![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
ja konczę pracę, więc napiszę coś na papa
![]() Soy, rozumiem Cię świetnie, też bym się tak poczuła, zwłaszcza, że Wy tyle razem. Ale fajnie się Twój zachował i to jego rodzice wyszli na ”dziwnych”, że Cię nie przedstawili jak należy ![]() Renatko, aha ![]() ![]() Claris, po 1. - zazdroszczę wanny ![]() ![]() ![]() po 2. - jak się przeprowadzisz do męża ![]() ![]() po 3. - tak, jesteś pijaczką ![]() luffcia, to, czy jest się szczęśliwym, zależy od nas. Czasami trzeba powiedzieć: ”STOP”. ja w każdym razie bardzo chcę, żebyście obie z Ins były szczęśliwe, czy to z Waszymi obecnymi wybrankami, czy bez nich. (właśnie, ciekawe jak Ins z P. się dogadują). Tulę mocno ![]() ![]() ![]() Sanrioo - daj zdjęcia jakieś na PM ![]() ![]() ![]() ![]() arrakis - a co u Ciebie? ![]() ![]() To pa, dziewczynki, trzeba pracować, a zaraz luby po mnie przyjdzie ![]() ps szkoda, że mam okres, bo moje libido jest na dziwnie wysooookim poziomie ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-06-07 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
Cytat:
![]() A co do wanny to z tż ostatnio tez sie wylegiwalismy jak moi rodzice pojechali na weekend w gory ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ ciągle mi szepcze , że marzy o tym, byśmy razem wzięli kąpiel w wannie pełnej piany. To jego wielkie marzenie. Zazdroszczę wam takich upojnych chwil. (W końcu wątek zazdrośnic ![]() I weź Ty mnie Claris nie strasz tymi durexami! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dość podobnie, jeśli chodzi o to, że jestem z ich synem tyle lat, a oni tak jakbym byłą nowopoznaną, jakąś kolejną z kolei (głownie mama), ale objawia to się m.in. tym, że nigdy nie może się ze mną spotkać o umówionej od kilku dni godzinie, bo zawsze nagle coś wypada no i oczywiście ja mogę poczekać, bo drylowanie wiśni czy gałka od szafki jest bardzo ważna natychmiast ![]() ![]() ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-06-07 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soy tez moge cie postraszyc durexami... mnie tez kilka razy pekly i juz ich nie zakupujemy... Juz te tansze sa lepsze niz wychwalane w niebiosa durexy :/
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A może to zależy od rodzaju? My używamy 2 i jak do tej pory żadna nie miała wady
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja: Nie podobają mi się takie długie włosy , do pasa, u dziewczynek . Jak będę miała dziewczynkę, to będę jej obcinać włosy. mama TŻta: NIE POZWOLĘ!!! ![]() (Obie w śmiech ![]() ![]() ![]() Eee nie wiem już co o tym myśleć. Może rzeczywiście jeden raz się tak zachowała. Najlepiej to mieć narzeczonego. Wtedy będą mnie przedstawiać jak należy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() Znaleźliśmy na to sposób. Po prostu TŻ wcześniej mówi rodzicom, że o tej a tamtej godzinie wychodzi i się pyta za wczasu (jak to się pisze? ![]() ![]() Cytat:
Zawsze z TŻ się zastanawialiśmy jak to jest , że ludziom gumki pękają??? Może mi zdradzisz tą tajemnicę? Może być na priv ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-06-07 o 20:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakiego rodzaju durexów używacie? No i czy kochacie się też, że tak powiem, ostrzej? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
![]()
Claris, ale ci zazdroszcze wolnej chatki, wspólnej kąpieli...
![]() ![]() dziś spedziłam świetny dzień z tżcikiem ![]() ![]() mam nadzieje że skoro ułada sie tak super między nami to, może ruszy sie coś coś do przodu ![]() ![]() sanrioo to świetnie że trafiłaś na dobrą rodzinkę, czas Ci lepiej zleci i szybciej zobaczysz tż ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby Ci to powiedzieć... kochamy się bardzo ostro <zawstydzony> Tzn. też lubimy czasem normalnie, ale preferujemy ostry seks. Umówiliśmy się już dawno, że to TŻ kupuje gumki. (Z racji tego, że kiedyś ja kupowałam tabletki). Ale lubię mu sprawiać różne drobne przyjemnostki i prezenciki np. ostatnio upiekłam mu ciatka drożdzowe z makiem do pracy... No i jakiś czas temu kupiłam tak "w prezencie" owocowe durexy - już wykorzystaliśmy ![]() ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-06-07 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
ide spac chyba niedlugo..
powinnam sie uczyc bo egz zawodowe za tydzien ![]() pojde Hałsa oglądnąć, jestem w polowie 2 sezonu jakos ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- oo i spotykamy sie i tu witaj ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() moze sie spotkamy w Londynie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ide spać
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
mi sie njeszcze nie przydawaly nigdy
![]() bo my nie ten teges jeszcze ![]() ale kupione mamy w mojej torebce jakies niebieskie durexy ale jakie nie pamietam |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam Nowe Zazdrośnice ![]() W ogóle melduję się w kolejnej części ![]() ![]() Luffka, los się musi odmienić ![]() Sanrioo, super, że jesteś zadowolona póki co ![]() ![]() Myślałam, że może Ins nam się tu odezwie, opowie jak tam było na weselu i ogóle jak w pracy. Claris, my też używamy owocowych i nie zawiodły nas do tej pory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do mnie wczoraj przyszedł TŻ i został na noc ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowiliśmy z narzeczonym zrezygnować z jednego wesela, na które mieliśmy pójść. Doszliśmy do wniosku, że w sumie to nie jesteśmy aż tak blisko tych osób, a jak usłyszałam ile Panna Młoda oczekuje dostać w prezencie od "zwykłych" gości to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Biska co to znaczy, że Panna Młoda oczekuje dostać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() W końcu coś wątek odżył. Ja właśnie wróciłam od Tżta. Wczoraj zostałam u niego na noc, mial byc romantyczny wieczor, ale tż sie pochorował wiec go pielęgnoowałam, dzis też. Nie nie umiem na jutrzejszy egzamin ![]() A poza tym Tz znow wyjeżdza na szkolenie ![]() Podsumuwując (moze z opisu to nie wynika) ale weekend z Tztem był naprawdę mily ![]() Witam wszytki nowe Zazdrośnice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym odchodząc od tematu - dziś TŻ był na komunii jakiejś dalekiej kuzynki, ja średnio znam ta jego rodzinę, po przyjechał i jakiś był taki dziwny, nieobecny, nie wiem czy wiecie co mam na mysli no widac było, że coś przeskrobał ![]() ![]() Czy oni muszą być tacy spostrzegawczy na te piekne dziewczyny ?????? ![]()
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się egzaminem, na pewno zdasz ![]() Cytat:
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-06-07 o 22:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nas nie stać, żeby szaleć z kasą i tak pójdzie nam na te wesela sporo ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-06-07 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]()
#117 |
Raczkowanie
|
Dobranoc
![]() Ja tez zmykam, mam jeszcze na ten tydzień kolokwium z rachunkowości i projekt ![]() Trzymcie się laski ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Witajcie Desperatki..
![]() Jejku mam za chwile ustny egzamin i strasznie sie boję <boisię> milion razy bym wolała pisać..... ![]() trzymajcie kciuki....
#120 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeszcze pierwszy raz przed nami ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.