Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 21:46   #91
o Catherine o
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Kobietki, czy któraś może mi powiedzieć czy w brakach są produkty GG, Air Soft, pędzle (10774). Gdyż strasznie tnie mi się moja strona. Dziękuję!
Stary 2009-11-20, 21:53   #92
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez e0b2f6ed679ded97207c82a69 8bbac76568d6c1c Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Absolutnie nie
Przecież do tego często trzeba zedrzeć folię zabezpieczającą. Zresztą... po co, skoro mogę tę osobę poprosić lub sprawdzić kosmetyk w filii lub na szkoleniu?
Stary 2009-11-20, 22:16   #93
kasiencja
Pani Buka

Właśnie, a propos sprawdzania kosmetyków.

W biurze stoją sobie na półce wody toaletowe, kremy itd. Czy ja mogę podejść do lady i powiedzieć - chciałabym sobie powąchać, dotknąć tego i tamtego? Bo przykładowo interesuje mnie jakiś zapach...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 22:27   #94
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Absolutnie nie
Przecież do tego często trzeba zedrzeć folię zabezpieczającą. Zresztą... po co, skoro mogę tę osobę poprosić lub sprawdzić kosmetyk w filii lub na szkoleniu?
oczywiście. Czasem pozwolę sobie otworzyć wieczko żelu pod prysznic czy kremu do rąk i powąchać zawartość opakowania, ale nigdy nie naruszam kosmetyku a tym bardziej nie rozpakowuję produktów, które są w folii. Klient kupuje fabrycznie nowe kosmetyki i takie powinien dostać. Jak robię zakupy w sklepie to też żywię nadzieję, że mój nabytek nie został zmacany i wypróbowany przez wszystkich pośredników

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Właśnie, a propos sprawdzania kosmetyków.

W biurze stoją sobie na półce wody toaletowe, kremy itd. Czy ja mogę podejść do lady i powiedzieć - chciałabym sobie powąchać, dotknąć tego i tamtego? Bo przykładowo interesuje mnie jakiś zapach...
jak najbardziej! po to tam są

Dziewczyny, a myślicie że papiery ozdobne rozejdą się błyskawicznie? Chciałabym je zamówić, jeśli trzeba to zaraz po północy, ale to będzie moja druga faktura, a zapłacić mogę dopiero w poniedziałek w kasie. Chyba, że wystarczy im wysłać mailem potwierdzenie nadania przelewu, ale czy oni działają w soboty i mi odblokują możliwość składania zamówień? Mam kilka produktów w brakach i czekam jeszcze na decyzję jednej klientki, więc na pewno będę "polować", żeby móc jak najszybciej zamówić kosmetyki i nie chcę mieć zablokowanej możliwości składania zamówień (za pobraniem odpada, bo to na pewno nie będzie 100 PP a nie uśmiecha mi się płacić 10 zł :P)...

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2009-11-20 o 22:36
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 22:52   #95
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Sluchajcie, skoro zestaw ecollagen jest w barakach ozn. literka O tzn., ze w przyszlym katalogu nie bede mogla go sobie wybrac jako prezent w programie lojalnosciowym???? Nic innego mnie nie interesuje.....

No i amber ciagle w brakach....
A co dokładnie pisze? "Zestaw ecollagen" "Czy intensywna kuracja ecollagen"? Bo teraz w programie lojalnościowym była kuracja (te cztery tubki), a zestaw to kerm taki w słoiczku i taki mały w tubce chyba pod oczy. Wiem bo moja sponsorka miałą ten zestaw bo to był 2 programy lojalnościowe temu

Więc jak pisze "zestaw ecollagen" to cię jego braki nie obchodzą bo to nie to
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 11:03   #96
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez little_bad_girl Pokaż wiadomość
Szkoda, że go wycofali
A czy możecie mi polecić jakiś inny płyn/ olejek do kąpieli z Ori, który ma ładny waszym zdaniem zapach?
Ładny, to zależy od gustu.. Ja bardzo lubię ten fioletowy olejek lawendowo-jaśminowy z serii Body & Mind, lubię ten zapach, a poza tym ładnie natłuszcza i jest wydajny.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 11:05   #97
ola_gie
Zakorzenienie

załapałam się na zestaw papierów szkoda tylko, że szpatułki wciąż w brakach i - co niewygodne - nie objęte backorderem, bo akurat by się przydały do karmelowego miodziku

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 11:34   #98
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
STARLA ja zamawialam 4 karmelowe tender care. dzis odbieral mi paczke chlopak. mowil ze tych miodkow nie bylo w pudelku, tylko obsluga biura czytala kazda fakture i dodawala miodki z innego pudelka . moze im sie cos na magazynie pochrzanilo i przyslali je w osobnym zbiorowym pudelku?
lec do biura sie dowiedziec!

u mnie spoko, domawialam w srode kosmetyki za 20 pkt, mam 202 jedyne co mnie wkurzylo to to, ze zamowilam sobie probke zapachu S8 nigHt, a przyslali city jungle...niech to szlag..nie wiem czy to reklamowac, bo troche wstyd z tym wyskakiwac, ale z drugiej strony bardzio mi zalezalo na S8 night...
wiesz ... mialam identycznie zamawialam po raz kolejny w czwartek jak mi znow pomyla to bede reklamowac
a moze zmienili kody a my nic nie wiemy?
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 11:46   #99
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
załapałam się na zestaw papierów szkoda tylko, że szpatułki wciąż w brakach i - co niewygodne - nie objęte backorderem, bo akurat by się przydały do karmelowego miodziku
Ja również wzięłam sobie kilka zestawów tych papierów. Za 50gr taki zestaw - nie ma się nad czym zastanawiać

Natomiast co do miodzików to zawsze uważałam, że opakowanie to totalna porażka. Trzeba pazurami dłubać w tak małym pojemniczku... Czy nie mogli by go zrobić w sztyfcie???

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 12:06   #100
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
wiesz ... mialam identycznie zamawialam po raz kolejny w czwartek jak mi znow pomyla to bede reklamowac
a moze zmienili kody a my nic nie wiemy?
Chyba nie, bo ja zamawiałam City Jungle i Oasis i przyszło dobrze .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:21   #101
Ania1367
Rozeznanie

Czy był ktoś może w katowicach w oddziale??
Jeśli tak to mam pytanie czy są półki z wyprzedaża i co się na nich znajduje?? Czy coś godnego uwagi
Ania1367 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:40   #102
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
A co dokładnie pisze? "Zestaw ecollagen" "Czy intensywna kuracja ecollagen"? Bo teraz w programie lojalnościowym była kuracja (te cztery tubki), a zestaw to kerm taki w słoiczku i taki mały w tubce chyba pod oczy. Wiem bo moja sponsorka miałą ten zestaw bo to był 2 programy lojalnościowe temu

Więc jak pisze "zestaw ecollagen" to cię jego braki nie obchodzą bo to nie to

Ufff, kamien spadl mi z serca W brakach jest ze staw ecollagen, a w programie lojalnosciowym na obrazku sa te cztery tubki Bedzie prezent dla mamy

Kurcze, wciaz czekam na amber.... Juz bym dawno zamowila, ale brakuje mi pp z tej wody....

A i jeszcze jedno: jesli zrobie teraz 100 pp to przy odbiorze kosmetykow w filii mowie, ze chce dostac taki i taki prezent czy mozna to jakos przez internet zaznaczyc ?

Ile czasu idzie paczka wyslana do domu? Nie wiem czy bardziej mi sie oplaca na nia czekac czy jechac po odbior do filii...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:10   #103
opo
Raczkowanie

Cytat:
Ile czasu idzie paczka wyslana do domu? Nie wiem czy bardziej mi sie oplaca na nia czekac czy jechac po odbior do filii...
Ja zawsze czekam 4 dni na paczkę (do tej pory odbierałam w domu), więc jeśli Ci się spieszy, to raczej polecam odbiór w filii. Ja też tak zacznę robić. Z tego co dziewczyny piszą, wynika, że w filii można już odebrać na następny dzień po zamówieniu.

Edytowane przez opo
Czas edycji: 2009-11-21 o 14:11
opo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:24   #104
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
A i jeszcze jedno: jesli zrobie teraz 100 pp to przy odbiorze kosmetykow w filii mowie, ze chce dostac taki i taki prezent czy mozna to jakos przez internet zaznaczyc ?

W filii szybciej będziesz miałą paczkę. I w filii także załatwisz ten prezent. U nas jest tak, że idziesz do pani w kasie, podajesz swój nr konsultanta i wybrany prezent. I w kolejnym zamówieniu masz już go.

Dukan

Stary 2009-11-21, 14:28   #105
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ania1367 Pokaż wiadomość
Czy był ktoś może w katowicach w oddziale??
Jeśli tak to mam pytanie czy są półki z wyprzedaża i co się na nich znajduje?? Czy coś godnego uwagi
ja bylam wczoraj w oddziale, niestety tym razem nie ma zadnych polek z wyprzedaza przy kasach
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 15:10   #106
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez opo Pokaż wiadomość
Ja zawsze czekam 4 dni na paczkę (do tej pory odbierałam w domu), więc jeśli Ci się spieszy, to raczej polecam odbiór w filii. Ja też tak zacznę robić. Z tego co dziewczyny piszą, wynika, że w filii można już odebrać na następny dzień po zamówieniu.
Jeżeli zamówienie złożysz chyba do 12 czy 13 godziny to masz już na następny dzień odbiór w fili. Jak w późniejszych godzinach to na drugi dzień

I karte z programem lojalnościowym można złożyć w kasie w fili Ja wole oddać w kasie niż posłać pocztą bo poczta lubi gubić takie rzeczy:/
Stary 2009-11-21, 15:32   #107
Ania1367
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja bylam wczoraj w oddziale, niestety tym razem nie ma zadnych polek z wyprzedaza przy kasach
Dzięki za info
Ania1367 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:42   #108
gadzia17
Rozeznanie

Hej dziewczyny xD;p Mam takie pytanie.. Jak można przejść na wyższy poziom? Raz uzyskałam próg 3% . . Dokladnie nie wiem o co w tym chodzi xD mogłaby mi któraś z was to przybliżyć??
gadzia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 16:06   #109
MadameButterfly6
BAN stały

No ja hologramy mam, ale karnetu nie dostalam, bo caly czas w brakach... Dostalam za to karnet w kat. 16 z innymi nagrodami, a zaczelam zbierac w 15...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 16:13   #110
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gadzia17 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny xD;p Mam takie pytanie.. Jak można przejść na wyższy poziom? Raz uzyskałam próg 3% . . Dokladnie nie wiem o co w tym chodzi xD mogłaby mi któraś z was to przybliżyć??
Robiąc większe zakupy i zbierając coraz więcej PP .

Dlatego jak chcesz się piąć coraz wyżej to buduj swoją grupę. Tak łatwiej zdobywać PP i wchodzić na wyższe pułapy. Samej raczej trudno Ci będzie uzyskać np 1200 czy 1500 PP nie mówiąc o większej ilości Liczą się PP całej Twojej struktury.

A w ogóle to takie informacje powinnaś uzyskać od swojego sponsora

Dukan

Stary 2009-11-21, 17:13   #111
kasiencja
Pani Buka

yhhh krem na zimę już w brakach a koleżanka zamówiła no i d... ciekawe czy go uzupełnią jeszcze do grudnia...

a co do programu Witamy, co powiecie o tej kuracji Ecollagen? bo ani koktajl, ani ten zestaw z City Jungle mi niepotrzebny, a tak to może bym na święta mamie dała?

aaa no i jak zaniosę karnet z hologramami do biura, to jak mam odebrać prezent?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 17:23   #112
Butelka123
Przyczajenie

Cytat:
aaa no i jak zaniosę karnet z hologramami do biura, to jak mam odebrać prezent?
jak zaniesiesz ten karnet to Ci dołączą wybraną rzecz do następtępniej paczki, sami, automatycznie.
Butelka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 17:44   #113
STARLA77
BAN stały

Zamawiałam na dom.
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 18:00   #114
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
a co do programu Witamy, co powiecie o tej kuracji Ecollagen? bo ani koktajl, ani ten zestaw z City Jungle mi niepotrzebny, a tak to może bym na święta mamie dała?
Ja wybrałam kuracje właśnie też dla mamy Mama wczoraj zaczęła dopiero więc nie wiem jeszcze czy skuteczne czy nie. Fajnie wyglądają te tubeczki w pudełeczku, idealne na prezent

Tą kurację stosuje się rano i/lub wieczorem przed kremem to twarzy.
Stary 2009-11-21, 18:58   #115
GracjaR
Raczkowanie

nieopłacona reklama

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-11-21 o 19:58
GracjaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 19:09   #116
MadameButterfly6
BAN stały

Kochane mam problem. Otoz przy zakupie maseczki ze str. 85 opaska ma byc za 3,77 a w koszyku pojawia mi sie cena 7, 62 zl.... Wpisalam kod tej opaski tak jak pisalo na poczatku cennika no i nie uznalo tej pormocji, a maseczki tez wpisalam... czemu tak jest???

I kiedy wrzucam wszystko do koszyka to mam zero brakow, czy jak zatwierdze to pokazuja sie braki dopiero? I czy wtedy moge anulowac zamowienie czy nie ma juz odwrotu???
Stary 2009-11-21, 19:21   #117
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Kochane mam problem. Otoz przy zakupie maseczki ze str. 85 opaska ma byc za 3,77 a w koszyku pojawia mi sie cena 7, 62 zl.... Wpisalam kod tej opaski tak jak pisalo na poczatku cennika no i nie uznalo tej pormocji, a maseczki tez wpisalam... czemu tak jest???

I kiedy wrzucam wszystko do koszyka to mam zero brakow, czy jak zatwierdze to pokazuja sie braki dopiero? I czy wtedy moge anulowac zamowienie czy nie ma juz odwrotu???
W koszyku pojawiają Ci się produkty, które chcesz kupić. Dopiero po przejściu"dalej" widzisz czy coś jest w brakach czy nie. Tutaj też korygują się wszystkie promocje. Jeśli coś jest nie tak możesz jeszcze wrócić w tym momencie (zanim naciśniesz "Na kredyt/Zatwierdź" bo potem już jest pozamiatane) i coś wyjąć z koszyka lub dołożyć.

Dukan

Stary 2009-11-21, 19:23   #118
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
W koszyku pojawiają Ci się produkty, które chcesz kupić. Dopiero po przejściu"dalej" widzisz czy coś jest w brakach czy nie. Tutaj też korygują się wszystkie promocje. Jeśli coś jest nie tak możesz jeszcze wrócić w tym momencie (zanim naciśniesz "Na kredyt/Zatwierdź" bo potem już jest pozamiatane) i coś wyjąć z koszyka lub dołożyć.

dzieki kobieto zginelabym bez Ciebie Niestety przez braki brakuje mi 3 pp do 100... i musze poczekac... jak w tym czasie pojawia sie nowe braki to sie chyba potne... Sluchajcie a czy jest szansa ze amber pojawi sie w tym katalogu??? Bo jesli to pozniej juz bedzie bez promocji?
Stary 2009-11-21, 19:26   #119
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
dzieki kobieto zginelabym bez Ciebie Niestety przez braki brakuje mi 3 pp do 100... i musze poczekac... jak w tym czasie pojawia sie nowe braki to sie chyba potne... Sluchajcie a czy jest szansa ze amber pojawi sie w tym katalogu??? Bo jesli to pozniej juz bedzie bez promocji?
Dobierz sobie coś za te 3PP, chociażby 3 mydełka - to nie majątek. Jak będziesz czekać to potem będą większe braki. Jak pojawi się Amber to złożysz kolejne zamówienie.

Dukan

Stary 2009-11-21, 20:36   #120
opo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Jeżeli zamówienie złożysz chyba do 12 czy 13 godziny to masz już na następny dzień odbiór w fili. Jak w późniejszych godzinach to na drugi dzień
Dzięki za informację. Będę pamiętać .

A tak z innej beczki . Macie może ten nowy kalendarz kieszonkowy? Czy mógłby ktoś wrzucić jego zdjęcia? Byłabym bardzo wdzięczna. Zastanawiam się nad nim, tylko nie wiem, czy będzie dla mnie wygodny. Nigdzie nie mogę znaleźć jego zdjęć .
opo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości