|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w Kwietniu
podobają mi się odżywki Yves Rocher i podkład mineralny (jeśli jest jasny).
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
no MD nie wymienię za balsam do cycków Ale sobie będe myśleć o Twojej wish. Może wymienię się z kims innym przy większej wymiance na coś co potrzebujesz i będę mieć dla Ciebie. Pozdr,
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie odzywki do wlosow YR
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie głownie odzywki wiec raczej nie
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
kurcze tylko maestro jutro leci do jednej Wizazanki. zapomnialam go wykreslic z watku. najmocniej pzrepraszam
a za filtr 2 pierwsze pozycje to bedzie za duzo? mow smialo
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
#98 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
.Znajdziesz coś u mnie za :
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
podkładem nie jestem zainteresowana, jeśli nie jest jasny, a oddać mogłabym żel do skórek SH, z tym, że on jest w trakcie negocjacji też z inną Wizażanką.
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
a ja musze najmocniej przeprosic, bo jednak Wizazanka Cie DZIS upiegla. Po prostu zaoferowala mi pędzel, ktory mialam w wish liscie. I filtr do niej idzie. Prosze postaraj sie zrozumiec, kazdy najpierw woli produkty z wish. Takze zostal tylko pedzel :beczy:
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się miniaturka OPI, co byś chciała za nią? (o ile jesteś jej wymianą na któryś z produktów, o których pisałaś u mnie zainteresowana)
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Korektor wymieniłam dosłownie kilkanaście minut temu - tzn. nie wymieniłam jeszcze, ale jestem już umówiona
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za
Inglot, Paleta na 20 okrągłych cieni MUA, paleta Undressed, zużycie 5% MUA Undress Me Too, zużycie 5%, jeden cień lekko ukruszony Essie, Fiji lakier, świeży, użyty 2 razy OPI, Bubble gum miniaturka lakieru, użyty 2 razy MAC opakowanie po błyszczyku ?? |
|
|
|
#104 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej, przygarnęłabym kilka rzeczy: min. Opi, Essie i opakowanie po MACowym błyszczyku
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- biodermy już nie ma, zapomniałam odznaczyć a z maca mogłabym oddać wkład Brun.Możesz powiedzieć, czym się Fiji i Bubble Gum różnią, jeśli chodzi o odcień różu? |
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za: duraline, kwas hialuronowy ZSK i Yves Rocher Odżywka do włosów odbudowująca z olejkiem jojoba?
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- to za te 3 rzeczy mogę oddać Gabriela Sabatini Ocean Sun - Parfum Deodorant (ponad pół buteleczki 75ml) Rimmel - pomadka z serii Kate Moss, kolor 101 (ładny, jasnoróżowy), ponad połowa i zrobić odlewkę CK pasuje Ci? ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Kochana ale sam krem L'occitane kosztowa ok 30zł
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
nic
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się paleta MUA Undress me too i pomadka YR
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
z Twojej listy mam maybeline color tatto taki srebrny, raz mazniety , chetnie przygarnelabym palete inglota, ale pewnie nie bedziesz chciala wymienic sie za jedna rzecz, wiec moze popatrzysz na cos jeszcze w watku?
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Guerlain, Parure Extreme podkład w kolorze 10, została 1/4 - tylko za wish MUA, paleta Undressed, zużycie 5% - tylko za wish MUA Undress Me Too, zużycie 5%, jeden cień lekko ukruszony - tylko za wish Essie, Fiji lakier, świeży, użyty 2 razy OPI, Bubble gum miniaturka lakieru, użyty 2 razy |
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Szkoda że nie masz perfum. Podobają mi się kosmetyki yr od błyszczyka po bronzer oprócz dezodorantu a które byś oddała? No i też parure
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Mogę oddać wodę, połowę korektora skinfood i cień catrice za paletkę, pomadkę yr i żel pod prysznic Gardenia. Co Ty na to? Sama wymianka rzeczy ode mnie za paletkę jest nieopłacalna :/
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher Jedwabista odżywka do włosów z owsem nowa
coś u mnie? |
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie sytuacja się wyklarowała, co Ci się u mnie podobało?
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie się podobają tylko odżywki YR, więc podziękuję
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

a z maca mogłabym oddać wkład Brun.