![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
Hej! Zel i pianka z serii Jogurtowej Aquolina- zapach WIŚNIA - pianka nieaktualne.
A czy żel też? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216196 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
tak długo nie miał nikt ciekawej oferty więc poleciały oba na A.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
A, i jeszcze jedno - nie ujmowałam w wątku, bo używam, ale mam szampon wzmacniający Matrixa. W razie czego niewielką odleweczką służę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej hej!
Zrobiłam u siebie dokładkę. Zajrzyj do mnie (ciuszki, dodatki) - może coś Cię zainteresuje ![]() Z kosmetyków i zapachów mam: - ok. 25 ml. 9z 90-tki) Lacoste Pour Femme - resztkę (jakieś 5 ml. z 30-stki) Kenzo Amour - Celine Dion ok. 50 ml. - podróbka (niemalże identyczny zapach, tylko troszkę krócej go czuć) Chanel Mademoiselle ok. 50 ml. Mogę Ci jeszcze zaproponować kosmetyki Tesori D'Oriente, a dokładniej Fluid do ciała o zapachu białego piżma (Opis producenta: Zmysłowo pachnący piżmem, luksusowy fluid do ciała, który znakomicie pielęgnuje skórę a pobudzający zmysły zapach dodaje energii całemu ciału i sprawia, że przez cały dzień czujesz się wyjątkowo świeżo. Fluid ma lekką, nietłustą konsystencję.) - zostało 1/3 z 300 ml. i Jedwabisty olejek Hammam (do masażu, do kąpieli, stosuje sie go również jako odżywkę do włosów) - trudno jest określić ile go zostało - conajmniej połowa ze 150 ml.).
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz cos u mnie za Iwostin Puritan na noc - ok. pół i Sephora puder rozświetlający - wypróbowany ?
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Veris dziękuję za pamięć. Niestety nie szukam zapachów, z ubrań zainteresowała mnie jedynie kurteczka/żakiet ale bez przymiarki nie nabywam tego typu ubrań. Na odległość mogłabym przyjąć coś elastycznego co na 100% będzie ok. Niestety sweterek który wpadł mi w oko -jest koloru w którym jest mi wyjątkowo nieładnie.
![]() A z kosmetyków wymienionych przez Ciebie - poczytam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Witaj, za Intuition proponuję Mania czarna Armani edp 35 ml odlewka w porządnej buteleczce z atomizerem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patii nie mam niestety maseł TBS (nawet na swoje potrzeby ). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziękuję - nie jestem zainteresowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Szkoda ze nie masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
kremik mam ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3717 w butli zdaje się 2x większej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
podnoszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Paletka z lusterkiem - w odcieniach fioletu Rochas
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany coś u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
połowa Kinerase leci do poziomki w zamian za puderek chanel , z możliwością rozszerzenia na cały kinerase za puder chanel i buciki.
edit: zapomniałabym o bardzo miłej odleweczce szamponu Matrix ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzutem na taśmę zmobilizowałam się i zrobiłam fotki: zerknij. Tak jak pisałam - użyte na jedną taneczną noc, w związku z czym cała góra i wnętrze w stanie idealnym, a że balety były w wiacie wylanej betonem - spody są porysowane, co widać na fotce. Jak widać - skóra licowa i paski z zamszu. Wklejam i idę dogorywać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
poziomko mam kiepskie wieści , niestety buciki fasonem jednak mi nie odpowiadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za ziemię wulkaniczną?
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
tylko próbeczki wpadły mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie? mam m.in odżywkę biolage na wypróbowanie.
To rzeczy którymi mogłabym być zainteresowana ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
I jak? znalazłaś chwilkę na poczytanie ![]() Buźka, V.
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mase body shop?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie
Moja lista na wymianę tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...45&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
witaj, mniej więcej na ile razy starczy odżywki przy długich włosach ? Interesuje mnie również balsam Rosebud Salve - w jaki sposób był stosowany? Oraz co chciałabys za te dwie pozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Cię przepraszam - zupełnie wypadło mi z głowy. Niestety nie mam dobrych wiesci - niestety jednak oprę sie pokusie posiadania nowych rzeczy - nie przydadzą mi się one
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.