|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
hej, niestety nic nie wyszperałam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i jeśli mogłabym prosić o jeszcze jakieś próbaski, to sama proszę dobierz, bo reszty zapachów nie kojarzę interesowałoby mnie coś lekkiego, kwiatowego
|
|||
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
|
|
|
|
|
#93 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
The Body Shop - Pędzel do pudru face&body, nowy - świetne opinie na kwc The Body Shop - Bronzer Baked-to-last 01, golden bronze, nowy + Lush - Double Choc - Balsam do ust z tej serii co powyżej, nówka - czekoladowy + The Body Shop - seria Świąteczna wanilia - Spiced vanilla - wszystkie nowe: - peeling do ciała 200 ml - balsam do ust 15 ml + Elemong BB cream 60g - użyty 3-4 razy, ubytek minimalny -- + Missha BB cream Perfect Cover, No. 21, 20g, użyty 2 razy -- |
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
chlipchlip tak mało
- czy błyszczyki Lush mają cenę jak na all 8zł ? Chciałabym oba. Tak jak pisałam chciałabym też błyszczyk TBS (on 20zł chyba, prawda? - to by było za 3 sample) a nie wiem czy coś, co wymieniłam ma cenę ok 25zł (za szampon). Pomóż ![]() PS za jeden sampelek liczę jakieś 7zł, bo na allegro jest kilka po 8 a reszta po 10 i nawet 12
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-03-10 o 09:40 |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam żadnych perfum z Twojej wish ale jak się namyślisz żeby zrobić odlewkę to daj mi znać. Mam jeszcze z lusha aquamqrinę podzieloną do pojemniczków i zamrożoną i kostkę buffy oraz mogłabym odkroić z aqua mirabilis Odpisz proszę u mnie jeśłi się zdecydujesz
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dopóki nie ustalimy na 100% i nie wymienimy adresów, zawsze mozemy negocjować - dwie strony powinny być usatysfakcjonowane.
![]() Za miesiąc otworzę kosmetyczny i wtedy zajrzyj i dasz mi odpowiedź. Na kostce Lush az tak mi nie zależy, o ile znajdę u Ciebie coś innego, ale mnie też z kolei nie bardzo zależy na oddawaniu nowego mydełka Knotty - pachną obłednie - zobaczymy, jest troszkę czasu
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłabyś cos za Lush sugar babe i aqua mirabilis i peace2.5?
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innocent bardzo mnie zainteresował z wishy nic nie mam ![]() ale może Cię zainteresuje L'Occitane Eau d'Iparie KWC Woda jest nowa edit. to 75ml flakon |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Moderatoreska
|
Byłabym zainteresowana :
+ Missha BB cream Perfect Cover, No. 21, 20g, użyty 2 razy -- The Body Shop - Pędzel do pudru face&body, nowy - świetne opinie na kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=6607&next =1 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post25633987 |
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
a o ktory kod Ci chodzi? przepraszam, ja sie w ogole nie orientuje.
jest tak made in UK 6125 pod spodem 6124-01-0167 czy to o cos inne chodzi?
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
A co byś mi mogła w zamian dać? A może jakaś inna kombinacja kosmetyków?
Jeszcze raz napiszę co mi się podobało: Nivea - Natural oil - olejek pod prysznic, nowy The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic z świątecznej serii merry cranberry, 250 ml, nowy Lush - Double Choc - Balsam do ust z tej serii co powyżej, nówka - czekoladowy The Body Shop - Bronzer Baked-to-last 01, golden bronze, nowy Thierry Mugler - Angel Innocent - Perfumowany balsam do ciała 100 ml - nowy |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
ok słoniku, znalazłam 1 buteleczke testerka nr 23 clair ivory
)
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hm jesli o trzyznakowy to b40 mam na spodzie opakowania. bo poza tym mam jeszcze tylko london w1k 3bq nie znam sie na tym w ogole,przepraszam
|
|
|
#106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() niestety nic Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
widzialas na zdjeciu jego zuzycia?
to byl prezent, dostalam go na poczatku roku,ale od mojej mamy i wiem na 100%,ze byl kupowany w sephorze, z calym tym zestawem 3 krokow. no,ale to wiadomo, inaczej niz moim zapewnieniem poreczyc Ci nie moge
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2011-03-10 o 22:00 |
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Tylko żel The Body Shop to mimo iż jest nowy to dużo tańszy od odżywki i szamponu John Frieda.
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:41 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
co su mnie za:
Lush - odstąpię 1/6 kuli peelingującej sugar babe Lush - peeling Aqua Mirabilis Lush - Strawberry feels forever - kostka do masażu Oriflame Divine - około 75% z 50 ml Oriflame - Giordani Gold, wersja 30 ml, nowy, -- czy ma atomizer? Odlewka NU edt The Body Shop - peeling do ciała 200 ml - Spiced vanilla i czy te odzywki sa jak lakier bezbarwny oriflame i Onymyrrh ![]() ![]()
|
|
#111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety tym razem nic
Cytat:
W wątku zainteresowały mnie fioletowe/różowe/brzoskwiniowe cienie (nie wiem ile ich jest, nie mogę się połapać ), plasterek mydła egm, oraz oba sample rozświetlaczy lumiere
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Moderatoreska
|
Mogę oddać :
EDM eye shadow, cienie mineralne: - Black 2,5g - Casual Friday 2,5g EDM eye shadow 1g i jeden mniejszy. Daj znać czy ci odpowiada? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post25649468 |
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
NO WIEC JA BYM CHCIAŁA REVALID I TO
:Clarena - Aroma Natural Oil (a moze bys tak jeszcze brazerek z tbs mi oddała ,gdybys cos znalazła ?ty: próbeczki nuxa,tester podkładu Vichy,Thermo Repair z Loreala i moze cos za tbs..? WŁASNIE robie dokładke zerknij pozniej ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- peelingow do twarzy 4 do ciała: 6 szt ujedrniajacych i 7-8 nawilzajacych,moze byc Vichy jak wolisz a za brazerek nic ci nie wpadło w oko? moze kosteczka peelingujaca z Lusha(nowa) antycelulitowa do kompletu? )
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-03-11 o 09:02 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
mozemy sie umowic ze zrobie zdj wszytskich fioletowych i rozowych cieni co mam na zbyciu. w wiekszosci to sample.
czyli ze te odzywki do paznokci sie wchłaniaja w paznokcie i nie zostawiaja tej lakierowej warstwy? jak tak to biore )
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nail food z ori, to taki bardziej olejek, ale bardzo szybko się wchłania, można stosować również na skórki, natomiast odzywkę z mirrą wciera się głównie w macierz paznokcia i skórki na około 5-10 sekund i następnie się zmywa. Należy ją stosować codziennie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
A czy oprócz żelu dorzuciłabyś mi do wymiany dwie maseczki w saszetkach Yves Rocher? Czy to będzie za dużo ?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm..no dałoby
ale mam nadzieje ze ma jeszcze w miare dobra date wazn?pliz pliz wez cos za brązer jeszcze< Prosi >
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-03-11 o 12:17 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam o Tobie,jednak wciąż nie odpisała mi inna wizazanka w spr podkładu
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Tak to się tyczy w sumie całej naszej wymianki. Chciałabym jeszcze oprócz żelu dwie maseczki w saszetkach. Ja za John Frieda za sztukę dałam jakieś 35 zł. Żel + dwie maseczki to i tak wychodzi taniej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

poczekam na jakieś pachnące dokładki