![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
na pewno poprawi Ci humor, a włosków faktycznie nie ścinaj, jak masz pozniej zalowac..
![]() EDIT ależ jestem spiaca, chyba sie zdrzemne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Śliczne masz włoski ![]() ![]() A ja kocham te Twoje miny - na każdmy zdjęciu inna, ale tak samo sympatyczna ![]() Hey ![]() ![]() A ja nie zadzwoniłam jeszcze do dziekanatu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miłych snów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() coś tam zrobiłam dziś naukowego, nie za dużo ale zawsze coś ![]() idę jeszcze zajrzeć do notatek, a później się zbieram do TŻ-a na grilla ![]() ![]() udanego popołudnia ![]() edit: Jabłuszko! widzę Cię! pisz co u Ciebie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Wtajemniczenie
|
Bry.
Coś mi się wydaje, że przesiedziałam pół dnia na komputerze ![]() Yerba- aa, no tak, ale ja coś ostatnio wątku nie podczytywałam zabardzo, a że chora to po LEKARZU przypuszczałam ; P . Lolcia- z włoskami zrób jak uważasz, tylko przemyśl dokładnie żebyś później nie żałowała skoro zapuszczasz ; ) Ewuś- miłego wieczorku ! ^^
#1296 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane!
ja doslownie na 5 min, jest super,odpoczywamy,wszystk o zaltwione,czekamy na wielki dzien ![]() buziaki!postaram sie jutro npapisac
#1297 |
Konto usunięte
|
Co tam dziewczyny u was słychać? Piszę z nowego profilu (dałam wam info na PW).
![]() Jak by co to ja Werka |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem, ja bym nawet sama do tego wróciła, no ale... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=2669e8355eb3c825d646af3 006bad4f030519c0e_5f0ce77 23456d;8963828]Co tam dziewczyny u was słychać? Piszę z nowego profilu (dałam wam info na PW). ![]() Jak by co to ja Werka[/quote] hej ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
![]()
[1=2669e8355eb3c825d646af3 006bad4f030519c0e_5f0ce77 23456d;8963828]Co tam dziewczyny u was słychać? Piszę z nowego profilu (dałam wam info na PW).
![]() Jak by co to ja Werka[/QUOTE] Przepraszam, ale po avatarze trudno nie poznać ![]() Yerba aż do 10 października sądzisz ![]() ![]() Jak Twoja praca magisterska ![]() Ewuś ja dziś nic naukowego nie zrobiłam ![]() ![]() Agolku jesteśmy z Tobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja praca - zabralam się teraz za nią po wakacyjnej przerwie. Ostatnio coś pisałam w maju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Konto usunięte
|
Mam tego samego, by stare towarzystwo rozpoznało
![]() Praca magisterska - ja mam dopiero za 5 lat (najpierw mam licentiat) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że ja jeszcze w gim, żadnych prac, ani nic ^^ a właśnie moja mama wróciła z zebrania i wychowawczyni naopowiadała takich rzeczy mojej mamie i z takimi wyrzutami do mnie wyskoczyła, że aż się popłakałam..
![]() |
#1303 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jakos nawet nie mam sily pisac, zle sie czuje, 3 godziny teraz przespalam i przelezalam w lozku,mam nadzieje,ze sie nie rozchoruje ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może weź aspirynkę na zapas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę... po dzień zabiegany,a jeszcze muszę sprawdzić czy coś na jutro muszę zrobić
![]() Miłego wieczorku,wybaczcie że nie poczytam ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie słucham O.S.T.R-ego i mam wszytsko daleko
![]()
#1307 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane!
W końcu mam internet w mieszkaniu ;D. Już z TŻ-em sobie pomieszkujemy ![]() Mam mało czasu, wiec daję tylko znać, że żyję i pozdrawiam ;* cya;*
#1308 |
Wtajemniczenie
|
Niezapominajko my nie pozwolimy Ci się nam tutaj rozchorowac, o niee
![]() Yerba właściwie to nic takiego, ale poczułam się jak jakaś panienka lekkich obyczajów, że tak powiem. Bo zrobiła ze mnie nie wiadomo kogo. No sorry, ale to, że nie noszę mundurka czy maluje oczy to nie odrazu powód, żeby na dodatek mówic że ubieram się 'jak na dyskotekę' i odrazu do rodziców, eh. Jeszcze przy wszystkich rodzicach i w taki sposób. Nefre więc widzę, że pozytywnie u Ciebie ; ) ![]()
#1309 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Starość nie radość ![]() ![]() To niech Cię wena nie opuszcza ![]() ![]() [1=2669e8355eb3c825d646af3 006bad4f030519c0e_5f0ce77 23456d;8964448]Mam tego samego, by stare towarzystwo rozpoznało ![]() Praca magisterska - ja mam dopiero za 5 lat (najpierw mam licentiat) ![]() Myslałam, że zmieniłaś żeby nikt Cię nie rozpoznał ![]() ![]() Nefre dobrze, że u Ciebie wszystko OK ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny,jesteście jak zwykle niezawodne
![]() ![]() Ja mam ostatnio jakoś problemy z żołądkiem,odbija mi się często i czuje sie syta po niewielkim posiłku,chyba będę musiała zrezygnowac z białka bo ostatnio same twarożki,serki wiejskie,jogurty naturalne i tak w kółko macieja ![]()
#1311 | |||||
Zadomowienie
|
żyję
![]() Cytat:
![]() cwaniara-podglądara ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za to zeby to byl najpiekniejszy dzien w zyciu ![]() bo Jabluszko sie nie umie wdrożyc w wątek ![]() co racja to racja ![]() a czemu zmieniłaś konto? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() oby przeszlo ![]() A w ogole to witam kochane po bardzo dlugiej przerwie ![]() U mnie tak w ogole to bez zmian, a tak w szczegole to wciaz cos sie dzieje, ale w sumie nic konkretnego ![]() ![]() Kloce sie z rodzicami, czesto sa jakies spiecia - glownie o to, ze nie mam dla nich tyle czasu co kiedys. Ostatnio stwierdzili, ze powinnam juz mieszkac osobno ale nie ma na to kasy - coz, zgadzam sie z nimi w tej kwestii, ale co robic... Czas leci mi strasznie szybko i zaluje, ze wakacje maja sie ku koncowi. Jakos nie ciagnie mnie do uczelni. To znaczy powiem inaczej - chetnie zobacze znajomych ze starego kierunku, chetnie poucze sie czegos zupelnie innego na nowym kierunku. Ale przeraża mnie wizja porannego wstawania i dluuuuugich dojazdow. Ciezko bedzie sie przestawic po tak dlugim okresie spania do południa ![]() Faceci? Poznaje ich wielu, roznych. Ale w dalszym ciagu nie poznalam nikogo na kim chcialabym zawiesic oko na dluzej. Mam super kolegow, ale sa tylko kolegami. Czekammm... Bo jakis by sie przydal chyba ![]() Odzywianie? Niezdrowe, choc bywalo gorzej. Ostatnio nalogowo wcianm lody pocieszajac sie, ze to jeszcze mniejsze zlo niz np. fryty albo chipsy ![]() Generalnie staram sie ogarnąc, wziac za siebie ![]() ![]() Tu tez chce wrocic, tylko musze wyrobic sobie nawyk pisania ![]() ![]() To tyle tytulem wstepu, trzymajcie sie kochane i mam nadzieje, ze uda mi sie udzielac tu czesciej ![]() Dobraaanoooc ![]()
![]() |
#1312 | |
Zadomowienie
|
+
Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry ![]() ![]()
![]() |
#1313 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
może faktycznie zmień troszkę dietę ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że ogólnie wszystko wporządku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i bardzo dobrze ![]() Witajcie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego piątku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Milkuś, powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | ||
Zadomowienie
|
bonjour
![]() no niby zdrowe,ale nie wiem czy nawet wtedy gdy sie je pochlania w taaaaakich ilościach jak ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w pisaniu ![]() Milkuś, Tobie też powodzenia, duuuużo weny ![]() Mnie jak zwykle budzik ustawiony na 9 (ba, nawet 3 budziki) nie byl w stanie dobudzic toteż zwlokłam sie dopiero przed 11 ![]() ![]() ![]() Troche sie denerwuje jedna sprawa. Przez ubiegle 3tygodnie mialam miec praktyki w radiu. Pierwszy tydzien chodzilam, na drugi sie rozchorowalam, a trzeci - szczerze - odpuscilam. Powody? Bylo meganudno, trzeba bylo daleko dojezdzac, a ja nieprzestawiona na tryb porannego wstawania wiec przychodzilo mi to z trudem. choc mysle, ze gdyby na praktykach bylo ciekawie to i wstawac bardziej by sie chcialo, a tak - lipa. No i teraz bede musiala je odbębnic w innym terminie. Tylko zastanawiam sie czy isc w to samo miejsce z inną turą mojego roku czy lepiej poszukac czegos na wlasna reke... echh... Dobra nie zanudzam Was dluzej, buzka i milego dnia ![]()
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, czytam, nie piszę, obiecam, że się poprawię
![]() ![]()
#1319 |
Raczkowanie
|
enex - uwielbiam kosic trawe!!! Głównie ze względu na zapach...
![]() krótka kawka i wizazowanie, ale zaraz wracam do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia ![]() ja jednak nie pojechalam do biblio ![]() ![]() Zaraz sie zbieram i z powrotem do pracy, mam nadzieje,ze nie bedzie ruchu i posiedze sobie spokojnie ![]() Buzka i milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.