|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ Perfumy: Victoria's Secret, Nisza+ inne
odpisane
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
A Extatic Gold Musk Balmain też Cię nie skusi za Sicily? Mam go ok 58 ml i chętnie coś dołożę...
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, nic nie znalazłam
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Pytać zawsze można, więc próbuję
MM mam "pod lada", ciągle nie wiem czy ją oddać, ale za Sicily oczywiście w podskokach
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Habanitę już mam
a chciałam te zapachy ![]() |
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Ok. Będę cierpliwie czekać na wszelkie dokładki
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Kamo droga, zakręcona jestem jak baranie rogi
nie jestem w stu procentach zdecydowana, wiec jak coś to nie czekaj na mnie i wymieniaj śmiało ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Absolutnie nie chodzi o względy finansowe, tylko czytałam opis na Fragrantice i kompletnie nie wiem do jakich perfum ten zapach porównać i to jest moja jedyna zagwozdka ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Kusisz jak pierun
|
|
|
|
#100 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety nie mam już żadnej z AA w wątku, zostały tylko na zdjęciach, ale aktualne są opisy
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
do wątku dokładam Le Bois Ginestet (który oddam tylko za jakiś solidny wish) a do listy wishów - Jil Sander Bath & Beauty<3
Poza tym chętnie przyjmę do siebie wszystkie szypry szukające domu
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Kamo, mam takie pytanko. Czy w zamian za jakiegoś próbaska ode mnie, byłaby możliwość odpsikania ilości testowej z używanej butli Very Sexy, co bym wiedziała ewentualnie czy otwierać opakowca nowego, którego bym od Ciebie dostała?
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Albo chociaż psiczek malutki na jakiś papierek? kwestia sprawdzenia zapachu piękne te buty, powiedz coś więcej! Nic już u mnie innego nie widzisz w zamian za nie ewentualnie? ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Nie zrozumiałysmy się ja mówię o wymianie perfum za perfumy i ten papierek miałby byc do flaszki dorzucony, żebym wiedziała czy otwierać, czy puszczać dalej w świat. Absolutnie nie mowie o wysyłaniu samego papierka
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Hej, bez wielkich nadziei
, ale może wypatrzysz coś u mnie za:* NARCISO Narciso Rodriguez EDP 28 / 30 ml * WISH Chopard 15 / 30 ml EDP ? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Jasne, na spokojnie, czekam w takim razie na info
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
MEOW Katy Perry EDP 20 / 30ml FANCY Jessica Simpson EDP 48 / 50 ml |
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Pytałaś u mnie o L'Ora i Beauty. Wyśledziłam, że posiadasz Soir de Lune Nie chciałabyś oddać?---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Szkoda ![]() Próbowałam kusić
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
do wątku dorzucam zupelnie nowe, czarne półbuty z Zalando z białą podeszwą.
Rozmiar z wkłądki 38, ale są dużo większe - wkadka wewnętrzna ma 25 cm czyli to 40 lub 39,5 w innych rozmiarówkach. Marka KMB. Stan: zupełnie nowe, nie używane. Wkładka ze skóry naturalnej. Wysokość obcasa : 1,5 cm Kupione na Zalando za 370 zł. Buty są naprawdę genialne, niestety na mnie za duże, a w przeprowadzkowym zabieganiu zapomniałam na czas odesłać je do Zalando :/ Super okazja! więcej w poście 3. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2016-09-22 o 11:45 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
niestety nie znam żadnego z Twoich zapachów, a wolalabym nie brać nic w ciemno, także pomimo ciekawości muszę podziękować ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Tez bylabym za intense - jest bardziej słodko-orzechowe, bitośmietanowe i nie wyczuwam w nim tej ostrej nuty, którą faktycznie otwiera się wersja edp. Edt natomiast w mojej ocenie jest bardziej mleczna od edp, ma w sobie jakąś fizjologiczną nutę, powinnaś przetestować te wersje na własnej skórze i zobaczyć, która bardziej Ci odpowiada, choć ja sklanialabym się ku intense. Im dłużej myślę o wacie cukrowej w perfumach tym bardziej zaczynam 'czuć' pod nosem tresor la nuit - znasz ten zapach? Jeśli nie to koniecznie prsetestuj! Ps. Nie chcesz oddać la vie edp? ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Buty mi się chyba podobają, ale jestem po złamaniu kości śródstopia i chyba powinnam mierzyć czy wejdą, tym bardziej, ze to rozmiar 38 a ja noszę raczej 39-40... Zaczynam tez dość intensywnie zastanawiać się nad kingdom - możesz mi napisać swoimi slowami jak to pachnie? ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Intense chyba jest ogólnodostępne, także nie powinnas mieć problemu z testami. Legere na mnie pachnie tak samo jak klasyk, tylko ciut delikatnej - nie wiem jak się ułoży na Twojej skórze Co do butów to muszę zmierzyć wkładkę i dorwac gdzieś podobne żeby zobaczyć jak się czuję w czymś takim ![]() Za co oddalabyś kingdom? ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Dziękuję ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Mam lveb intense, ale w dużym flakonie, wiec moglabym pokusić jedynie odlewka... Ja kingdoma tez nie znam, ale czyż nie cały urok wymianek tkwi w tym, aby czasem wziąć cos w ciemno? ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A ile byś chciała?
Szukam Chanel Coromandel Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2016-09-22 o 10:53 |
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Za Kingdom? Wyceniam moje kingdom na jakieś 200 złotych biorac pod uwagę to jak wielki to już unikat, więc pewnie analogiczną wartość odlewki LVEB Intense.
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Dużo u Ciebie dóbr
Przyjrzę się☠wieczorem i dam znać
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Hej
podoba mi się bardzo GHOST ale wymienionych flakoników za niego nie oddam; moze coś z górnej części postu wybierzesz ? Butki są super ale ja noszę 37, mogę wziąć dla męża ale przy Jego 44 musiałabym obciąć mu paluchy |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile Ci zaproponować
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór Kamo
a który La Vie Cię interesuje ? Butów jednak nie chce, mam pełną szafkę obuwia wszelkiej maści a jeszcze zamówiłam i lecą kolejne ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Edit: Legere wg mnie jest wersja pośrednia między edp a edt natomiast l'absolu to pełen hardkor. Ale piękny Intense to jedyny zapach z rodzinki którego nie mam, na mnie wychodzi jakas okropna męska nuta która w połączeniu z nutami znanymi z klasyka jest dla mnie nie do zniesienia. ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:04 ---------- Kamo, pozwól ze ogarnę sobie Twój wątek w sobotę i poglowkujemy, dobrze? jestem w wirze roboczym aktualnie i nie mam siły studiować wątków a nie chciałabym wyskoczyć z jakąś niemadra propozycja Ty będziesz miała czas by obadac rodzinkę La Vie a ja by spokojnie przemyśleć kolejne ruchy w ewentualnej wymiance |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak oddalabys kongdom za muglera?
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Mugler przypomina mi rose d'arabie, tyle ze zapach ten jest bardziej różany, w muglerze natomiast najbardziej wyczuwalna jest nuta miodu. Jest bardzo trwały, intensywny, ogoniasty. Ba ubraniach utrzymuje się do prania, na włosach do mycia
SI nadal mam, ale chyba niedługo oddam intense i wtedy flakonika edp będzie mi trochę szkoda...
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Nie, mimblo, w takim razie podziękuję
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś zainteresowana wymianą? Nie odpisujesz... ?
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Fancy i Meow za Gapa i Secret Fantasy? : ) ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Okej. |
|
|
|
#120 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
U mnie minidokładka - może znajdziesz coś za Habanitę?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=952696
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

Niestety nic nie znalazłam

Nie chciałabyś oddać?