![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Kasiu-Pozytywne myślenie to klucz do sukcesu
![]() ![]()
#1412 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, podpowiedzcie namiary na dobre makijażystki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Ale odkryłam fajna stronkę..www.kamea.com.pl bardzo piękne suknie mają. tylko okropnie drogie ale bardzo piękne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Kasiu trzymamy za Ciebie kciuki
![]() Czy wiecie gdzie mogę kupić klasyczne czółenka ze skóry, białe lub jasne ecri, obcas ok 7 cm, takie jak na zdjęciach? Nie wiem jaki kolor butów do sukni w kolorze bardzo jasnego ecri? |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci ze ja przemierzylam dzisiaj w poszukiwaniu butow slubnych cale centrum Kielc i nie znalazlam! Bylam zalamana bo w poniedzialek chce isc na przymiarke sukni i buty mi sa juz potrzebne. Nic ale to nic nie wpadlo mi w oko, wogole bardzo malo jest butow slubnych, zwlaszcza bialych. Kupilam sobie jedynie juz biustonosz i diadem do wlosow (ladny ale nie wiem w koncu czy go zaloze-niewygodny jakos-upina, boli, albo to ja nie umiem go wlozyc we wlosy). A tu pojechalam z mama na zakupy do Reala, weszlam do Deichmanna i zobaczylam sliczne butki w moim stylu tyle ze bez pięt a ja chcialam zakryte, ale przymierzylam, mama powiedziala ze w maju bedzie pewnie cieplo wiec co szkodzi mi zeby zalozyc buty bez pięt. No i kupilam wiec problem z glowy. jak wam sie podobaja? Wy chcecie dziewczyny pelne buty czy moze tak jak ja w koncu z odkrytą pieta czy moze palcem? Ps. zdjecie diademu tez pokaze ale zdjecia robione telefonem wiec kiepskiej jakosci.
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne butki
![]() Maj musi być ciepły ![]()
#1417 |
Zadomowienie
|
Ona-buty śliczne
![]() ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-03-07 o 08:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
ona10101 bardzo ładne buciki
![]() A ja jak ostatnio oddawałam butki do naprawy do szewca to dziewczyna przyniosła buty w takim fasonie jaki mi się strasznie podoba z zakrytą pięta leciutko odkrytym palcem i bez paseczków i pytała czy mogą jej doszyć jakiś sylikonowy paseczek w okół kostki ![]() ![]() O takie właśnie buciki mi się podobają tylko na niższym trochę obcasie: |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc. Nie wiem co zrobić z kamerzystą.
Zarezerwowaliśmy termin na początku stycznia w Media Vision. Niedawno byliśmy podpisać umowę, 200 zł zaliczki. I ta pani co siedzi w tym biurze dzwoni do nas na drugi dzień, że się pomyliła, że nie może być ten termin bo wtedy kamerzysta ma urlop, kazała przyjechać po zaliczkę i do widzenia ![]() Okazało się, że w styczniu zarezerwowała nam termin na 2011, potem jak byliśmy u niej zapisała nas na 2010... i klapa. Nigdzie też zanotowane nie miała że urlop w tym czasie mają. Wkurzyłam się okropnie, podzwoniliśmy dalej. Wolny termin jest u Ella Video. Ale na tym forum znalazłam tyle negatywnych opinii, że boję się że to będzie zmarnowana kasa. Zna ktoś Ella Video i może cokolwiek o tym powiedzieć? A Media Vision mnie wkurzyło na maksa ![]() Od stycznia spokojnie kogoś mogliśmy mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Czy macie może namiary na zespół COMA? Bede wdzięczna za info na priv. Pozdrawiam A przy okazji, jest może któraś z Was, która ma ślub w parafii Chrystusa Króla 19.06? |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio miałem rezerwację została wpłacona zaliczka(przelew) wysokości 200 zł, PM z Krakowa nie mieli czasu podpisać umowy. Po 2 mc od wpłaty zaliczki podpisaliśmy umowę ![]() Jakiś inny niesłowny usługodawca w podobnym przypadku, mógłby oddać zaliczkę PM i wymyślić jakąś bajeczkę. Jednak gdyby taką umowę podpisał już by mu się zerwanie jej nie opłacało!!! W przypadku zerwania umowy należy wypłacić 3 krotność zaliczki. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-07 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
No jakby się uparł to umowę mieliśmy i by się tak łatwo z tego nie wykręcili. Ale że w Kielcach jestem raz na miesiąc, mam mnóstwo innych praw na głowie to dałam sobie spokój. Opinie mają dobre, ale ta ich sekretarka zachowała się BARDZO nieprofesjonalnie. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się znaleźć kogoś sensownego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tytan nalezy po prostu czyścic i znów bedzie błyszczący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umowę można podpisać zdalnie (przesłać pocztą) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracuję na profesjonalnych kosmetykach min. Kryolan, Mehron, Pro Face, Helena Rubinstein, Mac, Artistry, Clarena, Art Deco, Make UP Factory z tych mnie profesjonalnych : Loreal , Inglot, APC (bardzo dobre cienie ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
????trochę nie rozumiem co to ma ze mna wspolnego ze wzorki sie scieraja? Napisłam tylko ze mam tytan+białe złoto+żółte złoto? nie wiem niestety jakie obrączki miały Twoje kolezanki,ze straciły kolory - malowane przeciez jakby metal miał sie na zetrzec to co bysmy nosiły za kilka lat???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ona10101;17681353]Powiem Ci ze ja przemierzylam dzisiaj w poszukiwaniu butow slubnych cale centrum Kielc i nie znalazlam!
Ona 10101 wiesz, ja mam też z tym problem, tylko, że ja mam niestandardowy nr bucika bo 35 ![]() mikia20 ![]() Piękny dziś dzień? Prawda? A mnie tak strasznie boli głowa, ![]() ![]()
#1432 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja też dziś jakoś nie mogę się pozbierać... uczyć się muszę, ciągnie się za mną jeden przedmiot jaki wieeelki ogon... masakra ;(
I jeszcze ta kamera... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Muszę się komuś wyżalić, jak nie Wam to komu, bo zaraz zwariuje!
W czwartek był mój ostatni dzień w pracy, od jutra mam urlop wypoczynkowy. Pracowałam na umowę na zastępstwo, wraca dziewczyna a ja aut ![]() A tu 31.07 wesele, a ja nie mam pracy. A już nawet nie chce mi się pisać:-(
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2010-03-07 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
mikia-serdecznie współczuję...To jest przestroga dla nas wsyztkich żeby zawsze podpisywać umowę lub oświadczenie(jeśli ktoś nie prowadzi działalności gospodarczej). My tak mieliśmy z jedną panią dekoratorka, która powiedziała, że nie podpisuje umów, a my na to, że na gębę to nic nie ma..to nie jest moja dobra znajoma, której mogę zaufać.Ostatecznie powiedziała, że jak chcemy to napisze nam oświadczenie, w którym zobowiązuje się do wykonania dekoracji w tym i tym dniu+ cena za usługę i co w nią wchodzi.
sunshine-kochana głowa do góry, na pewno szybko znajdziesz coś nowego, a pewnie parę dni odpoczynku dobrze ci zrobi ![]() gosi-coś ty taka nerwowa ![]() ![]() ![]()
#1438 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=agulack;17691309]Kurcze to było by dla mnie świetne rozwiązanie. Uwielbiam takie buciki tylko boje się czasem ze mi spadną. Ten silikonowy paseczek to było by to
![]() To w sumie nie ja się pytałam tylko taka dziewczyna przyniosła buty i pytała o doszycie o sylikonowego paseczka przy kostce ale nie wiem co powiedział bo mnie obsługiwała pani więc już później się zajęłam swoimi...ale jak będę przy okazji to zapytam ![]() ![]() Cytat:
Kochana dużo moich znajomych brało śluby nie mając pracy...i jakoś dawali sobie radę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.