![]() |
#1201 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Cytat:
PW do mnie pisałaś o 16, a posty tutaj później. Daruj sobie zatem postawę pokrzywdzonej, bo tu wszyscy czytać umieją. Na temat innych wątków i ostrzeżeń nie zamierzam dyskutować, bo za co kto otrzymuje ostrzeżenia i/lub karne punkty to sprawa między moderatorem a nim i nikomu nic do tego. A Twoje wnioski bez tej wiedzy i dalsze sugestie są właśnie nadużyciem. I tyle - nie zamierzam wdawać się w bezcelowe dyskusje i powtarzać to samo po raz trzeci.
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Bedziemy się naszym wnukom chwalić ile to końców świata przeżyłyśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Dodam że wymiany na wizażu są umową pisemną, pełnoprawną. Redakcja udostępnia organom ścigania wszystkie informacje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
zawsze do usług ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() a zanim to jeszcze nastąpi, można pisać do moda, nie zawsze, ale często interwencja moda pomaga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale LTC ma 3 negatywy tylko dlatego, że kilka dziewczyn jej odpuściło. A te 3, gdyby były wystawione niesłusznie, już dawno zgłosiłaby modowi z prośbą o ich skasowanie. Poza tym, oprócz 3 negatywów, ma kilka neutrali. Wszystkie dobrze wiemy, że na negatywa tutaj trzeba sobie nieźle zasłużyć, na neutrala tak samo. Inne dziewczyny z wymiankowego po 3 negatywach były od razu banowane. Dlaczego ona jest jakimś odstępstwem od reguły? Czyli co... Jeśli dobiję do 100 pozytywów to wtedy też będę mogła sobie pozwolić na oszukanie 3 wizażanek i nic mi za to nie będzie groziło?
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-11-29 o 21:44 Powód: dla uscislenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
ja mam zaznaczone w regulaminie że jeśli ktoś ma mniej przekupek ode mnie(standard
![]() i tego się mocno trzymam ![]() a jeśli ktoś nie idzie na taki układ... póki co wszystko dobrze przebiega i działa więc nie narzekam ![]()
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, zgadzam się. Zupełnie tego nie rozumiem - ma 3 negatywy, neutrale. Gdyby były w odwecie dawno by je zgłosiła. Nie pojmuję odejścia od zasady przy przekroczeniu 100 przekupek, niestety. Moim zdaniem nie w porządku jest takie postępowanie. To po prostu "nie fair". Ban się należy tak, jak innym zbanowanym wizażanką, które miały 3 negatywy. Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-11-29 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Pytanie mam takie, poza wszelkimi tematami. Dawno, dawno temu, jeszcze za czasów gimnazjum byłam członkiem średniowiecznego zespołu tanecznego (ot takie upośledzenie - rajcowałam się historią i tak jakoś wyszło
![]() ![]() Poratujcie, ktoś ma jakiś pomysł? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
może na all wystaw, albo jakiś teatr coś. najlepiej daj ogłoszenie do gazety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też tak myślę, 3 negatywy i dokładając do tego kilka neutrali to naprawdę sporo... LTC chiała abym cofnęła swoją przekupkę, pisała kilka wiadomości do mnie + dodatkowo sugerowała ze nie potraafię jej zrozumieć, kiedy ona wogóle nie zwracała uwagi na moje zdanie... Dla mnie akceptując regulamin i wchodząc w wymiany bierze się pod uwagę ze za niewywiązanie się z umowy dosataje się komentarz, i faktycznie trzeba zapracować zeby tego negatywa czy neutrala dostać, co innego przekupki odwetowe czy nezgodne z regulaminem (Ja miałam czasem taką sytuację ze wysyłka mi się opóźniła nawet te 5 dni,. ale stawałam na głowie żeby chociaż o tym poinformować i dla mnie) negatyw w tej sytuacji był jasny, nie mogłam się doprosić odpowiedzi, adres na paczce mojej był napisany bardzo wyraźnie (pisała go mam dlatego jestem pewna, jezeli ja pisze swoj wypełniam szybko i brzydko) a mimo to czekałam, czekałam i czekałam... zdążyłam kupić spodnie, wisior więc jej paczka nie była mi potrzebna po takim czasie... Wczesniej gdzieś juz opisywałam dokładnie tą sytuację i jestem teraz pewna tego ze słusznie wystawiłam jej ten komentarz, gdybym miała watpliwosci nie zrobiłabym tego lub później żałowała.. A swoja drogą myślę ze te 3 negatywy i kilka neutrali nawet pomimo tych 100 przekupek to dużo... szkoda że dziewczyny nie wystawiały negatywnych komentarzy tylko odpuszczały tak już to kiedyś pisały, bo wtedy ban byłby i to już dawno! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
tym bardziej, że zebrała je w ostatnim czasie...i co przekupka to że nie wysłała paczki, albo czeka się miesiącami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A osoby majace 0 przekupek lub mniej niż załóżmy 10 (chociąz będą uczciwe) będą musiały wysłać pierwsze (tzn nie będą musiały ale pomyślą ze mają mniej i muszą)i co jezeli wtedy sytuacja się powtórzy? Zresztą to nie ważne ile przekupek i kto pierwszy wyśle, według mnie zasady to zasady i trzeba się ich trzymać sztywno, bo jeżeli wizaznka miałaby 3 negatywy i kilka neutrali i miałaby 70-80 przekupek to konto miałaby zbanowane...? dla mnie to bardzo nie fair to odpuszczanie, bo ma 100 przekupek... Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-11-30 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olka954 -nie będę pisać już na PW bo widzę, że i tak tu przesiadujesz to przeczytasz: wysłałam Ci paczuszkę. ![]() Ale tak na marginesie; prześledziłam całą dyskusję na temat "pretensji" sensualistki i (wybaczcie!) nie rozumiem dlaczego jej w końcu skasowano ten wątek. Rozumiem, że dostała ostrzeżenie ponieważ wpisała złą nazwę miesiąca (też byłam taki sprytny zbyś co sobie wpisał "styczeń, luty ... listopad, grudzień - wątek całoroczny" - chciałam sprawdzić czy ktoś zauważy ![]() Więc dlaczego wątek został skasowany? Bo w końcu wyszło na to, że nie wiadomo a do regulaminu nie ma co odsyłać, bo tam są tylko informacje o punktach karnych, łączeniu wątków i ewentualnym BANie.
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2011-11-30 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety ale albo to ze mną coś jest nie tak albo regulamin równie dobrze można wykasować bo z tego wynika, że jest niepotrzebny
![]() Jak my mamy się stosować do regulaminu, skoro nawet moderatorzy się do niego nie stosują? Nie wiem czy trzeba być bardziej lubianym czy może znać się prywatnie, żeby mieć jakieś względy? Każda osoba, która miała/ma 3 negatywy dostaję bana. Ile jeszcze osób musi oszukać LikeTheChocolate? Rozumiem, jeśli są jakieś niewyjaśnione sprawy ale przecież po komentarzach widać, że to jest oszustka... Może przywróćmy wszystkie zbanowane konta, wkońcu tamte wizażanki też mogły wkońcu dobić do 100 przekupek, niektóre już nawet miały, mając tylko 3 a nie 4 negatywy ![]() Tak samo jak poprzedniczka nie rozumiem dlaczego tylko Sensualistce usunięto wątek? Albo traktujemy wszystkich równo albo zróbmy listę osób z przywilejami/marginesem na łamanie przepisów i tymi mniej lubianymi, bez względów moderatorów... |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
I tyle - to logicznie wynika z Regulaminu, więc nie musi być w Regulaminie osobno zaznaczane. I aargumenty o włożonej w to pracy do mnie nie przemawiają. Było trzeba wkładać pracę zgodnie z Regulaminem. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Proponuję nie zagalopowywać się z tego typu uwagami jak ta o rzekomym "zaprzyjaźnieniu", a także czytać ze zrozumieniem - virtual napisała wyraźnie że trwa dyskusja, a nie że jest decyzja.
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie tylko ja mam takie spostrzeżenia...
I w takim razie nie rozumiem rozpatrywania takiej decyzji ![]() Przecież czarno na białym widać, że akurat ta użytkowniczka oszukuje, więc co tu jest do rozpatrywania? Wkurza mnie to, że my na każdym kroku mamy się trzymać regulaminu a nagle okazuje się, że można go naciągnąć bez żadnych konsekwencji:/ Mam nadzieję, że wkońcu dojdziecie do porozumienia w Waszych dyskusjach i usuniecie tą osobę z targowiska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
A sprawa banowania/przekupek jest właśnie na tyle poważna, że trzeba ją na spokojnie przedyskutować. Podejmowanie takich decyzji, które mają konsekwencje dla wszystkich wizażanek, to trochę poważniejsza sprawa i to co piszecie o akurat LTC nie jest jedyną zmienną którą należy brać pod uwagę, a podkreślam jeszcze raz - modami są osoby które tu moderują społecznie, poza tym mają pracęi normalne życie i nie mogą swego całego czasu poświęcać wizażowi, który zresztą też tylko z Targowisk się nie składa. I więcej nic do powiedzenia Ci nie mam w tej kwestii przynajmniej.
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-30 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
W każdym bądź razie - serdecznie prosimy, by przy podejmowaniu decyzji dotyczącej LTC wzięto pod uwagę naszą opinię.
Dziękuję, do widzenia.
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za "jak krowie na rowie" ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Powtórzyłam to też tu, w nieco innej formie. A Ty nadal swoje, o nierównym traktowaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam na forum, jednak moje posty zostały pominięte (przynajmniej ja tak to odczułam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja mam takie ogolne pytanie a propos tego bana za 3 przekupki...to jest ban na caly wizaz, czy tylko na targowisko? ![]()
![]() |
#1229 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mnie sie wydawalo, ale pewnosci nie mialam, teraz juz mam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.