Mam na wymianę - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 13:00   #91
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

Cytat:
Napisane przez Nicole Pokaż wiadomość
Pomyśl co chciałabyś za płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY

Golden Tan jest dość ciemny, mam dość jasną skórę (używam Linen, Golden Fair, Fawn) i jest zdecydowanie za ciemny.
hej, ja też używam Fawn, więc za finishing powder jednak podziękuję.
a jak cenowo to się układa co pisałam wczęsniej? bo nie wiem ile płaciłaś za te rzeczy, a chciałabym, żeby było w miare porównywalnie. ja dałam za ten micel niestety koło 55zł ;/

rezerwuje Ci micel ruboril pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez cherrik Pokaż wiadomość
one tez sa do 2011, oki to znajdz cos i zrobmy wymianke
ok. zarezerwowalam ci maseczke. do mnie leci isotrexin, seboradin balsam, acne derm i chcialabym jakas odsypkę tego cienia sypkiego Gosh - przesłałabym jakis mini-pojemniczek. co Ty na to?

Edytowane przez paradiso perduto
Czas edycji: 2009-10-30 o 12:53
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 13:00   #92
kocham_perfumy
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Hej! Daj proszę znać, czy chciałabyś Innocenta Rock + minerały za meteoryty, bo mam kilka chętnych na te perfumy
kocham_perfumy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 13:20   #93
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esterie Pokaż wiadomość
Ok, zapraszam, wybieraj

hej, a do kiedy jest peeling i żel do mycia buźki?

kredeczke chcialabym te baklazanowo-fioletowa. do tego antyperspirant do stop, jeśli nie jest przeterminowany do tego dwie probeczki-jedwab waxa i maseczka flos lek i krem oriflame są Twoje. co Ty na to? pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kocham_perfumy Pokaż wiadomość
Hej! Daj proszę znać, czy chciałabyś Innocenta Rock + minerały za meteoryty, bo mam kilka chętnych na te perfumy
śmiało możesz oddawać komuś innemu perfumy. te co mnie interesowały to były zwykłe Innocent. pozdrawiam
Stary 2009-10-30, 13:23   #94
Nicole
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 99% pozyt.

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
hej, ja też używam Fawn, więc za finishing powder jednak podziękuję.
a jak cenowo to się układa co pisałam wczęsniej? bo nie wiem ile płaciłaś za te rzeczy, a chciałabym, żeby było w miare porównywalnie. ja dałam za ten micel niestety koło 55zł ;/

rezerwuje Ci micel ruboril pozdrawiam
Ja za kremik płaciłam ok. 45 zł, moge zrobić jego odlewkę 20 ml, co będzie warte jakieś 35 zł, za Bazę 20 ml zapłaciłam 45 zł, czyli 5 ml to jakieś 11 zł, razem 46. Do tego odsypka Kryolana, Dry Flo i odlewka serum 10 ml wyniesie razem jakieś 55 zł więc akurat

Tylko czy mogłabyś wysłać coś na odlewkę serum wygładzającego? Mam pojemniczek na Kryolana, na bazę Bourjois, ale na serum już nic

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 13:33   #95
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za kremik płaciłam ok. 45 zł, moge zrobić jego odlewkę 20 ml, co będzie warte jakieś 35 zł, za Bazę 20 ml zapłaciłam 45 zł, czyli 5 ml to jakieś 11 zł, razem 46. Do tego odsypka Kryolana, Dry Flo i odlewka serum 10 ml wyniesie razem jakieś 55 zł więc akurat

Tylko czy mogłabyś wysłać coś na odlewkę serum wygładzającego? Mam pojemniczek na Kryolana, na bazę Bourjois, ale na serum już nic
Świetnie. Pasuje mi. A chciałabyś coś za próbkę tego Zinziba? pozdrawiam
Stary 2009-10-30, 13:38   #96
Nicole
Zakorzenienie

Może maseczka glinka biała Eco Care Bielenda, opak. 5ml, data ważności 02/2011 ?
Umawiałyśmy się na odlewkę 15 ml kremu na naczyńka, odleję Ci 20 ml, czy prześlesz jakieś opakowanie na serum wygładzające czy chcesz z niego zrezygnować na korzyść większej ilości kremu?

Stary 2009-10-30, 14:31   #97
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
powiem szczerze, ze kusisz mnie bardzo tymi kremami avonu. naczytalam sie tyle pozytywnych opinii. jednak musze pomyslec, bo chcialam meteorki ogolnie oddac za jakies inne, ktorych jeszcze nie mialam plus odczucie, ze zamieniam cos co starcza na pare lat na cos co zuzyje w 3-4 miesiace
a ewentualnie chcialabys odsypke i ile bylabys w stanie poswiecic?
pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Może maseczka glinka biała Eco Care Bielenda, opak. 5ml, data ważności 02/2011 ?
Umawiałyśmy się na odlewkę 15 ml kremu na naczyńka, odleję Ci 20 ml, czy prześlesz jakieś opakowanie na serum wygładzające czy chcesz z niego zrezygnować na korzyść większej ilości kremu?
pasuje mi te 20ml kremu, a mniej serum (10ml)-prześlę pojemniczek. mam nadzieje, że są jeszcze ważne jeśli chodzi o datę? myślałam raczej o jakiś próbkach kremów co mam np.: koncentrat niwelujący niedoskonałości Aknorm Plante System czy bioorganiczny krem anti-age Bielenda torf&wodorosty (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-Anti-Age.htm).

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez PinkBerry Pokaż wiadomość
może znajdziesz coś u mnie za

- puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca), opak. 10g, zużycie widoczne na zdjęciu, kod z opakowania 0190E, kupiony w listopadzie rok temu
- puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A

: )
wątek zamknięty u Ciebie

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez olciawalczak Pokaż wiadomość
a wiec tak kredki i illuminator kupilam okolo miesiac temu ...ten olejek kanebo to wlasnie ten z linka...foty zrobie pozniej i wstawie u ciebie w watku...kredki nyxa nie maja kodow ale tak jak pisalam kupilam je okolo miesiac temu ...

jak bys ewentualnie widziala wymiane...??mnie interesuje 8 kuleczek meteorytow buterfly i 17 mythic oraz micel
za meteorki butterfly pearls chciałabym inne, których jeszcze nie testowałam. ok to czekam na fotki bo jestem ciekawa tego illumiantora. babeczki z sephory mowily, ze juz nie produkuja ich od dawna. pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14880788]cos u mnie za Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie ?[/QUOTE]

napisałaś w swoim wątku
Cytat:
chetnie Pastel White Guerlain (jedno pudelko mam, wiec to ne jest priorytetem, ale chetnie przygarne )
wymieniłabyś 17 kuleczek PW na 17 kulek Mythic?
pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
cos u mnie za meteoryty mithic ale te 58 kuleczek
niestety nie. pozdrowienia

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez memento12 Pokaż wiadomość
Hej ,moze chcialabys perfumy Emporio Armani City Glam 50/100 za meteoryty mythic?
dziękuję za propozycję, ale to kompletnie nie mój zapach. pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez allie Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365480

Jestem zainteresowana:
płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013

filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, nieużywany, nawet nie był odkręcany, opak. 40ml, bez kartonika, kod z opakowania A58

róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's), NOWY, nawet nie sprawdzany kolor, kod z opakowania K68

podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010

Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy
Mi się u Ciebie podobają:
- avene rebalancing - czy to jest zwykły krem czy krem tonujący i jaka jest jego data ważności?
- podkład pharmaceris
- jakie kolory maja te cienie isa dora i estee, gdyż na fotce średnio mogę określić ?
- wax
- dax do pośladków
- jaki jest efekt po toniku capilarte?

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
coś u mnie?
u mnie został tylko maczek z tego co Ci sie podobało. zrobiłam jeszcze małą dokładkę kosmetyków.

u Ciebie wpadły mi w oko:
++ Himalaya - Olejek rewitalizujący do włosów - raz użyty

++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia – mogę odlać naprawdę dużo

++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia

++ Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy

++ Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 14:45   #98
Nicole
Zakorzenienie

Cytat:

pasuje mi te 20ml kremu, a mniej serum (10ml)-prześlę pojemniczek. mam nadzieje, że są jeszcze ważne jeśli chodzi o datę? myślałam raczej o jakiś próbkach kremów co mam np.: koncentrat niwelujący niedoskonałości Aknorm Plante System czy bioorganiczny krem anti-age Bielenda torf&wodorosty (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-Anti-Age.htm).

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------
A jaka jest pojemność tej próbki bioorganiczny krem anti-age Bielenda torf&wodorosty ? Bo jednak próbka kremu a próbka perfum mają trochę inną wydajność
Serum kupiłam w wakacje, ważne 2 lata od otwarcia, a krem kupiony w aptece w czerwcu, ważny 12 mies czyli do czerwca

Edytowane przez Nicole
Czas edycji: 2009-10-30 o 14:48
Stary 2009-10-30, 15:36   #99
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Witaj
Interesują mnie ; zestaw Iwostin i róż Clinique.
Może znajdziesz coś w zamian?
dziekuje. kolor mi się pryzm podoba czekam w takim razie na fotki

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Czy znajdziesz coś u mnie za:
- serum na szyję, dekolt i ramiona, Nivea DNAge Zone Action Odnowa Komórek

cześć, chętnie przygarnęłabym szampon do blond włosów i Kuracja parafinowa do rąk i stóp gorące piaski Arizony Planet Spa Avon –75ml. czekam na odp
pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
A jaka jest pojemność tej próbki bioorganiczny krem anti-age Bielenda torf&wodorosty ? Bo jednak próbka kremu a próbka perfum mają trochę inną wydajność
Serum kupiłam w wakacje, ważne 2 lata od otwarcia, a krem kupiony w aptece w czerwcu, ważny 12 mies czyli do czerwca
właśnie miałam Ci pisać ile one mają, ale szukam i nie ma napisane na opakowaniu ;/ mam 3 takie próbki i mogę wysłać wszystkie. próbka ma 5x10cm jeśli coś to da, tak wizualnie są do 02/11.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
- termoaktywne serum wyszczuplające Eveline Cosmetics 250ml, NOWE, nidgy nie otwierane, data ważności 12/11/2011

POZA WATKIEM MAM SYPKI PUDER MINERALNY ARTDECO
cześć , a jaki kolorek jest tego pudru mineralnego artdeco?

lakier rubens + 3 próbeczki filtra 50 avene za serum eveline? pozdrawiam
Stary 2009-10-30, 16:24   #100
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

hejka interesuje mnie z twojego watku to najbardziej

- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's),

iwostin płyn micelarny oczyszczający 200ml
Stary 2009-10-30, 19:57   #101
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's), NOWY, nawet nie sprawdzany kolor, kod z opakowania K68
Tylko to znalazłam.

A sama służę odsypkami: pudru jedwabnego Hauschki, korektora EDM Lavender, który fajnie kryje naczynka, primera Kick Start Medium Lauress, finisherów Finishing Touch Lauress i Fantastic Finish Medium Lauress. Mam też nieużywany sampel korektora EDM Mint.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 21:25   #102
Nicole
Zakorzenienie

Więc:

- 20 ml kremu na naczyńka Pharmaceris
-odlewka 10 ml - Advanced Research Lab., Zero Frizz (do pojemniczka od Ciebie)
- odlewka 5 ml - Bourjois, Lovely Base,Baza korygująca zaczerwienienia
- Kryolan - Anti-Shine - puder bezbarwny silnie matujący - 1 płaska łyżeczka
- Dry Flo z Mazideł - puder matujący - łyżeczka w strunie

- próbka Zinzibar

Za nowy płyn Ruboril + 3 próbki Eco Bielenda

A czy Kryolan Anti-Shine może być w strunie? Bo do jedynego pojemniczka którego mam, przeleję Ci krem Hydro-Rosalgin.

Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na PW.

Stary 2009-10-30, 22:24   #103
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Więc:

- 20 ml kremu na naczyńka Pharmaceris
-odlewka 10 ml - Advanced Research Lab., Zero Frizz (do pojemniczka od Ciebie)
- odlewka 5 ml - Bourjois, Lovely Base,Baza korygująca zaczerwienienia
- Kryolan - Anti-Shine - puder bezbarwny silnie matujący - 1 płaska łyżeczka
- Dry Flo z Mazideł - puder matujący - łyżeczka w strunie

- próbka Zinzibar

Za nowy płyn Ruboril + 3 próbki Eco Bielenda

A czy Kryolan Anti-Shine może być w strunie? Bo do jedynego pojemniczka którego mam, przeleję Ci krem Hydro-Rosalgin.

Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na PW.
wszystko się zgadza. jutro jadę do domu i poszukam pojemniczków na dry flo i na kryolan, bo wolałabym w nich je dostać. napisze jutro jeszcze ostatecznie czy mam te pojemniczki na pudry, bo na hydro mam juz naszykowany. pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Tylko to znalazłam.

A sama służę odsypkami: pudru jedwabnego Hauschki, korektora EDM Lavender, który fajnie kryje naczynka, primera Kick Start Medium Lauress, finisherów Finishing Touch Lauress i Fantastic Finish Medium Lauress. Mam też nieużywany sampel korektora EDM Mint.
a wrzuciałabyś mi jakaś stronkę z opiniami o tych produktach Lauress? czy primery, finishery są na bazie pudru ryżowego?
Stary 2009-10-30, 22:59   #104
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
a wrzuciałabyś mi jakaś stronkę z opiniami o tych produktach Lauress? czy primery, finishery są na bazie pudru ryżowego?
Tu jest cały wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315555
Tu opinie w KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/sz...gdzie=produkty
Tu strona firmowa http://www.lauress.com/categories.php
A tu też są opinie, ale trzeba się zalogować - http://www.makeupalley.com/product/s...=Find+Products
A czy są na bazie pudru ryżowego nie wiem, ale tak po składach wnioskuję, że chyba nie. To byłby po prostu rice powder?
Stary 2009-10-31, 08:31   #105
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
hejka interesuje mnie z twojego watku to najbardziej

- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's),

iwostin płyn micelarny oczyszczający 200ml
maczka oddam za coś z wishlist. a za micel nic nie widzę-najchętniej bym go wymieniała w zestawie

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Tylko to znalazłam.

te 'medium' to bardzo ciemne sa w realu? bo na ich stronie to az sie przerazilam. ja jestem bledzioszkiem ze raczej light by pasowal

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 14:31   #106
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

wszystkie daty ważności są długie, mogę podać dokładne, jak chcesz
szamponu i odżywki wolałabym już nie odlewać, bo mało zostało, a chciałabym sobie zostawić
mogłabym oddać np. scrub radiance i mgiełkę farmony?
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 14:50   #107
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
te 'medium' to bardzo ciemne sa w realu? bo na ich stronie to az sie przerazilam. ja jestem bledzioszkiem ze raczej light by pasowal
Też jestem bledzioch, tyle że nie ekstremalny, ale i tak wsród powszechnie dostępnych u nas podkładów koloru dla mnie nie ma I Lighty mnie wybledzają, a Mediumy są ok. Co prawda Medium dopiero dziś pierwszy raz użyłam, ale widzę, że to jest to Z Light mam ten wspomniany Finishing Touch, a Fantastic Finish mam w Medium.
Stary 2009-10-31, 15:21   #108
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

wypróbowałabym chętnie te 17 kuleczek meteotytów

moje serum Lancome jest Truskawy, kupone niedawno. próbki serum Avon też są świeże
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 18:15   #109
Nicole
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko się zgadza. jutro jadę do domu i poszukam pojemniczków na dry flo i na kryolan, bo wolałabym w nich je dostać. napisze jutro jeszcze ostatecznie czy mam te pojemniczki na pudry, bo na hydro mam juz naszykowany. pozdrawiam
Jeśli nie znajdziesz teraz pojemniczków to nie ma problemu, ja wyślę Ci odsypki w nowych woreczkach strunowych a Ty je sobie u siebie przesypiesz

Stary 2009-10-31, 19:38   #110
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nie znajdziesz teraz pojemniczków to nie ma problemu, ja wyślę Ci odsypki w nowych woreczkach strunowych a Ty je sobie u siebie przesypiesz
to niech bedzie w strunie. pasuje mi

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
wszystkie daty ważności są długie, mogę podać dokładne, jak chcesz
szamponu i odżywki wolałabym już nie odlewać, bo mało zostało, a chciałabym sobie zostawić
mogłabym oddać np. scrub radiance i mgiełkę farmony?
wolalabym olejek himalaya bo moje wlosy aż krzyczą za nim - wtedy maczek jest Twój i tylko Twój przeczytalas dokladnie ze to mini maczek?! qrde, aż sie sama zastanawiam co jest w nim takiego ladnego
Stary 2009-10-31, 21:16   #111
kolciag
Zakorzenienie

Przekupka: 123 pkt / 100% pozyt.
GG do kolciag

Rozumiem, ale oddam za nie na prawdę sporo, odsypka raczej niestety odpada, meteorytki mają być dla mamy

Jeżeli się zdecydujesz to super, jak nie to szkoda ale rozumiem
Stary 2009-11-01, 18:03   #112
esterie
Zakorzenienie

Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
hej, zarezerwowalam Ci kremik orfilame i wstępnie maseczke flos lek.
chcialabym za to: kredke baklazanowo-fioletowa, antyperspirant do stop, dwie probki (jedwab), peeling i żel orifame. do kiedy są terminy ważności tych kosmetyków? pozdrawiam i czekam na odp
Daty ważności: żel oriflame - 01.2012, peeling - 01.2011, jedwab - 02.2011, kredka - nie ma daty (ale kupiona około rok temu), antyperspirant do stop - nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba 08.2009, więc przeterminowany (ie zauważyłam wcześniej, trochę to dziwne bo kupiłam jakieś 6 mies. temu) - jeśli chcesz możesz wybrać zamiast niego coś innego.
Wish
esterie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 18:20   #113
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Daty ważności: żel oriflame - 01.2012, peeling - 01.2011, jedwab - 02.2011, kredka - nie ma daty (ale kupiona około rok temu), antyperspirant do stop - nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba 08.2009, więc przeterminowany (ie zauważyłam wcześniej, trochę to dziwne bo kupiłam jakieś 6 mies. temu) - jeśli chcesz możesz wybrać zamiast niego coś innego.
data kremu na powieki to 09/2011 i jeszcze jedna informacja-mama wyjmowała krem z pudełeczka (przerwane są te 'plasterki' gwarantujące, ze nikt sie do kremu nie dobieral) i raz nalozyła na dwie powieki. i ostatni, bo dostala uczulenia. nadal jestes zainteresowana?

moze byc broszurka o usuwaniu toksyn zamiast antyperspirantu

pozdrawiam
Stary 2009-11-01, 18:27   #114
esterie
Zakorzenienie

Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
data kremu na powieki to 09/2011 i jeszcze jedna informacja-mama wyjmowała krem z pudełeczka (przerwane są te 'plasterki' gwarantujące, ze nikt sie do kremu nie dobieral) i raz nalozyła na dwie powieki. i ostatni, bo dostala uczulenia. nadal jestes zainteresowana?

moze byc broszurka o usuwaniu toksyn zamiast antyperspirantu

pozdrawiam
Tak, jestem zainteresowana, tylko niestety wszystkie książki mam u rodziców, więc lepiej byłoby gdybys zamiast broszury dobrała coś z kosmetycznego, bo będę u nich dopiero w drugiej połowie grudnia.
Wish
esterie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 19:34   #115
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jestem zainteresowana, tylko niestety wszystkie książki mam u rodziców, więc lepiej byłoby gdybys zamiast broszury dobrała coś z kosmetycznego, bo będę u nich dopiero w drugiej połowie grudnia.
jeśli może być szmaragdowa kredka, to zapraszam na PW
Stary 2009-11-02, 07:57   #116
dziubaczek
Zadomowienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
czesc
Tobie podobało się u mnie:
- termoaktywne serum wyszczuplające Eveline Cosmetics 250ml, NOWE, nidgy nie otwierane, data ważności 12/11/2011
- odświeżający żel do mycia twarzy Nivea Visage (cera normalna i mieszana), opak. 150ml, zużycie jak na fotce, kupiony na wyjeździe w te wakacje, kod z opakowania 84044654.

mi wpadły w oko natomiast takie cudenka :
-puder diamentowy
-odsypka soft touch
-ods. kaolin powder sunlight
-ods. sunlight finishing dust
-ods. natural reflections fair - jaki look można uzyskac to stosując?
-Bioderma Sebium AKN Soin correcteur zostało około 5-10%.
Witaj,
-ods. natural reflections fair - jaki look można uzyskac to stosując? to jest puder wykańcający raczej transparentny, daje ładne roświetlające (przynajmnej dla mnie) wykończenie,
jeżeli chodzi o puder diamentowy- to tu również oferuję osypkę,

jakiej wielkości odsypki Cię interesują??

pozdrawiam
dziubaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 10:25   #117
allie
Zakorzenienie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.
GG do allie

Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Mi się u Ciebie podobają:
- avene rebalancing - czy to jest zwykły krem czy krem tonujący i jaka jest jego data ważności?
- podkład pharmaceris
- jakie kolory maja te cienie isa dora i estee, gdyż na fotce średnio mogę określić ?
- wax
- dax do pośladków
- jaki jest efekt po toniku capilarte?
Avene - to zwykły krem (a właściwie emulsja), raczej do stosowania na noc
IsaDora już wymieniona, EL to biel, beż i brązy
Co do toniku to nie umiem o nim wiele powiedzieć, bo jak widać nie stosowałam go długo - zabrakło mi cierpliwości do wcierania go wieczorami
Stary 2009-11-03, 13:54   #118
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Witam,jestem z wa/wy i mam stosunkowo nowe Meteoryty 03. Chętnie bym się jakoś częścią wymieniła na Mythic Także wstępnie proponuję spotkanie przy kawie
Z Twojej listy mam ampułki Vichy przeciw wypadaniu włosów,mam też jakieś kremy pod oczy i minerały w wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228
Z góry przepraszam jednak za brak dokładnych dat przydatności!
Ale z pielęgnacji oferuję w zdecydowanej większości rzeczy nowiutkie (mam manię robienia zapasów,które mnie sukcesywnie przerastają)
Gdyby Cię coś zainteresowało,to chętnie szczegółowo opiszę.
U Ciebie w wątku podoba mi się jeszcze filtr Clinique.

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 20:56   #119
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Co do toniku to nie umiem o nim wiele powiedzieć, bo jak widać nie stosowałam go długo - zabrakło mi cierpliwości do wcierania go wieczorami
jutro zerknę co tam dokładnie w Twoim wątku było i napiszę co i jak pozdrawiam cieplutko

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubaczek Pokaż wiadomość
Witaj,
-ods. natural reflections fair - jaki look można uzyskac to stosując? to jest puder wykańcający raczej transparentny, daje ładne roświetlające (przynajmnej dla mnie) wykończenie,
jeżeli chodzi o puder diamentowy- to tu również oferuję osypkę,

jakiej wielkości odsypki Cię interesują??

pozdrawiam
hej, nie wiem dokładnie. najchętniej zrobiłabym tak, że wszystkich po trochu na spróbowanie. i na pewno tak, żeby to cenowo wyglądało porównywalnie. a ile możesz odsypać? pozdrawiam
Stary 2009-11-04, 13:26   #120
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Witam,jestem z wa/wy i mam stosunkowo nowe Meteoryty 03. Chętnie bym się jakoś częścią wymieniła na Mythic Także wstępnie proponuję spotkanie przy kawie
Z Twojej listy mam ampułki Vichy przeciw wypadaniu włosów,mam też jakieś kremy pod oczy i minerały w wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228
Z góry przepraszam jednak za brak dokładnych dat przydatności!
Ale z pielęgnacji oferuję w zdecydowanej większości rzeczy nowiutkie (mam manię robienia zapasów,które mnie sukcesywnie przerastają)
Gdyby Cię coś zainteresowało,to chętnie szczegółowo opiszę.
U Ciebie w wątku podoba mi się jeszcze filtr Clinique.
Cześć Mi się u Ciebie podobają:
- dwie maseczki pod oczy Dermika
- krem przeciwzmarszczkowy Agropharm
- masło i serum Ziaja
- odlewki kosmetyków do stóp (preparat złuszczający, krem zmiękczający)
- kojący krem pod oczy Avene-30%

zapraszam do negocjacji i pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
hej , u mnie z tego co Ci się podobało został podkład Toleriane. Czy nadal byłabyś zainteresowana wymianą w takim razie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości