|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]()
![]() |
#1202 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś mam zamiar wyjść ze znajomymi na piwo i nic nie stanie mi na drodze. choroba, bo mam kaszel, nie mogę mówić i temperaturę, ani nauka, bo w przyszłym togodniu tylko 3koła -.- ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||||
Rozeznanie
|
Dziękuję ślicznie za komplementy dot. fryzury to dla mnei dużo znaczy bo ja zawsze po fryzjerze mam mieszane uczucia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ciacha się drobno 2cebule i zalewa połowką ćwiartki wódki zostawia na 48godzin a potem wciera się w skórę głowy i po ok pół godzinki zmywa szamponem, najlepiej takim do wypadających tak chyba 2-3dni z rzędu dobrze jest powtórzyć co 2-3miesiące ale ja dziś dopiero pierwszy dzień będę ekperymentować i szczerze mówiąc trochę się boję ale chyba nie mam wyjścia, niedługo moja wykładzina będzie miała więcej moich włosów niż moja głowa ![]() Cytat:
Cytat:
i dziękuję kochana ![]() ![]() Ten podkład jest matujący?
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Hej
ja dzień cały zalatany, a przed chwilą wyszłam z kąpieli zrobiłam Kąpiel relaksującą masaż syrenką peeling buźki balsam na ciało krem na twarz z babydream krem pod oczy krem na dłonie Nie mam na nic siły,dziś A ja dziś się troszkę posprzeczałam z przyjaciółka bo wprowadziła się do mojego miasta a wcześniej mieszkała na wsi, i nie mam czasu do niej iść odwiedzić , i jest na mnie zła, a le chyba jutro pujdę jak tż nic nie wymyśli..
#1208 |
Zadomowienie
|
haa ! kupiłam odpowiednik escady
![]() ![]() byłam w h&m znowu. bede tam codziennie aż kupię ten sweterek ! ![]()
![]() |
#1209 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja już wyspamowana: WŁOSY: wcierka cebulowa mycie odżywka babuni pod czepkiem 30 minut olej kokosowy na końcówki odżywka wax bez spłukiwania CIAŁO: masaż syrenką serum do biustu serum antycellulitowe masło do ciała TWARZ: peeling enzymatyczny do twarzy dekoltu i na ramiona krem pod oczy STOPY: ścieranie naskórka obumarłego ze stóp maseczka lawendowa do stóp krem do stóp i skarpetki a teraz gorąca czekolada marzepanowa i wizaz ![]()
Nigdy nie rezygnuj z pragnień!!! patrzę przez różowe okulary dbam o siebie pilnie się uczę oszczędzam prowadzę zdrowy tryb życia właściwie zarządzam czasem Edytowane przez judus Czas edycji: 2010-10-23 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam maseczkę na buzię,
dłuugą kąpiel, wycięłam skórki przy pazurkach, krem na stopy, olejek na całe ciało Radical na włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ufff, nadrobiłam Was ![]() ![]() Wczoraj już nie miałam kiedy do Was zajrzeć bo doby mi brakło ![]() ![]() Wczoraj były: ćwiczenia, oliwkowanie ciała, serum na biust, krem antycell na uda i pośladki, krem na twarz, krem na ręce, gruba warstwa Nivea na dłonie i usta,a rano umycie włosów szamponem z miodem i cytryną i nałożenie balsamu z jedwabiem na włosy. No i makijaż ![]() Za chwilę zaparzy mi się pokrzywka. I będzie: - ćwiczenia - kąpiel - depilacja ciała - oliwkowanie - peeling kawowy do ciała - serum na biust - balsam antycell na uda - demakijaż - peeling na twarz plus maseczka - obcięcie pazurków i ich wypiłowanie I chyba tyle ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Wtajemniczenie
|
A ja sobie wlasnie siedze z olejem na wloskach, zaraz ide do wanny.
dzis: wlosy: olej mycie pianka twarz: peeling z platkow owsianych maseczka synergen z rosmanna (swietna na tradzik) orzech wloski punktowo masc cynkowa krem nivea na poliki stopy: scieranie krem i skarpetki cialo: peeling cukrowy balsam a jutro czeka mnie ciezki dzien z nauka, musze sie sprezyc, bo mam wiele do zrobienia. ech...
#1213 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki ja na chwilke
![]() ![]() Z tym sweterkiem z H&M to mysle ze jeszcze sie pojawi, oni maja dostawy codziennie takze trzeba chodzic i patrzec ![]() Buahhot tak jak napisalam w komenatrzu slicznie wygladalas ![]() ![]() ![]() Jutro pokaze Wam te kozaczki ktore wczoraj kupilam ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym wzielam dluuuga kapiel z perelkami, wydepilowalam nogi, uzylam balsamu brazujacego, umylam buzke zelem, nalozylam ziaje kokosowa i wazeline na usta no i kremik na dlonie ![]() Dobranoc ![]()
#1214 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Chyba muszę zacząć używać pudru i podkładu, bo już mam dość mojej cery, jest straszna, nie wiem, co się dzieje, nie pamiętam kiedy taką miałam ![]() Więc też proszę Alessandrę o info na temat tego kremu BB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
ja lecę spać .
dobranoc ![]()
![]() |
#1216 | |||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny byłam wczoraj na zakupach
![]() Kupiłam: Kurtkę zimową, kozaczki, swterek i golfik-tunikę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze jedno dziewczyny czy ta marynarka na 2 zdjęciu (w albumie) nie jest mi za duża? Bo już sama nie wiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wogóle to dzień dobry miłego dnia ![]() miałąm koszmary w nocy ale jak tylko tu weszłam to mi się o wszystkim zapomniało..takie jesteście kochane ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() A ja wróciłam z imprezy ok. 2:40 jakoś tak było, zasnęłam koło 3 , a już od 6:20 się budziłam ![]() ![]() Dziś mam Dzień Wielkiego Odpoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie właśnie kawusię i wzięłam sobie 3 ciasteczka LU GO z muesli i to będzie moje śniadanko, bo jakoś tak z rana nie umiem jeść śniadań ![]() ![]() I zaczynam Was nadrabiać ![]() ![]()
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
Jakos nie moge juz spac
![]() Siedze wlasnie z zafoliowanymi udali i posladkami pod kolderka i czekam az TZ sie przebudzi. Na dzisiaj planuje jeszcze: - peeling kawowy - prysznic - oliwkowanie calego ciala - balsamowanie - woskowanie wasika - regulacja brwi - makijaz, cos szalonego ![]() - manicure i pedicure |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zaraz lecę na giełde z Tż po jakieś spodnie, bo normalnie nie mam w czym chodzić no... miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() hanamici dziękuję ![]() angelwithoutsoul to fajnie, a gdzie masz ten album bo nie umiem znaleźc?? ![]()
#1223 |
Wtajemniczenie
|
angelwithoutsoul kochana zakochałam się w Tobie, jesteś śliczna a te Twoje włosy...
![]() ![]()
#1224 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowa1 - zaintrygowałaś mnie tym pudrem dermacolu i ta 2 którą używasz sądzę, że rownież pasowałaby do mojej karnacji. A i mam taką małą prośbę - jak byś mogła, to zrobiłabyś zdjęcie dosłownie fragmentu buzi z tym pudrem na niej, tak żeby pokazać jaki to dokładnie kolor?
![]() Kitka ![]() ![]() ![]() ![]() kajtecek - co do tych dziewczyn z teledysku - kompletnie nie mój styl, są zbyt przesadzone i zbyt sztuczne - rozumiem, że to na potrzeby klipu, ale jeśli i na co dzień są takie to dla mnie totalna porażka, wyglądają jak współczesne barbie ![]() Ale za kompletnym dbaniem o siebie jestem jak najbardziej!! caate - ja mam pytanie odnośnie tej białej glinki bielendy - Ciebie ona również tak szczypie przy nakładaniu i tj, lekko parzy, że masz ochotę ją od razu zmyć i czujesz, że jesteś cała czerwona pod spodem? Bo ja mam tak dziwnie, bo mam takie uczucie okropne przy tym, ale jak zmyję, to buźka jest świetna i nie jest czerwona ani nic, ale w trakcie nakładania czuję się jakbym była poparzona.. ![]() samaraNW - dzięki ![]() ![]() hanamici - ładnie ! ![]() EwCiA000 - witaj ![]() integirl - napisz później jak sprawuje się ten zestaw z La Roche ![]() ![]() zielone_oko - niektórym ludziom to by się przydała szybka transplantacja nowego mózgu, bo to co wymyślają, to jakaś paranoja, a Ci co to kupują to już w ogóle porażka ![]() tillavanilla - ja nawet zapisałam się do wątku pijaczek pokrzywy ![]() ![]() ![]() judus - ooo, nie słyszałam jeszcze o takim sposobie na włosy, za niedługo wypróbuję ![]() I tak mówię o tym kremie ![]() ![]() Shadii - na temat podstawowych informacji kremów BB rozpisywać się nie będę, bo informacje o nich są w pierwszym poście w linku który umieściłam powyżej i nie ma sensu tego kopiować ![]() judus, Shadii, angelwithoutsoul - tutaj jest moja recenzja odnośnie BB Pink79 (zamawiałam próbkę 5ml w zbiorowych zamówieniach) - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post22322274 I tam opisywałam go noszonego samodzielnie, ale przy takim korektorze jak dermacol pod spód i jeszcze pudrze na górze, efekt jest naprawdę super ![]() Zdjęcia zamówionego obecnie Lioela wstawię w tym tygodniu, jak będę miała dostęp do aparatu ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba pamiętać, że Azjaci dążą, do idealnie gładkiej, jaśniutkiej cery, także odcienie są naprawdę jasne i w przeciwieństwie do naszych podkładów nie ciemnieją, a czasami...jaśnieją na buzi ![]() ![]() ![]() ![]() Uff, nadrobiłam ![]() Ogólnie zrobiłabym to szybciej, ale coś z internetem jest nie tak i się zacina... ![]()
![]() |
#1225 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Nie moglam wczoraj zasnac jakos, dopiero po 2 mi sie udalo i dzisiaj jestem niezywa. Juz jestem po kosciele, zimno strasznie jest. Na dzisiaj planuje niestety glownie nauke, wieczorem moze jakas maseczka i koniecznie paznokcie musze pomalowac. ![]() wpadne wieczorkiem ![]()
#1226 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
a co to takioego??? masz jakieś namiary na to??bo ciekawa jestem ![]() angelwithoutsoul jakie Ty masz włosy.... ![]() ![]() dodałam foto w albumie- co znalazłyśmy wczoraj wieczorem z koleżanką;-)
![]() Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-10-24 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Kitka
![]() ![]() ![]() ![]() A na temat tej książki wkleję tu to, co pisałam o niej w poprzedniej części tego wątku ![]() " ...Aaaa i jeszcze jedno! Szukałam sobie dziś u mamy w książkach takiego jakby albumu , który się zakłada jak dziecko się rodzi i się o nim tam wszystko zapisuje, co w jakich miesiącach robiło , umiało, jak mówiło na co, kiedy pierwszy ząbek, pierwsze pójście do przedszkola , pierwsza jazda autem itd. - baaardzo lubię go czytać ![]() ![]() ![]() A powracając do tego jaka to książka to tak: " Krok po kroku - Jak łatwo i bezpiecznie schudnąć oraz utrzymać wagę" John Hastings oraz Peter Jaret i Mindy Hermann - wydanie zaadaptowane przez dr.n.med.Magdalenę Białkowską. I zareklamowane jest tak: "12-tygodniowa super dieta - bez trudu, bez stresu, bez ryzyka - zmień co tydzień jeden nawyk" I dalej, tylko że to dłuższe: "Ścisłe diety sprawiają, na ogół, że utrata wagi jest trudniejsza, niż być powinna. Z niezrozumiałych przyczyn ich autorzy żądają od nas zbyt wiele i w zbyt krótkim czasie. Nic więc dziwnego, że tak wiele programów odchudzania zawodzi.Program Krok po kroku jest inny. Dzięki niemu w 12 tygodni nauczysz się prostych sposobów tracenia wagi, powoli wprowadzisz konieczne zmiany i będziesz mieć mnóstwo czasu na ich wypróbowanie. Znajdziesz wiele pomocnych wskazówek, odkryjesz najprostsze i najbardziej skuteczne sztuczki wspomagające odchudzanie. Nauczysz się także rozpoznawać właściwą wielkość porcji. Będziesz wreszcie wiedzieć wszystko, co pomoże Ci osiągnąć upragnioną wagę, energię i stan zdrowia. I już nigdy nie wrócisz do liczenia kalorii." Zapowiada się bardzo,ale to bardzo ciekawie - fakt, książka ma 320! stron (wraz z paroma stronami indeksów głównych)" Na końcu jest też plan posiłków i harmonogram zakupów, planowanie zakupów, co jest niezbędne w kuchni , jak przechowywać żywność, kalkulator zdrowej wagi, dzienniczek posiłków, profil głodu, osobisty licznik czasu i rejestr codziennej aktywności fizycznej ![]() ![]()
![]() |
#1229 |
CABIN CREW
|
ooo..ciekawe
![]() a Tobie to po co ta dieta???przeciez |Ty masz boska figurę ![]()
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze w łóżku leżę z tŻ ![]() Co do śniadań to nieładnie ![]() ![]() Snowhite pokaż buty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.