![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża dokładka kosmetyki + ciuszki xs/s
Cytat:
![]() niestety nie wypatrzyłam nic w moim rozmiarze xs i xs/s (jak byś miała coś po za wątkiem to pisz) mydełka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1294782929 wszystkie 9 sztuk oddałabym za nie: 31Biosilk spa silk body wash 50ml NOWE 43SEPHORA szampon odżywczy 50ml NOWY z tego zdjęcia poprosiłabym o opis zaznaczonych- co to jest? a lakiery dwa czerwone - jakie ich użycie? Załącznik 3743275
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
hej, niestety nic nie widze dla siebie...
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Kochana po zastanowieniu się wybrałam:
3 bransoletki z lewej strony: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297555953 2bransoletki z prawej. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297556004 Wydaje mi się jednak że to za mało bo serum pod oczy kosztowało ok 150zł a serum idealist ponad 200zł (około 240) Moze wybierzesz coś tylko za te rzeczy? Ciuszki faktycznie są ładne ale nie gustuję w dłuższych rzeczach. a te legginsy to jaki rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297554373 - na są do połowy łydki? czy długie?
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
63Nowa kopertówka Sean John 37Sephora demakijaż oczu dwufazowy 25ml - 2szt. 47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka za: sweterek z prawej strony- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1296732050 i zielony sweterek z prawej strony https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1296732050 interesuje mnie jeszcze: 1) Czerwona bombka, cuuudna! satynowa, z tyłu gumeczki, dzięki czemu dopasowuje sie do biustu, regulowane ramiączka, rozm. xs-m - stan idealny. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1296733056 z tego co pamiętam kiedyś podawałaś mi jej wymiary ale nie pamiętam... Jak byś mogła raz jeszcze? ![]() te wymiary które mnie interesują zaznaczyłam na zdjęciu nizej:
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-02-13 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
wymiary napiszę Ci jutro, bo już dzisiaj nie będę szperała po szafie ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
zabawka poki co zawieszona, piekarnik jest, musze go tylko wyszorowac, wiesz co, moge rozwazyc wymiane na kosmetyki, choc nie ukrywam, ze interesuja mnie głównie ciuchy, zreszta nie jestes jedyną zainteresowaną tym nieszczesnym piecykiem a ja mam potem dylemat, komu oddac
![]() wpadły mi w oko te rzeczy, co i w jakiej konfiguracji mogłabys oddac, nie we wszystkich cenach jestem zorientowana 1Estee Lauder Hydrationist krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY 5Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 1,5ml- 10 sztuk w saszetkach 6Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY 8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml - 5 sztuk NOWY 10Estee Lauder serum Idealist 30ml NOWE 14Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWy 29CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE 47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka 49Lancome Teint Miracle podkład nr 03 1ml- 2 sztuki w saszetkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1Estee Lauder Hydrationist krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY około 110zł 5Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 1,5ml- 10 sztuk w saszetkach 15ml kosztuje około 110zł- mogę jednak wszystkie oddać do którejs z rzeczy co sobie wybierzesz gratis 6Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY około 110zł 8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml - 5 sztuk NOWY 1sztuka to około 50-55zł 10Estee Lauder serum Idealist 30ml NOWE około 240zł 14Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWy tu nie wiem kompletnie koło 60zł powiedzmy 29CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE 150zł 47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 15zł 48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka 15zł 49Lancome Teint Miracle podkład nr 03 1ml- 2 sztuki w saszetkach gratis do wymiany oczywiście jestem w stanie oddać więcej niż wartość twojej rzeczy tak by przebić konkurencję ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- a co do pielęgnacji?
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ło boziu, wartosciowe toto nie powiem, dobra, to co by mnie ewentualnie wzięło
![]() ![]() 5Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 1,5ml- 10 sztuk w saszetkach 15ml kosztuje około 110zł- mogę jednak wszystkie oddać do którejs z rzeczy co sobie wybierzesz gratis 6Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY około 110zł 8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml - 5 sztuk NOWY 1sztuka to około 50-55zł 14Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWy tu nie wiem kompletnie koło 60zł powiedzmy 29CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE 150zł 47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 15zł 48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka 15zł 49Lancome Teint Miracle podkład nr 03 1ml- 2 sztuki w saszetkach gratis do wymiany estee laudera troche sie boje, miałam perfectionist i uczula mnie to, a czy np clinique masz cos moze z serii 3 kroków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml Clarins Doux polisante exfoliating carem 15ml Clarins Multi-active jour krem na dzień 15ml Czy dobrałabyś coś jeszcze z moich wątków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
BAN stały
|
Cytat:
Legginsy to rozmiar xs, długość taka bardziej 3/4 (zwłaszcza na wysoką osobę). Zależy mi na tym idealiście (chciałabym zrobić komuś prezent), dlatego jeszcze trochę Cię pomęczę, jeśli nie masz nic przeciwko. Mogę zaproponować jeszcze kilka fajnych rzeczy: - wężowe rurki Bershka (rozmiar 36, ale ja noszę 34 i są dobre), nowa sukienka H&M fioletowa z falbanami (roz. 34), nowa sukienka Vero Moda (rozmiar M, ale jest ściągana wstążką, więc na xs/s też bedzie), nowy naszyjnik z diamentowym pieskiem (kupiony za granicą), Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-02-13 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka 49Lancome Teint Miracle podkład nr 03 1ml- 2 sztuki w saszetkach 14Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWy 5Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 1,5ml- 10 sztuk w saszetkach 8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml -2sztuki Perfectionist jest bardzo mocny- może za mocny dla Twojej buzi.... Jego kupujemy po 45roku życia mniej więcej. Ewentualnie jako kurację w wieku 35+ a 3 kroków nie mam.
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za pędzel do podkładu oraz cienie mini z sephory (jasny i ciemny - odcienie beżu podejrzeewam, jestem zainteresowana i jednym i drugim)
![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
to co kochana, te dwie bluezczki za chloe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
dobrze kochana. Tylko mam nadzieję, że te bluzeczki nie mają wad tzn dziurek, plamek, zmechaceń, nie są rozciągnięte- na zdjęciach nie widać dokładnie bo są czarne.
Więc jeśli nie mają nic z tych rzeczy to poproszę adres na PW do wysyłki. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- nic
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
zrobmy tak, ja dzisi sie wybieram do CH, poprosze w sephorze o probke estee lauder, moze mi zrobią i wypróbuje, dam ci znac, dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ok
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tej bluzy hollistera nie wymieniam jednak, bo nie będe mieć w ogóle żadnej bluzy. Może coś jeszcze znajdziesz dla siebie oprócz tego sweterka? Tymi płynami do ust mój chłopak już się rozporządził ale mam jeszcze pearl drops 400ml nowy, nieotwierany, masło do ciała o zapachu truskawki i shower drench next o zapachu truskawki i wanilli. Nie wiem ile zostało ale mało go używałam myślę że napewno jest jeszcze ponad połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za truskawkowe produkty dziękuję- nie używam owocowych balsamów, Strasznie mnie głowa boli. Jedynie miętowy, kremowy, albo perfumowane.
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro po owocowych balsamach głowa Cie boli, to musze poszukać czegoś w domu w PL napewno mam jakieś balsamy perfumowane. To może ustalmy na co się wymieniamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.