesiące będziemy robić

Cytat:
Hej

Chcialam się pochwalić, że moja ślicznotka dzisiaj skończyła 5 miesiecy

a to Polusia z dzisiejszego spacerku
gratulacje z powodu tych 5 miesięcy Polusi dlaczego ja nie widzę zdjęcia?
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
przygarniecie mnie spowrotem ??
troche sie zaniedbalam znowu nio ale teraz juz postaram sie byc na bieząco..chociaz to trudne tyle sie u was podzialo nio nic wracam do czytania
witamy z powrotem i cieszymy się że jestes z nami, współczucia kochana z powodu dziadka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Madzialenka - jesli dobrze przelozylam to ten dom ma 213.677m2? jak mezul wroci z pracy to go zapytam i dam znac dokladnie
to bardzo duży ten dom będziecie mieli, ja marze o chociaż połowie z tego

Zaraz idę nadrabiać resztę bo jeszcze nie doczytałam wszystkiego.

A ja byłam wczoraj w kinie na robin hoodzie. Fajny był, podobał mi się, lubię tego aktora, taki męski jest Zaprosiła mnie do siebie siostra tz i razem z jej znajomymi po drinkowaliśmy sobie. Dobrze, ze nie siedziałam sama bo trochę smutno jak tz nie ma

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:00   #1149
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
tylko, ze ja czesto jestem olewana :/

wiec czasem nie dziwie sie kasiher
Domi nie możesz od każdej z nas egzekwować odpowiadania na każdy Twój post...wiesz ja wychodzę z założenia, że jak nie mam na czyjąś wypowiedź nic do powiedzenia to nie będę wymyślać nic na siłę co będzie miało sztuczne brzmienie.
Takie trochę dziecinne masz podejście do tej kwestii... każda z nas jak jeden mąż musi odpisać na Twój post bo jak nie to Cię olewamy

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-23 o 19:02
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:19   #1150
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Stokrotko a jak twój tż??w domu czy też ich wysłali??
mój jest na poligonie, ale 2 dni był w domu. W sobotę rano odwiozłam go do Zagania, a dzisiaj dzwoni, że właśnie do Wędrzyna jedzie. Od nich na pomoc przy powodziach jeszcze nikt nie pojechał, ale chodzą słuchy, ze tez mogą jechać

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
iwka28 no i pomysl na biznes wizazowy juz jest a ja jestem ochroniarz 24na dobe

Rosi Magda mimo wszytko dziekuje kciuki sie przydaly - pani promotor byla zachwycona powiedziala ze nic niezmienia i ze widzimy sie 11 czerwca z cala praca zeby j zlozyc do dziekanatu! i powiedziala ze to najlepszy wstep jaki dotychczas czytala.. (mi sie niepodoba bylam zadowolona z zakonczenia a nie ze wstepu) to jej mowie ze to nic specjalnego i ze poprostu otworzylam spis tresci i po kolei pisalam co mam w pracy a ona ze kazdy tak robi ale nie kazdemu wychodzi to jej mowie ze mialam wene a ona no tak to byl 2 trymestr najbardziej plodny i sie smiala ze tak dobrze bo mam 2 mozgi hahahah

wiec jest super
zdolniacha z ciebie, ale nie ma się co dziwić jak we dwoje piszecie pracę, co dwie głowy to nie jedna, synek w brzuszku pewnie też pomaga

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki

W środe bylismy na weselu siostry tża, w czwartek na poprawinach. Nawet fajnie było, mieli świetną orkiestrę, ciagle jakieś skecze przedstawiali, w większości zbereźne wśród gości było wiele starszych osób, ołmy były zszokowane jak widziały faceta z orkiestry ze sztucznymi cycami i w różowych koronkowych stringo-szortach
Oczywiście musiałam sie wkurzyć troche na tża, który zostawiał mnie samą przy stoliku jak inni tańczyli, a sam stał na zewnątrz i plotkował o pierdołach.Tak zawsze robi jak jest jakaś impreza, nie cierpię tego znika na dwie godziny a potem się dziwi czemu jestem zła. A jak sie go pytam o czym tak zawzięcie rozmawiał to mówi że o samych pierdołach, juz dokładnie nie pamieta a mówią ze kobiety to plotkary
.
mój też tak zawsze robi i mnie to wkurza, jemu zawsze jest gorąco i większość czasu spędza na dworze, nawet w zimie potrafi wyjść w samej marynarce i tak stać na dworze a później gardło go boli

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od tego kiedy załatwimy kredyt i podpiszemy umowę kupna Liczę że będzie to jeszcze w czerwcu i idealnie na I rocznicę mielibyśmy własny kat. Potem zapraszamy elektryka i hydraulika kogoś od cyklinowania.. Tak więc nie wiadomo kiedy zaczniemy i jak długo to potwa. Znalazłam kolejną stronkę z masa pomysłów deccoria.pl

Tż jest na wyjeździe integracyjnym a ja właśnie sączę gin z tonikiem a co! ciężko pracowałam przez cały tydzien, to mi sie należy
to trzymam kciuki aby wszystko szybko poszło z kredytem. ja też często szukam inspiracji na tej stronie, fajne pomysły tam są

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
punkt doradztwa remontowego - PM2009 bosko
moj maz byl najlepszy... mowiac "i tak odwalasz najciezsza robote.. bo pilnujesz caly czas syna hahahaha"
super powiedział, aż miło czytać o takim dobrym mężu. Co do uczulenia na słońce, to ja tez je mam niestety, często wyłażą mi bąble czerwone na całym ciele a wieczorem robią się białe, nie mogę też sie za dużo opalać. ale mamy jasną karnację i taki już nasz urok

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej laseczki

znów mnie trochę nie było... heh... dziękuję za miłe słowa co do brzusia
co do płci to nie znam jeszcze, dopiero ok 10 czerwca idę do gina i mam nadzieję już wtedy się dowiem a miesiąc... 19 tydzień to chyba końcówka 4 ...
samopoczucie fizyczne jak najbardziej oki, wymioty i cała reszta przeszła, tylko okrutne bóle głowy zostały i teraz afty ciągle mi wyskakują...i znikać nie chcą, ale jakoś przeżyję...
za to psychicznie... jest tragicznie.... nie będę Wam tu truć, ale z mężem jest coraz gorzej, moja cierpliwość właśnie doszła do granicy i koniec... tym razem raczej się już nie dogadamy i myślę, że rozstanie to tylko kwestia czasu.... no chyba, że zdarzy się cud, a w to nie wierzę, ale mniejsza o to... nie chce o tym nawet myśleć... chociaż jeden dzień chcę odpocząc, póki go nie ma...
przykro mi z powodu waszych kłótni, może się zmieni coś jak dzidzia się urodzi, może mąż zacznie bardziej doceniać rodzinę. Będzie dobrze, nie spisuj jeszcze wszystkiego na straty

Uf przebrnęła, jeszcze tylko K mi został do nadrobienia.
W piątek odebrałam moje wyniki na hormon prolaktynę i wyszły bardzo dobrze. teraz muszę iść na konsultacje do gina bo pewnie jest inna przyczyna, że leci mi mleko z piersi. Oby to nic groźnego nie było.

Idę coś przekąsić

Łukaszek
Stary 2010-05-23, 19:35   #1151
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

mnie to wnerwia, jak ktoś się dopomina o uwagę, przez co zachowuje jak rozpieszczone dziecko
Cytat:
Domi nie możesz od każdej z nas egzekwować odpowiadania na każdy Twój post...wiesz ja wychodzę z założenia, że jak nie mam na czyjąś wypowiedź nic do powiedzenia to nie będę wymyślać nic na siłę co będzie miało sztuczne brzmienie.
Takie trochę dziecinne masz podejście do tej kwestii... każda z nas jak jeden mąż musi odpisać na Twój post bo jak nie to Cię olewamy

Wiecie co... ja sie dziś z rodzinką wybrałam na wycieczkę, a przy okazji w stronę Włocławka zobaczyć jak tam woda przez tame szoruje.
Rano nas w Gąbinie na droge w stronę Wisły nie puścili, a za chwilę w radiu usłyszeliśmy, że woda przerwała tam wał...
o masakra, co tam się dzieje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 19:43   #1152
bzyczka1
Zakorzenienie

Stokrotko mi tż po południu mówił że jutro już prawdopodobnie ich odwołają i będą wracać do domu.
Masz rację...smutno tak jak tż nie ma

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:43   #1153
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to bardzo duży ten dom będziecie mieli, ja marze o chociaż połowie z tego
no dosc spory
zycze wymarzonego domku Wam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:46   #1154
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć gaduły,
coś mnie jakieś przeziębienie bierze:/ Chyba po wczorajszym grillu.

Z parapetówką postanowiliśmy, że najpierw zrobimy dla znajomych w długi weekend i przyjdzie ten kto będzie chciał, reszty nie będziemy się prosić.

Aniu, dobrze, że zwróciłaś uwagę na te niektóre pretensje za brak odpowiedzi na posta. I teraz piszę ogólnie, w pewnym sensie jako taką uwagę na przyszłość, więc mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę. Trochę dziwne jest moim zdaniem obrażanie się za to, że ktoś nie odpowiedział. Przecież każda z nas czyta chyba każde wypowiedzi i nie olewa nikogo, po prostu odpisujemy jak mamy coś do powiedzenia albo jak ktoś o coś pyta. Trudno odpowiadać na wypowiedź w stylu "Byłam dzisiaj na piwie z koleżankami", przecież nie będziemy sztucznie odpowiadać "oooj jak super" Czasami niektóre posty po prostu przyjmuje się do wiadomości i tyle. Naprawdę wkurzające są uwagi w stylu "Nie mam po co tu zaglądać, bo i tak mnie nikt nie zauważa, olewa ITP" albo "Pewnie i tak mnie nikt nie pamięta" specjalnie, żebyśmy jeszcze pocieszały i przekonywały, że tak nie jest. Przecież to jest oczywiste, że nikogo nie olewamy. Znamy się już tyle, że każda z nas powinna zdawać sobie z tego sprawę. Amen

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-05-23 o 19:48
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:48   #1155
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)

Uf przebrnęła, jeszcze tylko K mi został do nadrobienia.
W piątek odebrałam moje wyniki na hormon prolaktynę i wyszły bardzo dobrze. teraz muszę iść na konsultacje do gina bo pewnie jest inna przyczyna, że leci mi mleko z piersi. Oby to nic groźnego nie było.

Idę coś przekąsić
Stokrotko daj znać po wizycie u gina co Ci powiedział
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

mnie to wnerwia, jak ktoś się dopomina o uwagę, przez co zachowuje jak rozpieszczone dziecko

Wiecie co... ja sie dziś z rodzinką wybrałam na wycieczkę, a przy okazji w stronę Włocławka zobaczyć jak tam woda przez tame szoruje.
Rano nas w Gąbinie na droge w stronę Wisły nie puścili, a za chwilę w radiu usłyszeliśmy, że woda przerwała tam wał...
Maja ja ogladam w tv co się dzieje i masz rację masakra...te przeogromne ilości wody, która wały niszczy jakby z cukru były...
u mnie w centrum też podobno wały popękały
nie wyobrażam sobie nawet co muszą czuć Ci wszyscy ludzie

Bzyczko to pewnie mąż jak wróci padnie jak kawka, mam nadzieje ze nie będą go zaraz na służbe ciągnąć ??

Aniu świetnie to ujęłaś podpisuję się pod tym

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-23 o 19:51
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:53   #1156
MAGiALENA
Zakorzenienie

mam pytnie do polonistek:

jak lepiej brzmi? / jak jest poprawnie?
- odbędzie się w naszej stancji przy ul. ...
- odbędzie się u nas na stancji przy ul. ...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 20:00   #1157
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja ja ogladam w tv co się dzieje i masz rację masakra...te przeogromne ilości wody, która wały niszczy jakby z cukru były...
u mnie w centrum też podobno wały popękały
nie wyobrażam sobie nawet co muszą czuć Ci wszyscy ludzie
masakra, jak na tvn 24 pokazują ten przerwany wał
Policja poblokowała drogi w pobliżu, ale byliśmy po przeciwnej stronie Wisły i tam też nie ciekawie
A we Włocławku... takeigo przemiału na tamie, to jeszcze nie widziałam (i żeby woda zalewała chodnik, po którym nie raz chodziłam i zerkałam daleko w dół na ówczesne lustro wody )
Stary 2010-05-23, 20:02   #1158
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
masakra, jak na tvn 24 pokazują ten przerwany wał
Policja poblokowała drogi w pobliżu, ale byliśmy po przeciwnej stronie Wisły i tam też nie ciekawie
A we Włocławku... takeigo przemiału na tamie, to jeszcze nie widziałam (i żeby woda zalewała chodnik, po którym nie raz chodziłam i zerkałam daleko w dół na ówczesne lustro wody )
Echhh Maju to żywioł i tego się nie da zatrzymać, tzn. jak widać możemy próbować, ale nie zawsze człowiek z tej walki wyjdzie zwycięsko

ja też oglądam Tvn 24 i Polsat News na przemian, przygnębiające widoki...
Stary 2010-05-23, 20:24   #1159
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Nic nie wymagam. Akurat post dotyczył MOJEGO DZIECKA, wiec chyba moglo mi sie zrobic przykro, ze pisze, ze skonczyla 5 mies i wkleilam fotki i wiekszosc przeszla obok tego obojetnie?

Cytat:

śmieszne wiesz

Akurat tyle czasu jestem na wizazu i znam tyle osob, ze nie musze dopominać sie o uwage.
Tyle z mojej strony

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-05-23 o 20:29
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 20:29   #1160
iwka28
Wtajemniczenie

India - śliczne kartki, wspominałam wcześniej że zazdroszczę i Tobie i Magialenie talentu.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
sas witaj z powrotemmam nadzieje ze wszystko Wam sie jakos poukłada.
martucha to musialobyc mega obejrzec taki film .O Durczoku nie wieidzialam
kliwia a co to po 25 roku zycia juz nie ma sie urodzin hehe.My wyprawiamy raz na jakis czas ,ale nie co roku.
My wrocilismy juz z plazy ,ja dostalam@ i tak sie zle poczulam ze musielismy szybciej wrocic.
iwka no to wszysko tlumaczy 200 euro tez bym nie dala a swoja kupilam za 60 i jest niezla.Tutaj tez tak jest jak zrobi sie ladnie na dworze,wszyscy jada w jednym kierunku Niestety tutaj tak malo jest tycj pieknych cieplych dni ,ze jak sie nie wybierzesz nad wode to potem moze byc okazja za rok dopiero My pojechalismy tak 30 km za nasza miejscowosc wiec nie bylo tak zle
Tez mam problem z cytowaniem na wizazu,ale to chyba tylko dzis.
Ja niestety jestem zdana na transport publiczny i nie mam jak "odjechać" od tłumów w okolicach naszego molo Ale za to w tygodniu mam co jakiś czas wolne i wtedy na plaży jest świetnie, ponieważ jest dosyć duża i zadbana I jeszcze w sezonie letnim budują kawiarenki prosto na plaży - do każdej jest zejście z deptaka wprost do kawiarki i najczęściej mają część pod dachem (konstrukcja z drewna i szkła) plus stoliki na plaży z kanapami, poduszkami i pochodniami do ogrzewania jak się chłodniej robi. W lecie jest tam super siąść z kawką i patrzeć na morze.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć gaduły,
Z parapetówką postanowiliśmy, że najpierw zrobimy dla znajomych w długi weekend i przyjdzie ten kto będzie chciał, reszty nie będziemy się prosić.
Aniu, dobrze, że zwróciłaś uwagę na te niektóre pretensje za brak odpowiedzi na posta. I teraz piszę ogólnie, w pewnym sensie jako taką uwagę na przyszłość, więc mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę. Trochę dziwne jest moim zdaniem obrażanie się za to, że ktoś nie odpowiedział. Przecież każda z nas czyta chyba każde wypowiedzi i nie olewa nikogo, po prostu odpisujemy jak mamy coś do powiedzenia albo jak ktoś o coś pyta. Trudno odpowiadać na wypowiedź w stylu "Byłam dzisiaj na piwie z koleżankami", przecież nie będziemy sztucznie odpowiadać "oooj jak super" Czasami niektóre posty po prostu przyjmuje się do wiadomości i tyle. Naprawdę wkurzające są uwagi w stylu "Nie mam po co tu zaglądać, bo i tak mnie nikt nie zauważa, olewa ITP" albo "Pewnie i tak mnie nikt nie pamięta" specjalnie, żebyśmy jeszcze pocieszały i przekonywały, że tak nie jest. Przecież to jest oczywiste, że nikogo nie olewamy. Znamy się już tyle, że każda z nas powinna zdawać sobie z tego sprawę. Amen
No i dobrze z tą parapetówką robicie
A o nieodnoszenie się wszystkich postów - trudno odnosić się do wszystkich jak się nie ma nic do powiedzenia.

Cytat:
mam pytnie do polonistek:

jak lepiej brzmi? / jak jest poprawnie?
- odbędzie się w naszej stancji przy ul. ...
Na pewno na stancji.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 20:30   #1161
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Echhh Maju to żywioł i tego się nie da zatrzymać, tzn. jak widać możemy próbować, ale nie zawsze człowiek z tej walki wyjdzie zwycięsko

ja też oglądam Tvn 24 i Polsat News na przemian, przygnębiające widoki...
w Torunie zalało cały Bulwar Filadelfijski, z parkingu, na którym zawsze zostawiamy samochód tylko dach budki wystaje
(chociaż tablice na murach pamiętają większe powodzie)
Cytat:
śmieszne wiesz

Akurat tyle czasu jestem na wizazu i znam tyle osob, ze nie musze dopinać sie o uwage.
Tyle z mojej strony
ale się dopominasz
Sama przeczysz temu, co napisałaś

Ja na przekór omijam jak ktoś się się dopomina - na wszystkich wątkach

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A o nieodnoszenie się wszystkich postów - trudno odnosić się do wszystkich jak się nie ma nic do powiedzenia.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-23 o 20:39
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 20:33   #1162
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno na stancji.
dziękuję.

Stary 2010-05-23, 20:36   #1163
bzyczka1
Zakorzenienie

Magialena ja bym napisała tak:

Aniaaa84 no padnie jak kawka i pewnie nie wstanie przez 3 dni mam tylko nadzieję że nie będą musieli do pracy od razu jechać i że dostaną jakieś wolne za to.

Domiks no fajnie że Pola skończyła 5 miesięcy ale wiesz, nie wszystkie dziewczyny przeżywają, tak ważne dla Was wydarzenia, by pisać o tym. Zainteresowanie okazały dziewczyny które były tym naprawdę zainteresowane, wolałabyś aby każda z nas coś napisała, nie koniecznie szczerego?

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 20:38   #1164
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Nic nie wymagam. Akurat post dotyczył MOJEGO DZIECKA, wiec chyba moglo mi sie zrobic przykro, ze pisze, ze skonczyla 5 mies i wkleilam fotki i wiekszosc przeszla obok tego obojetnie?

śmieszne wiesz

Akurat tyle czasu jestem na wizazu i znam tyle osob, ze nie musze dopinać sie o uwage.
Tyle z mojej strony
No i przeczysz sama sobie, piszesz ze NICZEGO NIE WYMAGASZ a zaraz dalej, że robi Ci się przykro bo wklejasz fotki Poli i większość z nas przechodzi wobec tego faktu "do porządku dziennego"
dla mnie to nic innego jak wymaganie ustosunkowania się do każdego Twojego postu, bo jak się tego nie zrobi to zaraz będzie tekst "ze nikt nie zauważył" albo "że przechodzi się wobec tego obojętnie"

nie raz nie dwa pisałyśmy, że fotki Poli są świetne, genialne i że ona sama w sobie nas rozbraja...teraz tylko trzy dziewczyny napisały o fotkach, ale to nie znaczy, że reszcie się nie podobaja bo nikt nic takiego nie napisal

"robisz z igły widły" Domi serio i strasznie mnie takie wypowiedzi irytują i zgadzam się z Mają dopominasz się o uwagę bo gdyby tak nie było to byś nie napisała "szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta:/"

z mojej strony koniec tematu
Stary 2010-05-23, 20:40   #1165
Ana***
Zakorzenienie

Misqa przykra sprawa... mam nadzieję, ze dogadacie się z mężem... niekoniecznie przez rozmowę, rozwiązywać problemy można na różne sposoby... Nie poddawaj się!

Ja oczywiście na chwilę... bo jestem taka zaganiana, że szok i jak dobrze pójdzie to rok szkolny skończę 4 lipca a jak nie to w połowie, super po prostu...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 20:41   #1166
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no dosc spory
zycze wymarzonego domku Wam
dzięki na razie pocieszymy się naszym mieszkankiem, ale w przyszłości kto wie, morze dorobimy się domku (albo garba)

Cytat:
Cześć gaduły,

dobry pomysł, zawsze się przecież znajdzie ktoś kto nie będzie mógł, komu nie pasuje, jak tak popatrzycie na wszystkich to nigdy nie zrobicie tej parapetówki

Cytat:
Stokrotko daj znać po wizycie u gina co Ci powiedział
będzie dobrze
dzięki dam znać, ale idę dopiero jak mi się skończy okres czyli za jakiś tydzień bo jeszcze nie dostałam. pewnie zaleci mi usg piersi.

Idę zaraz spać bo wczoraj do 2 w nocy siedzieliśmy i niedospana jestem, a jutro o 6 trza wstać

Łukaszek
Stary 2010-05-23, 20:44   #1167
iwka28
Wtajemniczenie

Magialena - a co będzie u Was na stancji????

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 20:49   #1168
india83
Zakorzenienie

Cytat:

no straszne widoki, ja prawie caly dzien zerkam na tvn 24 i az trudno uwierzyc w to co sie dzieje

Cytat:
Cześć gaduły,

popieram!!
Ile razy się zdarzylo, że na mojego posta zareagowała 1-2 dziewczyny, ale co z tego? sama nie zawsze odpowiadam na kazdego posta, ale jeszcze nigdy nie oznaczalo to tego, ze kogos olewam

Cytat:
India - śliczne kartki, wspominałam wcześniej że zazdroszczę i Tobie i Magialenie talentu.

No i dobrze z tą parapetówką robicie

Na pewno na stancji.
a dziekuję, ale jeszcze nie jestem wprawiona jak MAGIALENA... po prostu sprawia mi to wielka przyjemnosc.

Zaraz bede się chwalić kartko-albumem dla mojego chrzesniaka z okazji roczku

Cytat:
w Torunie zalało cały Bulwar Filadelfijski, z parkingu, na którym zawsze zostawiamy samochód tylko dach budki wystaje
(chociaż tablice na murach pamiętają większe powodzie)

ale się dopominasz
Sama przeczysz temu, co napisałaś

Ja na przekór omijam jak ktoś się się dopomina - na wszystkich wątkach

Maja a w Toruniu to jeszcze nie koniec- czekamy na fale kulminacyjna, ktora ma byc ok. 3 w nocy. Ale przez to, ze waly pusciły kolo Plocka u nas nie bedzie tak tragicznie szczescie w nieszczesciu. a tak w ogole zaczelo niezle padac
Stary 2010-05-23, 20:52   #1169
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Magialena - a co będzie u Was na stancji????
Z okazji 1. rocznicy naszego ślubu
zapraszamy
Sz.P. Janinę i Jana Iksińskich
na podwieczorek, który odbędzie się
dnia 6 czerwca 2010 roku o godz. 16:00
u nas na stancji
przy ul. Niewiadomej 1/2 w Lublinie.

nie wiem w ogóle , czy tak może być...

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2010-05-23 o 20:53
Stary 2010-05-23, 20:53   #1170
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Maja a w Toruniu to jeszcze nie koniec- czekamy na fale kulminacyjna, ktora ma byc ok. 3 w nocy. Ale przez to, ze waly pusciły kolo Plocka u nas nie bedzie tak tragicznie szczescie w nieszczesciu. a tak w ogole zaczelo niezle padac
Toruń, ech...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości