![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Farmamozg wymienia w styczniu
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Hej!
Podoba mi się mydełko Aleppo, olejek myjący BU i ewentualnie Effaclar Duo. Może dobrałabyś sobie coś jeszcze do tych filtrów, żebyśmy wymieniły się za te trzy rzeczy ![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() 2.Vichy Normaderm żel do mycia twarzy 100ml - data ważności 09/2014 mam dwa opakowania 3.Podkład Bourjois Healthy Mix SERUM odcień 51 - zawartość sięga do napisu FOND de Teint praktycznie 2/3 opakowania. Otwarty w styczniu 2013. 9. Skin79 Hot Pink Collection Super Plus BB Triple Function - krem kupiony na Allegro używany od 2 tygodni codziennie (nie widać zużycia w opakowaniu więc nie wiem ile go tam zostało). Z moich obserwacji wynika że krem jest oryginalny. Starła się jednak pierwsza literka w nazwie BB - pewnie przez to że tłustą ręką dotykałam. i ewentualnie krem pharmaceris? ![]() odpisz proszę u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40043911 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie widzę dla siebie
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Vichy Normaderm żel do mycia twarzy 100ml - data ważności 09/2014 mam dwa opakowania
Pharmaceris A Ultra-Sensilium krem ratunek przyspieszający regenerację dla skóry podrażnionej i zaczerwienionej - nieotwierany ważność 2015-06 Caudalie Gentle Buffing Cream - peeling delikatny do twarzy. Uzyty jeden raz - otwarty marzec 2013. Avene Clean-Ac krem nawilżający łagodzący podrażnienia próbka 5ml tubeczka La Roche Posay Anthelios XL +50 lekki fluid do twarzy - 3 tubeczki po 3 ml Mogę wymienić szorty za któreś z tych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
coś za
5. La Roche Posay Effaclar Duo - zostało około pół tubeczki - używałam w październiku listopadzie 2012
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
hej,
znalazlabys cos u mnie za te rzeczy (najbardziej zalezy mi na zelach do twarzy): 2.Vichy Normaderm żel do myciatwarzy 100ml Pharmaceris A Ultra-Sensilium krem ratunek przyspieszający regenerację dla skóry podrażnionej i zaczerwienionej - nieotwierany ważność 2015-06 Galenic Nectalys krem na noc relaksująco-wygładzający - 15ml miniaturka Galenic Nectalys krem na dzień do cery suchej - 5 ml miniaturka Bioderma Sebium AKN 2 miniaturki po 5ml Bioderma Sebium AI 2 miniaturki po 5ml Avene Clean-Ac krem nawilżający łagodzący podrażnienia próbka 5ml tubeczka Avene Cleanance żel do mycia 2 buteleczki po 25ml ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- moze byc za ubrania ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- i za torby tez moze byc ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
mogłabym przygarnąć effaclar i healthy mix
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- ok, to czekam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
za szorty wzielabym krem bb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Dokładka!
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
niestety tylko woda termalna wpadła mi w oko, więc na razie podziękuję
![]() ![]()
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Skin79 Hot Pink Collection Super Plus BB Triple Function,
Skin79 różowy i złotyi woda termalna Vichy mi się podoba ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- mogę dać Bourjois, Floslek i mam małe lancome tein idole ultra 5ml mogę dołożyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się
Caudalie maseczka oczyszczająca - nowa nieotwierana . Caudalie Gentle Buffing Cream - peeling delikatny do twarzy. Uzyty jeden raz - otwarty marzec 2013. Skin79 Hot Pink Collection Super Plus BB Triple Function - krem kupiony na Allegro używany od 2 tygodni codziennie (nie widać zużycia w opakowaniu więc nie wiem ile go tam zostało). Z moich obserwacji wynika że krem jest oryginalny. Starła się jednak pierwsza literka w nazwie BB - pewnie przez to że tłustą ręką dotykałam. .Skin79 różowy i złoty po jednej saszetkowej próbce nie wiem ile w nich jest Avene Cleanance żel do mycia 2 buteleczki po 25ml
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
W pasie ok 34cm, długość z tyłu ok 29 cm ciężko zmierzyć , spodenki są marki QS by s.Oliver nie wiem czemu mi się ubzdurało Quicksilver:P nie wiem ile kosztowały bo dostałam w prezencie ale myśle że koło 100 zł
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
A za peeling i próbki byś coś wynalazła
![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
hej! podoba mi się mydełko Aleppo
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się maseczka Caudalie i próbka Lioele
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za wodę termalną i nie wiem czy masz jeszcze ten BB krem?
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Maseczka jest w wersji nowszej czy starszej bo na KWC wyczyałam że są niby dwie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
upewnię się co do dostepnosci kosmetykow ( mam kilka wymianek w tle ) i się odezwę, dobrze? przepraszam ze tak dlugo
![]() |
#118 |
BAN stały
|
. Mydełko Aleppo 12-15% zakupione w grudniu w Organique - odkroję pół kosteczki czyli ok 100gram. Nieużywane - do użycia odkroiłam sobie tylko kawałeczek
Może znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Byłaś zainteresowana u mnie
podkłady : Rimmel wake me up i ten w słoiczku krem regenerujący do rzęs Clinique Hgh Impact 3,5ml nowe Lancome Hypnose Drama 2ml nowe ? Miniatura Lancome już poleciała. Mogę oddac podkłady i krem do rzes i tusz Clinique za maskę próbki Bioderma Sebium AKN 2 miniaturki po 5ml Bioderma Sebium AI 2 miniaturki po 5ml Bioderma Sensibio DS krem 2 miniaturki po 5 ml Lioele Dollish Veil Vita BB saszetka próbkowa jedna Co Ty na to? Mam pytanie o soczewki. Nie znam się kompletnie na soczewkach ale mam wadę op -0.25/-50 astygmatyzm 175 ol -0.50/-0.50 stygmatyzm 25stopni Czy soczewki z Twojego wątku by mi pasowały? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- DKNY już nie mam może jakaś inna próbka? Wosk red velvet dorzucę do wymiany ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Ok to co lecimy na pw wymienić się adresami?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.