|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Pipson....to Ty na avatarku??? Składam pokłony ....i popadam w depresję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
kurierzy w sobote tez normalnie pracuja, wiecie moze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że nie...
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Chyba tylko jak przesyłka ma status "na ekstra warunkach"
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Trochę się spakowałam
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Spóźniona jestem ale też się melduje!!!!!!
Witam nowe dziewczynki ![]() Waga ok - 51 kg. Jutro , a właściwie to dziś ![]() ![]() Medzik podoba mi się ta sukienka.ja wogóle lubie takie ciepłe odcienie
#98 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Mnie przywozil cos kiedys kurier w sobote, ale jakos tak bylo, ze w piatek on nawalil i nie przywiozl i go ochrzanilam, ale czy normalnie byl to jest dzien oracy to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- No to kiedys tam zajrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Ja dzis zgrzeszylam czipsami Lays Max tymi kebabowymi i popcornowymi i prazonymi migdalami ![]() ![]() Ale i tak zla jestem, w sumie nie mialam specjalńie ochoty, ale już je kupił, wiec mimochodem, jeden, drugi, trzeci, cwierc paczki, pol paczki ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() 1. tunczyk w wodzie/ sosie wlasnym, jajko, czerwona fasolka, ogorek kiszony, cebula ( moja ukochana!) 2.piers z kurki, orzeszki ziemne posiekane, kapusta pekinska, kukurydza z puszki, ananas 3. Filet z indyka/ kurki szybko obsmazony z ostra przyprawa, zurawiny troche, troche orzechow wloskich, salata lodowa, troche brazowego ryzu, natka pietruszki Do ląszboksa, albo po polskiemu do pudelka sniadaniowego ![]() ![]() Ja jeszcze lubie bardzo piers z indyka z ogorkiem kiszonym, pomidorem, mnostwem salaty i fety wrzucic do tortilli, ale to sprobuj kupic/ zrobic pelnoziarnista jak graniczasz wegle ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi dzień szybko minął
![]() Nowy wątek i kilka kg mniej i motywacja jest ![]() monia rozruszała dziewczyny i czytania miałam trochę ![]() pipson zważyłam się po skończeniu magicznego napoju ale przed nie ![]() Jednak sądzę, że były skutki pozytywne- pierścionki nie uciskały, pończochy i buty w porządku ( a od kiedy było cieplej miałam obrzęki) ![]() Jak wrócę od mamy to też ponownie przeprowadzę kuracje jak będą wysokie temperatury ![]() heroine czyli dziś już jedna koronka z głowy ![]() Moja babcia dziś próbowała zgadnąć, które to moje "sztuczne zęby" są i nie udało się jej ,więc dobry kolor podstawą pięknego uśmiechu ![]() meeedzik jakie teraz są piękne sukienki w sklepach albo Ty masz oko do szukania ![]() ![]() Dziś pół dnia zdrowo a pół już nie ![]() ![]() Zrobiłam skalpel ![]() ![]() ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i spadam do pracy... po 5 godz snu, 14 godz zapindalania, w dodatku z 1 dniem giga @
![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
![]() ![]() ![]() Wczoraj jedzeniowo było ok. Owsianka, wielki omlet na śniadanie, potem batonik musli, obiad (zapiekanka z dnia poprzedniego) i bułka. No i piwo. Dziś jeszcze nic nie jadłam, ale zaraz zrobię łowsiankę ![]() TŻ jeszcze śpi ale zaraz go budzę niech z tym remontem rusza co świt ![]() Oglądaliśmy wczoraj Bejbi Blues - ojjjj ojjjj. Znowu mam te same przemyślenia co po Galeriankach i Sali Samobójców - czy to się dzieje naprawdę. W sumie moja mama mówi, że zna dziewczynę która "daje" w takiej małej galerii w miasteczku, a formalnie pracuje jako kelnerka. Mała mieścina a jednak ![]() ![]() Heroine, Medzik, Basia, Monia, dziękuję za komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() Margot, zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]() ![]() Heroine, dobrej zabawy nad Soliną życzę. Też się wybieramy, ale pewnie w sierpniu dopiero ![]() ![]() Jak Bozia rozdawała cycki i wzrost to ja byłam w kolejce po brzuch i uda ![]() Monia, to musli i to przyrządzone wyglądają rewelacyjnie! Ja chciałam pokupić składniki i zrobić swoje, ale w Delimie nie było migdałów, rodzynek i innych na wagę ![]() ![]() Co do języka obcego - niestety język angielski to nie jest już język obcy ![]() ![]() ![]() Medzik, Perła Miodowa to moje ulubione piwo obecnie ![]() ![]() ![]() Widzę u Was znów wyjazd ![]() Basia, ja zupełnie obojętnie przechodzę obok wyprzedaży. Pewnie dlatego, że dla mnie te same rzeczy na targu są tańsze nawet porównując do wyprzedażowej ceny. Bo no. koszula szyfonowa wczoraj kosztowała na sale'u 40zł, a na targu 30-35 w takim kolorze i rozmiarze jak chcesz (wiadomo że na sale'u czasem wybierasz z tego co jest, a nie zawsze to co naprawdę chcesz). Ja jednak bazarówa jestem ![]() Smolinosek, ![]() Mamy podobne zainteresowania ![]() Zgadzam się z Hero - masz bardzo zdrowy styl życia, jesz same dobre rzeczy, unikasz tego co trzeba, nie odmawiasz sobie słodkiego, ale jak już jesz słodkie to też zdrowo ![]() Co do dietetyka - mam pewne obawy jeśli chodzi o jego kompetencje. Nie wyobrażam sobie jak można polecać osobie odchudzającej się białe pieczywo ![]() Agape, Allameris, ![]() Kamikadze, no witamy witamy! Odzywaj się częściej ![]() ![]() Agape, ja też ciągle jem owsiankę na śniadanie. Ale to nic złego ![]() ![]() ![]() Basia, ja też niestety nie ogarniam i najgorsze jest to, że chyba jest tylko gorzej. Kolega mi mówił, że u niego w pracy zwalniał się etat kierowniczy to kumpel z pracy mu takie świństwo zrobił, że się w głowie nie mieści - wszystko żeby dostać posadkę. I dostał. I teraz taki (w)uj-kierownik pracuje który gotów jest zrobić dosłownie wszystko żeby nie stracić stanowiska. W UK się tyra ale przynajmniej za godziwsze pieniądze. Ja tam nie narzekałam gdy byłam i w ogóle mi się tam lepiej żyło i strasznie tęsknię za tym krajem. Kiedyś myślałam, że po prostu ten postęp we wszystkim (komunikacji, logistyce, zaopatrzeniu) na mnie tak działa, ale teraz w Lbn też mam dostęp do wszystkiego, ale jednak to nie to samo. Wierz mi, co noc zasypiam i co ranek budzę się z myślą o wyjeździe ![]()
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
heja heja!
![]() Wstałam dziś po 9 ( kiedyś to był to środek nocy dla mnie ![]() ![]() ![]() Mąż w pracy, dzieciaki broją w swoim pokoju, na dworze deszcz co chwilę pada :/ ja ogarnęłam kuchnię i robi się pranie. Nie mam pojecia co ja dzisiaj będę robiła cały dzień ![]() ![]() ![]() ![]() Witam nowe dziewczyny na wątku !!!! ![]() Smolinosek86 ![]() Agape007 ![]() Allameris ![]() mam nadzieje że z nami już zostaniecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() Kac dzisiaj jest??? ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() hehe no ale same zobaczcie że tu w DE na prawdę masakra jest z kobietami :/ ale przynajmniej ja na basenie kompleksów nie mam ![]() Matko Święta ! ile????????????? 750 zł???????? ![]() A czemu koronkę robiłaś??? Jakiegoś zęba nie miałaś? Ja też idę na solarkę dzisiaj albo w poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-29 o 10:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj jadłam przepyszną sałtkę! sałata lodowa wymieszana z sałatą pekińską, do tego pomidorek, ogórek, JAJKA i sos jogurtowy ![]() ![]() Czekoladko jak tam Twoja nóżka??? ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() No ja też za chwilę spadam, jadę po męża do pracy a potem nie wiem co będziemy robić ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() jak kilogramów ubywa to motywacja ogromna jest ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A może znacie jakieś fajne sklepy, gdzie jest wybór w fasonach i... rozmiarach....? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś jak ktoś znał angielski to w polsce był kimś ważnym....prace momentalnie znalazł a teraz??? masakra jakaś :/ Ale co Ci po tym marzeniu o UK? pojedziesz tam i pracy też nie znajdziesz bo tam jest teraz taka sama masakra jak w Polsce. Mam mnóstwo znajomych w Anglii, pracują za śmieszne pieniądze w okropnych zakładach pracy czy fabrykach. Znają biegle angielski ale nikogo to już tam nie interesuje. Nie mają nawet prawa się odezwać bo jak coś zamarudzą że praca ciężka czy za krótkie przerwy to na ich miejsce czekają już następni w kolejce. Wczoraj kolega mojego męża dzwonił, mieszka ze swoją dziewczyną w Anglii i chyba wrócą do polski bo w Anglii jest po prostu już gorzej niż w PL i traktują polaków jak margines społeczny. Ja tam nie byłam więc nie wiem ale mówię Ci to co mi znajomi moi opowiadają. Przykre to ![]() A niemiecki jak znasz ze szkoły to możesz uznać że nie znasz go wcale. ![]() ![]() Ja w szkole miałam 8 lat niemiecki i kompletnie mi się nie przydał :/ wszystko od nowa się uczyłam :/ i uczę nadal zresztą.
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Monika, daj znać jak Chodakowska, my ja ostatnio z dziewczynami wprawdzie skrytykowałyśmy, ale jestem ciekawa Twojej opinii
![]() ![]() Margot, to fajnie, że obrzęki Ci zeszly, mi nie bardzo ![]() ![]() Paula ale ja sie zgadzam z Monika, w UK tez jezyk nie jest czyms nadzwyczajnym przeciez... Ja w ogole nienawidze fenomenu angielskiego raju, mlodzi zdolni Polacy z wyksztalceniem jezdza tak i zarabiaja jako pomywacze, albo podcierajac tylki starym Angolom, a to wszystko tylko dlatego, ze w Polsce sa gorsze warunki i place... Nie oceniam nikogo, bo kazdy ma rozne pobudki, ale wspolczuje tym ludziom i jest to dla mnie chore, ze to wszystko tak wyglada. Ja bym sie na to nie zdecydowala. Co wiecej, znam polska historie lepiej niz 90% spoleczenstwa, jestem z niej dumna, ale za granica wstyd mi sie przyznac, ze jestem z Polski, bo doslownie kazdy angol patrzy na Ciebie jak na robala wtedy. Gadalam kiedys z kolesiem z erasmusa, pytal mnie, czy to prawda ze najwiecej pokojowek sprzataczek i prostytutek w Europie to Ukrainki i Polki. Chcielismy jechac z chlopakiem do Londynu zwiedzic, ale kolega mi ostatnio opowiadal, ze byl tez w Londynie pozwiedzac i zapytal kogos o droge, to pogadali chwile i jak sie koles dowiedzial, ze kolega jest Polakiem, to powiedzial, ze szuka akurat kogos na zmywak w swoim Pubie... No kur... Jestesmy pomywaczami Europy, a jestesmy mardzejsi i lepiej wyksztalceni niz polowa Anglikow, Grekow, Wlochow czy innych. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Melduje mleko z frutina i 20g rodzynek, troche czeresni i nektarynki, pol grahamki z salatka z fasolki ogorokow cebuli i tunczyka ![]() ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-06-29 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||||
Zadomowienie
|
Pogromcy mitów odcinek 92380232 - edycja "dietetyka", autorstwa hmm...mojego.
Cytat:
Ja redukując kompletnie olałem kalorie - wyliczyłem tylko B/W/T i ładnie leciało. 2) Spadek wagi nie jest specjalnie istotny. Obwody to podstawa - cm w pasie Ci prawdę powie, waga niekoniecznie. Cytat:
Cytat:
Ilość posiłków nie ma znaczenia, liczy się bilans makro ( wartości/kalorie ). Nie ma też żadnych dowodów naukowych na to, że takie śniadanie to najważniejszy początek dnia. Są nawet diety polegające na kompletnym olaniu śniadania ( np. "LeanGains tzw. LG" ) i świetnie się sprawdzają. Cytat:
Kawa podnosi metabolizm, szczególnie jeśli dodajemy do niej cynamon. Ogółem warto wypić kawę przed treningiem czy to siłowym czy aerobem - więcej tłuszczu się wtedy spala. Woda to jakieś 2,5-3 litry dziennie. Z herbatkami też nie ma co przesadzać ( przynajmniej z czerwoną ) bo wypłukują magnez i powodują częste wizyty w łazience. Co do słodzenia - liczy się makro, aczkolwiek lepiej nie słodzić. Jak już słodzić - to lepiej miód, albo słodzik niż cukier. Do listy napojów dopisałbym też kakao, ale gorzkie - naturalne, dużo korzyści prozdrowotnych i dobrze wpływa na skórę. Cytat:
Oznacza to, że trenujemy krótko - ale intensywnie. Zamiast 60 minut bieganie możemy zrobić tak: 30 sekund sprintu > 3 minuty truchtu > 30 sekund sprintu > 3 minuty truchtu itd. - aż do 30 minut. Efekt będzie ten sam, a nawet lepszy - szczególnie jeśli długo się odchudzamy ( organizm po pewnym czasie przyzwyczaja się do biegów 60 minutowych stałym tempem - w efekcie przynoszą coraz mniejsze efekty ). Generalnie pamiętajcie - organizm uodparnia się na bieganie. Nie uodparnia się na interwały/hit. Na trening siłowy też się nie uodparnia - poza tym treningi siłowe poprawiają ujędrnić ciało, powstały zresztą specjalne zestawy treningowe czy nawet siłownie dla kobiet. O nadmierny przyrost mięśni nie ma się co martwić - to wymaga dodatniego bilansu kalorycznego ( czyli musicie jeść tony jedzenia żeby mięśnie rosły ), jedyne co to wzmocnicie mięśnie - a wzmocnione mięśnie to szczęśliwe mięśnie. Cytat:
Chodzi o to żeby to ciacho było wyjątkiem - a nie regułą. Kolejna kwestia - produkty mało tuczące, a o dobrym(słodkim) smaku: - truskawki - czereśnie - lody ( z mało ilością tłuszczu - np. Big Milk czy Śnieżka ) - gumy bez cukru i małe lizaki ( taki około 10g ) - napoje słodzone słodzikiem ( np. Cola-Zero ) - prawie 0 kcal, najwyżej raka dostaniecie ( aspartam temu sprzyja - a nim właśnie się słodzi te napoje 0-cukru ), ale spokojnie - z tym da się żyć może się przydać w chwilach słabości. ![]() Powodzenia. ![]()
Początkujący specjalista ds. bazodanowych, aczkolwiek porad w tym zakresie udzielam tylko na forach tematycznych pod innym nickiem, ew. na pw. Edytowane przez Japanication Czas edycji: 2013-06-29 o 13:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Heloł!!! Ale mnie wczoraj sponiewierało
![]() ![]() Witam nowe koleżanki ![]() ![]() ![]() Heroine zazdraszczam Soliny. Pewnie tradycyjnie aparatu nie będziesz mieć ![]() ![]() Agape007 ciekawe za czym ja w kolejkach stałam ![]() Właśnei Monia już sową nie jesteś ![]() ![]() Miłego popoludnia!! Idę sernik robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki za przepisy
![]() Cytat:
![]() A jak nie to przeszczep mnie czeka, ale to pod koniec roku jezeli juz. Ogolnie nie narzekam, najwazniejsze ze chodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
a JA ZGRZESZYŁAM
![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie biorąc pod uwagę moje dzisiejsze menu to tragedii niema ale mam i tak wyrzuty sumienia bo czułam po sobie że chudnę a teraz czuję się jak słoń ![]() dziś: śniadanie : musli + szklanka mleka 1,5% śniadanie 2 : kawa z mlekiem i słodzikiem obiad : mały kebab podwieczorek: z 7 truskawek i kawałek arbuza kolacja : jakiś jogurt może albo kawałek arbuza? jeszcze nie wiem, zjem coś ok.20 bo spać dziś pójdę pewnie później jak to w soboty bywa ![]() U mnie deszcz leje więc siedzimy w domu. Mąż po pracy zmęczony położył się spać więc ja mam czas dla Was ![]() ![]() Cytat:
Boże żeby mi tak tłuszczyk w cycki szedł a nie w uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm sklepy z fajną i różnorodną bielizną? Może takie typowe sklepy z bielizną typu: Triumph, Intimissimi, Calzedonia. Sklepy drogie ale czasami warto dać więcej kasy za dobry stanik który posłuży Ci dłużej niż taki zwykły.
![]() |
#111 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak będziesz się tak dalej odżywiać to przytyjesz i to strasznie. Kiedyś będziesz musiała przestawić się na normalną ilość jedzenia dla twojej wagi - a obecnie twój metabolizm jest masakrycznie spowolniony - jak przestaniesz tak jeść to z 5-6 kg w tydzień przytyjesz od razu. ![]() Cytat:
Jak tak dalej pójdzie to zaczniesz zjadać własne serce żeby przeżyć - serio, zamiast tłuszczu twój organizm zje kawałek serca.
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Anglii to faktycznie teraz jest tam straszna lipa ponoć. Polacy robią najgorszą robotę dla Angoli, są ich "pachołkami" i "popychadłami". Jeszcze 7 lat temu jak dopiero Anglia otworzyła swój rynek pracy dla Polaków to można było dostać na prawdę fajną i normalną pracę. A teraz? na zmywak nawet ciężko się dostać..... Moja koleżanka zapierdziela codziennie po 12 godzin w CHŁODNI z warzywami. Pakuje warzywa do kartoników. Niby fajna praca gdyby nie to że jest tam ZERO stopni. I tam siedzi te 12 godzin..... Ja bym nie dała rady. Tu gdzie ja mieszkam czyli w Niemczech południowych przy granicy francuskiej jeszcze dużo polaków niema, dopiero się zjeżdżają pomału ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Ty uważasz że KEBAB to jest mała ilość jedzenia dla kobiety???? Przecież ja go lewo wcisnęłam w siebie więc dlatego teraz mi ciężko bo jestem przepełniona jedzeniem. Normalnie przecież jem mniejsze posiłki ale częsciej. Metabolizm mam dobry bo codziennie biegam do toalety ![]() ![]() Dziękuję za radę ale nic o mnie nie wiesz bo przeczytałeś tylko jeden mój wpis ![]() ![]() Mój organizm zje moje serce?? ![]() ![]() ![]() Przecież ja codziennie jem ok.1500 kalorii ( a czasami i więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ahhh ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Pijoooooku Ty ! ![]() ![]() No to tylko tak chwilowo bo sowa zmęczona jest :P i w dzień jej spać nie dają :P ale skowronek to ja na pewno nie jestem! gdybyś widziała mnie gdy rano wstaję...... mam chęć zabić wszystkich! ![]() ooo sernik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale wczoraj było zaebiście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potańczyliśmy,m że do teraz nogi mnie bolą ![]() ![]() ![]() Margotku sama byłam w szoku, że tyle ładnych sukienek w sklepach jest ![]() ![]() ![]() Kamikadze dziękuję ![]() Witam nowe dietowiczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#114 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Duże kebaby mają po 800, małe jakieś ~550. Cytat:
Trochę mało białka jesz, podobnie z tłuszczami. Ciekawi mnie co by wykazała analiza % tłuszczu w twoim ciele - pewnie nie coś czego byś sobie życzyła. ![]()
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Białko jem codziennie - rano zawsze mleko z musli. 2 śniadanie to przeważnie jakiś chleb z serem i gotowaną szynką i warzywami, na kolacje często jajka gotowane. Na obiad bardzo często ryż jadam z gotowaną piersią i warzywami. Często też jogurty piję i jestem uzależniona od łososia wędzonego ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja bym padła jak kaczka po 6 piwach ![]() ![]() Kure fajnie macie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodałam nowe zdjęcia do albumu ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-06-29 o 17:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Monia sama się dziwię, że tyle zmieściłam i dopiero dziś policzyłam ile piw się nazbierało
![]() ![]() Zawsze po 3 desperach mam grubo, ale wiesz jak to na imprezie, duuużo tańczyłam więc pewnie wytańczyłam sporo ![]() No to super, teściowa przyjedzie to będziecie mogli trochę poszaleć ![]() Lecę foty oglądać Twoje ![]()
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To może mi wytłumaczysz, jak to jest, że gdy jadlam ZDROWO ( jestem po powaznej operacji, wiec zwracam na to uwage, zeszta problemy zdrowotne mam od paru lat, mam teżnietolerancje glukozy wiec slodkie odpada) po ok 1400/1600 kalorii dziennie to wazylam 54 kg, mialam boczki, ktore na bank miesniami nie byly i celluit? I waga stala w miejscu. W twj chwili waze ok 51, 5 , staram sie jesc 1200/300 kcal, a analiza tlusCzu mi wykazala ( na silowni robilam ) 20,4 a BMR 1263 kalorie? ![]() Na temat innych Twoich wiadomosci sie nie wypowiadam, dodam tylko, co mi powiedzial zaprzyjazniony lekarz z 30 letnim stazem- " no nie jedzenie sniadania skuteczne, ale czy zdrowe? Tego bym nie powiedział" ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-06-29 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Monia jaka Ty laska jesteś
![]() ![]() ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
Aaaa...Padam
![]() ![]() ![]() ![]() Na śniadanie była owsianka, na 2śniad/pseudoobiad bułka, parówka i cały pomidor, a teraz złapałam kromkę chleba i plaster sera na nią wrzuciłam ![]() Monia, Pipson, ja bym na ustawione jechała, na pewno nie w ciemno ![]() Zgadzam się w 100% z tym co piszecie, ale ja jednak uważam, że tam jest lżej. Jeżeli ma się normalną pracę (nie mówię o zmywaniu naczyń i podcieraniu tyłków ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Monika, obejrzalam foty, przede wszystkim- jestes przesliczna
![]() ![]() ![]() ![]() Paula, wiesz, ja mysle sobie, ze warto przede wszystkim dazyc do spelnienia marzen, nie wazne jakim kosztem, wiec jesli Anglia ma Ci dac wymarzony dom, to ja trzymam kciuki i kibicuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.