|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ubrania xs,s,m,l
To ja bym byla chetna na ta tuniczke
oraz na balsam oliwkowy. Masz jeszcze jakies kosmetyki poza watkiem? Bo nie bardzo wiem jak sie wymienic, jakbym cos dobrala to moglabym Ci oddac czerwona koszule i czarny sweterek, niestety spodniczka jest zarezerwowana
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
ok, wiec spodniczka czerwona, plecak szaro-niebieski i tusz na pewno do Ciebie leca. Tylko nie wiem jak w bluzeczka szara i niebieska
masz u mnie cos jeszcze na oku? napisz czego szukasz to poszukam czegos spoza watku.Ja bym chciala od Ciebie juz napewno: rozowa bluzeczke w paskiem brazowym niebieski pasek bluze nike siateczke rozowa (moze byc za duza , ale zaryzykuje)i moze niebieska bluzeczke z koralikami biala bluze welurowa |
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Hmm interesowalby mnie balsam, krem do rak i tuniczka
tylko nie wiem co z moim czarnym sweterkiem bo wciaz mam chetne... chyba ze wymienimy sie na sama koszule czerwona, wtedy zrezygnowalabym juz z tego kremu, wzielabym tuniczke i balsamik
|
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Sweter s/m tak jak koszula, metka jest bardzo zawyzona..
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, ale informuj mnie o dokładkach
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Hmm wiesz co chyba bede musiala jednak zrezygnowac
, bo w sumie szukam kilku potrzebnych rzeczy, a tuniczki az tak niepotrzebuje pilnie. Przepraszam za fatyge.. Moze uda nam sie jeszcze kiedys wymienic . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
zgadasz sie na taka wymianke?
suszarka spodniczka czerwona plecak szaro-niebieski tusz za: rozowa bluzeczka w paskiem brazowym niebieski pasek bluza nike siateczke rozowa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1234042126 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1234041819 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1233947592 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
suszarka to jest drozsza rzecz i jest na dodatek nowa. oczekujesz ze oddam ja za drobiazg?
szarej bluzki i niebieskiej nie wymienie, juz pisałam. moge oddac suszarke, plecak (plecak za zszyta dziure), spodnice, tusz Edytowane przez aniapepe Czas edycji: 2009-02-11 o 17:57 |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
szuszarke oddam Tobie.
tak sa do odprania, nie wstawialabym zeby bardzo zniszczonych. wiekszosc jest nowa. to w takim razie z tych 7 rezygnuje z bluzy bialej i pasek to raczej drobniejsza rzecz wiec moglabys dolozyc lub cos sobie dobrac? |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja mam taki sam pasek (tyle ze zloto-srebrny
i bardzo go lubie, jest niezawodny, ale sie juz niszczy i trzeba wymienic na inny a niebieski to bedzie mila odmiana ) i dalam za niego 12 zł a za tusz ok. 30 wiec nie wiem ja proponuje, ze pasek+bluzeczka niebieska z koralikami, hmm?a reszta tak jak pisałas plecak ten 2 jest w stanie idealnym, zalozylam go pare razy do szkoly tylko. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
nic.
może masz coś z mojej listy, link w podpisie?
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
nic=[
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się biała bluza, ale widzę, że już zarezerwowana jest
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
masz sporo fajnych ciuchów, ale jeszcze niestety nic nie znalazłam poza białą bluzą
w razie czego informuj o dokładkach
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Najchętniej spódniczkę, sweterka już nie mam niestety, a bolerko w rezerwacji też
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak najlepiej by było
spodniczka to takie S-M, ja zwykle na górze noszę XS, S , a na dole M i pasuje jakie wymiary ma bluza?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, to sporo za krótka dla mnie
szkoda....
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
wymiery bluzeczki:
dł. rękawa 52cm dł. calkowita 49cm wymiary spodnieczki: w pasie 40cm dł. 35 cm. a i do spodnieczki jest jeszcze pasek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, trudno powiedzieć
spódniczka w zasadzie leży w szafie nienoszona od dawna. Mój styl ciężko mi samej określić, chodzę w tunikach i dzinsach w zasadzie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
A co by Cie interesowało?
![]() ale chyba spodniczka za jedna bluzeczke to za malo.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

oraz na balsam oliwkowy. Masz jeszcze jakies kosmetyki poza watkiem? Bo nie bardzo wiem jak sie wymienic, jakbym cos dobrala to moglabym Ci oddac czerwona koszule i czarny sweterek, niestety spodniczka jest zarezerwowana

) i dalam za niego 12 zł a za tusz ok. 30 wiec nie wiem