![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
Cytat:
a jak cenowo to się układa co pisałam wczęsniej? bo nie wiem ile płaciłaś za te rzeczy, a chciałabym, żeby było w miare porównywalnie. ja dałam za ten micel niestety koło 55zł ;/ rezerwuje Ci micel ruboril ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- ok. zarezerwowalam ci maseczke. do mnie leci isotrexin, seboradin balsam, acne derm i chcialabym jakas odsypkę tego cienia sypkiego Gosh - przesłałabym jakis mini-pojemniczek. co Ty na to? ![]() Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-10-30 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
hej, a do kiedy jest peeling i żel do mycia buźki? kredeczke chcialabym te baklazanowo-fioletowa. do tego antyperspirant do stop, jeśli nie jest przeterminowany ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko czy mogłabyś wysłać coś na odlewkę serum wygładzającego? Mam pojemniczek na Kryolana, na bazę Bourjois, ale na serum już nic ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Może maseczka glinka biała Eco Care Bielenda, opak. 5ml, data ważności 02/2011 ?
![]() Umawiałyśmy się na odlewkę 15 ml kremu na naczyńka, odleję Ci 20 ml, czy prześlesz jakieś opakowanie na serum wygładzające czy chcesz z niego zrezygnować na korzyść większej ilości kremu? ![]()
![]() |
#97 | ||||||
Zakorzenienie
|
powiem szczerze, ze kusisz mnie bardzo tymi kremami avonu. naczytalam sie tyle pozytywnych opinii. jednak musze pomyslec, bo chcialam meteorki ogolnie oddac za jakies inne, ktorych jeszcze nie mialam plus odczucie, ze zamieniam cos co starcza na pare lat na cos co zuzyje w 3-4 miesiace
![]() a ewentualnie chcialabys odsypke i ile bylabys w stanie poswiecic? ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14880788]cos u mnie za Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie ?[/QUOTE] napisałaś w swoim wątku Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- niestety nie. pozdrowienia ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
- avene rebalancing - czy to jest zwykły krem czy krem tonujący i jaka jest jego data ważności? - podkład pharmaceris - jakie kolory maja te cienie isa dora i estee, gdyż na fotce średnio mogę określić ![]() - wax - dax do pośladków - jaki jest efekt po toniku capilarte? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- u mnie został tylko maczek z tego co Ci sie podobało. zrobiłam jeszcze małą dokładkę kosmetyków. u Ciebie wpadły mi w oko: ++ Himalaya - Olejek rewitalizujący do włosów - raz użyty ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia – mogę odlać naprawdę dużo ++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy ++ Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Serum kupiłam w wakacje, ważne 2 lata od otwarcia, a krem kupiony w aptece w czerwcu, ważny 12 mies czyli do czerwca ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-10-30 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() lakier rubens + 3 próbeczki filtra 50 avene za serum eveline? pozdrawiam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka interesuje mnie z twojego watku to najbardziej
- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's), iwostin płyn micelarny oczyszczający 200ml
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sama służę odsypkami: pudru jedwabnego Hauschki, korektora EDM Lavender, który fajnie kryje naczynka, primera Kick Start Medium Lauress, finisherów Finishing Touch Lauress i Fantastic Finish Medium Lauress. Mam też nieużywany sampel korektora EDM Mint. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Więc:
- 20 ml kremu na naczyńka Pharmaceris -odlewka 10 ml - Advanced Research Lab., Zero Frizz (do pojemniczka od Ciebie) - odlewka 5 ml - Bourjois, Lovely Base,Baza korygująca zaczerwienienia - Kryolan - Anti-Shine - puder bezbarwny silnie matujący - 1 płaska łyżeczka - Dry Flo z Mazideł - puder matujący - łyżeczka w strunie - próbka Zinzibar Za nowy płyn Ruboril + 3 próbki Eco Bielenda ![]() A czy Kryolan Anti-Shine może być w strunie? Bo do jedynego pojemniczka którego mam, przeleję Ci krem Hydro-Rosalgin. Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na PW. ![]()
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu opinie w KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/sz...gdzie=produkty Tu strona firmowa http://www.lauress.com/categories.php A tu też są opinie, ale trzeba się zalogować - http://www.makeupalley.com/product/s...=Find+Products A czy są na bazie pudru ryżowego nie wiem, ale tak po składach wnioskuję, że chyba nie. To byłby po prostu rice powder? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
wszystkie daty ważności są długie, mogę podać dokładne, jak chcesz
![]() szamponu i odżywki wolałabym już nie odlewać, bo mało zostało, a chciałabym sobie zostawić ![]() mogłabym oddać np. scrub radiance i mgiełkę farmony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale oddam za nie na prawdę sporo, odsypka raczej niestety odpada, meteorytki mają być dla mamy
![]() Jeżeli się zdecydujesz to super, jak nie to szkoda ale rozumiem ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Daty ważności: żel oriflame - 01.2012, peeling - 01.2011, jedwab - 02.2011, kredka - nie ma daty (ale kupiona około rok temu), antyperspirant do stop - nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba 08.2009, więc przeterminowany (ie zauważyłam wcześniej, trochę to dziwne bo kupiłam jakieś 6 mies. temu) - jeśli chcesz możesz wybrać zamiast niego coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc broszurka o usuwaniu toksyn zamiast antyperspirantu pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-ods. natural reflections fair - jaki look można uzyskac to stosując? to jest puder wykańcający raczej transparentny, daje ładne roświetlające (przynajmnej dla mnie) wykończenie, jeżeli chodzi o puder diamentowy- to tu również oferuję osypkę, jakiej wielkości odsypki Cię interesują?? pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
IsaDora już wymieniona, EL to biel, beż i brązy Co do toniku to nie umiem o nim wiele powiedzieć, bo jak widać nie stosowałam go długo - zabrakło mi cierpliwości do wcierania go wieczorami ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,jestem z wa/wy i mam stosunkowo nowe Meteoryty 03. Chętnie bym się jakoś częścią wymieniła na Mythic
![]() ![]() Z Twojej listy mam ampułki Vichy przeciw wypadaniu włosów,mam też jakieś kremy pod oczy i minerały w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Z góry przepraszam jednak za brak dokładnych dat przydatności! Ale z pielęgnacji oferuję w zdecydowanej większości rzeczy nowiutkie (mam manię robienia zapasów,które mnie sukcesywnie przerastają) Gdyby Cię coś zainteresowało,to chętnie szczegółowo opiszę. U Ciebie w wątku podoba mi się jeszcze filtr Clinique. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - dwie maseczki pod oczy Dermika - krem przeciwzmarszczkowy Agropharm - masło i serum Ziaja - odlewki kosmetyków do stóp (preparat złuszczający, krem zmiękczający) - kojący krem pod oczy Avene-30% zapraszam do negocjacji i pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.