|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
karolcia nie martw sie wsszystko sie ułoży zawsze po deszczowych dniach kiedyś wyjdzie słońce
ja z moim Pawłem jestem już 10 lat i chyba 2 miesiące nie wiem nie liczę juz miesięcy tylko pełne lata i sama nie wiem kiedy to zleciało byly dobre chwile i złe których nie chcę pamiętać ale dzięki nim wiem, że zawsze na niego mogę polegać i że mnie kocha |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() Są już razem w domu, mały miał 3-dniówkę, rumień. Ale już lepiej.
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz... w wakacje mamy jechać na mazury.. po drodze mamy Szczecin ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś na sesji zdjęciowej u mojego kochanego przyjaciela i patrzcie co stworzył
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-29 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Jest kompletnym amatorem
![]() Przepraszam, że ja taka "robocza" ale nie byłam przygotowana na zdjęcia ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-29 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że nie przyjedziesz. Foch. Matko jakie piękne zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
witam! melduje sie po urlopie
![]() siala --- pieeeeeeeekne zdjecia!!! szczegolnie to 1 zachwyca!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||
Zadomowienie
|
Siala - pikne zdjęcia; ostatnie - mały pozycja na Małysza
![]() Pilotka - fajne ciuszki kupiłaś, sukienusia cudna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kuba dostał srebrny smoczek i jeszcze srebrną grzechotkę, tą grzechotkę mu czasami daję i nią wywija, ona jest taka mała, w sumie to grzechotka mi się bardziej podoba, i jest wygrawerowana data urodzin, imię i taki niby zegarek z godziną narodzin Kubusia Cytat:
u mnie w pracy były zwolnienia, z ponad 33 osób zostało 14 (ze mną) i chodzą słuchy, że firma pociągnie do grudnia i potem koniec, a ja mam do końca listopada macierzyński, potem biorę wypoczynkowy a potem nie mam gdzie wracać i wiecie co ![]() tylko szkoda tej kasy, ale będę z moim skarbkiem Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-09-29 o 22:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ejjj to nie było pisane tak przekornie! Właśnie, że mamy Szczecin po drodze! ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
anoxa, żabka, aniaa dziękuję za pamięć
![]() jestem jestem i czytam was caly czas ale wybaczcie nie mam nastroju żeby cokolwiek pisać i się odnosić do czegokolwiek. mam złe dni i albo coś z tego wyniknie jakieś zmiany w moim życiu albo dalej wszyscy łącznie ze mną będą udawali, że jest ok i dalej będzie jak jest więc jeszcze jakiś czas mogę" nie być aktywna" więc wybaczcie żabka co do neurologa bo pewnie to cie interesuje to będę wiedzieć w piątek wszytsko bo mam wizytę zaraz po tym specjaliście okuliście a dzisiaj byłam u pediatry bo ciągle katar i troszkę kaszel doszedł i aleks ma antybiotyk (augumentin ) ![]() pytałam się czy musi być a lekarka stwierdziła, że skoro od tygodnia jest katar i nie dało się "wypędzić" to, że trzeba bo już cos tam słychać jak się zbiera jak go osłuchiwała. a na tą bliznę na ramieniu nic konkretnie nie powiedziała, tyle że można smarować maścią na blizny. ale będę jeszcze za tydzień na kontroli pytać moją lekarkę bo dzisiaj jej nie było i u innej byłam i mam skierowanie z alusiem do alergologa poprosiłam o nie bo położna stwierdziła, że raczej pasuje i już się próbuję nastawić psychicznie, że będę musiała przejść na butlę ![]() ![]() ![]() bo skoro ja jestem na ścisłej diecie i nic nie jem a on ciągle wysypany więc pewnie trzeba będzie mm a ja mam tak w głowie zakodowanie naturalne karmienie, że ciężko będzie mi się pogodzić ze sztucznym tak samo jak było mi ciężko przetrawić poród CC ( zresztą do dzisiaj to przeżywam i liczę, że kolejne dziecko jesli będzie to uda mi się naturalnie urodzić) i ciekawe czy wogóle jutro alergolog mnie przyjmie bo terminy są na listopad dopiero ale pójdę może uda mi się wbić bez kolejki a jak nie to w kolejną środę mam wizytę u dermatolog ale co ona może mi poradzić skoro dita nic nie daje ![]() no to se pogadałam... znowu mi sie wizaz pie.przy i nie mogę pogrubić wstawić minek, jak pisze posta muszę go skopiowac i 2 raz włączyć stronę bo mi kasuje i nie dodaje i nie wiem przez co to jest bleeeh Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-09-29 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | ||
Zadomowienie
|
srebrny łańcuszek z medalikiem lub takie obrazki posrebrzane (ok. 100zł kosztuja) z aniołkami lub postaciami świętymi
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() sliczne!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
siala bala jakie piekne fotki ! a jaki fajny delikatny usmieszek na tych drugich zdjeciach co wrzucilas
![]() Ja ze swoim TZ wszystko juz sobie wyjasnilam i jest ok (kazdy mial problemy swoje, nikt nic nie mowil, to sie kumulowalo az w koncu dzisiaj wybuchlo) Tylko boli mnie to, ze nie chcial mi powiedziec o swoich problemach (a raczej o naszych- bo to nas dotyczy jako ogolu) bo nie chcial mnie martwic ani obciazac ;/ Nosz kurcze.. ja wiem ze moge czegos nie kumac z jego problemow ale chyba lepiej sie wygadac niz tlamsic w sobie nie? A teraz bynajmniej juz wiem o co biega i mam nadzieje ze sobie poradzimy.. (blagam Boze, skoro dales mi dziecko w tym wieku to chyba powinienes chociaz zadbac o nasz byt :O) Noo a Natankowi chyba cos sie pokrecilo ;/ zawsze jadl ok, na 3 godz spokoj, czasem 3,5h ale od tej pory jak zaczelam wam pisac ze ciagle placze to chyba mam problem tak jak ktoras z was- on sie chyba nie najada;/ co godzine albo co 1,5h chce jesc i wcale duzo nie je, tylko troche..tzn moze z 10min (zazwyczaj bylo ok 20min) I mam problem bo ladnie zasnal, spi slodko (i musze poczekac az sie obudzi albo isc spac z nim na kanape ;/ bo jak go rusze to bedzie placz a tego nie chce) no a ze juz spi sporo czasu to mi sie zrobil nawal :O Mam grudki w obu piersiach, mam duze, nabrzmiale, pelno mleka i grudki ;( ![]() No i znowu jestem ładna blond dziewczynka ![]() O rany... czy wasze dzieciaczki jak spia to czasem budza sie z potwornym placzem? Natanek czasem tak ma ze spi, spi a tu nagle placz..a za chwile znowu spokoj i spi dalej... albo sie usmiecha ![]() ![]() Ale pare razy sie zdarzyło ze spi ladnie a tu nagle potworny ryk ;O jakby go ktos ze skory obdzieral i poki nie wezme na raczki, nie przytule to jest panika ! Edytowane przez kinia656 Czas edycji: 2010-09-30 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
juz nie pamietam co komu mialam napisac
![]() siala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1216 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesci rewelacyjne !!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm to jakis nie teges ten pediatra bym powiedziala. U mnie pierwsze co pytaja, to ile mala je, jak spi, sprawdzaja wage. Jesli Iga przybrala tylko 110g (czy jakos tak) przez 3 tyg, to od razu by zalecili dokarmianie sztucznym mlekiem i budzenie w nocy na czestsze karmienie, dopoki nie zacznie ladnie przybierac. A masz mozliwosc pojsc do innego pediatry? Moze sie okazac, ze dokarmianie butelka bedzie nieuniknione... Cytat:
wiolek a co sie dzieje, ze tak nawet aktywna tu nie jestes?? ![]() Dobranoc dziewczyny! Znaczy Wy juz na pewno smacznie spicie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mala spala do 6 i juz dalej niestety nie chce ![]() ![]() Zasneła po 1,5h aktywnosci ![]() Siala - piekne fotki ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-09-30 o 06:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A moze warto szczerze porozmawiac ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
vetta - jak chcialam rozmawial to powiedzial ze mam dow...i zebym skonczyla bo nie chce mu sie mnie sluchac...wiec co ja bede
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
Powiem tak. Moj Tz naprawde sie stara. Dzis sie troche wkurzylam, bo wysmarowal mi resztke maselka, a ja glodna i na razie nigdzie nie wyjde, bo deszcz pada i jest zimno. Ale to chyba szczegol.
Nie mowie, ze jest swiety, ale naprawde sie stara. Druga rzecz jest taka, ze facetowi trzeba wszytko mowic...zrob to, wynies smieci itp. Ale kompletnie nie rozumiem jak mozna sie w niefajny sposob odnosic do kobiety tym bardziej po porodzie. Wiadomo, ze nasze hormony nie sa jeszcze na swoim miejscu. Karolcia moze sprobuj zignorowac jego odzywki. Musi byc przeciez jakis sposob na takiego faceta. Glowa do gory.
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Bry dzień!
![]() Ja w fantastycznym humorze ![]() Waga znowu była przychylna i jest kolejny spadek o 800g ![]() Fakt, idę jak burza... przynajmniej na początku bo potem już nie jest tak fajnie ![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa ![]() ![]() Seba odkrył, że można walić ręką w grzechotkę zawieszoną na szczebelkach łóżeczka.. no i od wczoraj rąbie w nią nieustannie. Boje się, że sobie siniaki nabije bo tylko prawą ręką tam sięga leżąc na plecach.. może jakoś go zmuszę żeby się obrócił na bok ![]() Dziś mamy usg bioderek, drugie ![]() Karolcia - piźnij mu ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety.. przy moim mężu ta genialna metoda się nie sprawdza.. pisałam, czytał ale guzik z tego. Tobie życzę powodzenia
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
Hej wam !
![]() Kurcze mam doła ![]() A tak się cieszyłam że poprawie mu humorek na Dzień Chłopaka ![]() Chyba kupie mu piwo ;/ Wiecie co.. mam mały problem, który jest śmieszny, głupi i żałosny ![]() ![]() ----------------------- Jak Natanek się już obudził w nocy i go karmiłam, to do drugiej piersi przystawiłam szklankę (butelka z mlekiem zajęta :P) jak z jednego cyca jadł to z drugiego dosłownie leciało :P I tak zdobyłam 1/4 szklanki mleczka (potem troche powyciskałam jeszcze ![]() Edytowane przez kinia656 Czas edycji: 2010-09-30 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Sluchamy!!! Opowiadaj coz to za problem.
#1227 |
Zadomowienie
|
alutka niieee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
siala - dzis przyjezdzaja do telewizora heh i mam nadzieje, ze mu zabiora jego ukochany telewizor hehe...ale bede mialam ubaw z niego...bo tak chcial go kupic i kupil z wystawy.
kinia - napisz chociaz humor mi sie poprawi.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-09-30 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
hehe jaasne nie bedziecie się śmiać
![]() No dobra.. to piszę.. najwyżej wyjdę na idiotkę, co tam ![]() A więc.. od czasu porodu mam takie dziwne wrażenie (ale to chyba nie jest tylko wrażenie) że.. wlatuje mi powietrze "Tam" na dole ![]() Np. jak leżę na boku i bardziej wypnę pupę, albo jak jestem w pozycji na pieska ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy tak nie miałam ![]() A ponoć dziurkę mam mniejszą jak przed porodem ![]() Jeny..napisałam to.. idę się schować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.