Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 16:10   #1201
olcia_czwa
Raczkowanie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Hej Laski

Niestety znowu nie zacytowało mi wszystkiego

Mamrociu nie ma problemu. Jak tylko znajdę chwilę co by się w końcu dobrać do aparatu, porobię zdjęcia ciuszków i wstawię zdjęcia z urodzin

Anielllko cieszę się bardzo, że z dzidzią wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Limonko poka zakupce ja tez ostatnio poszlalam kupilam sobie buciki, sukienke, spodnie, bluze, kilka tshirtow i mam w planach kolejne buciki, spodnie, golfik, zakiecik
Poka, poka, poka

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
A skoro o zakupach mowa... Wrzucam zdjęcia zakupów o które prosiłyście. Pierwsze dwie fotki są robione na potrzeby MSD, więc rurki są średnio widoczne, ale są na prawdę bardzo klasyczne, więc ich pozostałą część możecie sobie wyobrazić A na zdjęciu z rękawiczkami widać świetnie,że już udało mi się je gdzieś zaciągnąć
Limonko wyglądasz cudnie. Fryzurka super, ciuszki tysz. Cud, miód i malina. Zresztą... już kiedyś to mówiłam. chusta jest bombowa - muszę się chyba wybrać po taką, szczególnie, że mówisz iż jest fioletowa...
rurki hihi chyba takie jak moje. Butki tysz, tyle, że ja mam nie zamszowe.
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Wiesz Limonko, czasem nachodzą mnie myśli, czy ja aby przypadkiem nie usamodzielniłam się za szybko. Z rodzinnego gniazda wyfrunęłam najszybciej ( a mam dwóch starszych kolejno o 5 i 6 lat braci) bo prawie od razu po maturze. Od tego czasu utrzymuję się sama. Zresztą wcześniej na jakieś wydatki też zarabiałam sama, bo bardzo wcześnie zaczęłam udzielać korków. Studia też finansowałam sobie sama. I czasem żałuję, że gdyby nie była ze mnie taka Zosia Samosia, to może mogłabym dłużej pobyć na garnuszku rodziców, a zarabianą przez siebie kaskę przeznaczać na przyjemności, dalsze kształcenie się, a może odkładałabym po troszku, tak ja Ty? Teraz pewnie byłoby mi łatwiej... Poza tym wszyscy się przyzwyczaili, że kto jak kto, ale ja to sobie na pewno poradzę...
Powiem jedno - skąd ja to znam...
Cytat:
Staram się nie przejmować niektórymi rzeczami bardziej niż są tego warte. Oczywiście nie zawsze mi się to udaje, ale i tak wydaje mi się, że nie przekraczam pewnej zdrowej granicy. Powiem Ci, że strasznie zapadły mi w pamięć słowa mojego brata, który kiedyś pocieszał mnie po jakimś niepowodzeniu tłumacząc: "Wiem, że teraz wydaje Ci się to tragedią, ale wyobraź sobie- za 10 lat nie będziesz nawet pamiętać, że coś takiego miało miejsce". Teraz staram się tak właśnie podchodzić do różnych problemów. "Nawet jeśli nie wyjdzie to jakie to będzie miało znaczenie w perspektywie całego mojego życia...?" To na prawdę pomaga nabrać dystansu
Poza tym to też troszeczkę kwestia wiary w swoje możliwości. Zawsze przekonuję siebie, że skoro poradziłam sobie w tylu trudnych sytuacjach to dlaczego tym razem miało by być inaczej...? Na razie działa
Limonko jesteś debeściak, a ja staram się uczyć od Ciebie. Jesteś tak pozytywną istotą, że aż bije od Ciebie światełko. Nie, poważnie, zazdroszczę Ci tego podejścia i ostatnimi czasy uczę się mieć podobne. (Chyba całkiem nieźle mi idzie ).

Cytat:
Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA!
Joyce (wsysło mi cytata) Tobie oczywiście także SERDUSZKOWE GRATULACJE!
Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, że Wam się uda!

Cytat:
Miałam się pochwalić więc się pochwalę
Wyglądasz ślicznie. Tak, tak nietoperek de best.

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
olciu, też jestem zadania, że porządne zakupowe/kosmetyczkowe/fryzjerskie szaleństwo jest lekiem na zły nastrój i różne bolączki. Pewnie wyglądasz jak powalająca na nogi gwiazda
Oj, no może nie przesadzajmy z tą gwiazdą, ale tak, czuję sie o niebo lepiej i jakoś unikam ostatnio jesiennej chandry . Miałam Wam zrobić zdjęcia z niedzielnego wypadu, ale jak wróciliśmy było już tak późno, że dałam sobie spokój. Następnym razem jak się ubiorę to nie omieszkam zaprezentować zakupków.

Cytat:
A co do pytania o tusze do rzęs: mój zdecydowany numer jeden od dawna, to ten Maybelline Lash Stylist z fajnym grzebyczkiem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13475-opis-Maybelline-Lash-Stylist-Mascara-tusz-wydluzajacy-pogrubiajacy-i-modelujacy.htm Chociaż lubię eksperymentować z tuszami i nieustannie kupuję nowe... np. ostatni nabytek, z którego również jestem bardzo zadowolona to Astor 3 style http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-3-Style.htm Świetnie wydłuża rzęsy!
Muszę wypróbować tego Astorka. Ja tysz szukam. Kiedyś fajny był 2000 calorie, ale się popsul i już nie jest taki fajny.
Cytat:
Dzisiaj za to mam zamiar się na niego rzucić, jak tylko go zobaczę Mówię Wam, znów czuję te motylki w brzuchu iiiiiiii nie mogę się doczekać spotkania, heh, jakby czas cofnął się o 5 lat ;P Dogadujemy się, na imprezie też nie mogliśmy się od siebie odkleić i ogólnie to cud miód i orzeszki (tfu, tfu żeby nie zapeszyć!). Także, zachwyconam tyryryryryr!
Hihi, wiesz ja ostatnimi czasy mam to samo a TŻ jest tak kochany, że przechodzi sam siebie...

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Szeperd zyje i ma sie dobrze
ale duze zmiany w szpitalu, oj duze;/
hihi, zmiany to dopiero będą ;p. Swoją drogą - przecież nie ma pewności, że żorż nie żyje... Kto wie, może kiedyś okaze się, że to wcale nie był on...
A ja też Ci zrobię psikusa - Cristina pokaże się z zupełnie innej strony...
Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
26.11.09
co do wagi to u mnie bylo tak ze od 6tc do 16tc meczyly mnie nudnosci i wymioty, bez torebki jednorazowki to nigdzie sie nie ruszalam, nawet pic nic nie moglam i zlecialo mi 5kg w dol ale spokojnie zeby nie bylo tak rozowo to oczywiscie wszystko nadrobilam a teraz to w ogole nie chce na wage wchodzic bo cos czuje ze odrazu zaczne rodzic

a w pierwszej ciazy ile przybralas na wadze?
ja tez chcialabym urodzic na lato ale coz zrobic jest jak jest
no i nie szalej z abardzo z cwiczeniami
Mamrociu my to chyba możemy sobie podać łapkę. Ja na początku co prawda nie wymiotowałam, ani nic takiego, ale też schudłam 5kg.
A co do dzidziusia na lato - też tak planowałam, ale jak już się Niunia urodziła, stwierdziłam, że lepiej być nie mogło. Koleżanka urodziła w marcu i co? I całe lato jej dzidzia przlezała w gorącej gondoli, z lata nie miała nic, a jak jest na tyle duża, że można się przesiąść w spacerówkę i pooglądać świat, to przyszła jesień, jest szaro i zimno. A moja Niuńka całą zimę przetrwała w gondoli, było jej cieplusio, a jak troszki podrosła i zaintersowała się otoczeniem, przyszło lato i miała z niego naprawdę niezła frajdę. Nie mówiąc o tym, że były świeże warzywka i owocki, które już mogła próbować i szamać. Tak więc ja uważam że październik-listopad to termin najlepszy.
Cytat:
zeby bylo malo...wchodze do domu i co na obiad?

pizza
Podziel się
Swoją drogą - zazdroszczę Wam spotkania i cieszę się bardzo, że się udało. Ja niby tysz śląskie ale do Wam mam daleko... A w Katosach byłam w niedzielę - TŻ stwierdził, że jedziemy do IKEI kochany...

To tyle chyba. Niuniuś mój TŻ ostatnimi czasy zachwyca się moimi obiadkami wg Twojej książki - jest świetna. Laska, która to wszystko tak zebrała i uporządkowała, powinna jkiś medal dostać za wytrwałość normalnie. Podziwiam.

Zmykam.
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:24   #1202
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
i ja dotarłam.. dziewczyny są przesympatyczne i usmiechniete i bylo bardzo, bardzo miło i oczywiscie poszłysmy....reszte juz znacie
Jak Wam fajnie...

Cytat:
dzieki dziewczyny bylo przemiło
a wogole to planujemy zbiorowe spotkanko w koncu gdzies...moze w centralnej polsce co by wszyscy mieli jednakowo daleko
Eh, mam nadzieję, że kiedyś to spotkanko dojdzie do skutku Byłoby faaaaaaaaaaaaaaaaaaantast ycznie!

Cytat:
ja też zrobiłam dzisiaj fasolkę
hehehehe, nie powiem z czym mi się to skojarzyło bo znów wyjdzie, żem zboczuch perfidny ;P hihi

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Aha, i Limonka kiedyś pytała, czy nie mogłabym pokazać jakiegoś make-upu, więc na pocztę wysyłam 2 zdjęcia z sesji jednej - taki tam zwyklak na koleżance, nie chcę publikować na MM, bo nie wiem czy dostanę zgodę modelki i fotografa. Ale na pocztę naszą wysyłam
Kurczęęęę pieczonęęęęę, śliczny ten zwyklak-niezwyklak Zdolnaś!

Cytat:
ja nie umiem niczego fajnego znalesc w lumpku kiedys bylamz ciocia i ona znal;azla kilka fajnych rzeczy dla mnie ale ja sama to nic nie moge znalesc
też mam podobnie ;/

Ines, dalej u Ciebie leje za oknem? U mnie tak i jakoś mnie ta pogoda przygnębia :/

olciu, hehe może Tż jest taki kochany bo zajada się tymi pysznościami, które mu gotujesz. Wiadomo, przez żołądek do serca hihi Oj, na pewno ma z Tobą dobrze, taka fajna i ciepła z Ciebie kobitka;]
Książeczka SB oczywiście nie moje dzieło, ale też jestem pełna podziwu dziewczynie, która potrafiła to wszystko zebrać i posegregować.
No i czekam na fotencje zakupowe, jak będziesz miała więcej czasu
ucałuj Niuńkę od wizażowej cioci niuńki

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:33   #1203
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość

Mamrociu nie ma problemu. Jak tylko znajdę chwilę co by się w końcu dobrać do aparatu, porobię zdjęcia ciuszków i wstawię zdjęcia z urodzin ok, to bede czekac ale spokojnie nie ma pospiechu

Muszę wypróbować tego Astorka. Ja tysz szukam. Kiedyś fajny był 2000 calorie, ale się popsul i już nie jest taki fajny.
tez mialam 2000c i byl ok ale jak ostatnio kupilam to sama nie wierzylam ze to jest ten sam tusz, porazka

Mamrociu my to chyba możemy sobie podać łapkę. Ja na początku co prawda nie wymiotowałam, ani nic takiego, ale też schudłam 5kg.
A co do dzidziusia na lato - też tak planowałam, ale jak już się Niunia urodziła, stwierdziłam, że lepiej być nie mogło. Koleżanka urodziła w marcu i co? I całe lato jej dzidzia przlezała w gorącej gondoli, z lata nie miała nic, a jak jest na tyle duża, że można się przesiąść w spacerówkę i pooglądać świat, to przyszła jesień, jest szaro i zimno. A moja Niuńka całą zimę przetrwała w gondoli, było jej cieplusio, a jak troszki podrosła i zaintersowała się otoczeniem, przyszło lato i miała z niego naprawdę niezła frajdę. Nie mówiąc o tym, że były świeże warzywka i owocki, które już mogła próbować i szamać. Tak więc ja uważam że październik-listopad to termin najlepszy.
moja mama stwierdzila ze to dobrze ze teraz jestem w ciazy, ze przez prawie cale 9m tp jadlam duzo swiezych warzyw i owocow i zieleninki no i tym samym dzidzia miala duzo witaminek, no i masz racje z tym ze na lato do spacerowki i mala bedzie ogladac swiat bez cieplych kocow i ubran, ja przyznam sie ze tez nie przypadam za zima ale tylko ze wzgledu na ubrania ale snieg kocham oczywiscie jak nie jest go za duzo
a Nadusia teraz to chyba bedzie zaczynac chodzic co? mam kolezanke ktora ma synka to jak zaczynal chodzic to taki byl slodki, byl taki rozped i szedl do przodu ile bylo miejsca a pozniej na pupe spadal, chociaz i siniaczkow tez biedaczek sie dorobil no ale teraz to juz duzy z niego chlopak w styczniu 3 latka skonczy a jaka gadula z niego, jest naprawde slodki

tz byl dzis w szpitalu i remontu nie bedzie na pewno w tym roku moge odetchnac z ulga i czekac spokojnie na godzinne 0

Olenko a powiedz mi ty rodzilas sn czy cc? bo ja tak sie nad znieculeniem zastanawiam nie wiem ale strasznie boje sie tej igly w kregoslup a z drugiej strony wiem ze sama to nie dam rady bo prog bolu mam baaardzo niski, kazdy @ byl dla mnie straszny i 2 dni pierwsze wykreslone z zycia

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
hehehehe, nie powiem z czym mi się to skojarzyło bo znów wyjdzie, żem zboczuch perfidny ;P hihi ja wiem, ja wiem

olciu, hehe może Tż jest taki kochany bo zajada się tymi pysznościami, które mu gotujesz. Wiadomo, przez żołądek do serca hihi Oj, na pewno ma z Tobą dobrze, taka fajna i ciepła z Ciebie kobitka;]
Książeczka SB oczywiście nie moje dzieło, ale też jestem pełna podziwu dziewczynie, która potrafiła to wszystko zebrać i posegregować.
No i czekam na fotencje zakupowe, jak będziesz miała więcej czasu
ucałuj Niuńkę od wizażowej cioci niuńki
Niunia ja tez poprosze o ksiazeczke
Stary 2009-10-20, 17:57   #1204
Kostka09
Zakorzenienie

Zdjatka juz sa na naszym mailu, zapraszam Joyce sliczny makijaz, ja to wogole umiem (albo i nie) tylko tusz nałozyc co widzialas na załaczonym obrazku

ja dostałam @ i teraz juz rozumiem moj napad na jedzenie(pizze) dzisiaj i nie poszłam na basen bo mnie boli głowa
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:04   #1205
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdjatka juz sa na naszym mailu, zapraszam Joyce sliczny makijaz, ja to wogole umiem (albo i nie) tylko tusz nałozyc co widzialas na załaczonym obrazku

ja dostałam @ i teraz juz rozumiem moj napad na jedzenie(pizze) dzisiaj i nie poszłam na basen bo mnie boli głowa
widzialam ale fajnie, nawet ksiazeczka sb jest na zdjeciach no a ta pizza wyglada smacznie, i co mam ochote na pizze, moze zrobie
Stary 2009-10-20, 18:05   #1206
virginia
Zakorzenienie

Popołudniowe dzień dobry

Cytat:
a wogole to planujemy zbiorowe spotkanko w koncu gdzies...moze w centralnej polsce co by wszyscy mieli jednakowo daleko
O! I to jest myśl!!!

Cytat:
To kiedy wizytka?
W piątek.
Głód opanowany?

Cytat:
Mnie z kolei denerwuje to, że bardzo często ceny używanych ciuszków dorównują cenom nowych, sklepowych ubrań. Przynajmniej ja trafiam przeważnie na takie "ciucholandy";/
To niestety prawda i ja też tak mam. Kupuję tylko wtedy jeśli rzeczy rzeczywiście są nowe.

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
przy nim przynajmniej potrafie odpoczac, nie krytykuje mnie ani nic z tych rzeczy, dobrze mi z nim po prostu
Jak miło to słyszeć!!

Cytat:
Hej słonka!
Aha i co najważniejsze: Mamy zdjęcia!!! Kostka kochana wzięła aparat i robiłyśmy sobie sesje Zdjęcia niedługo powinny się pojawić na naszej skrzynce.
Zazdroszczę Wam tego spotkanka! A Ty Joyce to właściwie z czego się kochana odchudzasz?

Cytat:
Aha, i Limonka kiedyś pytała, czy nie mogłabym pokazać jakiegoś make-upu, więc na pocztę wysyłam 2 zdjęcia z sesji jednej - taki tam zwyklak na koleżance,
Ale pięknie umalowane oczęta!!!

A mój TŻet od jutra ma wolne. I jest z tego powodu taki zadowolony, że chodzi po domu i śpiewa w kółko: 'Nie pokonasz miłościiiiiiiiiiiii!!!!!' .

Buziaki dla Was!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:08   #1207
Malinn
Zakorzenienie

OMG moja straszna gebaaaaaaaaaa
Stary 2009-10-20, 18:14   #1208
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
A moja
Stary 2009-10-20, 18:22   #1209
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
A mój TŻet od jutra ma wolne. I jest z tego powodu taki zadowolony, że chodzi po domu i śpiewa w kółko: 'Nie pokonasz miłościiiiiiiiiiiii!!!!!' .

Buziaki dla Was!
jutro dzien bigmilka beda prace nad virginiatkiem

Cytat:
za takie gadanie to masz lanie po golej pupci mala ty to chyba w zyciu nie widzialas strasznej geby(przepraszam, wiem ze nie ma strasznych geb sa tylko te nie zadbane ale) jestes ladniutka, zadbana (zazdroszcze bo ja ostatnio to mam resztki lakieru na pazurach i nie mam ochoty ani go zmyc ani pomalowac pazury chociaz odzywka, wiem, wiem one sie zamszcza na mnie ale coz weny brak) taka radosna

a tak w ogole to stwierdzam ze u nas na wateczku to sa tylko urodziwe laski takze prosze nie marudzic i nie narzekac bez powodu bo i ja zaczne a mam na co narzekac bo rozstepy mam na brzuchu

jaki masz lakier na pazurkach?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
A moja
o kolejna sie prosi o lanie, prosze bardzo

nie no wezcie dziewczyny przestancie bo mi sie bacik zuzyje i czym bede klepac po pupciach? hm?
Stary 2009-10-20, 18:26   #1210
Malinn
Zakorzenienie

Kostko moglas mnie troszke zfotoszopowac

Mamrotko mam lakier z rossmana z seri Wibo ale koloru nie wiem

Od jutra sie odchudzam... znaczy sie od teraz bo juz nie mam zamiaru nic wchlonac ta emota najlepiej mnie oddaje, zamiast mojego pyska mozna ja wklejac
Stary 2009-10-20, 18:30   #1211
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kostko moglas mnie troszke zfotoszopowac

Mamrotko mam lakier z rossmana z seri Wibo ale koloru nie wiem

Od jutra sie odchudzam... znaczy sie od teraz bo juz nie mam zamiaru nic wchlonac ta emota najlepiej mnie oddaje, zamiast mojego pyska mozna ja wklejac
trwaly jest ten wibo?

Malinn ma zakaz uzywania w odniesieniu do swojej osoby! bo wezme ciezszy kaliber i prosze ciezarnej nie denerwowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 18:34   #1212
Malinn
Zakorzenienie

Nieeee, malowalam w niedziele rano a dzisiaj juz sredniawka..... I tak jestem
Stary 2009-10-20, 18:49   #1213
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiu - ja też mam od wczoraj tasiemca i nie mogę przestać jeść
straszne uczucie, prawda

Cytat:
Tysia, nie daj się głodowi! Może po prostu za mało jesz przed południem i później organizm upomina się o swoje?
Jestem z Tobą i jestem przekonana, że pokonasz tą chwilową słabość. Już udowodniłaś, że kto jak kto,ale TY masz wyjątkowo silną wolę
sama nie wiem, wydaje mi sie ze to taki kryzysik;d

Cytat:
Hmm, może @ Ci się zbliża? Ja wtedy też walczę z potwornym apetytem i lodówką. No, ale co by to nie było, Tysiaku kochany nie daj się! Tyle już osiągnęłaś, że nie warto znów zapuszczać żurawia w słodycze! WAAAALCZ o super seksi figurkę! Jesteś fantastyczna, masz silną wolę więc działaj!
nie zbliza mi sie kochanie, bo juz jakis czas po nim, ale wciaz bym jadal slodkosci boze a w domu gdzi sie nei popatrze to one sa;(

Cytat:
hihi, zmiany to dopiero będą ;p. Swoją drogą - przecież nie ma pewności, że żorż nie żyje... Kto wie, może kiedyś okaze się, że to wcale nie był on...
A ja też Ci zrobię psikusa - Cristina pokaże się z zupełnie innej strony...
kociak, a skad to wiesz?
ja jestem przy 5 odcinku 6 seznu i chyba anie am wiecej odcinkow.......czy sa???????????

dziewczynki zazdroszcze wam spotkania....a jeszcze wiecej picy;D
Stary 2009-10-20, 18:58   #1214
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
tz byl dzis w szpitalu i remontu nie bedzie na pewno w tym roku moge odetchnac z ulga i czekac spokojnie na godzinne 0
Ufffff, całe szczęście. Czyli Gabi przyjdzie na świat w komfortowych warunkach Już się nie mogę doczekać tego szkraba;]

Cytat:
Niunia ja tez poprosze o ksiazeczke
Jasne myszku, tylko podaj mi maila na PW bo chyba nie mam Twojego

Cytat:
Aaaaaaa, wszystkie jesteście śliczne!

Cytat:
Bidulka, współczuję.

Cytat:
Głód opanowany?
Tyci, tyci.

Cytat:
A mój TŻet od jutra ma wolne. I jest z tego powodu taki zadowolony, że chodzi po domu i śpiewa w kółko: 'Nie pokonasz miłościiiiiiiiiiiii!!!!!'
Boski jest!

Cytat:
No już bez przesadyzmu! Lańsko na gołą dupę! Nastawiaj!!

Cytat:
A moja
Kolejna! Nastawiać tyłek goły ino raz!

Cytat:
jutro dzien bigmilka beda prace nad virginiatkiem
hihihi czyli jutro big milki pylą Muszę uciekać!

Cytat:
Malinn ma zakaz uzywania w odniesieniu do swojej osoby! bo wezme ciezszy kaliber i prosze ciezarnej nie denerwowac
o to to to! Bardzo dobry argument skarbeńku W tej sytuacji muszą się Ciebie posłuchać i nie gadać głupot

Laski, cudne jesteście i bez gadania mi tu głupot!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:01   #1215
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakama89 Pokaż wiadomość
Limonko GRATULUJE!!!! Mądra dziewczynka
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

Limonko gratulacje

Dziękuję

Cytat:
Aha, i Limonka kiedyś pytała, czy nie mogłabym pokazać jakiegoś make-upu, więc na pocztę wysyłam 2 zdjęcia z sesji jednej - taki tam zwyklak na koleżance, nie chcę publikować na MM, bo nie wiem czy dostanę zgodę modelki i fotografa. Ale na pocztę naszą wysyłam
Piękny make-up! Widzę w Twoich łapkach prawdziwy potencjał!!!

Cytat:
Limonko wyglądasz cudnie. Fryzurka super, ciuszki tysz. Cud, miód i malina. Zresztą... już kiedyś to mówiłam. chusta jest bombowa - muszę się chyba wybrać po taką, szczególnie, że mówisz iż jest fioletowa...
rurki hihi chyba takie jak moje. Butki tysz, tyle, że ja mam nie zamszowe.
Dziękuję ślicznie za tyle miłych słów

Cytat:
Limonko jesteś debeściak, a ja staram się uczyć od Ciebie. Jesteś tak pozytywną istotą, że aż bije od Ciebie światełko. Nie, poważnie, zazdroszczę Ci tego podejścia i ostatnimi czasy uczę się mieć podobne. (Chyba całkiem nieźle mi idzie ).
Jejku jejku... Nawet nie wiesz jak mi się miło w tym momencie zrobiło

Cytat:
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA!
A ja z całego serduszka dziękuję

Cytat:
Eh, mam nadzieję, że kiedyś to spotkanko dojdzie do skutku Byłoby faaaaaaaaaaaaaaaaaaantast ycznie!
Oj tak Nawet nie wiecie babeczki jak chciałabym Was zobaczyć 'na żywo'!

Cytat:
hehehehe, nie powiem z czym mi się to skojarzyło bo znów wyjdzie, żem zboczuch perfidny ;P hihi
Niunia, ale mu już dawno wiemy, że jesteś zboczuch-niesamowitus Akceptujemy Cię i lubimy taką jaka jesteś Tym bardziej, że ja jestem niewiele lepsza od Ciebie

Dziewczyny-
ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania! Wystarczy spojrzeć na zdjęcia i już widać jak było fantastycznie. A jak ślicznie wyglądacie! Na prawdę koleżanko Malinn... Twoje narzekania są mocno nie na miejscu!
Stary 2009-10-20, 19:05   #1216
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Aaaaaa.... moja gruba mordka..... i to ramię Serio, Kostko, następnym razem poproszę o photoshop, bo np. na tym zdjęciu przy żabie wyglądam jak mała, gruba kulka
I wiecie co zaraz zrobię? Ponieważ złapał mnie jakiś dół wieczorem, to zamierzam za minutę wyjść do sklepu i przynieść sobie jakiś pudding i kinder bueno. Tak, tak! Zjadłam dzisiaj pizzę, a teraz idę po słodycze, uwalę się na kanapę pod kocem i będę jadła i oglądała filmy!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:23   #1217
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Ponieważ złapał mnie jakiś dół wieczorem, to zamierzam za minutę wyjść do sklepu i przynieść sobie jakiś pudding i kinder bueno. Tak, tak! Zjadłam dzisiaj pizzę, a teraz idę po słodycze, uwalę się na kanapę pod kocem i będę jadła i oglądała filmy!
Ej no co to za dół ????Ale plan masz ambitny nie ma co sama dzis zjadłam paluszki z sezamem które kocham i miałam na nie ochotę już od dłuższego czasu

Cytat:
Ines, dalej u Ciebie leje za oknem? U mnie tak i jakoś mnie ta pogoda przygnębia :/
Niestety cały dzien pada malutki deszczyk...;/ Kurde ja nie chce zimy, teraz pół roku będe siedziała w domu i chodziła tylko do szkoły, szybko będzie ciemno i ponuro a do tego w ten week przesuwamy czas ? pamiętacie ?
Tez zaraz złape jakąś depreche;/

Byłam dziś na USG piersi i nic mi nie wykazało wszystko jest ok, tylko czemu boli;/?
Jutro mam znowu zaliczenie a nawet 2 i mam juz tego dośc ;/
Stary 2009-10-20, 19:42   #1218
Kostka09
Zakorzenienie

Dziewczyny, jakbym Was miała w podretuszować to siebie musiałabym wyciąćwiec skonczmy te dysputy ja na swoja gebe tez patrzec nie moge, tak to juz po prostu jest

a wogole nie mowiłysmy Wam jak bylo smiesznie bo stałysmy pod ta zabą z kolezanka Malinn i stałysmy ale sie nie poznałyśmy no i dopiero zadzwoniłam i sie znalazłysmy, a potem czekałyśmy na kolezankę Joyce która zaczepiła Pan od Greenpeace i nie chciał puscic

tak sobie myslę, ze wszystkie jesteście fajne babki i jakbysmy sie tak spotkały to pewnie nie mogłybysmy skonczyc gadac nam dzisiaj 3 godzinki zleciało nie wiadomo kiedy wogole to ciekawe uczucie jak sie widzi kogos pierwszy raz a wie sie o nim tyle naprawde musiy sie spotkac wszystkie (moze na wiosne??)

Joyce - ja tez dzisiaj dopchałam fasolką, kawałeczkiem ciasta, po tym wszytskim wypiłam kakao i juz mi niedobrze ale głowa mi przeszła, posprzatałam, poprasowałam i chyba jeszcze umyję podłoge, łudzę sie, ze to wszystko spalę

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

I zadnych depresji kolezanki bo ja tez złapię
Stary 2009-10-20, 20:11   #1219
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Dziewczyny, jakbym Was miała w podretuszować to siebie musiałabym wyciąćwiec skonczmy te dysputy ja na swoja gebe tez patrzec nie moge, tak to juz po prostu jest

a wogole nie mowiłysmy Wam jak bylo smiesznie bo stałysmy pod ta zabą z kolezanka Malinn i stałysmy ale sie nie poznałyśmy no i dopiero zadzwoniłam i sie znalazłysmy, a potem czekałyśmy na kolezankę Joyce która zaczepiła Pan od Greenpeace i nie chciał puscic

tak sobie myslę, ze wszystkie jesteście fajne babki i jakbysmy sie tak spotkały to pewnie nie mogłybysmy skonczyc gadac nam dzisiaj 3 godzinki zleciało nie wiadomo kiedy wogole to ciekawe uczucie jak sie widzi kogos pierwszy raz a wie sie o nim tyle naprawde musiy sie spotkac wszystkie (moze na wiosne??)

Joyce - ja tez dzisiaj dopchałam fasolką, kawałeczkiem ciasta, po tym wszytskim wypiłam kakao i juz mi niedobrze ale głowa mi przeszła, posprzatałam, poprasowałam i chyba jeszcze umyję podłoge, łudzę sie, ze to wszystko spalę

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

I zadnych depresji kolezanki bo ja tez złapię
Kostko, w ogóle to spotkanie było mega super! Pierwszy raz się widziałyśmy, a buzie się nam nie zamykały (i to nie tylko z powodu pizzy hahaha)
A sprzątanie Ci się chwali, bo przy sprzątaniu można sporo spalić, więc nie wyrzucaj sobie dzisiejszych grzeszków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 20:16   #1220
Malinn
Zakorzenienie

Tak Kostko.... bo kostka wyglada jak nastolatka.... a ja jeszcze bez okularow to jak babcia widze dobrze, ze sa teleony

Joyce tez lapie dola....i gdyby nie fakt, ze jestem obzarta pizza to tez bym wszamala cos slodkiego...

kurde...jak tak mozna...noo...caly czas jesc i jesc i wygladac jak wieloryb pozniej....
Stary 2009-10-20, 20:28   #1221
Tysia1907
Zadomowienie

Kostka JoyceSky Malinn....
o czym gadałyście te 3 godziny??
o mnie napewno ;P:P:P:P
Stary 2009-10-20, 20:31   #1222
ines85
Zadomowienie

Widze, ze wszyscy lapią malego doła i nie tylko ja sie dzis czyms obżarłam ( paluszki sezamowe)

na prawdę jeszcze raz zazdroszcze udanego spotkania, jeszcze nie obejrzałam do konca wszystich zdjec bo mi sie otworzyc nie chca super dziewczyny wyglądacie , mówię całkiem poważnie i szczerze
a to że każda z was nie może patrzec na siebie na zdjęciach to jest normalka , ja tez tak mam i pewnie cała reszta dziewczyn również przynajmniej w większosci

Wiecie, ze wyliczylam, iz do Wigilii zostało 65 dni, to w przeliczeniu na tygodnie mozna stracic ok9 kg

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-10-20 o 20:37
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:37   #1223
Malinn
Zakorzenienie

Cytat:
O zarciu

Wlasnie sie wyspamowalam.....od razu mi lepiej....

od jutra sie na prawde odchudzam
Stary 2009-10-20, 20:51   #1224
ines85
Zadomowienie

Cytat:

JA TEŻ

Nie mam w co się jutro ubrac ;/ nie mam żadnych sweterków na zimę, wszystko prawie na krótki rękaw, zdałoby się isc na jakieś zakupy !!!!!!!

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-10-20 o 20:52
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:54   #1225
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
O zarciu

Wlasnie sie wyspamowalam.....od razu mi lepiej....

Ja też! Serio! Koniec tego dobrego

Stary 2009-10-20, 21:26   #1226
kamakama89
Raczkowanie

hej hej dziewczynki

ja tez chce zobaczyc ten piekny makijaz i zdjecia ale nie wiem gdzie pomozcie

ale mam urwanie na uczelni ;/ prezentacja za prezetacja;/ padam...
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:35   #1227
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Kostko.... bo kostka wyglada jak nastolatka....
lepszego zartu nie slyszałam dawno:rotfl : Malinn kochana jesteś

Cytat:
o Tobie skarbie tez, ale tylko dobrze a głownie o tym jaka jestes dzielna w oschudzaniu a my tu pizze zajadamy serio

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 21:38   #1228
Malinn
Zakorzenienie

kostko w rzeczywistosci wygladasz na 10 lat mniej!!!!
Stary 2009-10-20, 21:42   #1229
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
kostko w rzeczywistosci wygladasz na 10 lat mniej!!!!
dziekuje, ale jakoś w lustrze te zmarszczki mowią co innego
Malinn - kochana powiedz mi, bo robie zamowionko w mazidlach na jakis kwas (zainspirowalas mnie) jaki lepiej mlekowy czy salicylowy, czy lepiej zrobic sobie po prostu tonik z salicylowego wel aspiryny
Stary 2009-10-20, 21:50   #1230
Malinn
Zakorzenienie

Kosteczko nie wiem w sumie....mlekowy podobno nie działa tak hardcorowo na naczynka....

a masz jakis przepisik na tonik z kwasikiem?

Kosteczko a moglabym sie do Ciebie przylaczyc z 2 drobiazgami? Podzielimy koszty przesylki i bedziemy miec pretekst do kolejnego spotkanka? zawsze mnie wysylka odstrasza jak robie mini-micro zamowienie

Edytowane przez Malinn
Czas edycji: 2009-10-20 o 21:51
Malinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości