![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
![]() A ja zjadłam michę pomidorów z cebulką i ziołami ![]() Idę przygotować karkówkę na niedzielnego grilla ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha, my od tygodnia codziennie na obiad jako surówkę mamy pomidory z cebulką ( ewentualnie ogórek do tego) bo mam na to taką ochotę ![]() ja zmykam kochane, do poniedziałku! ja w poniedziałek mam wizytę rano u połoznej, ale tylko kontrolną więc pewnie zmierzy mi ciśnienie i zapyta czy mam jakieś pytania... eh... ![]() miłego słonecznego weekendu!!!
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#94 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś mieliśmy chłodniejszy dzień niż wczoraj, a i wietrznie było. Za to jutro szykujemy grilla - czas rozpocząć sezon grillowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
U nas też 5 brak, i nawet nie sprawdzam czy ida z lekka boję sie tam palce włożyć
![]() ![]() Jak tam dziewczyny majowy weekend? u nas wietrznie i zimo nawet nie chce sie na dwor wyjsc ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
cudownie dzień spędziliśmy, pod Ślężą byliśmy na pikniku
![]() przeszłam samą siebie, jadłam wyłącznie mięsko, kiełbaski i szaszłyki, nie jadłam w ogóle chleba ![]() ![]() teraz muszę iść poleżeć bo się przejadłam ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Melduję sie w kolejnej części.
Dzis mieliśmy kolejny pokaz, bite 45 minut latalam pilnowa czy dzieciaki sie przebrały i są gotowe, ale spisały się na medal. Rosna mi mali tancerze. Najbardziej dumna jestem z tych maluszków oczywiście, bo widać po nich najszybciej zmianę i to jakie są dumne z tego, ze sobie poradziły ze stresem, ze sceną i tłumem widowni. Jutro kolejny pokaz, tylko, że juz ich nie będe pilnować, bo od akustyka do przebieralni jest masa schodów widowni, więc bym padła. Muszą sobie poradzić sami. a potem upragniona przerwa w pokazach (bo za każdym razem sie stresuję jak moje dzieciaki występują). a za 2 tygodnie na tydzień do rodziców. Juz sie stęskniłam. Cytat:
Nadrobiłam Was i tak czytam o grilach, sałatkach i innych pysznościach, że az slinotoku dostałam. Ide coś wtrynic, choć juz późno. ale w niedzielę mamy grila, więc sieobjem az pęknę. Kolorowych snów.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry - ja niestety obudziłam się z ogromnym bólem głowy
![]() Mam nadzieję, że w miarę szybko mi przejdzie ![]()
#101 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie ja Was dopiero nadrobiłam.
Nika śliczny masz już brzusio, my też z mężem mamy rocznice zaręczyn ale za tydzień bo 11 maja ![]() Miss. hot ale mi się wasze obrączki podobają, normalnie śliczne jeszcze takich nie widziałam, my też mamy z białego i żółtego złota ja mam wygrawerowaną date i imię męża, a mój mąż ma datę i moje imię. My dzisiaj jedziemy na grila do mojej siostry, już nie mogę się doczekać przypieczonej kiełbaski ![]()
#102 |
Zadomowienie
|
Mnie dzisiaj maleństwo nie dało spać. Całą noc się męczyłam , co się ułożyłam na boku to mi się pod żebra wbijało. Jedynie na plecach dało radę, ale na plecach śpi się okropnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Wczoraj troche pospacerowalam i po 2h jak szlam pod gorke to tak strasznie zaczelo mnie bolec pod pepkiem, nie wiem czy to macica czy co, ale kazdy krok i oddech sprawial bol i nie wiem czy to normalne czy co? dopiero jak weszlam do domu i usiadlam to przeszlo hmmm... Normalnie na codzien tego nie mam.... Dzis juz 2 maja wiec za 4 dni wizyta ![]() ![]() pozdrawiam i milej soboty zycze, u nas remontu c.d ![]()
#104 |
Zadomowienie
|
Ja jak narazie śpie dobrze
![]() U mnie wczoraj było zimno i wiatr wiał ale dzisiaj jest piękna pogoda, szkoda że czas tak szybko mi w domu leci i jutro wracamy do Lublina.
#105 |
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny
![]() Wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dzionka ![]() Zaraz śmigamy na wielkie grillowanie do znajomych. Przede mną bojowe zadanie, znaleźć w szafie ciuszki, w które się wcisnę, bo brzuch z dnia na dzień coraz okrąglejszy się robi. Czas najwyższy wybrać się na ciuszkowe zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
witajcie mamuski
![]() ![]() ![]()
#107 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że prawie wszystkie jakiś majowy dzień przy grillu spędziły - my na grilla jedziemy jutro do brata mojego męża ![]() ![]() A jaki spokój teraz w domu mam - synek przedobiednią drzemkę ma, mąż gdzieś koło domu się kręci a ja idę usiąść na ławeczkę na słoneczko i poczytam sobie jakaś gazetkę. Trzeba korzystać z pięknej pogody. A po południu jedziemy na Błonia Nadwiślańskie, bo jest organizowany w mieście jakiś festyn rodzinny - "Majówka Europejska".
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Oj ja też muszę się wybrać na zakupy ciuszkowe
![]() I chyba zrobię to w poniedziałek, najważniejsze to jakieś spodnie - długie i rybaczki też ![]() Aniago obrączki kupowaliśmy na Zamojskiej u Sawickiego ![]() ![]()
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nadal w domu dzisiaj leżałam do 12 - bo standardowo brzuszek twardy - ale teraz jest miękki i mogę z wami podadać... dzisiaj mnie czeka wielkie wyjście... do supermarketu bo w lodówce to tylko światło i do casteramy bo się prysznic popsół a potem może na pizze???? AAAA dzisiaj mały kopał i szybko zawołałam męża - zdążył przyłożyć rękę - ale był szczęśliwy - dumny tata
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki! Poczytałam Was, ale coś mi się nie chce długo opisywać, co u mnie. Ale zostawiam ślad, że żyję
![]()
#111 |
Raczkowanie
|
ale pusto
![]() ![]() ![]() a dzis z nudow ugotowalam pyszny rosol i chlodze galaretke. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A ja złapałam dziś jakiegoś doła, nic mi nie pasuje i ogólnie jest beznadziejnie
![]() łażę bezczynnie i bez celu po domu, dobrze, że już wieczór, może jutro będzie lepiej ![]() A jutro mój imieninowy grill, na którego w ogóle w tym momencie nie mam ochoty ![]()
#113 |
Zadomowienie
|
Pusto, bo pogoda ładna, aż szkoda siedzieć przed kompem. Dziś wygrzebałam opis swojego usg z 12 tygodnia- ja też mam łożysko na przedniej ścianie macicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Hello wreszcie w domku
![]() wczoraj i dziś byłam na grillu, objadłam się strasznie ![]() a jutro komunia ![]() ![]() w piątek byłam u gina i stwierdził, że nie wracam już do pracy, cały czas mam skoki ciśnienia ![]() Zrobił mi USG ale niestety nadal nie wiem jaka płeć. Za to wiem, że się zdrowo rozwija. Jak lekarz mnie badał przez brzuch to dzidziuś go kopał żeby dał mu spokój ![]() ![]() A wczoraj miałam fajną sytuację z moim dzieckiem ![]() ![]() ![]()
#115 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 | |||||
Zadomowienie
|
A ja pół dnia ślęczę nad Yorkami (opisie rasy). Mieliśmy mieć psa dużego, ale tak jak pisałam w poprzednim wątku-tak to już jest, że kwestie zwierząt rozwiązuje za nas los. Sunia jest na razie u mojej mamy i dochodzi do siebie po bliskim kontakcie z <<hodowcami>> czego skutkiem jest uszkodzona nóżka i skrajne wyczerpanie... Z czterech szczeniaków tylko jeden ma się dobrze, jeden jest od kroplówką, jeden niestety nie przeżył no i Lola jest na rekonwalescencji... Mądralka z niej w każdym razie i chyba męża mego wyczuła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-05-02 o 21:33 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
ja mam mega pytanie
![]() jakieś DOBRE sposoby na zaparcia? ![]() bo zaczynają mnie irytować już ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Ale wy duzo piszecie
![]() ![]() ![]() U nas remont i do tego piekna pogoda, wiec malo bede na razie zagladac, pewnie juz sie nie polapie w waszym watku ![]() Wczoraj zjezdzilismy pol Belgii (doslownie pol, wyjechalismy o 10.30, a wrocilismy o 18.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani w sklepie poradzila zrobic geboortelijst (na min 10 rzeczy)i dzieki temu dostaniemy znizki 10% ![]() ![]() W poniedzialek mam ginka, ale pewnie USG nie zrobi, wiec maluszka zobaczymy dopiero na badaniach w Hollandii, a to jeszcze 23 dni czekania ![]() Na razie uciekam na sniadanko ktore TZ zrobil i zjemy je w ogrodku ![]() ![]() Milego dnia ![]() Ps. I co bardzo dla mnie wazne Maxi cosi mura spacerowka rozklada sie zupelnie plasko do spania ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-05-03 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u nas dzis piękkkknie ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-05-03 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.