Scent Bar VII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 19:59   #1411
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Kolejna rzecz, która nas łączy, tyle, że moi już nie maja okazji mnie krytykować.
Ściskam Cię gorrrąco.

Cytat:
Stronkę znam. Ciągle jednak przerażają mnie wysokie koszty w polączeniu z zupełną niepraktycznością takiej inwestycji.
Właśnie Drożyzna straszna laboga:
Cytat:
A co do proporcji i ściśliwości - jedno i drugie mam wymarzone wprost do gorsetów. Dociągam się do 18 cali. Tyle, że na imprezy chadzam związana do 20, bo jeść lubię.
Ja dociągnę do 50-53 cm - czyli koło 20 cali - normalnie ( na zupełnym luzie) mam 69cm - tłuścioch Ale, że większość tego to właśnie wspomniany tłuszcz - da się ścisknąć

Cytat:
Mama parę lat temu sama doszła do wniosku, że powinna może jednak zachowywać się jak matki na amerykańskich filmach i kłaść dzieciom do głowy, że są najwspanialsze, najpiękniejsze (a nie np. krytykować publicznie i ośmieszać wobec rówieśników), bo wtedy byłyby lepiej przygotowane do życia. Wniosek spóźniony w moim przypadku o jakieś 30 lat, ale tak, zgadzam się z nią - byłoby lepiej

No cóż... Pozostaje nam tylko cieszyć się tym, e my zmądrzałyśmy wczesniej, niż nasze mamy. Czy to nie jest jakieś pocieszenie?
Moja, mimo stwierdzenia tego samego - wcale nie przestała - tzn. Nie krytykuje mnie już od paru lat publicznie ( Ojciec nadrabia jak może - zwłaszcza przy stole, im więcej publiczności tym lepiej mnie gnębić ).
Ale robi to niestrudzenie, kiedy jesteśmy same. Wciąż udowandnia mi jaka jestem beznadziejna Matką - to jej hobby - takie mam wrażenie.

Mam nadzieję, zę ja nie bedę taka nigdy.

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Wypłynął bo go poruszyłam.... I żeby było śmieszniej ciężko mi się samej na ten temat wypowiedziec

Kompleksy, poczucie mniejszości (Ba, poczucie zera) nie jest mi obce, widzę, że takich osób jest więcej. Widzę też, że po jakimś czasie udało się Wam porozmawiac z rodzicami. Mnie się nie udaje.. I nawet mi sie już nie chce
Yoluś, to nie zawsze rozmowa. W moim przypadku to raczej kłótnia - Kiedy się mnie czepiają - czasami nie wytrzymam i wykrzyczę im, jak mnie dołują, że jestem beznadziejna, że lepiej by zrobili gdyby mnie zostawili w szpitalu albo usunęli zanim sieurodziłam. Po co mnie było ratować, kiedy była śmiertelnie chora jako niemowlę - po co ??
Trzeba było sobie odpuścić w cholerę - wszystkim by było lżej.
A Oni na to, ze chcą mnie zmotywować, żebym była jeszcze lepsza, zebym była mądrzejsza - sraty pierdaty. W dupie mam taki doping.

To już obcy facet w pracy ( szef ) potrafi mnie zmobilizować lepiej do wysiłku, kiedy mi mówi, zę beze mnie by sobie nie dał rady, ze jestem podporą firmy - aż chce się rano wstać i iść - bo tam człowieka docenią

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Na garba Wprawdzie tu i ówdzie zaczynam podejrzanie wiotczeć, ale stara się jeszcze nie czuję, wręcz przeciwnie - z Nowy Rokiem czuję podejrzany apetyt na życie. Zastanawiam się kto mi to pranie mózgu zrobił
madzik zwitczała madziczka ... ja nie mogę
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Kulezanka obwachala mnie dzis i mowi 'czym pachniesz?'
odpowiedzialam, ze NR EDT na co uslyszalam taktowne
'straszne, wez zmien te... PERFUME!'
O rany - grrrrrrr
Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Prasowanie jest fajne uwielbiam prasować
gotować nie umiem, ale do upieczenia czegoś zbieram się już od dawna... tylko tyle przepisów jest, że nie mogę się zdecydować
Tulipku - podrzucic Ci moje ?
Mam tak z pięć pralek do uprasowania .... za cholerę siesamo uprasować nie chce - tłumaczę, tłumaczę - a to żelazko jak stało tak stoi i nic .. gupie jakieś :noniwiem:

Roztereczko - w domciu chyba - rozmawiałam z Nią dziś na GG

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2009-01-12 o 20:01
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:13   #1412
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Ja dociągnę do 50-53 cm - czyli koło 20 cali - normalnie ( na zupełnym luzie) mam 69cm - tłuścioch Ale, że większość tego to właśnie wspomniany tłuszcz - da się ścisknąć
Ale Wy chude jesteście
Ja to 70 cm nawet w takim gorsecie nie mam, a co tu mówić bez
Stary 2009-01-12, 20:17   #1413
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Gryxie, broń się - ciągle chcą Cię przerabiać, a to na pierożka, a to na Agusię , a Ty taki fajny jesteś nieprzetworzony

no, chyba, że chcesz - to kupimy Ci kolorówkę, gorsecik i perfumy - jakie będziesz chciała
Jak perfumy dla niej, to tylko od Hilton
Bożesz ty mój, jak Gryx tu wpadnie to nas pozagryza

Cytat:
nie smutaj tak bardzo, z nami posiedzisz (zawszeć to jakieś towarzystwo, prawda?)
Już się zakupami pocieszyłam, forum poczytałam i żyję

A z tym prezentem to... Ech, wykorzystali moją naiwność

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Oj u mnie prasowanie nie idzie wcale. Od kilku miesięcy zbieram się wyprasować spodnie które lubię, a w których ostatnio nie chodzę, bo wrzuciłam je na którąś z półek żeby wyprasować (...), podobnie do prasowania czeka koszula
A myślałam, że jestem z tym problemem sama. Dzieki forum nie czuję się taka wyalienowana, zawsze się znajdzie ktoś kto ma podobnie

Cytat:
No bo padnę! Czytałam o tych Waszych calach, wiem ile to cal, ale jakoś sobie nie przeliczyłam. I dopiero do mnie dotarło
To znaczy, że jak mam dużo tłuszczu, to się ścisnę? To może ja kwestię gorsetu jeszcze przemyślę
Tylko gdzie ja bym w tym chodziła? Chyba do sypialni tylko

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:22   #1414
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, ja wiem Pan Sylwester Ci to zrobił, pojechałaś do niego i wróciłaś bardzo radosna
A gdzie ten Pan Sylwester, który robi dobrze, przyjmuje?

Cytat:

Vesenko kolejne do zrobienia ciasto przeze mnie to Poduszkowiec, ciekawie wygląda. Muszę udać się na poszukiwania tego serka Delfiko, bo nigdzie go nie wiedziałam do tej pory u mnie.
Mam pytanie po zmieszaniu białek i masy żółtkowej wsypując mąkę, kakao i proszek do pieczenia już nie miksujemy, a mieszamy łyżką?
Ja mieszam łyżką i wychodzi Miałam dziś tyle pracy,że nie miałam kiedy zajrzeć na Wizaż, a Ty w tym czasie zdążyłaś upiec. Smakuje?
U mnie ten Delfiko jest w większości większych sklepów. Ale równie dobrze nadaje się każdy mielony ser. Najczęściej kupuję takie w wiaderkach

Cytat:

Co myślicie o TEJ fryzurce?
Super jest

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Piję czerwoną herbatę i zastanawiam się, czy nie wypadałoby odkurzyć mieszkania
Jak ta herbata tak działa, to ja nie chcę...Wypiję dwa kubki i jeszcze mi się zachce okna myć...

Cytat:
Kulezanka obwachala mnie dzis i mowi 'czym pachniesz?'
odpowiedzialam, ze NR EDT na co uslyszalam taktowne
'straszne, wez zmien te... PERFUME!'
Na mnie ostatnio NR EDT pachnie spoconym, niedomytym robotnikiem, więc to faktycznie bardziej perfuma niż perfumy

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Najpierw bylam u grzebologa
Hmmm....u mnie lekarz tej specjalności zwie się gmerologiem Raz zdarzyło mi się uciec z gabinetu jak w panu gmerologu rozpoznałam kolegę z podwórka. Od tamtej strony miał mnie okazję oglądać tylko w wieku wczesnoszkolnym przy okazji zabaw w doktora. Teraz stanowczo wolę,żeby oglądał mnie od strony twarzy
Cytat:
Dziewczyny i chłopcy Jako, że powoli będę się zbierać, przyszłam pomachać łapkąTym razem nie będę miała dostępu do kompa, więc poklikam z wami dopiero 19-tego
Baw się dobrze

Cytat:

Vesenko poduszkowiec upiekłam, już połowa zjedzona
Ja pewnie pod koniec tygodnia zrobię, jak mi faza gofrowa minie

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-01-12 o 20:30
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:26   #1415
ivanna
Zakorzenienie

to ja może też pomyśle o tym gorsecie hehe ukryłoby się to i tamto
Stary 2009-01-12, 20:29   #1416
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Na mnie ostatnio NR EDT pachnie spoconym, niedomytym robotnikiem, więc to faktycznie bardziej perfuma niż perfumy

Na mnie dalej tak samo - majciochami zostawionymi po seksiku w pogrzebowych wiencach kwiatow.

Za to je lubie

Ale ta 'perfuma' - nastepnym razem jej walne. Ja mam taka wizje 'trzask na otrzezwienie w twarz slownikiem otwartym na 'perfumy...' i wrzask w twarz 'TE PERFUMY' '

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:35   #1417
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Czarownicą się czuję .
Co nam jeszcze wyczarujesz?

Cytat:
Yoluś, to nie zawsze rozmowa. W moim przypadku to raczej kłótnia - Kiedy się mnie czepiają - czasami nie wytrzymam i wykrzyczę im, jak mnie dołują, że jestem beznadziejna, że lepiej by zrobili gdyby mnie zostawili w szpitalu albo usunęli zanim sieurodziłam. Po co mnie było ratować, kiedy była śmiertelnie chora jako niemowlę - po co ??
Trzeba było sobie odpuścić w cholerę - wszystkim by było lżej.
A Oni na to, ze chcą mnie zmotywować, żebym była jeszcze lepsza, zebym była mądrzejsza - sraty pierdaty. W dupie mam taki doping.

To już obcy facet w pracy ( szef ) potrafi mnie zmobilizować lepiej do wysiłku, kiedy mi mówi, zę beze mnie by sobie nie dał rady, ze jestem podporą firmy - aż chce się rano wstać i iść - bo tam człowieka docenią

No tak, mogłam się tego domyslic....
W sumie u mnie wygląda to podobnie tyle, że zamiast jakichkolwiek wyjaśnień mam sceny rodem z telenoweli, obietnice modlitwy za mnie i różne wywołujące poczucie winy gierki.
Fajnie, że masz taką pracę

Cytat:
Oj u mnie prasowanie nie idzie wcale. Od kilku miesięcy zbieram się wyprasować spodnie które lubię, a w których ostatnio nie chodzę, bo wrzuciłam je na którąś z półek żeby wyprasować, teraz gdzieś są, ale najpierw trzeba zrobić porządki żeby je znaleźć, podobnie do prasowania czeka koszula

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

A myślałam, że jestem z tym problemem sama. Dzieki forum nie czuję się taka wyalienowana, zawsze się znajdzie ktoś kto ma podobnie
Hihi ja w życiu nie urządziłam takiej imprezy w domu jak prasowanie! Jak potrzebuję miec jakiś ciuch uprasowany to go prasuję przed założeniem i tyle.

Forresta Gumpa sobie obejrzałam po raz któryś. I się popłakałam
Hmm... czy wcześniej mi się to zdarzyło?

EDIT
U fryzjera już byłam. Przypominam bardziej zmokłą kurę niż panią z fotki, ale jest ok

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2009-01-12 o 20:37
Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:36   #1418
ivanna
Zakorzenienie

No właśnie gdzie Klaudia??
Stary 2009-01-12, 20:52   #1419
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:

Księżniczko, jakim Ty szyfrem ostatnio mówisz? Najpierw jakieś Dziwki, teraz Grzebolog
To ja juz zaczne parlac "po polskiemu"

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Owszem w drugiej ale gimnazjum Teraz to już nawet w gimnazjach wiedzą jak się bawić. Kupiłyśmy i kieckę i buty Smarkata naciągnęła mnie na 8cm szpilki Normalnie świat się kończy.

Impreza w połowie szkoły, czyli w drugiej klasie.
Oooo jak sie pobawia U mnie w gimnazjum byl za to bal 3 klas, ale szpilki mialam troszke nizsze

Cytat:

wkleisz fotki ?
suknię widziałam i chciałabym Cię zobaczyć jeszcze "w pełnym rynsztunku"

.
No jasne, jak tylko bedzie co ogladac

Cytat:

Hmmm....u mnie lekarz tej specjalności zwie się gmerologiem Raz zdarzyło mi się uciec z gabinetu jak w panu gmerologu rozpoznałam kolegę z podwórka. Od tamtej strony miał mnie okazję oglądać tylko w wieku wczesnoszkolnym przy okazji zabaw w doktora. Teraz stanowczo wolę,żeby oglądał mnie od strony twarzy
Tez bym uciekla Poza tym, nie znosze tego najbardziej ze wszystkiego co przyszlo mi przezyc u lekarzy roznych specjalnosci. Tak bardzo nie podoba mi sie fakt samego badania, ze na piersza wizyte zbieralam sie ponad rok, az wkoncu mama uznala, ze sama mnie zapisze
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:57   #1420
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
to ja może też pomyśle o tym gorsecie hehe ukryłoby się to i tamto
Ivanno, w przyrodzie równowaga musi byc ,więc jak coś ściśniemy, to gdzieś musi wyjść ten nadmiar Mnie to chyba by uszami wyszło
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:59   #1421
ivanna
Zakorzenienie

Kagan bo ty dobra mama jesteś mają dziewuchy dobrze z Tobą

pozatym co tam u Ciebie? dawno nie gadałyśmy spróbuje przedzwonić do Ciebie na dniach...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 21:02   #1422
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym, nie znosze tego najbardziej ze wszystkiego co przyszlo mi przezyc u lekarzy roznych specjalnosci. Tak bardzo nie podoba mi sie fakt samego badania, ze na piersza wizyte zbieralam sie ponad rok, az wkoncu mama uznala, ze sama mnie zapisze
Eee, to ja lajtowo, jakoś mi to gmeranie nie przeszkadza. Dużo bardziej to ja nie lubię laryngologa

Cytat:
Na mnie dalej tak samo - majciochami zostawionymi po seksiku w pogrzebowych wiencach kwiatow.

Za to je lubie

Ale ta 'perfuma' - nastepnym razem jej walne. Ja mam taka wizje 'trzask na otrzezwienie w twarz slownikiem otwartym na 'perfumy...' i wrzask w twarz 'TE PERFUMY' '
Cała Hecate!

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ivanno, w przyrodzie równowaga musi byc ,więc jak coś ściśniemy, to gdzieś musi wyjść ten nadmiar
Mi by się biustu nieco przydało, więc tam może wyciskać

Zaszalałam dzisiaj zakupowo i wymiankowo (oczywiście perfumy) Z torbami pójdę i mąż mnie wydziedziczy

Stary 2009-01-12, 21:06   #1423
ivanna
Zakorzenienie

Agnysko biustu moge ci oddać mojego dam ze połowe chetnie i za darmo
Stary 2009-01-12, 21:09   #1424
Polly_
grozi wypollizowaniem

[quote=agnyska81;10460781]
B

Cytat:
to ja też poprosze trochę

Cytat:
Zaszalałam dzisiaj zakupowo i wymiankowo (oczywiście perfumy) Z torbami pójdę i mąż mnie wydziedziczy
chłopa do roboty wysłała i szaleje

Ja też sie zastanawiałam czy by coś w ciemno nie wziąć, a że mi się prawie nic nie podoba to byłby krok nierozsądny ale przez was mam ochotę coś sobie ukliknąć
myślałam zeby próbki bondów zanabyć, ale co będzie jak mi się spodoba?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 21:15   #1425
princeska69
BAN stały

Cytat:
Eee, to ja lajtowo, jakoś mi to gmeranie nie przeszkadza. Dużo bardziej to ja nie lubię laryngologa

Ja u laryngologa bylam tylko raz, jeszcze mi nie podpadl a co kupilas?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
B

Ja też sie zastanawiałam czy by coś w ciemno nie wziąć, a że mi się prawie nic nie podoba to byłby krok nierozsądny ale przez was mam ochotę coś sobie ukliknąć
Zrobisz zakupy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 21:18   #1426
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ ja kupowałam całkowicie w jasno, tylko pozycje z wishlisty i w okazyjnych cenach
Ale naprawdę

Kolorowych snów, tym co idą spać
Interesujących rozmów, tym co jeszcze zostają

Pirncessko - u laryngologa to nic jeszcze nie kupiłam (ale się czepialska zrobiłam; zwalam na PMS :p)
A na allegro ustrzliłam Pradę używaną (widziałam ją właśnie w "perełkach", ale to było już "po akcji") i Tumulte PH. Za dwie trzydziestki dałam 120 zł. Głupio byłoby nie brać, taniej już nie będzie, a wymarzone były

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-01-12 o 21:21
Stary 2009-01-12, 21:28   #1427
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Oj, ja bym ze dwa numery oddała, tak mi ciążą te klejnoty, ale mąz się nie zgadza
A na moje zakupy,maż tylko macha z bezradnością łapką no co moze innego zrobić,zabronić? Tylko by spróbował! Poszedłby na stołówkowy wikt, o innych przyjemnościach nie wspomnę
Stary 2009-01-12, 21:30   #1428
gryx82
BAN stały

Cytat:
Muszę coś upiec dziś, albo sałatkę zrobić jakąś, dawno sałatki nie robiłam. Muszę się czymś zająć, a wolę gotowanie i myślenie o przepisie i składnikach niż sprzątanie, lub co gorsza prasowanie
Blue, wytrzymałabyś tydzień bez pieczenia?

Cytat:
Dziewczyny i chłopcy Jako, że powoli będę się zbierać, przyszłam pomachać łapkąTym razem nie będę miała dostępu do kompa, więc poklikam z wami dopiero 19-tego
Cały tydzień?

Przyjemności

Cytat:
No! To pozostaje nam tylko Gryksianka na Agusię przerobić i mamy niezły gang
A cóż Wy planujecie za rewoltę? Bez walki się nie poddam

Cytat:
(któż, ach któż się przez ten czas z Gryxem poprzekomarza przezabawnie ? )
Nie mam pojęcia... Może znajdzie się jakaś dobra () dusza

Cytat:
Gryxie, broń się - ciągle chcą Cię przerabiać, a to na pierożka, a to na Agusię , a Ty taki fajny jesteś nieprzetworzony
Uzbroję się w Kourosa i Croco Morimichelle Ktoś podskoczy?

Cytat:
no, chyba, że chcesz - to kupimy Ci kolorówkę, gorsecik i perfumy - jakie będziesz chciała
Wiecie... w kwestii kolorówki to ja zielona całkiem jestem

Cytat:
Jak perfumy dla niej, to tylko od Hilton
Oł jes! Panna Hilton - moja mentalna siostra

Cytat:
Cytat:

Nie bój się nic, Gryx lubi się powygópiać

Cytat:

Ja powoli przestaję walczyć z wiatrakami
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 21:32   #1429
princeska69
BAN stały

Cytat:

Pirncessko - u laryngologa to nic jeszcze nie kupiłam (ale się czepialska zrobiłam; zwalam na PMS :p)
A na allegro ustrzliłam Pradę używaną (widziałam ją właśnie w "perełkach", ale to było już "po akcji") i Tumulte PH. Za dwie trzydziestki dałam 120 zł. Głupio byłoby nie brać, taniej już nie będzie, a wymarzone były
Czepiaj sie, masz prawo Fakt, cena bardzo okazyjna, chociaz przyznam sie szczerze, ze zadnej Prady jeszcze nie znam musze nadrobic to w Sephorze
Stary 2009-01-12, 21:41   #1430
gryx82
BAN stały

Cytat:
Eee tam, próbki Jakiś pełnowymiarowy flakon kliknij

---

Princess - piękny aw
Stary 2009-01-12, 21:46   #1431
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Gdzie jest Sabbath
Wie cos ktoś ?
Ja nie wiem,ale po takich atakach na Jej osobę,nie dziwię się,że nie ma może dla Nas tyle czasu... Sabbath! Pozdrawiam i
Stary 2009-01-12, 21:49   #1432
ivanna
Zakorzenienie

Beatka ależ masz śliczną buźkę

Zbiorowo śle buziaka dla Gryxia, Polly, Hecate, Beatki, Edytki no i już nieobecnych

Edytowane przez ivanna
Czas edycji: 2009-01-12 o 21:52
ivanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 21:59   #1433
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zbiorowo śle buziaka dla Gryxia...
A ten buziak to z jakiej okazji?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 22:09   #1434
ivanna
Zakorzenienie

Nie chcesz to nie :P marudzi jeszcze :P
Stary 2009-01-12, 22:25   #1435
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Biedula!

Olej te naklejki, niech sobie sam sciaga.
no więc olałam
Cytat:
Kochana, ostatnio zęby bolą mnie na zmianę pogody, a kręgosłup to dysk się znów przesunął. Mam już dosć Przez to cholerstwo nie mogę iśc do pracy. A tak w ogóle to ja sie nie przeziębiam Odpornośc mam po byku
pamiętam jak dziś, jak pewnego dnia obudziły mnie jęki bólu mojej mamy byłam przerażona, problemy z dyskiem to paskudztwo

Cytat:
Cytat:
to ja też poprosze trochę
to jest myśl tylko, że u mnie to nie ma nawet za bardzo skąd przewędrować

Cytat:
a bierz! nie wiesz, że zawsze się wynajdzie jakaś okazja?

Cytat:
też tak na początku przeczytałam i całkiem mnie to rozbawiło
a w pmsie się łączę

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 22:38   #1436
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
nie bój nic - on gryzie z wyczuciem
Cytat:
To może ja kwestię gorsetu jeszcze przemyślę
Tylko gdzie ja bym w tym chodziła? Chyba do sypialni tylko

Cytat:
A gdzie ten Pan Sylwester, który robi dobrze, przyjmuje?
no co Ty, vesenko , nie pamiętasz gdzie madziczka wybywała pod koniec grudnia?
Do Wrocławia ...

Kurczę, a może ona jechała nie do Sylwestra, tylko na sylwestra
To by zmieniało postać rzeczy....
W każdym razie SYLWESTER ją odmienił (nieważne jaką literą pisany)

Cytat:
majciochami zostawionymi po seksiku w pogrzebowych wiencach kwiatow.

Cytat:
kilku innych osób też od paru dni nie widać

Cytat:
No jasne, jak tylko bedzie co ogladac
dobre dziecko

Edit: Grykso, jakaś ty słodka

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-12 o 22:42
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 22:46   #1437
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Eee tam, próbki Jakiś pełnowymiarowy flakon kliknij

---

Princess - piękny aw

jasne! już lece zgrzana! tylko którego

Cytat:
Beatka ależ masz śliczną buźkę

Zbiorowo śle buziaka dla Gryxia, Polly, Hecate, Beatki, Edytki no i już nieobecnych
przyjmuję

Cytat:
a bierz! nie wiesz, że zawsze się wynajdzie jakaś okazja?

też tak na początku przeczytałam i całkiem mnie to rozbawiło
a w pmsie się łączę
gryksiu miałes racje-szatani wszędzie- a ty główny Lucek

Ja też sięłączę w PMS
Czytałam że kobiety które dużo ze sobą przebywają zaczynają miesiączkować w tym samym czasie...czyżby to to?

A wiecie że przed moją @ mojemu mężowi syfy wychodzą na ryjku? zawsze po tym poznaje że będę mieć

sabbath widziałamna czym dzis pachniesz...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-01-12 o 22:48
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 22:50   #1438
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Gdzie jest Sabbath
Wie cos ktoś ?
Cytat:

Roztereczko - w domciu chyba - rozmawiałam z Nią dziś na GG
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem,ale po takich atakach na Jej osobę,nie dziwię się,że nie ma może dla Nas tyle czasu... Sabbath! Pozdrawiam i
Dziewczyny Kochane, jestem.
Dziękuję Wam wszystkim za troskę, za telefony, za PW.
Zbieram się do kupy i (oczywiście) musi się udać.

Czytam Te wypowiedzi dotyczące trudnych relacji z matkami i trudnych czasem mam i myślę, że one czasem bywają tak samo pokaleczone, jak my. I że w nich też czasem tkwi dziecko, którego nie nauczono kochać - i dlatego nie potrafią nam przekazać tego, czego im też nie dano. Tak sobie to zawsze tłumaczyłam.

Miss Natasho - zdrowia życzę i... wolności od nalepek!

Yolu, Kagan, Wasze motoryzacyjne (czy tez raczej okołomotoryzacyjne) historie żywcem z życia wzięte. Sama jestem roztrzepana więc jakbym siebie widziała.

Kaganku - udanych połowinek dla Córki.

Cytat:
Tak wlasnie o tego lekarza mi chodzi Swoja droga, to chyba najgorszy zawod swiata
Ja myślałam, że o fryzjera chodzi... Nie pytaj dlaczego.

Gratuluję zakupów i... piękny masz awatar.
Cytat:
Ja mówię z angielska dżin jak ten z lampy
Łomatulu! Mnie się od razu z pocieraniem skojarzyło i pomyślałam, że żadnego z moich "dźinów" nie potarłabym za Chiny Ludowe wraz z polami naftowymi Emiratów Arabskich.
Cytat:
Dziewczyny, boli mnie zab, kregosłup i czuje sie jak wrak...
Może potrzebujesz trochę odpoczynku?
Edyto, mój mąż jakiś czas temu w ramach robienia mi "dobrze" podszkolił się na szybko w dziedzinie masażu odprężającego. I teraz kiedy padam (i jest czas, co zdarza sie rzadziej, niz padnięta Sabbath niestety) zapala świece, bierze olejek o zapachu sandałowca, miesza go z oliwką i w ten sposób dowodzi mi, że nie tylko o seks chodzi.

Cytat:
Forresta Gumpa sobie obejrzałam po raz któryś. I się popłakałam
Hmm... czy wcześniej mi się to zdarzyło?
Mnie za każdym razem.

Cytat:
EDIT
U fryzjera już byłam. Przypominam bardziej zmokłą kurę niż panią z fotki, ale jest ok
Yolu, wybacz, ale jakoś nie wierze w to, żebyś nagle zaczęła przypominać zmokłą kurę. Ludzie nie zmieniają się az tak w ciągu kilku tygodni. No, chyba, że spędziłas te tygodnie w czymś w rodzaju programu, który jest odwrotnością tego "zostać łabędziem' czy jakoś tak.

Fryzura zapowiada się super. Ciekawam wyników.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-01-12 o 22:51
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 22:58   #1439
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie chcesz to nie :P marudzi jeszcze :P
Chcę, chcę

Cytat:
Edit: Gryksio, jakaś ty słodka

Cytat:
jasne! już lece zgrzana! tylko którego
A który się pierwszy nawinie!

Cytat:
gryksiu miałes racje-szatani wszędzie- a ty główny Lucek
Że... niby... ja?!

Cytat:
A wiecie że przed moją @ mojemu mężowi syfy wychodzą na ryjku? zawsze po tym poznaje że będę mieć
To już wiadomo, skąd u mnie jesień średniowiecza I posiedź sobie na babskim forum
Stary 2009-01-13, 05:59   #1440
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Kiedyś prasowanie nawet lubiłam, teraz jakoś mi się odmieniło. Na jeansy mam sposób, po praniu i wirowaniu dobrze je strzepuję przed rozwieszeniem, a potem reszta się rozprostuje po założeniu. Szkoda że na inne materiały to nie działa.

Cytat:
Ja mieszam łyżką i wychodzi Miałam dziś tyle pracy,że nie miałam kiedy zajrzeć na Wizaż, a Ty w tym czasie zdążyłaś upiec. Smakuje?
U mnie ten Delfiko jest w większości większych sklepów. Ale równie dobrze nadaje się każdy mielony ser. Najczęściej kupuję takie w wiaderkach

Ja pewnie pod koniec tygodnia zrobię, jak mi faza gofrowa minie
Też wymieszałam łyżką, skoro już ubite białka tam były to nie chciałam mikserem ich tłamsić i wyszło puchate i pyszne.
Serek Mlekovity tylko był i 1 kg, więc jutro robię raz jeszcze

Cytat:
Co nam jeszcze wyczarujesz?
Postaram się jednak bardziej uważać i nie czarować już.

Cytat:
Blue, wytrzymałabyś tydzień bez pieczenia?
Wytrzymuję i dłużej, jak nie mam weny to czasem miesiąc nic nie robię, ale jako że są nowe przepisy, do tego proste i ciemne(lubię kakao i wszystkie ciasta o ciemnym kolorze) a chcę zająć czymś głowę to piekę.
Pieczenie pozwala nie myśleć o problemach, a skupiać się na tym ile jajek już wbiłam, bo inaczej trzeba będzie liczyć skorupki w koszu .

Lecę nastawiać pranie

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości