Powiększanie piersi cz.7 - Strona 477 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 19:15   #14281
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

i jeszcze a propos bólu... wiem, że był ale go już nie pamiętam... a cycuszki są ;D

wrzuciłam zdjęcia znowu więc zapraszam do albumu
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 21:43   #14282
kasikkk87
Zadomowienie

jest i remis a wy gdzie impreza po meczu?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 21:52   #14283
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Remis spoko
A ja mam jakiegos mega dola tak juz od kilku dni a dzisiaj to juz chyba dzien kulminacyjny , ja nie wiem nie potrafie kupic sobie staniorka ech.. moze ze bez jakiegos entuzjazmu jezdze na zakupy ?? nie wiem o co chodzi dzisiaj przymierzalam ech.. tu gniecie tu za maly tu za duzy zwarjuje az mnie sie ryczec chce
Stary 2012-06-12, 22:09   #14284
ania 31
Raczkowanie

dziewczynki ponowie pytanko bralyscie rutinoscorbin przed op??jak tak to ile sztuk dziennie i po cos ie go bierze wogole??

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:10   #14285
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
i jeszcze a propos bólu... wiem, że był ale go już nie pamiętam... a cycuszki są ;D

wrzuciłam zdjęcia znowu więc zapraszam do albumu
Równają się Za każdym razem co zaglądam, robią się coraz fajniejsze

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Z tym moim urlopem to kiepska sprawa, to w zasadzie jedyny termin kiedy mogę dostać urlop, bo urlopy innych pracowników są już rozplanowane Kurczę no, trochę się zdołowałam że się nie uda, bo się już tak nastawiłam

Dzięki! Kurde ja jestem totalnie zielona w tym temacie i naprawdę chciałabym żebyście mi kogoś poleciły, w końcu jest to jedna z najważniejszych decyzji w życiu (przynajmniej dla mnie ).
Ise, idę czytać stronę Twojego lekarza

Chciałabym też byście mi doradziły z rodzajem implantów... Z tego co zdążyłam się zorientować po przeczytaniu tych kilkudziesięciu stron w różnych częściach wątku, najczęściej wybieracie Mentory, tak? Na jakiej podstawie decydujecie czy chcecie okrągłe czy anatomiczne?

Widzę, że z urlopem jak u mnie Mam nadzieję, że jak już będę wiedziała, kiedy robię cycuchy, to będę miała fajniejszą pracę , bo wkurza mnie, że jestem uzależniona od innych osób

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczynki właśnie się dowiedziałam, że w 6,7,8 dobie po zabiegu zostanę w domu zupełnie sama - no z kotem, ale on mi raczej nie pomoże - czy powinnam sobie zorganizować jakąś koleżankę do pomocy? czy to już takie dni, że powolutku dam rade sobie zrobić jakieś jedzonko?
No tyle dni po z tego co zaobserwowałam (nie po sobie, ale po tym co pisze reszta dziewczyn ) to już bez problemu

Cytat:
Też jest dla mnie ważne by jakoś ogarnąć się po operacji by po 10-14 dniach normalnie pójść do pracy - z nowymi cycuchami

A od jakich konkretnie warunków to zależy? Od budowy ciała tak ogólnie?
Jak już pisałam - mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć fajniejszą pracę, że jak walnę chorobowe, to nikt inny nie dostanie po tyłku (na chwilę obecną to jak ja nie przyjdę, to ktoś musi przyjść za mnie... ) więc też będę chciała pójść jak najszybciej do pracy Czyli zapewne (z tego co zaobserwowałam) jak najbardziej się oszczędzać pierwsze 5-6 dni i powinno być w miarę znośnie

Rodzaj implantów - zależy jakie masz oczekiwania i jaką wyjściówkę, to już lekarz wie najlepiej mi się wydaje. Powiem szczerze, że ja osobiście jestem bardziej nastawiona na anatomy, ale nie wiem, czy lekarz nie zaproponuje (za ileś tam lat... ) okrąglasów

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jest i remis a wy gdzie impreza po meczu?

Tutam 3 piwko

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:14   #14286
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Remis spoko
A ja mam jakiegos mega dola tak juz od kilku dni a dzisiaj to juz chyba dzien kulminacyjny , ja nie wiem nie potrafie kupic sobie staniorka ech.. moze ze bez jakiegos entuzjazmu jezdze na zakupy ?? nie wiem o co chodzi dzisiaj przymierzalam ech.. tu gniecie tu za maly tu za duzy zwarjuje az mnie sie ryczec chce

glowka do gory zaswieci slonko jak po kazdej burzy a my baby juz tak mamy a widze ze mieszkasz w uk w jakich sklepach szukasz stanikow na zelki??

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:24   #14287
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hej kobietki

Remis spoko
Już wiem to wszystko przez te mecze! To z tąd się bierze mój stan przedzawałowy Operacja przy tym to pikuś
isasabeli weszłam do Twojego albumiku, żeby przypomnieć sobie jak wyglądasz a właściwie Twoje cycorki....no nie może być, że właścicielka takich skarbów ma doła więc nosek do góry, dziewczynki napewno coś zaradzą na te cyckowe ubranka

A wogóle to ze 2 dni temu siedzę na forum o czywiście o cyckach i leci w trójce audycja o traumach. Co to trauma każdy wie, ale oni takie mądrości mówili, że aż sobie zapisałam, otóż trauma jest zjawiskiem energetycznym, nie wydarzeniem a zatem wszystko co przekracza granice ciała jest traumą, również operacja z ogólnym znieczuleniem, gdyż śpiące ciało odczuwa tak jakby nie spało w związku z tym po operacjach powinno się wyrzucić z siebie traumę. Co o tym sądzicie?

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
dziewczynki ponowie pytanko bralyscie rutinoscorbin przed op??jak tak to ile sztuk dziennie i po cos ie go bierze wogole??
ja mam zabieg za... wychodzi 8 dni i nic mi lekarz nie kazał dodatkowo brać a jak pytałam o jakieś ćwiczenia, masaże przed to powiedział, że mam żyć normalnie jak dotychczas, jedynie co to nie ćwiczyć i nie rozbudowywać intensywnie mięśni klatki piersiowej bo będzie bardziej bolało po.

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Tutam 3 piwko
No to zdrówko! Dołączam się z piwkiem

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
belseno chyba każda z nas stresowała się przez operacją, także to zupełnie normalne.
.
uffff...bo ja poza Wami to tylko z mężem nt. rozmawiam ale ileż on jeszcze zniesie? Także dziękuję ale i tak będę Was pewnie zamęczać, narazie winę za stres zrzucam na EURO 2012

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-12 o 23:28
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 08:28   #14288
korinka
BAN stały

Brelseno - to Twoja operacja tuż tuż! no możesz trochę poćwiczyć przed operacją ale w 8 dni nie osiągniesz jakiś super efektów, tak moim zdaniem... a to że będzie boleć....to może ale nie ma na to reguły. Może Cie troskę poboleć, albo może Cię bardzo boleć. Także nie stresuj się i nie zakładaj najgorszego.....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:43   #14289
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka cyccolinki

BALSENO noo 8dniależ będziesz szczęśliwa po..już to widzęa co do traumy...coś w tym jest..oczywiście... a jeśli chodzi o narkozę to też coś w tym musi być,usypiają cię na siłę,a podświadomość pewnie nie śpi..więc wierzę w to że ciało przeżywa traumę..a mówili jak z niej wyjść???????????????????? ?????????

ISSABELL noo coś ty..pomyśl jakie miałaś problemy przed,to moze Ci przejdzie..może jakies przesilenie i takie masz doły!!!
ja już nie mogę się doczekac jak pójde do calzedonni..po bikini(o ile tam kupię)

zapytam pana dr dziś kiedy mogę się wybrać,ale powiedzcie mi ,kiedy pierwsze zakupy staniczkowe moge robić??

LITTALEYA ..ja po 2 karmieniach,cycochy zmniejszyły mi sie o 2 rozmiary i flaczki zostały..już po córci marzyłam o operacji i czekałam na nią rok!!bo jak nie kasa to coś innego i mi sie przesuwał termin!!teraz PO moja siostra(która mnie zna ,lepiej niż ja sama siebie)mówi że w moich oczach i twarzy mimo bólu widać takie szczęście że nie wierzy..i że mój uśmiech..dawno się tak nie śmiałam,co u mnie jest to mi to mówi i jest w szoku że to tak mnie zmieniło!!!!to po pierwsze
a po 2 moje odczucia,chociaz dziś 10 dzień dopiero to jestem przeszczęśliwa....naprawd ę brakowało mi tych piersi,moje ciało było niekompletne,mimo że piersi mi wyssały moje dzieci ,bo marzyłam by karmić,każde karmiłam prawie rokto nie chciałam mieć takiej pamiątki ...a no cóż będę gadać..jest to niesamowite uczucie,przynajmniej ja to to tak przeżywam....nawet nie wiem jak określićjak bardzo mi to daje szczęście,aż wstydzę się trochę że aż tak!!!

ANIA31 żyły uszczelnia rutinoscorbin..ja brałam RUTIMAX CE, bo w jednej tabletce jest tyle rutyny co w kilku rutinoscorbinu..więc jedną łykasz i już!!!

KOBITKI a co brać teraz???witaminkę E pisałyście...coś polecacie po operacji by mi wszystkie włosy nie wypadły i żebym się ładnie goiła??kurde muszę o to też dr spytać
muszę zanotować wsio jak któraś z was??

dziewczynki była u mnie przyjacióła wczoraj i 1 raz widziała moje piersi...stwierdziła że są mega sexi..hi hii że już nigdzie ze mną nie pójdziehe he...wariatka..ale podobały jej się strasznie

JOASI mój widzę że obserwuje i jak latałam chwilę bez staniora wczoraj przed kąpielą to mówi że ja pierdziu ale masz te cyckii kiedy będzie mógł się nimi nacieszyć
a sutki mam takie jak wtedy kiedy miałam naście lat..nie bardzo je lubiłam wtedy,ale teraz wyssane przez dzieciaczki bardziej mi się ,paradoksalnie,podobają:r olleyes:w moim typie są małe suteczki..no ale już nie będę marudzić....niech już takie będą,ale jak szczerze powiem to nie podobają mi się takiewolę twoje

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-13 o 09:19
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:32   #14290
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
glowka do gory zaswieci slonko jak po kazdej burzy a my baby juz tak mamy a widze ze mieszkasz w uk w jakich sklepach szukasz stanikow na zelki??
Hej kobietki

ania31 wiesz co ja juz wszedzie wlaze gdzie tylko widze staniorki ale moze moje nie udane zakupy spowodowane sa brakiem checi do zycia nie wiem co sie ze mna dzieje dzisiaj swieci sloneczko moze cos pomorze choc na chwile obecna jakos nie bardzo ech...
Stary 2012-06-13, 09:57   #14291
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja to nawet nie biorę się za kupowanie staników bo moje piersi w ogóle się nie poruszają i tylko w takim sportowym chyba im wygodnie, więc nawet mi jeszcze przez myśl nie przeszło, żeby szukać czegoś z fiszbinami (

KIEDY ONE ZMIĘKNĄ (( wciąż czuję jakby dwa bochenki chleba przyczepione do klaty chlip mój tż twierdzi że zmiękły ale ja tego nie czuje...
Stary 2012-06-13, 11:58   #14292
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 7
belseno 21.06 - 9
ania 31 27.06 - 15
Olivkaa200 12.07 - 30
patrycjaw1989 02.08 - 45
Lenkii 06.09 - 91

Cześć dziewczynki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 12:42   #14293
jooasi
Wtajemniczenie

Ise pełne trzy miechy to taki czas kiedy czuć pierwsze wyraźne zmiany, kolejny etap to jak pół roczku stuka wtedy już czuć że są takie wpasowane i własne. mnie się wydaje, że Ty może za wiele od nich wymagasz, musisz pamiętać, że one nigdy nie będą tak miękkie i ruchome jak naturalne piersi bo to co w środek mamy wsadzone przecież nie zmięknie, trzymałaś napewno implant to znasz jego twardość, tu chodzi tylko o zluzowanie naszej własnej tkanki a u Ciebie za wiele jej nie było, masz mocną młodą skóre i wsadzony jak dobrze pamiętam maksymalną dla Ciebie wielkość więc to trwa dłużej niż u innych, napewno są zmiany w ich dotyku tylko Ty taka troszkę marudka jesteś

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Hej kobietki

ania31 wiesz co ja juz wszedzie wlaze gdzie tylko widze staniorki ale moze moje nie udane zakupy spowodowane sa brakiem checi do zycia nie wiem co sie ze mna dzieje dzisiaj swieci sloneczko moze cos pomorze choc na chwile obecna jakos nie bardzo ech...
Isabelko uszy do góry jest mi smutno z Twojego powodu, z trójką dzieciaczków nie jest łatwo, zwłaszcza gdy jedno na wózku a drugie malutkie jeszcze, myślałam, że masz wsparcie w mężu, że dajesz rade piersi robić a on nie staje na wysokości zadania, to przykre kurde co z tymi chłopami nie tak?
jak chcesz staniczek kupić nie masz co chodzić po zwykłych sklepach czy sieciówkach typu h&m bo tam wogóle dla nas rozmiarów nie przewidzieli. od razu kieruj się do "specjalistycznego" macie fajne wygodne na duże piersi marki typu freya czy curvy kate, bestform, panache, tam napewno znajdziesz coś odpowiedniego
Stary 2012-06-13, 14:14   #14294
ciacho91
Przyczajenie

Hej kochane nie bylo mnie troszke u Was bo mialam troche do pozalatwiania a weecend spedzilismy u tesciow a znowusz w poniedzialek mialam usuwane chirurgicznie moje pozostale dwa zeby madrosci ktore niechybnie nie wylazly na swiat!
Ogolnie siedze z jeszcze troche spuchnieta buzia i czytam Was! oczywiscie!

Dziekuje za zaakceptowane zapro!

Klaudeczka masz cudne piersi! w ogole lkaska z Ciebie ze szok! napatrzec si enie moglam ! a dzieci masz juz w ogole cudne! Mala jest przeslodka a chlopczyk maly uwodziciel , meeega sliczny pewnie bedzie mial w przyszloscie duzo dziewczyn! jakby byl starszy to i ja bym za nim biegala

Piersi Twoje sa boskie! i ciesze sie ze tak promieniejesz dzieki nim !

lece czytac co tam pisalyscie aaaa
postaram sie dzis wstawic moja wyjsciowke za to ze takie kochane jestescie i mnie przyjelyscie do znajomych
Mam tylko nadzieje ze nie bedziecie sie z nich smiac

pokoj z Wami
ciacho91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:00   #14295
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczynki

No to został mi tylko MIESIĄC

Ząb dalej szalejew nocy spac nie mogłam

Sif jest tu troche dziewczyn które miały operacje w Warszawie lub będa miały w Warszawie. Ja bede sie operowała u Doktora B. w Warszawie nazwisk nie używamy na forum przez ostatnią niemiła sytuacje:(
Jak to? - porzecież większośc z Nas ma te nazwiska w podpisach...

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise pełne trzy miechy to taki czas kiedy czuć pierwsze wyraźne zmiany, kolejny etap to jak pół roczku stuka wtedy już czuć że są takie wpasowane i własne. mnie się wydaje, że Ty może za wiele od nich wymagasz, musisz pamiętać, że one nigdy nie będą tak miękkie i ruchome jak naturalne piersi bo to co w środek mamy wsadzone przecież nie zmięknie, trzymałaś napewno implant to znasz jego twardość, tu chodzi tylko o zluzowanie naszej własnej tkanki a u Ciebie za wiele jej nie było, masz mocną młodą skóre i wsadzony jak dobrze pamiętam maksymalną dla Ciebie wielkość więc to trwa dłużej niż u innych, napewno są zmiany w ich dotyku tylko Ty taka troszkę marudka jesteś
Ty dobra jesteś - szczera do bólu - to mi sie podoba - ja też taka jestem ale mam często przez to "problemy" w życiu...

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Isabelko uszy do góry jest mi smutno z Twojego powodu, z trójką dzieciaczków nie jest łatwo, zwłaszcza gdy jedno na wózku a drugie malutkie jeszcze, myślałam, że masz wsparcie w mężu, że dajesz rade piersi robić a on nie staje na wysokości zadania, to przykre kurde co z tymi chłopami nie tak?
jak chcesz staniczek kupić nie masz co chodzić po zwykłych sklepach czy sieciówkach typu h&m bo tam wogóle dla nas rozmiarów nie przewidzieli. od razu kieruj się do "specjalistycznego" macie fajne wygodne na duże piersi marki typu freya czy curvy kate, bestform, panache, tam napewno znajdziesz coś odpowiedniego
fajna strona http://www.ewa-michalak.pl/ dobre staniki, duże rozmiary
Stary 2012-06-13, 17:12   #14296
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciacho91 Pokaż wiadomość
Hej kochane nie bylo mnie troszke u Was bo mialam troche do pozalatwiania a weecend spedzilismy u tesciow a znowusz w poniedzialek mialam usuwane chirurgicznie moje pozostale dwa zeby madrosci ktore niechybnie nie wylazly na swiat!
Ogolnie siedze z jeszcze troche spuchnieta buzia i czytam Was! oczywiscie!

Dziekuje za zaakceptowane zapro!

Klaudeczka masz cudne piersi! w ogole lkaska z Ciebie ze szok! napatrzec si enie moglam ! a dzieci masz juz w ogole cudne! Mala jest przeslodka a chlopczyk maly uwodziciel , meeega sliczny pewnie bedzie mial w przyszloscie duzo dziewczyn! jakby byl starszy to i ja bym za nim biegala

Piersi Twoje sa boskie! i ciesze sie ze tak promieniejesz dzieki nim !

lece czytac co tam pisalyscie aaaa
postaram sie dzis wstawic moja wyjsciowke za to ze takie kochane jestescie i mnie przyjelyscie do znajomych
Mam tylko nadzieje ze nie bedziecie sie z nich smiac

pokoj z Wami
bolalo to chirurgiczne usuwanie???tez mnie to kiedys czeka

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

dziewczyny od dr Skwiercz w jakich dniach i godzinach pani dr odbiera telefonywiecie cos o jakims jej urlopie???
Stary 2012-06-13, 17:14   #14297
grazia78
Raczkowanie

hejeczka
Ja dopiero co z pracy wróciłam, mam dosyć jestem wycieczona zarąbiście. Muszę poczytać lekturkę co wy tu napisałyście kofane moje buzia
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:14   #14298
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Jak to? - porzecież większośc z Nas ma te nazwiska w podpisach...

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Siwa ja te staniczki już jakiś czas temu znalazłam, dziewczyny je na różnych forach polecają bo ponoć super naturalne piersi zbierają ale nie wiem jak na żelkach leżą i rozmiarówką ponoć się różnią. masz już coś od nich??
Stary 2012-06-13, 19:51   #14299
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny które maja już operacje za sobą , żeby krótko zwieźle i na temat napisały co na dzień dzisiejszy czuja i myślą o powiększeniu piersi . Czy żałują czy nie , co by powiedziały kobiecie ktora sie jeszcze wacha. Jak to na was wpłynęło itd.
Mam wrazenie, ze moje cycunie sa jeszcze za mlode abym mogla wypowiadac sie na ten temat w sposob autorytatywny wiec napisze tylko tyle, WRESZCIE CZUJE SIE KOBIETA!!!!

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
naprawdę chciałabym żebyście mi kogoś poleciły, w końcu jest to jedna z najważniejszych decyzji w życiu (przynajmniej dla mnie
Sif, polecac mozna ale pamietaj, ze zadna z nas, nie podejmie za Ciebie decyzji. Wybor lekarza, tak samo jak rodzaju implantow, musi byc Twoja i tylko Twoja, bardzo swiadoma decyzja. To nie tylko kwestia wyboru ale rowniez odpowiedzialnosci

Cytat:
Chciałabym też byście mi doradziły z rodzajem implantów... Z tego co zdążyłam się zorientować po przeczytaniu tych kilkudziesięciu stron w różnych częściach wątku, najczęściej wybieracie Mentory, tak? Na jakiej podstawie decydujecie czy chcecie okrągłe czy anatomiczne?
Kazda z nas miala inne priorytety i wyobrazenia swoich przyszlych piersi. Moje zdanie na temat obu rodzajow implantow sa takie:
anatomiczne , to piersi o naturalnym ksztalcie, pieknie wygladaja nago ale w biustonoszu czesto gina,
okraglaczki z kolei, pieknie prezentuja sie w biustonoszu bo maja rozbudowana gorna czesc i ladnie unosza sie nad staniczkiem (cos tak jak w biustonoszu push up).
Mysle, ze powinnas poogladac siebie galerie roznych piersi i wybrac ten rodzaj, ktory Tobie najbardziej odpowiada.

Mysle jednak, ze najwieksza trudnoscia jaka ja widze u Ciebie jest krotki czas na podjecie decyzji. Ja decydowalam sie poltora roku, przy czym rok trwalo zaznajamianie sie z tematem, wybieranie ksztaltu implantow, firmy itp. Bylo wiele spotkan i rozmow z lekarzem, troche dyskusji na forum, ale przede wszystkim staralam sie jak najwiecej wiedziec na temat technik operacyjnych, powiklan, rekonwalescencji itp.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Ojejku, Issabelku.... Niestety, my Cycylinki (heh, juz moge tak pisac o sobie!!! ) mozemy miec tendencje do roznych reakcji i stanow obnizenia nastrojuz oraz depresyjnych. Powinnysmy zdawac sobie z tego sprawe, brac pod uwage i probowac jakos radzic sobie z tym rozumowo, a jesli nie dajemy rady to wspomagac sie farmakologicznie.
A ze temat kupowania staniczkow moze doprowadzic do ciezkiej depresji, to fakt! Rozmiarkow nie ma, oferta dla nas bardzo ograniczona, pomoc ze strony sprzedawcow i niby braffiterek, ktore bardziej maja w glowach jak tu wyciagnac od nas kasiore jak faktycznie dobrac odpowiedni biustonosz, raczej zadna... Do tego dochodzi brak wprawy w dobieraniu odpowiedniego staniczka do naszych cycuszkow i obaw, ze zmym staniczkiem zepsujemy sobie cycuchy.... Ech, i deprecha gotowa! Dobrze, ze chociaz mamy tu siebie nawzajem i mozemy sie tu wspierac i dpotrzymywac na duchu, co niniejszym prbuje wlasnie uczynic

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-13 o 19:34
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 20:09   #14300
kamiluwa
Raczkowanie

Witajcie po długim czasie na prośbę Aniki75 dodałam zdjecia moich cycuszków w ubraniu codziennym, sporotwym i na okazje... Przypominam iż mam 380ml anatomiczne Mentora, wzrost 170, biuscik wyszedł 88, talia 63, bioderka 88cm. Dla tych które sie jeszcze nie zdecydowały na rozmiar mogą podejrzeć jka będą wyglądać po 4,5 miesiącach. Zdjecia nie sa najlepszej jakosci dodatkowo mój synek chcial byc fotografowany więc gdzieniegdzie się tam wkradł :P
Stary 2012-06-13, 20:16   #14301
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
A ja moge polecic te: http://www.kobieca.eu/
I jest mozliwosc wyszukiwania staniczkow bez fiszbin!
Co myslicie np o tych:
http://www.kobieca.eu/biustonosz-ani...-twin-art.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5039.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5046.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5043.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-cia...nita-5168.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-anita-5465-flora.html
Ciekawa jestem Waszych opinii o tych staniczkach?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-13 o 20:22
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 20:29   #14302
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Widzę, że z urlopem jak u mnie Mam nadzieję, że jak już będę wiedziała, kiedy robię cycuchy, to będę miała fajniejszą pracę , bo wkurza mnie, że jestem uzależniona od innych osób
Ja mam w sumie fajną pracę, tylko te urlopy...

Cytat:
Czyli zapewne (z tego co zaobserwowałam) jak najbardziej się oszczędzać pierwsze 5-6 dni i powinno być w miarę znośnie
Uff, trochę mnie uspokoiłaś Ja w pracy w sumie głównie siedzę, czytam i piszę na kompie, więc nie przemęczam się. Ale za to podczas urlopu - czyli wtedy kiedy teoretycznie chcę zrobić op. - czeka mnie przeprowadzka, więc nie będę mogła urządzać mieszkania :/

Cytat:
Rodzaj implantów - zależy jakie masz oczekiwania i jaką wyjściówkę, to już lekarz wie najlepiej mi się wydaje. Powiem szczerze, że ja osobiście jestem bardziej nastawiona na anatomy, ale nie wiem, czy lekarz nie zaproponuje (za ileś tam lat... ) okrąglasów
Moje oczekiwania to średniaczki Teraz mam 71 cm pod biustem, a w cyckach tylko 84 Mam 172 cm wzrostu i ogólnie jestem szczupła, dlatego nie chcę bardzo dużych piersi... tylko średnio duże

Cytat:
ja mam zabieg za... wychodzi 8 dni i nic mi lekarz nie kazał dodatkowo brać a jak pytałam o jakieś ćwiczenia, masaże przed to powiedział, że mam żyć normalnie jak dotychczas, jedynie co to nie ćwiczyć i nie rozbudowywać intensywnie mięśni klatki piersiowej bo będzie bardziej bolało po.
A alkohol można pić przed operacją? Żeby się uspokoić na dzień przed

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a po 2 moje odczucia,chociaz dziś 10 dzień dopiero to jestem przeszczęśliwa....naprawd ę brakowało mi tych piersi,moje ciało było niekompletne,mimo że piersi mi wyssały moje dzieci ,bo marzyłam by karmić,każde karmiłam prawie rokto nie chciałam mieć takiej pamiątki ...a no cóż będę gadać..jest to niesamowite uczucie,przynajmniej ja to to tak przeżywam....nawet nie wiem jak określićjak bardzo mi to daje szczęście,aż wstydzę się trochę że aż tak!!!
Super że masz takie odczucia! Ja się trochę obawiam czy po op. będę potrafiła te piersi zaakceptować i nie dlatego, że np. mogą być nie takie jakbym chciała, ale dlatego że mogłabym je traktować jako obce, sztuczne, nie moje Głupie to, ale mam jakiś taki lęk :/ mimo że marzę o tym by je powiększyć.

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Sif, polecac mozna ale pamietaj, ze zadna z nas, nie podejmie za Ciebie decyzji. Wybor lekarza, tak samo jak rodzaju implantow, musi byc Twoja i tylko Twoja, bardzo swiadoma decyzja. To nie tylko kwestia wyboru ale rowniez odpowiedzialnosci
No wiem, ale Was tu jest sporo i macie duże doświadczenie i wiedzę, więc kogo mam pytać jak nie Was?

Cytat:
Kazda z nas miala inne priorytety i wyobrazenia swoich przyszlych piersi. Moje zdanie na temat obu rodzajow implantow sa takie:
anatomiczne , to piersi o naturalnym ksztalcie, pieknie wygladaja nago ale w biustonoszu czesto gina,
okraglaczki z kolei, pieknie prezentuja sie w biustonoszu bo maja rozbudowana gorna czesc i ladnie unosza sie nad staniczkiem (cos tak jak w biustonoszu push up). Mysle, ze powinnas poogladac siebie galerie roznych piersi i wybrac ten rodzaj, ktory Tobie najbardziej odpowiada.
Dziękuję za takie proste i zrozumiałe wytłumaczenie! Hmm, no i nadal mam zagwozdkę które bym wolała, i jedne fajne i drugie No nic, koniecznie muszę obejrzeć duuuużo zdjęć.

Cytat:
Mysle jednak, ze najwieksza trudnoscia jaka ja widze u Ciebie jest krotki czas na podjecie decyzji. Ja decydowalam sie poltora roku, przy czym rok trwalo zaznajamianie sie z tematem, wybieranie ksztaltu implantow, firmy itp. Bylo wiele spotkan i rozmow z lekarzem, troche dyskusji na forum, ale przede wszystkim staralam sie jak najwiecej wiedziec na temat technik operacyjnych, powiklan, rekonwalescencji itp.
Mało czasu mam, to prawda, ale cycki od dawna chcę powiększyć, więc zdecydowana to ja jestem Tylko nie sądziłam że uda mi się to zrobić już w tym roku (trochę plany mi się poprzestawiały, zmieniły kolejność itp.) i teraz staram się dowiedzieć jak najwięcej, ale i na to w ciągu dnia brakuje mi czasu Ale tyle ile będę mogła to przeczytam i popytam
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 20:30   #14303
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witajcie po długim czasie na prośbę Aniki75 dodałam zdjecia moich cycuszków w ubraniu codziennym, sporotwym i na okazje... Przypominam iż mam 380ml anatomiczne Mentora, wzrost 170, biuscik wyszedł 88, talia 63, bioderka 88cm. Dla tych które sie jeszcze nie zdecydowały na rozmiar mogą podejrzeć jka będą wyglądać po 4,5 miesiącach. Zdjecia nie sa najlepszej jakosci dodatkowo mój synek chcial byc fotografowany więc gdzieniegdzie się tam wkradł :P
ja mysle ze Twoje piersi sa idealnie wpasowane w sylwetkeslicznegdyby nie opis to pomyslalabym ze masz okragle
ps anik75 a kamiluwa jest dosyc szczuplutka
Stary 2012-06-13, 20:32   #14304
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny, tak się zastanawiam, czy mogę sobie już bezpiecznie truchtać po lesie? bo się zastanawiam czy nic mi się nie stanie
Stary 2012-06-13, 21:09   #14305
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka cyccolinki

BALSENO noo 8dniależ będziesz szczęśliwa po..już to widzęa co do traumy...coś w tym jest..oczywiście... a jeśli chodzi o narkozę to też coś w tym musi być,usypiają cię na siłę,a podświadomość pewnie nie śpi..więc wierzę w to że ciało przeżywa traumę..a mówili jak z niej wyjść???????????????????? ?????????
tak, mówili i o tym, wszystkiego jednak dokładnie nie wysłuchałam ale znalazłam link do tej audycji więc może coś tam dla siebie znajdziecie
http://www.polskieradio.pl/9/445/Tematy/147847

wysłuchałam tej audycji - strasznie ciężko się tego słucha...

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witajcie po długim czasie
kamiluwa wyglądasz zjawiskowo!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
A alkohol można pić przed operacją? Żeby się uspokoić na dzień przed
O to nie pytałam ale zdrowy rozsądek podpowiada, że nie. 2 tyg. przed nie wolno brać np. aspiryny, żeby krwi nie rozrzedzać a 6 godz. przed zabiegiem nie wolno nic jeść ani pić, dzień przed można wziąć jakieś łagodne środki uspokajające a w klinice przed zabiegiem w razie potrzeby sami Ci je podadzą.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-13 o 22:20
Stary 2012-06-13, 21:11   #14306
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczynki tak a propo diet na rynku sa takie produkty zawierajace calodzienne posilki to znaczy takie zupki,koktajle,batoniki,t akie niby dania obiadowe zawierajace wszystkie potrzebne witaminy itp one maja ok 1000 kalori sa niskokaloryczne jadla to ktoras z was???skuteczne??
Stary 2012-06-13, 21:58   #14307
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczynki tak a propo diet na rynku sa takie produkty zawierajace calodzienne posilki to znaczy takie zupki,koktajle,batoniki,t akie niby dania obiadowe zawierajace wszystkie potrzebne witaminy itp one maja ok 1000 kalori sa niskokaloryczne jadla to ktoras z was???skuteczne??
to jest dla ludzi którzy faktycznie siódme poty wylewają z siebie na treningach i którzy potrzebują dużej dawki kcal.

bo pomyśl... zjesz taki batonik, wsadzisz w siebie 1000kcal... i dalej będziesz głodna
Stary 2012-06-13, 22:11   #14308
Sif
Raczkowanie

Cytat:
O to nie pytałam ale zdrowy rozsądek podpowiada, że nie. 2 tyg. przed nie wolno brać np. aspiryny, żeby krwi nie rozrzedzać a 6 godz. przed zabiegiem nie wolno nic jeść ani pić, dzień przed można wziąć jakieś łagodne środki uspokajające a w klinice przed zabiegiem w razie potrzeby sami Ci je podadzą.

Z tym alkoholem to żartowałam On też rozrzedza krew, więc na pewno nie można. Pewnie tak samo jak kwasów omega-3, miłorzębu czy innych preparatów bez recepty, rozrzedzających krew... Ale herbatka z melisy chyba jest jak najbardziej ok

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Moja koleżanka z pracy coś takiego stosuje, codziennie jej przywożą zestaw na cały dzień, podpytam ją

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-06-13 o 22:09
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:31   #14309
belseno
Zadomowienie

Cytat:
kasikk nie wiem czy chcesz przytyć czy schudnąć na batonikach się nie znam, natomiast jak kiedyś brałam leki i przytyłam ponad 10 kg i chciałam to zatrzymać to stwierdziłam, że w moim wieku nie jest to proste i zdrowie szanować trzeba i postanowiłam nie kombinować z wynalazkami, poszłam do lekarza dietetyka. Nie tylko udało mi się zatrzymać tycie, ja zrzuciłam te 10kg, drugi rok utrzymuję wagę bez jakiś większych wyrzeczeń, kobitki nauczyły mnie jak się zdrowo i racjonalnie odżywiać i to ma sens. Teraz już mają swoją stronę wiec jak ktoś chce tylko troszke zrzucić to myślę, że znajdzie tam jakieś info dla siebie, nie wiem czy jest nt. przytycia zdroweodchudzanie.pl
Stary 2012-06-13, 22:34   #14310
jooasi
Wtajemniczenie

Kassikowi chyba chodzi o coś takiego jak teraz na reklamie w tv leci. takie żarcie w proszku do zalania wodą i do tego batony, całodzienne wyżywienie ma 1000kcal a nie jeden produkt. to ponoć działa ale tylko do czasu kiedy stosujesz, po powrocie na normalne jedzenie szybko wraca waga.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości