|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Ile to już końców świata było... a przecież sam fakt " nie znacie dnia, ani godziny"...
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Posprzątane, zakupy zrobione, teraz tylko czekać na TŻa
![]() Nawet chmury sobie poszły i słoneczko wróciło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To pokolenie chyba tak już ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nasza babka za to fajnie o seksie mówiła i o perwersjach, zboczeniach, chorobach, wszystko poparte przykładami, jako, że tyle lat pracuje w poradni i po sądach biskupich jeździ jako świadek i w ogóle widać było, że babka wiedziała o czym mówi.
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to bym chciała posłuchać, jak ta babka gada o umilaczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasza ujdzie. Mówiła o odpowiedzialności i wolnej woli narzeczonych i małżonków. Z tym, że każdą wypowiedź na temat jakiegoś problemu kończyła ... ALE! Czyli z góry zakładała, że wszyscy są perwersyjni i najgorsi, a ona to się tu produkuje. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
O końcu świata to ja słyszałam gdzieś na początku tygodnia bo w radiu które słucham mówili ciągle
![]() Cieszmy się, że będziemy już szczęśliwymi mężatkami jak przyjdzie następny zapowiadany koniec świata ![]()
#1149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj ja w dniu ślubu będę miała skończone już 26...jeja ale ten czas leci... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- A o końcu świata dopiero od Was słyszę a właściwie czytam....
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
hej
![]() przyszłam was pocieszyć że ja koniec świata mam zakontraktowany z tym na górze na grudzień 2012 bo przecież nie bde umierać jak panna ![]() ![]() ![]() co do wychodzenia dzieci itp to dziejesze matki są ![]() ![]() tż godzinkę temu wyjechał już do domu za koło 12 h powinni być o ile pogoda nie zrobi psikusa i nie zacznie się burza :/ dziś w pracy mam spokojny dzień wiec pełana sił idę myć nowo wstawione okno buziaki ![]()
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
Witam PM-ki
![]() ![]() Po za tym byłysmy przy okazji w parku rozrywki z wszelkimi karuzelami itd, na prawde przednia zabawa. Pytałam koleżankę o suknie ślubą, bo przeciez we wrzesniu slub, ale jeszcze nawet nie wie jaką chce. Podziwiam ją, że tak wszystko na ostatnią minutę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
Umarłabym ze strachu jakby ktoś w nocy dobijała mi się do mieszkania... poważnie jestem na prawde bardzo czujna i każdy szelest potrafi wyprowadzić mnie z równowagi, a co dopiero ktoś obcy za kawałkiem drewna!!! Pisałam do mojego fotpgrafa i w sumie jest jak najbardziej na TAK jeśli chodzi o sesję ślubną dodatkową we Wiedniu! ![]() Chce za nią 300 zł.. no ale poświęci Nam cały dzień więc może to nie wygórowana cena ? ![]() Jeszcze wszystko ustalimy przed weselem bo jednak jest troche czasu do września 2012 ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-21 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dybry
![]() Cieszę się, że się Wam i kościółek i zameczek spodbały ![]() Ja byłam zachwycona nie tylko tym zamkiem...., ale tylko ten jest w miarę blisko (bo jest w małopolsce, a inne były np na podkarpaciu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochane, widzę, że sporo wcześniej wszystkie zapisałyście się na nauki przedmałżeńskie i do poradni..... Nie ma to żadnego znaczenia czy to będzie pół roku wcześniej czy rok ???? Zaświadczenie,które się dostaje, o odbyciu tych nauk, nie ma żadnej daty ważności??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No widzisz, ślubujemy w tym samym dniu, rzeczywiście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko mój TŻ nie może jeździć na takich maszynach bo mu od samego patrzenia niedobrze. Cytat:
Cytat:
![]() Więc można je zrobić spokojnie wcześniej i mieć spokój ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Ależ dzisiaj upał jest, ledwo jest czym oddychać na dworze, oby burzy nie było bo się wybieram z Tż i jego rodzeństwem na grilla do znajomych
![]() A tak w ogóle to mam niezły syf w domu bo remont dachu mamy i ciągle coś do sprzątania jest. Jak zrobią dach to odwodnienie do wymainy wiec w koło domu ciągle bałagan. Ekipa od dachu pojawi się ponownie dopiero w poniedziałek lub we wtorek a do tego czasu to kawałek nowego dachu może zerwać jak przyjdzie burza. Co do tego dzwonienia mi w drzwi w nocy to na szczęście ktoś mi się do domu nie dobijał ale wystarczyło ze zadzwonił raz i zerwałm sie ze strachu na równe nogi. Gdyby próbował dzwonić i dzwonić to zadzwoniłabym po policję.. która się znajduje 2 minuty od mojego bloku, ciekawa jestem czy szybko by przyjechali.
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Znajomy ksiądz też wysyła nas na nauki, aby nie zostawiać na ostatnią chwilę - nauki są ważne 6 lat, ale czasem to chyba to zależy do księdza (co parafia to inne obyczaje)
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-05-21 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Mhm, rozumiem, to w takim razie, może i My jutro już zapytamy wstępnie jak to wygląda tutaj z tymi naukami.....
![]() Która z Was mówiła, że jest wizażystką czy makijażystką???? Któraś dziewczyna dała swoje zdjęcie, na którym leżała (na łóżku?), a przynajmniej jej głowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
To ja ale wizażystka czy makijażystka nie jestem, jestem kosmetyczką
![]() Znam się co nieco na makijażu ![]()
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przepraszam, że nie odpiszę na wszystko, bo wstąpiłam tylko na chwilkę do Was, ale chciałam Wam powiedzieć, że od dzisiaj został nam równo rok i 2 miesiące do ślubu!
![]() A w środę minie roczek od naszych zaręczyn ![]() Poza tym przyjechała nam dzisiaj sypialnia i muszę powiedzieć, że jestem mega zadowolona z zakupu! Co prawda zapomniałam pyknąć fotek, ale kolorki są identyczne jak na zdjęciu/wizualizacji, a wykonanie bardzo porządne. Zwłaszcza łóżkiem nie mogę przestać się zachwycać, takie jest ładne to obicie ![]() Uciekam szlifować magisterkę, a potem jakiś grillik się szykuje ![]() Udanego weekendu, Kochane! ![]() PS. Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro będę miała najprawdopodobniej okazję pogadać na żywo z tą stylistką, do której wykupiłam zniżkowy groupon na suknię ślubną ![]() ![]()
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I super, że jesteś zadowolona z sypialnianego zakupu ![]() Już bym bardzo chciała móc się urządzać z TŻem w naszym miejscu. Ale wiem, że się doczekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
no moje mieszkanko wygląda wkoncu jak mieszkanie a nie jak stodola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tenebrosa super ze sypialnia przyszla i Ci sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My jednak też chcemy jeszcze poczekać, aż będziemy mieli lepsze warunki na wychowywanie naszych dzieci. W dniu ślubu będę miała 26 lat i też chciałabym przed 30ką przynajmniej pierwsze urodzić, a jak będzie, to zobaczymy ![]() Cytat:
Naprawdę chcecie zaczynać wspólne życie z całą rodzinką na głowie? Tzn. czy przemyśleliście to dobrze? Ja wiem, że w ten sposób sporo zaoszczędzicie, ale jak są i Rodzice, i Babcie i Ciocie w jednym domu, to chyba niewiele tam będziecie mieli prywatności.... W każdym razie 3mam kciuki, żeby to był dobry wybór ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Rany, we wrześniu ślub i jeszcze nawet pojęcia o sukni, ja bym chyba zwariowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Nocny Motylku, super będziecie mieć weselisko! I mówię to nie tylko ze zdjęć, ale i z doświadczenia własnego, bo byłam kiedyś w tym Pałacu na weselu i było super ![]() ![]() ![]() Kościółek też fajnie wygląda, bardzo bogaty w środku. tenebrosko, super, że wszystko Wam się zgadza z meblami! Ciekawa jestem bardzo zdjęć, jak już wszystko sobie poustawiacie i urządzicie ![]() Dziś dostaliśmy zaproszenie od tej mojej Koleżanki ze Szwecji... ![]() Ja rozumiem, że Oni rzadko w PL bywają i w ogóle, ale w zaproszeniu prócz tego, że nie ma polskich znaków (co można wybaczyć), są jeszcze 2 oczywiste błędy (brak spacji między dwoma wyrazami i napisane "sia" zamiast "sie"). Wiem, że nie wszyscy tak przywiązują do poprawności wagę jak ja, ale jednak nie wysłałabym nigdy iluś zaproszeń, w których jest zaledwie kilka zdań z dwoma błędami dającymi po oczach. Czepiam się? ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-21 o 16:51 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko już widze siebie w sukni ślubnej, jadącą w metrze albo w tramwaju hehe ![]() ![]() 1,09 dlaczego? szczerze? jedyny termin który się zwolnił i my wskoczyliśmy na niego.. Niby chciałam calkiem w sezonie wakacyjnym, ale nie chcieliśmy czekać czy ktoś zrezygnuje.. Bo później moglibyśmy mieć problemy z kamerzystą, fotografem, a bardzo zależało nam aby w miarę wcześnie zacząć wszystko organizować. No i w sumie Tż w wakacje lepiej zarabia wiec woleliśmy poczekać ![]() Ale z czasem na prawde przypada mi ta data do gustu.. Tylko mój tato jak się dowiedział to powiedizał: Że co??? W rocznicę II wojny światowej??? ![]() ![]() ![]() i mi siadło to na psychice ![]() Cytat:
![]() Ciesze się bo w na prawde widzę zapał z jej strony ![]() Chyba jest zachwycona pomysłem, zresztą dla niej to niby wyzwanie ale tez atrakcja turystyczna ![]() Cytat:
![]() Szczerze dość modne sa u mnie wśród kumpli takie wieczorki i jest na prawde sympatycznie ![]() Oczywiście jak będzie chciał wyjść z chłopakami na piwko... niech idzie ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-21 o 16:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że z tż mamy wspólnych kumpli i koleżanki więc pewnie zrobimy sobie wspólny. ![]()
![]() |
#1168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.