![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glownie kolorowka - zapraszam
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1380379632 obie rzeczy i za Harry'ego DH?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Nawet wszystkie,bo zależy mi na Twoich rzeczach. ![]() P.s jakby co to mam też poza wątkiem mój podkład MAC Studio Fix - odcień NC15 (najjaśniejszy)- mogłabym zrobić odlewkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Glownie kolorowka - zapraszam WRZESIEŃ
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Edit: próbki też negocjuję z druga wizażanką, a zależy mi na wymianie z wami obiema
![]() Jak już wspomniałam - mogę odlać podkład MAC, dodatkowo mam jeszcze trochę balsamów/oliwek/masek/odżywek do ciała. Daj znać proszę jak Ty to widzisz ![]() Aha i ja mam jeszcze dwa pytania - czy tusz jest mokry,świeży? Jaką ma datę ważności? Czy błyszczyk był używany? W jakim stanie jest książka? Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Odpisz mi proszę jeszcze na pytania dotyczące Twoich rzeczy ![]() P.s dla mnie osobiście MAC NC15 to odcień idealny (na zimę), więc polecam jeśli jesteś naprawdę blada. Mogłabym zrobić odlewkę, ale nie ukrywam,że nie byłaby ona duża, bo sama używam tego podkładu na stałe a chyba się domyślasz ile kosztuje całe opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Namietne_Usta, odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
może być
![]() moje Nivea - aqua efekt - cera sucha i wrażliwa - tonik łagodzący(NOWY nieużywany) Ziaja YEGO - krem nawilżający dla mężczyzn - tylko przetestowany jednorazowo NeoNail - lakier hybrydowy 6ml - termo UV kameleon pomarańczowo żółty za Twoje Masło żurawinowe z biochemii urody - nie używane (ważne do końca roku) Sól do kąpieli Pielęgnacja i odchudzanie - nowa olej monoi z Biochemii Urody, 25 ml więc przechodzimy na pw ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
jakbyś chciała to oprócz 10 benefit to mam kilka odlewek azjatyckich bb creamów, odlewki niemacane
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- podoba mi się sporo, a najbardziej paletki sleek albo odsypka meteorków ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hejka,
A, no to skoro go dostałaś 2-3 tyg temu i nie otwierałaś to świeżutki. A przypomnij mi proszę, jaką pojemność ma taka miniaturka? Drugie pytanko - jaki to kolor tego błyszczyka? Bo wygląda na taki brudny róż, ale w sumie różnie to bywa - czasem w opakowaniu a na ustach to dwie inne bajki ![]() Co do książki - jestem na nią zdecydowana. ![]() Co do próbki - kurcze, nie mam żadnego małego pojemniczka, nie przeszkadzało by Ci gdybym w aptece kupiła pojemniczek na posiew i do niego przelała? ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Hehe no patent z pojemnikiem na posiew ogarnęłam kiedyś włąśnie w aptece, jak chciałam próbki podkładu a Pani już nie miała ![]() W sumie skoro masz pojemnik na próbkę to mogłybyśmy tak zrobić. A jaką on ma pojemność? bo też chciałabym,żebyś sobie mogła chociaż ze 3 razy ten podkład nałożyć. ![]() P.s a tak offtopowo to czuję,że NC15 może być dla Ciebie dobrym kolorem ![]() A tak ogólnie to najjaśniejszy podkład (nie z minerałów) jaki widziałam ma https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-spf-20.html - powiem Ci,że nawet dla mnie był minimalnie za jasny a nigdy się z czymś takim nie spotkałam ![]() Sry za offtop ![]() Chętnie zobaczę zdjęcie błyszczyka na dłoni, dzięki ![]() aa no i jeszcze się zastanawiam nad którymś z granatowych lakierów do paznokci.. czy oba są opalizujące? Mają drobinki,czy są gładkie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie m.in za fm lancome ?
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ok,czekam na zdjęcie.
Miłego wykładu ![]() Słuchaj, ale chcę już teraz zapytać, bo jeszcze z drugą wizażanką negocjuję. Czy oddałabyś Książkę, miniaturkę tuszu, lakier i ewentualnie błyszczyk za 14 próbek JMO (8 serum i 6 żelu pod oczy) oraz za odlewkę podkładu? Wówczas bym kupiła ten pojemnik/i na posiew i spróbowała odlać ok 5ml podkładu (myślę,że to by starczyło na sporo użyć, bo cały ma 30ml a ja jedną butelkę zużywam w ok. pół roku). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Zatem czekam na zdjęcia lakieru i błyszczyka. Jeśli będą dla mnie dobre- dobijemy targu.
Jeśli nie.... to też dobijemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
jakie masz mizensy ? bo nie widzę zdjeć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
napisałam m.in jeśli jesteś zainteresowana tylko balsamem to dziękuję
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej
Kochana, dziękuję Ci za zdjęcia, ale widzę,że lakier to nie mój styl. ![]() Co do błyszczyka - chyba też na razie podziękuję. Zatem - Chciałabym Harrego i miniaturkę Clinique. Co chcesz za te dwie rzeczy? ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- To wysłałabyś mi ten pojemniczek na próbkę? To bym Ci go MACem wypełniła. Co Ty na to? Czy akcja posiew lepsza? ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Kurcze, kusisz tym BB od SKIN79.. a odcień jaśniutki? Taki w naszym stylu? ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- O,też dobry patent ![]() Ale na niego nie wpadłam bo nie noszę soczewek. Oki, to cho na priv. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
14. Mogę odsypać próbkę mojego pudru bambusowego z Biochemii Urody 2. Eco Tools pędzel do podkładu 1. Oriflame, fiołkowy zapach (ok połowa) 2. FM Group - zapach Lancome Hypnose (najwięcej) 4. FM Group - zapach Paco Rabanne Black XS for her 6. Zestaw do stęplowania z Essence: 2 blaszki, paseczek do ściągania nadmiaru lakieru, stępelek, czarny lakier stamp me! black, użyłam jakieś 2-3 razy 7. Bransoletki miętowa i różowa przeplatane złotem - nie używane. Mam jeszcze fioletową, ale nie ma jej na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Za meteoryty dziękuję serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
To chyba ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ght-creme.html (szczerze mówiąc pewna nie jestem, bo sama nie używałam). A nie widzisz u mnie czegoś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
🦄
|
Może coś u mnie za Batiste?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=713081
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meteotyty i szampon suchy?
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=721571 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za suchy szmapon Batiste Original, 200 pl 4 razy psiknięty
Meteoryty Guerlain 01 Miniatura Clinique High Impact - nawet nie otwierałam, bo nie lubię tego tuszu Cień Catrice 410 C'mon Chameleon! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() 2. Maseczka oczyszczająca pory z Yves Rocher - nie używana 4. Płyn do kąpieli Sephora, złoty - nowy ile ma ml?
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
To jeszcze raz ja, przyszłam trochę namieszać... Odlewkę BB będę mogła niestety zrobić w grudniu, bo mam go ze sobą za granicą (a przesyłki wysyła moja mama z Polski), z resztą nie ma problemu, chyba że znowu coś przeoczyłam
![]() - suchy szmapon Batiste Original, 200 pl 4 razy psiknięty > Oriflame, fiołkowy zapach (ok połowa) > FM Group - zapach Lancome Hypnose (najwięcej) > FM Group - zapach Paco Rabanne Black XS for her Ewentualnie: 6. Zestaw do stęplowania z Essence: 2 blaszki, paseczek do ściągania nadmiaru lakieru, stępelek, czarny lakier stamp me! black, użyłam jakieś 2-3 razy- zależy mi tylko na blaszkach, najbardziej na tej po lewej stronie, ale nie wiem czy chcesz rozdzielać zestaw 7. Bransoletki różowa przeplatane złotem - nie używane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie, ja widzę dużo
![]() ![]() Paloma Foot SPA - chłodząco-kojący żel do nóg i stóp użyty jeden raz Spray dodający objętości z Yves Rocher - nie używany Maseczka oczyszczająca pory z Yves Rocher - nie używana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.