Panny Młode 2008 cz.II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-24, 11:58   #1411
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Ja mialam wypalana nadzerke i przynajmniej raz na pol roku lapie grzybice (z kosmosu wlasnie) nie chodze na zadne baseny, sauny czy solaria i dodam ze sie myje
Gin na to ze i tak mam grzybice zadko bo sa dziewczyny ktore lapia raz w miesiacu Tj seria tabletek 10dni plus okres 4,5 = zero seksu... wspolczuje takim kobitkom...
Wierze temu gin a wierzcie mi bylo ciezko...Pierwszy moj gin (kobitka stwierdzila ze mam raka (na jakiej podstawie nie wiem) po czym zplacze poszlam do tego do ktorego chodze teraz i on powiedzial ze to wlasnie nadzerka... Jak mozna sie tak pomylic
No ci lekarze niektórzy to normalnie idioci! Rak a nadżerka, dla nich to chyba zadna rożnica tak czy tak coś się dzieje.
W każdym razie faktem jest, że my baby mamy prze...ane Też przeszłam nadzerke, wyleczyłam ją bez wypalania ale zajęło mi to ponad pół roku. Teraz owszem chodzę na basen (byłaby to dla mnie straszna strata, gdybym nie mogła), ale po każdej takiej wizycie na basenie lactovaginal jest obowiązkowy, po stosunku zresztą też I tak bez przerwy, przynajmniej przez jeszcze długi czas
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 12:04   #1412
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

a wiecie ze studenci medycyny z krajow uni europejskiej i usa przyjezdzaja do Polski ,,zobaczyc"jak wyglada rak szyjki macicy i inne kobiece choroby bo w tych w/w krajach nie choruje sie na totylko Polska.....
szukam sobie sukienki na poprawiny na allegro ale nie ma nic fajnego dlamnie przynajmniej
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 12:20   #1413
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
a wiecie ze studenci medycyny z krajow uni europejskiej i usa przyjezdzaja do Polski ,,zobaczyc"jak wyglada rak szyjki macicy i inne kobiece choroby bo w tych w/w krajach nie choruje sie na totylko Polska.....
Ciekawe. W takim razie nasi powinni do nich pojechac i sie pouczyc innych rzeczy bo co nie ktorzy to kompletnie nic nie wiedza nawet jak jajnika zbadac i czy kobieta w ciazy czy nie, a co tu dopiero komorki rakowe rozpoznawac.
Stary 2008-04-24, 16:54   #1414
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Jezu dziewczyny ile Wy piszecie!!!

Jutro TŻ jedzie do szkoły to w końcu zdołam wszystko przeczytać. Buziaki

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 17:37   #1415
dorotka08
Raczkowanie

Jak tak piszecie o chorobskach to chociaz to nie ten watek, ale moze ktoras miala podobne objawy? Mianowicie : od jakis 2 tygodni zazywam tabletki bo od dobrych paru lat mam wieczne problemy z okresem i na poczatku wszystko bylo w porzadku do tej soboty. Od weekendu mam takie bole po prwej stronie u dolu i nie umiem sprecyzowac czy to na pewno jajnik bo zawsze bolalo mnie ale inaczej. Ten to jest taki piekacy bole jakby mnie czyms parzono normalniei to tak lapie mnie co jakis czas. Nie wiem kurcze moze to wyrostek ? czy ktos wie jak boli wyrostek??
Zupelnie nie wiem co z tym zrobic bo nie jestem pewna czy to wina tych tabletek bo jak na zlosc to od soboty wlasnie jestem chora dostalam goraczki jak zadko miewam tak wlasnie mnie zlapalo i mam koszmarny katar

A tak z innej beczki to strasznie podoba mi sie ta sukienka mi zastanawiam sie nad jej kupnem ale ponoc te rzeczy nie sa zbyt dobrejj jakosci i sie glowie nad nia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 352014384.jpg (18,0 KB, 41 załadowań)
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 17:50   #1416
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorotka08 Pokaż wiadomość
Jak tak piszecie o chorobskach to chociaz to nie ten watek, ale moze ktoras miala podobne objawy? Mianowicie : od jakis 2 tygodni zazywam tabletki bo od dobrych paru lat mam wieczne problemy z okresem i na poczatku wszystko bylo w porzadku do tej soboty. Od weekendu mam takie bole po prwej stronie u dolu i nie umiem sprecyzowac czy to na pewno jajnik bo zawsze bolalo mnie ale inaczej. Ten to jest taki piekacy bole jakby mnie czyms parzono normalniei to tak lapie mnie co jakis czas. Nie wiem kurcze moze to wyrostek ? czy ktos wie jak boli wyrostek??
Zupelnie nie wiem co z tym zrobic bo nie jestem pewna czy to wina tych tabletek bo jak na zlosc to od soboty wlasnie jestem chora dostalam goraczki jak zadko miewam tak wlasnie mnie zlapalo i mam koszmarny katar

A tak z innej beczki to strasznie podoba mi sie ta sukienka mi zastanawiam sie nad jej kupnem ale ponoc te rzeczy nie sa zbyt dobrejj jakosci i sie glowie nad nia...
Co do sukienki to nie w moim stylu,wiec sie nie wypowiadam
a co do objawów,to moze byc wyrostek,ale oczywiscie nie musi.jesli zazywasz tabletki od niedawna,to moze watro skonsultowac sie z lekarzem,bo moze to jakies skutki uboczneNie znam sie bo nie biore tabletek w kazdym razie polecam wizytę u lekarza
Stary 2008-04-24, 19:27   #1417
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
tak dokladnie to ten but... Piekny nie??? tylkomi dokiecy nie pasuje....ostatnio sobie zdalam sprawde ze wybralam sobie taka kiece do ktorej niewiele rzeczy pasuje bo sama w sobie jest bogata... buty gladkie,skromna baardzo bizuteria zero tiary
A jednak to ten przymierzałam . Piękny, gdybym miała inną kieckę brałabym go bez zastanowienia .

Cytat:
Dziweczyny jakie planujecie podziekowania dla rodzicow??? Zykle kwiaty czy cos innego??? Ja kompletnie nie mam koncepcji...
U nas nie będzie podziękowań.

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
solarium moze pojde kilka razy, ale na pewno bede smarowac sie chustkami samoopalajacymi-DAX 1,80/szt nie zostawiaja smug, no i skora zdrowsza
podziekowania dla rodzicow, u nas przyjete jest aby dac kwiaty i zdjecie w
Tanioszka te chustki, chyba się nad nimi też zastanowię .

Cytat:
Dziewczyny doradzcie... wyszukalam sobie kolczyczki, powiedzcie ktore sobie kupic do tej mojej kiecy??? Kolor kiecy zrobiony programem wiec nie sugerujcie sie nim
Wpadły mi w oko kolczyki nr 3 i 4.

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Ja juz nie mam sił, ryczec mi sie chce. Zamiast sie cieszyc przed ślubem to mam mega doła. Poszłam do innego gina- prywatnie- a głupia baba ze mam spulchniona macice wiec albo jestem we wczesnej ciazy albo dostane okres na dniach:eek :. Tyle to i ja wiem!!! A co do zapalenia jajników to ona tak nie bada!!!
A miałaś robione usg dopochwowo? Kiedy ja podejrzewałam u siebie ciążę, bo zanikł mi okres na kilka miesięcy i brzuch wydawał mi się podejrzany, poszłam do ginekologa i od razu zrobił mi na pierwszej wizycie takie badanie, które wykluczyło bobasa.
Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
n
m.a.r.t.a.chcialam sobie wyprobowac tak polecana przez Ciebie Herbine i sie wybralam na zakupy i NIE MApanie w sklepach mowia ze jest problem one zamaiwaja a dostawcy nie dowoza??????az tak ja wszyscy lubia widzisz
No co Ty? Próbowałaś w większych sklepach supermarketach? Tam na stówkę powinno być.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-24, 21:39   #1418
katia0117
Zadomowienie

jak makiem zasiał....
Stary 2008-04-24, 21:42   #1419
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
jak makiem zasiał....
Takiej pustki na wątku dawaaawno nie widziałam. Halo dziewczyny, puk puk, wychodzić z kryjówek
Stary 2008-04-24, 21:48   #1420
robaczek-85
Rozeznanie

Dziś zaczynam czuć że to już tak blisko
dekoratorzy ubrali sale Jeszcze sie tak nie denerwuję ale może dlatego że strasznie dużo spraw mam na głowie i nie mam czasu o tym myśleć
Jeżeli chodzi o podziękowanie to chcemy to połączyć z rocznicami ślubów naszych rodziców, tzn wydrukowałam podziękowania na papierze czerpanym i zwinęłam w rulon, do tego dajemy po duuuuużym storczyku i zrobiliśmy sobie zdjęcie rodzinne: ja, mój TZ moi bracia z rodzinami i ja TZ i jego rodzeństwo z rodzinami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraz 043.jpg (124,1 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraz 042.jpg (118,0 KB, 63 załadowań)

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 22:22   #1421
dzasta110
Wtajemniczenie

robaczek sala boska

to chyba cisza przed burzą

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 22:56   #1422
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Robaczek ja też będę miała pokrowce na krzesła, ale w złotym kolorze. Widzę, że będziecie sami siedzieć przy stoliku, u mnie tak się zrobić nie da. Sala bombowa, a zielony to taki uspokajający kolor (jeden z moich ulubionych). Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że sale dekoruje się też kilka dni przed ślubem. Myślałam, że góra jeden dzień. Już tam widzę sale wypełnioną gości, wywijasy na parkiecie. Fajowo

A ile gości planujecie?
Stary 2008-04-25, 06:00   #1423
robaczek-85
Rozeznanie

Wstałam rano i zaczynam czuć zdenerwowanie:/
Gości przewidujemy 160. Sala tak wcześnie udekorowana bo moja dekoratorka ma jeszcze 2 śluby oprócz mojego i dziś dekoruje ostatnieJa miałam kilka kolorów do wyboru ale zielony to kolor nadziei i wiosny
Czekam na TZ i jedziemy do spowiedzi

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 07:11   #1424
wiolis
Raczkowanie

robaczek juz pewnie po spowiedzi...
sala fanastyczna!!! ;o)
dzis u mnie od rana slonce swieci, kolezanki kichaja-nie na wode chyba ;o) zycze Wam przynajmniej takiego slonca na jutro
a dzis duuuuuuuuuzo spokoju i powodzenia ;o)
Stary 2008-04-25, 07:22   #1425
katey
Rozeznanie

GG do katey

wow! pięknie to wygląda robaczek nie martw sie wszystko będzie pięknie! inaczej być nie może...
3mamy kciuki słońce bedzie napewno

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 07:23   #1426
kina2807
Zakorzenienie

Robaczku sliczna sala, ja u siebie tez cos takiego planuje, z tym, ze my mlodzi nie bedziemy siedziec przy oddzielnym stole

Marta ja tez w duzych supermarketach, czy hipermarketach nie moglam znalzec Herbiny, a szukalam kiedys, bo ja polecalas, wiec chcialam wyprobowac

wczoraj za to kupilm Antidral i wieczorem sie nim posmarowalam, najpierw nic nie czulam, ale po chwili pachy zaczely swedziec, na szczescie po jkims czasie to minelo, a dzis jak przyszlam do pracy, to sprawdzalam sobie pachy , a tam suchutko, najpierw myslalam, ze nie podzialalo na mnie i ze mam mokre, ale byly tylko bardzo cieple, za to suuuuuuchutkie, dzieki dziewczyny za polecenie tego cuda

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 07:43   #1427
Elcia85
Rozeznanie

kina2807 wlasnie tez chcialam o antidralu napisac ja mialam ogromne problemy z poceniem się:/ az pewnego pieknego dnia uslyszalam od kolezanki o tym specyfiku. Z uwagi na spore problemy na pocztaku uzywalam go co drugi dzien, potem raz na tydzien, raz na dwa a teraz to w zaleznosci od potrzeby, czasem anwet raz na dwa miesiace uzywam go od ponad 5 lat a jestem w polowie 3go opakowania z czasem swedzenie juz nie jest takie dokuczliwe, zreszta i tak czuc je tylko samym zastosowaniu aha i nie polecam uzywania bezposrednio po depilacji bo mozna sie poskladac trzeba tylko pamietac by uzywac go na noc, bo moze lekko odbarwic ubranie
Stary 2008-04-25, 07:45   #1428
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
kina2807 wlasnie tez chcialam o antidralu napisac ja mialam ogromne problemy z poceniem się:/ az pewnego pieknego dnia uslyszalam od kolezanki o tym specyfiku. Z uwagi na spore problemy na pocztaku uzywalam go co drugi dzien, potem raz na tydzien, raz na dwa a teraz to w zaleznosci od potrzeby, czasem anwet raz na dwa miesiace uzywam go od ponad 5 lat a jestem w polowie 3go opakowania z czasem swedzenie juz nie jest takie dokuczliwe
ja wlasnie o Antidralu wyczytalam tu na watku i chwala dziewczynom za to, ze zaczely ten temat, to na razie moje pierwsze uzycie, ale cos czuje, ze sie juz z nim nie rozstane

moj TZ na razie nie wierzy w takie "wynalazki", ale mysle, ze niedlugo sie przekona i sam bedzie go uzywal
a skoro piszesz, ze zczasem uzywa sie go coraz zadziej, to swietna wiadomosc

Mąż i żona...
Stary 2008-04-25, 07:48   #1429
sanetka
Zakorzenienie

moj TZ tez uzywa. pod pachy i do stop

ja uzywam teraz jak sobie przypomne-tak raz na tydzien-dwa i jest ok

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 08:25   #1430
lulucelo
Raczkowanie

Dziewczyny bylismy u ksiedza ja sie zalamie doslownie .

Wiec tak kiedy zdecydowalismy sie na slub w Polsce od razu odpadla moja parafia bo tam ciagle proboszcz ten sam a juz byly przekrety jak TZ mial bych chrzestnym bo nie ma bierzmowania. Moja mama wiec znalazla inna parafie kdzie ksiadz jest spoko i ten powiedzial zebysmy mu przyniesli licencje tylko i udzieli nam slubu. Po licencji poszlismy do naszej tutejszej parafi i ksiadz nam wystawil jakis swistek ze sie zgadza na udzielenie slubu gdzie indziej. Jak pojechalismy do Polski to sie okazalo ze ten papier nie starczy ze to ma byc zrobione tak ze protokol przedmalzenski i wszystkie przygotowania maja byc we francji, i to alo ma byc licencja albo w ogole caly protokul( dokument) . Mialo byc tak ze mielismy przeslac mamie i mama maiala sie z tym zglosic.

No i bylismy spowrotem u ksiedza tam ten protokol juz byl spisany wiec myslimy sobie ok odbierzemy papier i bedzie ok.

Najpierw ksiadz sie pyta a kiedy ten slub my ze 2 sierpnia a on aaaaaaaa to jeszcze sporo czasu. Powiedzielismy mu zatem ze sie przeprowadzamy za miesiac do Genevy. To powiedzial ze przez miesiac czas jeszcze jest. Potem mu przekazalam slowa ksiedza polskiego ze to ma byc zrobione wedlug prawa kanonicznego a tutaj to z licencjami jest tak ze wysylaja ten papier do diecezji i potem do archidiecezji a potem do odpowiedniej parafii. I ten ksiadz tez tak chce zrobic to znaczy wyslac do archidiecezji we Francji i potem to przeslac do Archidiecezji Czestochowskiej.

Tylko ze ja sie boje w sumie ze to niedojdzie naczas, albo ze dojdzie a tamci nie beda wiedzieli co z tym swistkiem i beda same klopoty. Slyszalyscie kiedykolwiek o czyms takim?:confused :
W ogole to sie wsciekl na ksiezy w Polsce i wyzyl sie na nas, wrocilismy do domu z migrena oboje.
Strasznie zdenerwowani co to bedzie, bo jak te papiery nie dojda do naszego ksiedza na czas to co slubu nie bedzie????

Kurcze sama nie wiem co zrobic, mamy do niego przyjsc jutro rano ale az sie boje.
A ten ksiadz jest spoko, ksiadz w Polsce jest spoko to nie wyobrazam sobie co by to bylo gdyby kazdy byl nie spoko
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:31   #1431
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:

moze to byc wyrostek a moga to byc objawy zle dobranych tabletek... nie ma co zwlekac tylko trzeba wybrac sie do lekarza

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A jednak to ten przymierzałam . Piękny, gdybym miała inną kieckę brałabym go bez zastanowienia .
tez gdybym miala inna kiece to bralalbym te butki z zamknietymi oczami

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
dekoratorzy ubrali sale Jeszcze sie tak nie denerwuję ale może dlatego że strasznie dużo spraw mam na głowie i nie mam czasu o tym myśleć
Jeżeli chodzi o podziękowanie to chcemy to połączyć z rocznicami ślubów naszych rodziców, tzn wydrukowałam podziękowania na papierze czerpanym i zwinęłam w rulon, do tego dajemy po duuuuużym storczyku i zrobiliśmy sobie zdjęcie rodzinne: ja, mój TZ moi bracia z rodzinami i ja TZ i jego rodzeństwo z rodzinami

sala pieknie ustojona w moim przypadku jest to restautacja i tego materialu na suficienie bedzie ale mam nadzieje zestoly i krzesla beda rownie piekne

Cytat:
Wstałam rano i zaczynam czuć zdenerwowanie:/
Gości przewidujemy 160. Sala tak wcześnie udekorowana bo moja dekoratorka ma jeszcze 2 śluby oprócz mojego i dziś dekoruje ostatnieJa miałam kilka kolorów do wyboru ale zielony to kolor nadziei i wiosny
Czekam na TZ i jedziemy do spowiedzi
Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
kina2807 wlasnie tez chcialam o antidralu napisac ja mialam ogromne problemy z poceniem się:/ az pewnego pieknego dnia uslyszalam od kolezanki o tym specyfiku. Z uwagi na spore problemy na pocztaku uzywalam go co drugi dzien, potem raz na tydzien, raz na dwa a teraz to w zaleznosci od potrzeby, czasem anwet raz na dwa miesiace uzywam go od ponad 5 lat a jestem w polowie 3go opakowania z czasem swedzenie juz nie jest takie dokuczliwe, zreszta i tak czuc je tylko samym zastosowaniu aha i nie polecam uzywania bezposrednio po depilacji bo mozna sie poskladac trzeba tylko pamietac by uzywac go na noc, bo moze lekko odbarwic ubranie
a co to za specyfik??? Nie dziala on czasem na zasadzie zatykania porow???
nie ukrywam na stopy i pachy przydaloby mi sie takie cudo
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:35   #1432
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

wspoluczuje luluceloCi ksiezamoj tez mi dal popalic...zobaczcie nic nie daje sie w kosc tak jak wizyty czy zalatwianie czegokolwiek z proboszczami...
robaczek........gdzie Ty jestes????/rany jak bym chciala juz byc na Towim miejscu a jeszcze 150 iles dni....narazie mnie choroba trzyma i nie mam sily na nic...podoibaja mi sie pokrowce na krzesla i wogole cala dekoracja bo sala jest udekorowana ale nie tak ze ja przytlacza...3m,aj sie kochana bo jutro po TOBIE
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:37   #1433
lulucelo
Raczkowanie

Antidral moze byc zbyt agresywny jak ma sie wrazliwa skore, on jest tani ale bardzo mocny, jak ma sie wrazliwa skore lepiej brac etiaxil do skory wrazliwej, jest rownie skuteczny ale tak nie pali, no tylko ze kosztuje 4 razy tyle.

Wszsytkie antyperspiranty dzialaja na zasadzie obkurczania porow i zatykania
Stary 2008-04-25, 08:39   #1434
kina2807
Zakorzenienie

Lulu trzymam za Was kciuki, zeby ta wizyta przebiegla juz jak nalezy i zeby ta sprawe dalo sie jakos inaczej zalatwic

Mąż i żona...
Stary 2008-04-25, 08:41   #1435
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:

Jak boli wyrostek to raczej promieniuje na cały brzuch a ponad to nie mozna za bardzo chodzic ani na lezaco podnieść nóg do góry - spróbuj. Na moje oko to jednak wina tabletek, no ale tak jak moja ostatnia gin powiedziała - "kobieta nie moze przejsc przez zycie bez bólu" Lepiej udaj sie na wizyte
Cytat:
Przesliczna wasza sala . Troche załuje ze u mnie nie pasuje az tak bogate przystrojenie - cuuudo!
Ja powoli zaczynam odczuwac ze to juz bliziutko i ze ten czas tak strasznie szybko minał. Zwłąszcza ze mnie tez juz czekaja ostatnie ustalenia (w srode odbieram suknie, dogadanie sie z fot i kamerzysta oraz co do dekoracji sali i koscioła) i heja Od dzis 3 tygodnie
a co to za specyfik??? Nie dziala on czasem na zasadzie zatykania porow???
nie ukrywam na stopy i pachy przydaloby mi sie takie cudo [/quote]
JA tez ciekawa jestem - prosimy o szersza info

Edytowane przez Mbu83
Czas edycji: 2008-04-25 o 09:06
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:55   #1436
dzasta110
Wtajemniczenie

robaczek i wszystkie inne Panny Młode z 26 kwietnia, życzę Wam wszystkiego co najlepsze i moc szczęścia na nowej drodze życia
jutro pewnie nie będę miała czasu do Was zajrzeć, więc życzenia składam dziś

Lulu rzeczywiście przerąbana sprawa ale trzymam kciuki, żeby się wszystko udało na czas

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 08:59   #1437
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

A miałaś robione usg dopochwowo? Kiedy ja podejrzewałam u siebie ciążę, bo zanikł mi okres na kilka miesięcy i brzuch wydawał mi się podejrzany, poszłam do ginekologa i od razu zrobił mi na pierwszej wizycie takie badanie, które wykluczyło bobasa.
No co ty? Ona nawet mnie porzadnie nie przebadała. Moja siostra zreszta była tez ze mna ale w swojej sprawie (ma straszne bolesne miesiaczki i chciała sobie badania porobić) i mowi babie ze chce skierowanie na usg a ta ze musi poprosic a nie ze chce (swoja droga chciała jej tabletki na siłe wcisnac tak jak to by miało rozwiazac problem ) Takie babsko wredne. Ale ty nie miałas okresu przez kilka miesiecy wiec to juz powazniejszy problem. U mnie dopiero tydzien.

Widze ze dziewczyny nadrabiaja czytanie bo tyle nas tu a takie jakies milczace w wiekszosci

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
jak ma sie wrazliwa skore lepiej brac etiaxil do skory wrazliwej
A to to w aptece czy w zwykłym supermarkecie tez dostane??

Robaczku wszystkiego najlepszego i zeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłaś i obiecaj ze zdasz relacje i nas nie zostawisz juz po (tak jak to sie chyba przyjeło w zwyczaju)
3mamy za ciebie jutro kciuki i z myslami bedziemy z toba - prawda dziewczyny??

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-25 o 20:23 Powód: post pod postem
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 09:09   #1438
lulucelo
Raczkowanie

tez aptece ale kosztuje kolo 47 zlotych i ma mniejasza objetosc. Poprostu antidral kosztuje kolo 11 zlotych wiec jak sie ma malo wrazliwa skore albo normalna to warto sprobowac . Ja niestety sprobowalam i oddalam siostrze ktora teraz go uzywa . a etixil duzo drozszy ale tez bardzo wydajny.

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1446
Stary 2008-04-25, 09:10   #1439
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
A to to w aptece czy w zwykłym supermarkecie tez dostane??
raczej w aptece szukaj
a ja mam antidral i jest ok...używam jak mi się przypomni ale całkiem dobrze na mnie działa i na stopy i pod pachami

ja mam raczej wrażliwą skóre, np po dove dostałam takiego strasznego uczulenia że aż maść sterydową mi lekarz przepisał, a antidralu używam na noc i trochę piecze,swędzi ale daje radę

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 10:05   #1440
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

No to fajnie, nie tak dawno sama pocieszałam kine2807 a tu masz... Dzis w nocy zmarł brat mojej mamy
Ślub mamy 5 lipca.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości