Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 08:11   #1411
Aelitka
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
wiem lepiej, ale chciałabym, żebyście Wy miały rację, że może coś tam kombinuje
bo w sumie to mówił tak:
- nie oświadczę Ci się prędzej, niż za 6m-cy
- ślub planowaliśmy za jakieś 3 lata
- ostatnio wspominał, że za 5 lat (przytaknął mi jak podałam tę cyfrę, może specjalnie?)
- nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie
- cholernie interesuje się naszym wątkiem, który udało mu się wczoraj podczytać na szczęście pisałyśmy akurat o lataniu samolotami
- chce zgłębić swoją wiedzę na temat ślubu
- aaaa i jak byliśmy w galerii ostatnio to zażartowałam, że jubiler jest i możemy iść, poszliśmy. Później mówię "no jak Cię zaciągnęłam tam i oglądaliśmy", a on "nie zaciągnęłaś tylko sam chciałem iść"

i jakie mam wnioski wysnuć pani Ekspert ?
bo nie wiem jak to złożyć wszystko do kupy to co mi to da
cóż
mi się nasuwa tylko jedno. ale ja go nie znam i niekoniecznie musi to być prawdziwe, co napisze. poza tym jestem ukierunkowana w jedna strone, wiec moze przez to malo wiarygodna

zainteresowany tematem, nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie, chętnie wpada do jubilera i kręci, jeśli chodzi o daty i terminy jednym słowem, wpadł po uszy, kombinuje, chce cię zaskoczyć, ty go męczysz więc zaczyna gadać głupoty...

poza tym, sama piszesz, że powiedział że za przynajmniej pół roku!!! jak ja ci tego zazdroszczę!!!!!

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:27   #1412
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry dziewczeta tylko dwie strony przez noc ? wow myslalam,ze z 10 bede miala do nadrobienia
Stary 2009-02-05, 08:30   #1413
_agatka
Rozeznanie

czesc Wszystkim - ja dopiero doczytuje 43 strone - co tu sie dzieje!!!!!!
Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ehhh moje upatrzone cudo na allegro: http://allegro.pl/item541985252_nowy...lanty_bcm.html.
sprawdziłam poszedł za 300cos złotych - za te pieniadze to i ja bym sie skusiła - bo sliczny
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
l. A co do korektora to mam dermacol. Niby to jest podkład, ale dla mnie jak na podkład jest za bardzo kryjący i gęsty, więc mam go jako korektor i jest super i nie drogi.
ja tez za jako korektor stosuje dermacol - tylko wczesniej troche rozprowadzam na dłoni zeby sie ocieplil i łatwiej nakładał, w miedzyczasie leniwie poszukuje czegos lepszego i oczywiscie czegos pod oczy - dzieki za wskazówki do kremow i kamuflazy

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
barszczyk to ja "sama" robiłam tzn wywar z warzyw i z udka, do tego koncentrat krakusa i kiszony barszcz mniam
zabij, ale mnie ciagle korci z tymi zupami kiszony barszcz?? - a co to za wynalazek moze chłodnik????
Cytat:
to jak umiesz rosół to wszystkie inne też potrafisz
dowalisz przecieru pomidorowego - pomidorowa
ogórków kiszonych - kiszona
koncentratu z barszczu - barszcz
u mnie to sie nazywa ogorkowa - kiedys nawet wynikła z tego smieszna sytuacja, bo kolezanka zaczeła robic ja z surowych ogorków

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
. A ja mam manię na pynkcie dialektów i językoznawstwa
ja tez - u mnie na domowe buty mowi sie 'ciapy',a pantofle to takie wyjsciowe, jak czółenka

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
taaak prawko ja będę miała niedlugo teorie bo mi nie chcieli przelozyc 4 razu i musze teorie pisac. potem 4 egzamin. wkurza mnie to bo potrafie wszystko ale na jakis idiotów trafiam. no i za 3 z nerwow mi auto na luku zanim ruszylam 2 razy zgaslo i do widzenia. ale niedlugo to zdam.
.
powodzenia!!!

no i lece dalej nadrabiac......

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:38   #1414
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość

zabij, ale mnie ciagle korci z tymi zupami kiszony barszcz?? - a co to za wynalazek moze chłodnik????

u mnie to sie nazywa ogorkowa - kiedys nawet wynikła z tego smieszna sytuacja, bo kolezanka zaczeła robic ja z surowych ogorków
oczywiście że OGÓRKOWA!!!! nie mam pojęcia co mi się tak idiotycznie napisało, glupia sesja

a barszcz kiszony kupuje się w butelce w sklepie, i dodaje do normalnego barszczu [tylko nie zabielanego chyba, zresztą nie wiem ] i też się nazywa barszcz

a chłodników nie lubię, fuuuuj, kiedyś jadłam chłodnik wiśniowy, kompot z makaronem, ble!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-05, 08:51   #1415
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
cóż
mi się nasuwa tylko jedno. ale ja go nie znam i niekoniecznie musi to być prawdziwe, co napisze. poza tym jestem ukierunkowana w jedna strone, wiec moze przez to malo wiarygodna

zainteresowany tematem, nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie, chętnie wpada do jubilera i kręci, jeśli chodzi o daty i terminy jednym słowem, wpadł po uszy, kombinuje, chce cię zaskoczyć, ty go męczysz więc zaczyna gadać głupoty...

poza tym, sama piszesz, że powiedział że za przynajmniej pół roku!!! jak ja ci tego zazdroszczę!!!!!
no, że na pewno nie w ciągu najbliższych 6m-cy. Myślę, że to dlatego, bo kończy studia, a na to miesięcznie idzie 400zł. Za 6m-cy studia będą skończone ;p No, ale wolę się chyba nie napalać

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczeta tylko dwie strony przez noc ? wow myslalam,ze z 10 bede miala do nadrobienia
dzień dobry
to samo, myślałam, że z 10stron, a tu raptem pff kilka postów

Cytat:
czesc Wszystkim - ja dopiero doczytuje 43 strone - co tu sie dzieje!!!!!!

ja tez - u mnie na domowe buty mowi sie 'ciapy',a pantofle to takie wyjsciowe, jak czółenka

powodzenia!!!

no i lece dalej nadrabiac......
cześć i czołem kluski z rosołem

u mnie kapcie to kapcie. ciapy pierwszy raz słyszę. pantofle to wyjściowe takie na obcasie najlepiej.

Cytat:
oczywiście że OGÓRKOWA!!!! nie mam pojęcia co mi się tak idiotycznie napisało, glupia sesja

a barszcz kiszony kupuje się w butelce w sklepie, i dodaje do normalnego barszczu [tylko nie zabielanego chyba, zresztą nie wiem ] i też się nazywa barszcz

a chłodników nie lubię, fuuuuj, kiedyś jadłam chłodnik wiśniowy, kompot z makaronem, ble!
ogórkową lubię mniam barszcz kiszony pierwsze słyszę..
a chłodnik to nie wiem do końca co to jest. Jak to co myślę to chłodnik wiśniowy, o którym piszesz to u mnie "wiśniowa" po prostu i nie lubię blee. Takie nie wiadomo co. Albo po prostu tak jak piszesz kompot z makaronem.

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:56   #1416
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
no, że na pewno nie w ciągu najbliższych 6m-cy. Myślę, że to dlatego, bo kończy studia, a na to miesięcznie idzie 400zł. Za 6m-cy studia będą skończone ;p No, ale wolę się chyba nie napalać

u mnie kapcie to kapcie. ciapy pierwszy raz słyszę. pantofle to wyjściowe takie na obcasie najlepiej.

ogórkową lubię mniam barszcz kiszony pierwsze słyszę..
a chłodnik to nie wiem do końca co to jest. Jak to co myślę to chłodnik wiśniowy, o którym piszesz to u mnie "wiśniowa" po prostu i nie lubię blee. Takie nie wiadomo co. Albo po prostu tak jak piszesz kompot z makaronem.

no to widzisz, skończy szkołę i bedzie!

ale barszcz kiszony to tylko po to żeby dodać smaku do zwykłego....
chociaż nie no, czasem się u mnie mówi o barszczu kiszonym jako o zupie hihi
ale namotałam
a chłodnik to ZIMNA zupa. dlatego mówię, że jak kompot z makaronem bo to na dodatek chłodnik owocowy, fuuuuj

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-05, 09:24   #1417
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Zgłaszam się po przeczytaniu ok. 100 stron z podręcznika teraz tylko materiały, a jutro jeszcze reszta materiałów, 270 stron dalszych i jazda na zaliczenie... wypas

Nie rozgaduję się, idę szybko do wanny i potem jeszcze może do 2 poczytam te materiały...

Powiedzcie, że to przeżyję i zdam w pierwszym terminie! to drugie to raczej jak jeden na milion, ale miło czasem się pooszukiwać

Dobrej nocy
przeżyjesz, jesli ja zdałam, to każdy zdać musi
Cytat:
niby rozmawiamy, ale ślub za 5lat? nie mam pojęcia mówię specjalnie, że po co gadać jak i tak nic nie planuje on i tak dalej. To się tylko uśmiecha. Pewnie zaraz napiszecie, że pewno coś planuje, skoro się tak uśmiecha. Jednak znam go i wiem, że to nie to.. Niestety

dzięki za objaśnienie, spróbuję sobie tak zrobić tylko najpierw muszę kupić pędzelek, bo mam tylko zwykłą taką gąbeczkę, jaką dają przy cieniach.

granatowy mi się podoba, super jest !! ten różowy mniej
i na pewno Ci w nim ładnie hehe
wiesz, na razie tematu nie poruszaj, bo i po co. myślę, że on czeka, aż ucichniesz, żeby Cię zaskoczyć

dziękuję wszystkim za gratulacje

kurde, jak ja bym chciała półmetek na studiach, ale nikt nie ma ochoty zorganizować i dupa. ja jestem dojeżdżająca, więc mam mniejsze możliwości

dodam, że wczoraj oblewałam i spiłam się, ale tylko troszeczkę taki wstyd, bo siedziałam u lubego do północy, a jego mama przyszła powiedzieć, że mamy być ciszej. ja tam już nigdy nie pójdę no ale mam słabość do drinków z Jagermeistrem

Dzisiaj jeszcze odpoczywam a od jutra znowu kucie

aaa, zupę z owoców mam na wigilii, te raz w roku mogę zjeść ale nie częściej no i jest na ciepło, ale też z makaronem
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 09:29   #1418
Grapefrutka
Zakorzenienie

the_sania - jeśli chodzi o Twojego lubego to mnie się wydaje, że on tak specjalnie Ci miesza i podaje sprzeczne informacje żebyś nie nastawiała się na konkretny termin, bo chce Cie miło zaskoczyć tym pierścionkiem. Dobrze zdaje sobie z tego sprawę ze często o tym myślisz i ze na to czekasz, więc już nie mówi ze naciskasz, bo widzi, jaką Ci to frajdę sprawia a przecież zależy mu na Twoim szczęściu, więc co Cię będzie strofował żebyś chodziła naburmuszona, woli patrzeć na Ciebie, kiedy masz uśmiech od ucha do ucha nawet, jeśli to oznacza słuchanie „ślubnych opowieści”, pewnie zobaczysz pierścionek jak tylko skończy szkołę albo nawet jeszcze wcześniej

Dzień dobry wszystkim!
Widzę, że dużo nie naskrobałyście i dobrze
Ja znowu od samego rana mam nerwa bo jak się okazuje Ryanair wycofuje się zupełnie z Pl i jak w takim tempie będą się linie wycofywać to nie będę miała, czym wrócić do domu. Jak się Ryanair wycofa to zostanie mi już tylko Aer Lingus, który ma tak rozchybotane te samoloty ze masakra. Mam jednak cicha nadzieje, że jeśli faktycznie Ryanair zniknie z Pl to na jego miejsc wskoczy inny przewoźnik.

Jeśli chodzi o zupy to ja nie lubię chłodników lubię za to żurek, jarzynową (jak ja to mówię zupę śmieciową) no i oczywiście barszczyk czerwony a rosołek to tylko u babci mi smakuje
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:40   #1419
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Za 20 min kończy się aukcja mojego wybranego pierścionka Kurcze, jak on mi się podoba... Zaraz sama go sobie kupię
b. ładny ja mam inny typ ale i tak mnie nie stać

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ja tez bym sobie sama kupiła ten, który mi się tak podoba, ale:
a) na razie mnie nie stać na niego,
b) nie mam dostępu do sklepu W. Kruk a tutaj takich nie maja w sklepach

ehhhh.... na TŻ'ta też nie mam co liczyć
taki już nasz los kochane kobietki
o własnie z w.kruka mój typ ale kosztuje 1650zł

Cytat:
ja tam nigdy nie miałam problemu żeby mi pomógł, wystarczyło ze zadzwoniłam do niego z hasłem "komputer nie działa" albo " bo złom sie nie chce włączyć" i zawsze słyszałam śmiech w słuchawce i odpowiedz "dobrze za pół godziny/godzinę będę to zobaczę, co mu znowu nie pasuje", a jak już pisałam mój lubił się tak czasem nie włączyć albo nie reagować na moje "polecenia" więc często dzwoniłam do niego dlatego dla mnie to trochę dziwne że może facet może za to nakrzyczeć i jeszcze się obrazić
u mnie też nie ma problemów. nawet jak nie potrafie zrobić prostej rzeczy to mi pomaga łopatologicznie do laptopa zainstalował mi wszystko i jakoś tak zrobił żebym się o nic nie musiała martwić mmm kochany

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
wogole facet pownien stac sie na jeden dzien baba i my powinnysmy tylko stac nad nimi i dyrygowac i mowic "jak to?nie umiesz tego zrobic?"
taak! ale by było i pierwsze co to niech okresu dostanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Też bym sobie poszła potańczyć gdzieś, ale TZ pracuje w sb. i nd. i nie pójdziemy A słucham sobie własnie http://youtube.com/watch?v=T2Q3FlhJHFQ&feature=related i same mi nogi chodzą, bo mi się spodobała piosenka, bo TZ mial w aucie na płycie i fajna
lady gaga bardzo taneczna piosenka lubię mmmm

Cytat:
o ślubie gadaliśmy z TŻ'tem ile osób by było itp. wychodzi, że ok. 50-60 osób..

a ja mam wannę, tylko, że troszkę krótka jest i w sumie nie lubię brać długich kąpieli
u nas podobnie i tak dużo mi się wydaje. bo jak ok 160zł za osobe to skąd my ta kase natrzepiemy

mnie już 2 dzień z rzedu obudził szef promocji na które chodze i ciągle mnie się pyta czemu tak długo śpie. tym razem idę na winiary nie lubię tego ale skądś kase muszę brać jak wam mija poranek?

najfajniejszej gratuluję zdania

luffka nie martw się!!!
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:42   #1420
.Mada.
Raczkowanie

Dzień dobry dzisiaj

uf... wczoraj nie miałam czasu dopiero w nocy i jak weszłam to konczyłam czytac jedna strone a juz kolejda dodatkowo sie robiła no ale dałam rade... tylko było potem juz tak późno ze nie chciało juz mi sie pisac..

no i tak: prawka nie mam, bo jakos tak wyszło, a teraz nie potrzebuje, zawsze sobie mówi ze jak bede miała zamiar miec dzieci to dopiero sobie zrobie..

oczy to mam takie małe raczej, ale kredkę czarną używać lubie, no i mam tez since pod oczyami których strasznie nie lubie no ale używam korektora to ich nie widać, ale tak zauważyłam że powinnam sobie chyba kupic jakis krem pod oczy, bo takiego jeszcze nie mam a może pomagaja co

no i wczoraj miałąm taaaki zły dzień, miałam to zaliczenie o 10 (pisemne). No i wchodzimy już się rozsiedlismy, przychodzi facet i tuż przed podaniem nam pytań mówi że to jest ostatni termin i wiecej nie bedzie i najwyzej bedziemy mogli ten przedmiot powtarzac w nasteonym semestrze... Ok no ja sie uczyłam caaały dzien wiec wydawałao mi sie ze umiem. No i podał pytania, ja napisałam na wszystkie no na niektóre troche gorzej na inne lepiej ale na wszystkie (namachałam 4 strony).. Potem oddalismy prace i wyszlismy a on ostatniej osobie co oddawała powiedział zebysmy poczekali 15 min. to on je sprawdzi. ok. to czekamy... Potem facet przychodzi i mówi ( a pisalismy w 6 osób) te trzy osoby co juz wczesniej sie koło nigo kreciły to mają zaliczone na 3, a ja i mje dwie kumpele nie zaliczył nam... i zonk. To my sie pytamy dlaczego, a on że nie widział z naszej strony żadnego zainteresowania przedmiotem, że na wykładach nas nie widział ( no nie widział, bo nie chodziłysmy, ale sam na poczatku powiedział ze chodzenie na jego wykłądy jest nieobowiazkowe). No to my juz takie wkurzone. Facet poszedł, podchodzi do nas kolezanka taka co zaliczyła i ostatnia z sali wysza i nam mówi, że jak ci co zaliczyli oddawali mu prace, to kład je obok siebie, a jak my mu oddawałysmy to zginał je na pół i oddkłada gdzie indziej... Czyli sam świadomie chcial nas udupic, i na wet prac naszych nie sprawdził... Uh........ wtedy to sie wkurzyłam....
I wogole takie to niesprawiedliwe, żeby zaliczał nie za to co ma sie w głowie tylko za to ze chodzi sie na wykłady....
A a to przeciez sesja normalna jest, wiec przysługuje nam jeszcze jeden termin w poprawkowej, wiec jeszcze bedziemy do niego chodzic zeby nam ten termin zrobił, no ale z takimi sie nie wygra, nawet jak by ten termin zrobił, to jest szansa ze wtedy i tak nas udupi, bo poprostu tak mu sie podoba zebysmy w nastepnym semestrze do niego na te wiesniackie wykłady chodziły odrabiac...:/:/
Wrr... normalnie wkurza mnie zawsze jak jest taka niesprawiedliwosc...!!

heh no to tyle co u mnie sie wczoraj najciekawszego działo:p
a jeszcze dodam ze to bym osotatni przedmiot i bym miała komplet przedmiotów..

ps. a i gratuluje tym co zaliczyły wszsytko i trzymam kciuczki za te co jeszcze będą

Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv

Edytowane przez .Mada.
Czas edycji: 2009-02-05 o 09:47
.Mada. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:00   #1421
Grapefrutka
Zakorzenienie

Jak ja się cieszę, że miałam normalnych wykładowców tylko obawiam się, na jakich trafie przy następnym kierunku, bo to, co tutaj piszecie to przegięcie

.Mada. nie martw się, niestety tacy kretyni się zdarzają, mój brat przez takiego jednego ze studiów zrezygnował, bo z całego rocznika zdało 20 osób a reszta biegała, bo profesor powiedział, że się zgodzi na poprawkę jak się rektor zgodzi a rektor mówił, że się zgodzi jak się profesor zgodzi i tak w kółko. Dasz rade, przecież nie może was tak po prostu oblać, bo mu się tak podoba.
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-05, 10:11   #1422
.Mada.
Raczkowanie

Cytat:
Jak ja się cieszę, że miałam normalnych wykładowców tylko obawiam się, na jakich trafie przy następnym kierunku, bo to, co tutaj piszecie to przegięcie

.Mada. nie martw się, niestety tacy kretyni się zdarzają, mój brat przez takiego jednego ze studiów zrezygnował, bo z całego rocznika zdało 20 osób a reszta biegała, bo profesor powiedział, że się zgodzi na poprawkę jak się rektor zgodzi a rektor mówił, że się zgodzi jak się profesor zgodzi i tak w kółko. Dasz rade, przecież nie może was tak po prostu oblać, bo mu się tak podoba.
oj może... jesli tylko chce, bo nawet dziekan nic z taki nie zdziała...
ale jeszcze bedziemy walczyc, juz w piatek ponownie idziemy do niego...
tez mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale juz sie pogodziłam z tym ze bede musiała ten przedmiot powtarzac..

Stary 2009-02-05, 10:15   #1423
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
no to widzisz, skończy szkołę i bedzie!
fajnie by było

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
przeżyjesz, jesli ja zdałam, to każdy zdać musi

wiesz, na razie tematu nie poruszaj, bo i po co. myślę, że on czeka, aż ucichniesz, żeby Cię zaskoczyć

dziękuję wszystkim za gratulacje

kurde, jak ja bym chciała półmetek na studiach, ale nikt nie ma ochoty zorganizować i dupa. ja jestem dojeżdżająca, więc mam mniejsze możliwości

dodam, że wczoraj oblewałam i spiłam się, ale tylko troszeczkę taki wstyd, bo siedziałam u lubego do północy, a jego mama przyszła powiedzieć, że mamy być ciszej. ja tam już nigdy nie pójdę no ale mam słabość do drinków z Jagermeistrem
to nie tak łatwo tematu nie poruszać, zwłaszcza, że on nie protestuje, a ja napalona jestem na ten ślub i wszystko, że ho hoo

jaka Ty niekulturalna jesteś hihi ładnie to tak u chłopaka przesiadywać, hę?
co to jest to coś na "J" z czym driny miałaś?
Cytat:
the_sania - jeśli chodzi o Twojego lubego to mnie się wydaje, że on tak specjalnie Ci miesza i podaje sprzeczne informacje żebyś nie nastawiała się na konkretny termin, bo chce Cie miło zaskoczyć tym pierścionkiem. Dobrze zdaje sobie z tego sprawę ze często o tym myślisz i ze na to czekasz, więc już nie mówi ze naciskasz, bo widzi, jaką Ci to frajdę sprawia a przecież zależy mu na Twoim szczęściu, więc co Cię będzie strofował żebyś chodziła naburmuszona, woli patrzeć na Ciebie, kiedy masz uśmiech od ucha do ucha nawet, jeśli to oznacza słuchanie „ślubnych opowieści”, pewnie zobaczysz pierścionek jak tylko skończy szkołę albo nawet jeszcze wcześniej

Dzień dobry wszystkim!
Widzę, że dużo nie naskrobałyście i dobrze
Ja znowu od samego rana mam nerwa bo jak się okazuje Ryanair wycofuje się zupełnie z Pl i jak w takim tempie będą się linie wycofywać to nie będę miała, czym wrócić do domu. Jak się Ryanair wycofa to zostanie mi już tylko Aer Lingus, który ma tak rozchybotane te samoloty ze masakra. Mam jednak cicha nadzieje, że jeśli faktycznie Ryanair zniknie z Pl to na jego miejsc wskoczy inny przewoźnik.

Jeśli chodzi o zupy to ja nie lubię chłodników lubię za to żurek, jarzynową (jak ja to mówię zupę śmieciową) no i oczywiście barszczyk czerwony a rosołek to tylko u babci mi smakuje
mi Ryanair się nie podobał, bo te skrzydła w samolotach takie chude i jakoś tak niebezpiecznie to wygląda.
ładnie mi napisałaś o tym, co ten mój TŻ może myśleć i planować, aż mi się miło zrobiło

Cytat:
Napisane przez .Mada. Pokaż wiadomość
Dzień dobry dzisiaj

uf... wczoraj nie miałam czasu dopiero w nocy i jak weszłam to konczyłam czytac jedna strone a juz kolejda dodatkowo sie robiła no ale dałam rade... tylko było potem juz tak późno ze nie chciało juz mi sie pisac..

no i tak: prawka nie mam, bo jakos tak wyszło, a teraz nie potrzebuje, zawsze sobie mówi ze jak bede miała zamiar miec dzieci to dopiero sobie zrobie..

oczy to mam takie małe raczej, ale kredkę czarną używać lubie, no i mam tez since pod oczyami których strasznie nie lubie no ale używam korektora to ich nie widać, ale tak zauważyłam że powinnam sobie chyba kupic jakis krem pod oczy, bo takiego jeszcze nie mam a może pomagaja co

no i wczoraj miałąm taaaki zły dzień, miałam to zaliczenie o 10 (pisemne). No i wchodzimy już się rozsiedlismy, przychodzi facet i tuż przed podaniem nam pytań mówi że to jest ostatni termin i wiecej nie bedzie i najwyzej bedziemy mogli ten przedmiot powtarzac w nasteonym semestrze... Ok no ja sie uczyłam caaały dzien wiec wydawałao mi sie ze umiem. No i podał pytania, ja napisałam na wszystkie no na niektóre troche gorzej na inne lepiej ale na wszystkie (namachałam 4 strony).. Potem oddalismy prace i wyszlismy a on ostatniej osobie co oddawała powiedział zebysmy poczekali 15 min. to on je sprawdzi. ok. to czekamy... Potem facet przychodzi i mówi ( a pisalismy w 6 osób) te trzy osoby co juz wczesniej sie koło nigo kreciły to mają zaliczone na 3, a ja i mje dwie kumpele nie zaliczył nam... i zonk. To my sie pytamy dlaczego, a on że nie widział z naszej strony żadnego zainteresowania przedmiotem, że na wykładach nas nie widział ( no nie widział, bo nie chodziłysmy, ale sam na poczatku powiedział ze chodzenie na jego wykłądy jest nieobowiazkowe). No to my juz takie wkurzone. Facet poszedł, podchodzi do nas kolezanka taka co zaliczyła i ostatnia z sali wysza i nam mówi, że jak ci co zaliczyli oddawali mu prace, to kład je obok siebie, a jak my mu oddawałysmy to zginał je na pół i oddkłada gdzie indziej... Czyli sam świadomie chcial nas udupic, i na wet prac naszych nie sprawdził... Uh........ wtedy to sie wkurzyłam....
I wogole takie to niesprawiedliwe, żeby zaliczał nie za to co ma sie w głowie tylko za to ze chodzi sie na wykłady....
A a to przeciez sesja normalna jest, wiec przysługuje nam jeszcze jeden termin w poprawkowej, wiec jeszcze bedziemy do niego chodzic zeby nam ten termin zrobił, no ale z takimi sie nie wygra, nawet jak by ten termin zrobił, to jest szansa ze wtedy i tak nas udupi, bo poprostu tak mu sie podoba zebysmy w nastepnym semestrze do niego na te wiesniackie wykłady chodziły odrabiac...:/:/
Wrr... normalnie wkurza mnie zawsze jak jest taka niesprawiedliwosc...!!

heh no to tyle co u mnie sie wczoraj najciekawszego działo:p
a jeszcze dodam ze to bym osotatni przedmiot i bym miała komplet przedmiotów..

ps. a i gratuluje tym co zaliczyły wszsytko i trzymam kciuczki za te co jeszcze będą

co za cham
i co teraz będzie?

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 10:17   #1424
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Mada. Pokaż wiadomość
oj może... jesli tylko chce, bo nawet dziekan nic z taki nie zdziała...
ale jeszcze bedziemy walczyc, juz w piatek ponownie idziemy do niego...
tez mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale juz sie pogodziłam z tym ze bede musiała ten przedmiot powtarzac..
pozytywne nastawienie w takiej sytuacji to podstawa może jednak wam się uda jeszcze coś wywalczyć, kto wie

edit:
Co do Ryanair to wiesz ja już przywykłam, jak się nie ma, co się lubi to się lubi, co się ma Na początku lataliśmy Centralwings’em, ale jak wiadomo zbankrutował, ale obie te linie maja te same samoloty, więc nie ma różnicy. Aer Lingus to się dopiero telepie, trzeszczy i w ogóle, koleżanka leciała i powiedziałam mi, że już woli na nogach iść niż lecieć drugi raz z nimi no, ale jak nie będę miała wyboru to cóż
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:22
Stary 2009-02-05, 10:26   #1425
.Mada.
Raczkowanie

Cytat:

co za cham
i co teraz będzie?
ogolnie to nic, bo ja jestem na polibudzie i tu jest tak przynajmniej u mnie, że za kazdy przedmiot mamy pkt. Zeby przejsc na nastepny semestr to trzeba miec przynajmniej 15 pkt na 30.. Wiec tak nawet spoko.. No ja mam juz wszystko zaliczone oprócz tego przedmiotu który ma 3 pkt. to mam 27/30 wiec na nastepnym sem. juz jestem Tylko odrabiac meczyc sie znów z tym samym to tak głupio. No ale zobaczymy jeszcze

a a propo jeszcze sukienek slubnych tak ostatnio wtedy ogladałam i tyle sie napatrzyłam , i jedna rzeczy to cena te sukienki te najfajniejsze sa strasznie drogie, ogolnie kurcze zeby cały slub i wszystko było tak jak sobie człowiek wymarzył, to nie ma szans bo takie drogie jest wszystko...
hehe chyba trzeba isc do pracy

Stary 2009-02-05, 10:27   #1426
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
pozytywne nastawienie w takiej sytuacji to podstawa może jednak wam się uda jeszcze coś wywalczyć, kto wie

edit:
Co do Ryanair to wiesz ja już przywykłam, jak się nie ma, co się lubi to się lubi, co się ma Na początku lataliśmy Centralwings’em, ale jak wiadomo zbankrutował, ale obie te linie maja te same samoloty, więc nie ma różnicy. Aer Lingus to się dopiero telepie, trzeszczy i w ogóle, koleżanka leciała i powiedziałam mi, że już woli na nogach iść niż lecieć drugi raz z nimi no, ale jak nie będę miała wyboru to cóż
wowww nieźle ale jakoś tam latają hrhr.
Pewnie LOT lata tam do Was, ale drogo, co?

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 10:36   #1427
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
wowww nieźle ale jakoś tam latają hrhr.
Pewnie LOT lata tam do Was, ale drogo, co?
może i lata, ale z przesiadkami a ceny kosmiczne jak normalnie płacę jakieś 800 zł za dwie osoby to w LOT życzy sobie parę tysięcy zł, więc nawet nie sprawdzam, ale tak bardzo się tym nie martwię, bo za dużo jest tutaj polaków, więc na pewno przejmie te polaczenia inna linia, i choćby nawet to z Dublina na pewno będzie coś latać do Pl, bo to przecież stolica jest a z Dublina już raz lecieliśmy i nie było tak tragicznie, choć mamy do niego kawałek. Rano się wkurzyłam, bo myślałam, że odwołali mi mój lot, na który kupiłam bilety we wtorek, ale na szczęście, jeśli nie wynegocjują niczego konkretnego i naprawdę zlikwidują te połączenia to dopiero od początku kwietnia jak wejdzie nowy rozkład więc narazie jest git
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-05, 10:43   #1428
ZawszeTakaSama
Raczkowanie

jakos nie moge za Wami nadazyc,ciagle chce cos napisac,ale mam do nadrobienia tyle storn
ja dzis mam ostatni egzamin,ale i u mnie zdarzaja sie takie rzeczy jak u Ciebie .mada.
niestety i gdzie tu sprawiedliwosc??

chcę pokonać swoje słabości!

http://www.suwaczek.pl/cache/cf2230081b.png
ZawszeTakaSama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:45   #1429
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
może i lata, ale z przesiadkami a ceny kosmiczne jak normalnie płacę jakieś 800 zł za dwie osoby to w LOT życzy sobie parę tysięcy zł, więc nawet nie sprawdzam, ale tak bardzo się tym nie martwię, bo za dużo jest tutaj polaków, więc na pewno przejmie te polaczenia inna linia, i choćby nawet to z Dublina na pewno będzie coś latać do Pl, bo to przecież stolica jest a z Dublina już raz lecieliśmy i nie było tak tragicznie, choć mamy do niego kawałek. Rano się wkurzyłam, bo myślałam, że odwołali mi mój lot, na który kupiłam bilety we wtorek, ale na szczęście, jeśli nie wynegocjują niczego konkretnego i naprawdę zlikwidują te połączenia to dopiero od początku kwietnia jak wejdzie nowy rozkład więc narazie jest git
ja nie wiem czemu oni mają takie kosmiczne ceny. i że ktoś tym lata !
pewnie sami bogacze

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 10:47   #1430
Biska
Zakorzenienie

Dzien dobry.

http://allegro.pl/show_item.php?item=544149217

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:48   #1431
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
pewnie sami bogacze
ja ostatnio sprawdzałam loty do Londynu z wizzairu ale tanie są jak nie wiem co albo coś źle sprawdziłam.

a leciałam lotem do Egiptu. Jedzenie dobre i samolot fajny. Zadbany i wygodny. No i maja drogo..
Stary 2009-02-05, 10:49   #1432
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry

o jaaaaaa to ten piękny !!

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 10:49   #1433
_agatka
Rozeznanie

no to doczytałam!!!!
Luffka - nie martw sie Kochanie
Dziewczynki zdajace/uczace sie - powodzenia!!!
mnie jakies chorobsko bierze, ale ciesze sie bo wczoraj wieczorem zrobiłam rosół, brat dzis nastawi makaron i po pracy bedzie jak znalazł na rozgrzanie
mam nadzieje ze brat nie przypali makaronu, czy cokolwiek innego, bo to pierwszy jego raz jest (ma ferie - niech sie uczy!!!)

edit: - grape - ja kiedys leciałam LOT-em do irl i płaciłam 1300zł w obie strony - to było jakos w sezonie wyjazdów czyli czerwiec/lipiec a rezerwacja ze 2 tyg. wczesniej, moze wiec i Tobie uda sie jakos doleciec do pl
p.s. sprawdz jeszcze british airways - oni tez maja w sumie rozne promocje

Edytowane przez _agatka
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:55
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 10:55   #1434
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja od rana marze - to sie nie moze skonczyc dobrze

Dawno juz nie czulam takiej potrzeby uslyszenia deklaracji - moze byc bez pierscionka, byle tylko sie okreslil

MARUDZE...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:55   #1435
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Dzień dobry

bardzo ładny mm i w moim kolorze
Stary 2009-02-05, 10:55   #1436
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

a leciałam lotem do Egiptu. Jedzenie dobre i samolot fajny. Zadbany i wygodny. No i maja drogo..
uuuu ale fajnie do Egiptu

Cytat:
mnie jakies chorobsko bierze, ale ciesze sie bo wczoraj wieczorem zrobiłam rosół, brat dzis nastawi makaron i po pracy bedzie jak znalazł na rozgrzanie
mam nadzieje ze brat nie przypali makaronu, czy cokolwiek innego, bo to pierwszy jego raz jest (ma ferie - niech sie uczy!!!)
to kuruj się rosołek akurat dobry na rozgrzanie

prawidłowo, niech się uczy

btw. masz fajny podpis

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 10:58   #1437
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie sami bogacze
No wiesz LOT'em latają sami biznesmani, bo oni sobie te bilety wrzucają w koszta reprezentacyjne firmy, więc ich to nic nie kosztuje, a samoloty mają duże i wygodne, więc co się mają w takich malutkich gnieść, mnie na LOT nie stać i jeszcze raczej długo nie będzie

Sanrioo na pewno dobrze sprawdziłaś, bo bilety teraz są dość tanie, ale do tego, co jest podane jeszcze trzeba doliczyć opłatę paliwową, lotniskową i coś tam jeszcze, ale cena się od tego bardzo dużo nie zmienia, to są w końcu tanie linie lotnicze

Biska Dzień dobry
i od razu nas z grubej rury takimi pięknościami potraktowała, ładnie to tak? , pierścionek istne cudo

edit:
_agatka wiem, że maja różne promocje, ale wiesz mnie za dwie osoby w obie strony wychodzi w przeliczeniu na zł to ok 800 zł, więc jest różnica, a mnie mały samolot nie przeszkadza byle by wystartował i wylądował tak jak się należy
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:02
Stary 2009-02-05, 11:00   #1438
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

no fajnie było

a teraz idę robić wacławy

mniaaaam
Stary 2009-02-05, 11:04   #1439
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
no fajnie było

a teraz idę robić wacławy

mniaaaam
wczoraj zdałam relacje mojemu TŻ'towi z naszej rozmowy o "wacusiach" śmiał się i stwierdził, że nam to się naprawdę nudzi, ale że musze kiedyś je zrobić, bo on bardzo chętnie by spróbował
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-05, 11:06   #1440
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

http://allegro.pl/item540460295_pier...brylantem.html

czarny brylant....piekny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości