|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Justyna, ja bym nie zdążyła 6 rzeczy omówić w trakcie 15 minut .. i jeszcze zaprezentować obrazy etc.
![]() boję się czy mi czasu starczy na cztery teksty kultury, a Ty tu z sześcioma wyjeżdżasz.. ![]() w przedmiotu mam 4 pozycje,w podmiotu mam 3 (bo omawiam także screeny z gry komputerowej, a tego nie kazała mi umieszczać w lit. podmiotu, tylko w materiałach pomocniczych) ![]() idę w kimkę. dobranoc ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-03-29 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Inaczej, ja mam 6 punktów w literaturze podmiotu, w tym 3 obrazy
![]() Wiersz Osieckiej, Pana Tadeusza i Wesele ![]() Przez święta już muszę to napisać (taa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Konto usunięte
|
a pamiętamyyy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobryyyy Żbiki ;**** jakoś dziwnie się czuję. nie lubię zmiany czasu. niby banalna godzina,ale ciężko mi. chodzę niedospana,zmęczona. za parę dni powinnam się przestawić ![]() dzisiaj idę do szkoły ![]() ![]() miłego dniaaa ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||||
Zakorzenienie
|
przyklejone, tylko, że klej był do d. i muszę jechać po inny, żeby rogi po przyklejać.Takie zabiegi kosmetyczne jeszcze. Tak poza tym mam mega krzywo- głupie ściany, że szok. Na stos z nimi. Wszystko ładnie, pięknie, tylko jedno nam nie wyszło, ale tam i tak będzie łóżko także gitara. Foto zrobię i wam pokażę!
![]() Cytat:
ale na pewnie nikogo nie poniżam, dobrze powiedziałaś tej głupiej dziewczynie. Po za tym widać, że chłopak ambitny jest. Z resztą pozory mylą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z studiami mam też ostatnio wiele dylematów... Cytat:
Dziewczyny zauważyłam, że najczęściej osoby, które są ze wsi i np. mają rolę są mega mądrymi ludźmi i mają najczęściej świadectwa z paskiem. (mam na myśli kogoś kto oczywiście jest normalny) . Oczywiście nie mam nic do wsi (bo sama mieszkam, no może nie w typowej, ale jednak), ani do takich ludzi. Tylko pozazdrościć i pogratulować. Chyba nawet wiem, od czego to wynika... [nie chce mi się pisać ![]() pamiętam. ;* Gośka. proszę Cię Martyna ![]() ![]() Z P. przyjaźniłam się ok. 8 lat. Jeszcze takiej obojętności między nami nie była. Jest świetnie. Dlatego też, może mnie pocałować.... sama wybrała. Chociaż nie powiem, czasem zapominam i najchętniej bym do niej zadzwoniła i pogadała, albo wyszła na spacer. Potem się otrząsam.... łiii tam. hello ![]() ja nic nie piszę, ale mam rekolekcje i jest pięknie. Zaraz muszę obgarnąć mieszkanie bo przyjedzie serwis, drzwi od zmywarki się zepsuły. Jako, że jestem sama, a może przyjechać Romek 56 to sobie zaproszę sąsiadkę. ![]() i jeszcze po ten klej muszę jechać. za oknem deszcz. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-30 o 07:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam dwie książki, piosenkę i te screeny z gry, ale nie wiem czy się wyrobię, będę musiała się ostro sprężać. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18229048] jakoś dziwnie się czuję. nie lubię zmiany czasu. niby banalna godzina,ale ciężko mi. chodzę niedospana,zmęczona. za parę dni powinnam się przestawić ![]() dzisiaj idę do szkoły ![]() ![]() miłego dniaaa ;*[/QUOTE] no ja chyba przez tą zmianę czasu to się też przestawiłam. tylko zamiast iść godzinę spać wcześniej, to chodzę godzinę później ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na angol, geo i wos. pewnie zaraz ojciec wpadnie do domu i się bardzo zdziwi, że nie ma mnie w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() ale w ogóle. obudziłam się o 6:40 z budzikiem, tylko wiecie :"mamo, jeszcze 5 minut".. to sobie podrzemałam ![]() Cytat:
![]() moi rodzice w tym roku robią malowanie całego domu i wymieniają podłogi wszędzie (tzn. panele) i właśnie ojciec ostatnio stwierdził, że chce fototapetę w salonie, że jakieś moje (!!!!!!) zdjęcie, co bym im smutno nie było jak wyjadę ![]() ![]() u mnie w klasie.. nie ma takiego typowego błazna, chłopcy raczej się nie odzywają, ale jak już się odezwą to.. ![]() ![]() a co do osób ze wsi, to mam podobne odczucie. W mojej klasie większość jest ze wsi, albo z małych miasteczek i dojeżdża. I takich ambitnych jest kilka osób. Ale szczególnie jedna z nich, przez to, że jest najlepsza, jest także bardzo arogancka ![]() ![]() chociaż miastowi są jeszcze gorsi czasami. ejże. no bo.. "jak łatwo stracić 5kg" ? można sobie nogę obciąć ewentualnie, ale to będzie już więcej niż 5kg ![]() a tak wyciąć sobie mózg ![]() ![]() Romana się boisz? a jakby to był ten z ogłoszenia ? ![]() cześć wszystkim ;* Slodka_Marzycielka, ja Ciebie też pamiętam z '91. i na FB ciągle mi wyskakujesz w propozycjach znajomych ![]() miłego dnia Żbiczki ;*
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
witam Żbikulce
![]() dawno mnie nie bylo... wczoraj ostro ryłam na matmę i opłaciło się!- mam 5 ze spr(od pierwszej klasy to moja druga 5-tka) więc licze na 4 z mat... mam nadzieje,że się uda! nasz angielski w szkole...- baba nam przekladala spr co chwile"bo ona nie ma czasu żeby go przygotować" i w końcu powiedziala : spr jest 29.03 i koniec! hmm no dobra... i ona nie przyszla 29.03 na lekcje(byly to skrócone lekcje,bo mamy rekolekcje...) jakaś masakra z tą babą!-zaczęliśmy się nabijać,że nie przestawila budzika :P z pl dostalam 4 z jakiejś śmiesznej pracy powtórzeniowej ![]() ![]() jeszcze dzisiaj muszę zrobić plan ramowy ... aleeeeeeeeeee mi się nie chce! a na dworze jest tak ladnie ![]() ![]()
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażę, pokażę. ![]() ![]() no fakt...z tym mózgiem ![]() no boję się, ale Romek nie zadzwonił, miał się umówić. Nie to nie! ___ pożalę się Wam na zupę. Mama zrobiła pieczarkową i dała za mało pieczarek. Jest mi przykro. ![]() kupiłam klej, coś tam poprzyklejałam, ale nie wszystko. zaraz zabieram się za mycie lodówki. ![]()
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Hmmm muszę się wygadać..
własnie się dowiedziałam ze moja babcia wczoraj umarła.. nie byłam z nia blisko ale wiadomo babcia.. Mojej mamy nigdy nie widzialam w takim stanie.. siedze teraz w domu..płkać nie umiem bo chyba jestem zbyt silna emocjonalnie lub jakas nie teges.. A miałam jechać w święta na dyskoteke.. wiec jak pojade to chyba wyjde na osobe bez uczuć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapytam jej wieczorem ![]() uwielbiam ten tekst. w tym momencie jest idealnie pasuje do mojego humoru. Cytat:
![]() hi;* mam bbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaa aaaardzo zły dzień. nie wiem czy iść jutro do szkoły czy nie ![]() mam sprawdzian z wosu, a nie chce mi się uczyć, nie mam humoru. miałam iść na bilans, nie mam humoru na wychodzenie z domu. tak jakoś, burzowe chmury wiszą nade mną ![]() hey- zazdrość słucham sobie teraz ![]()
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Właśnie wzięłam się poważnie za romantyzm, interpretuje sobie wszystkie wiersze podane w repetytorium. Znaczy drukuję tekst i piszę interpretację ![]() ![]() ![]() Narzuciłam tempo ![]()
![]() |
#1421 | |||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18229048]
![]() Cytat:
![]() Ewa - dokładnie. U mnie jak się rozejrzę na wsi (a to jest wieś rolnicza, że wszędzie jest gospodarstwo i to bardo duże >20 ha, pełno krów, nie jak ta średnia polska ![]() ![]() ![]() Ogólnie albo ktoś jest bardzo dobry i chce się wybić na złość głupim stereotypom, albo do ... ![]() Cytat:
------ Nie pisałam Wam o maturze, jaką wczoraj dowalił z fizyki ![]() ![]() Ogólnie źle. Dzisiaj oddałam, niby miałam 66% ![]() ![]() Ale w klasie, to <20 nawet byli, raptem 6 osób >50, mój najwyższy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Martyny mi nie zacytowało ![]() Mówisz, że za dużo? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Wszystkich poetów, którzy są w spisie lektur: epoka, 2-3 przykłady dzieł, cechy poezji, założenia programowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam w klasie taką koleżanką, która nie należy do najbogatszych, ma dużą rolę, właśnie jej siostra skończyła studia, druga kończy a ona idzie. Tylko strasznie wkurza mnie w niej to, że wszystko przelicza na wynajem akademiku. Nie poszła na studniówkę, bo to ileś tam miesięcy w akademiku. ;/ strasznie wkurzające to jest. idę dalej sprzątać. ![]()
![]() |
#1423 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak nie chcesz to nie ![]() ![]() fajna grupa, nie ![]() bo już mnie wkurza, że mnie ludzie nagle jak powietrze traktują, a w wakacje byli mi bliscy np. hm, to chyba znaczy tylko i wyłącznie, że nigdy nie byli mi bliscy tak na prawde? tylko, czy nie powinno mnie to martwic? Cytat:
![]() i już pisząc to widzę, że to za dużo. Cytat:
![]() masz rację z tymi błaznami, też mam [w szkole] takich ludzi, śmiesznych na siłę, że aż mnie irytują. też tak mam ![]() za oknem deszcz, a u mnie ona, ona u mnie jeeesttt, jej włosy lśnia, a usta śmieją sięęęę ![]() Cytat:
![]() ja nie znam ludzi ze wsi wsi, takiej z kurami i krowami, raczej z podmiejskich okolic, a pod warszawą takich typowych wsi nie ma, ale nawet jakbym znała, to co to za różnica skąd kto jest ![]() nie lubię strasznie jak tż jeździ po "wiesniakach", tylko dlatego, że mieszkał na wsi. ![]() nie raz wielcy miastowi się zachowują jak wieśniaki ![]() no z resztą, nie chce mi się rozdrabniać nad tym. Cytat:
Cytat:
![]() nie widziałam ![]() będe wdzieczna ![]() Cytat:
sama mówisz, że to była trudna matura. ja dziś chemię zwaliłam po calości, z resztą, nie ma co się rozdrabniać nad tym, nie umiem po prostu całego materiału jeszcze i widać efekt... choć to nie zmienia faktu, że czuję się trochę jak... ciota ![]() bo wiem, że pewnie mimo gadania innych osób, jak to im źle poszło, wcale tak nie będzie. wiecie czemu jest i przykro, kiedy po raz kolejny uświadamiam sobie, że znowu nie napisałam matury na tyle na ile bym chciała? bo wiem, że jestem zdolna i że jestem w stanie pisać to wszystko lepiej... gdybym w to nie wierzyła i nie była tego pewna to bym nie uderzała w taki kierunek studiów... a ten sprawdzian mimo że duży, to przynajmniej bardzo dobry do matury. ![]() choć lepszy byłby z epok - autorów większych dzieł - odniesień tych dzieł to programu epoki. ---------- dzien dobry. posmęciłam wam trochę, dodam jeszcze, że jeden z moich zegarkow jest nieprzestawiony, wieczorem sie uczyłam i patrzyłam na ten własnie zegarek... ależ się zdziwiłam, gdy spojrzałam na telefon, że jest godzina później... ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, aż tak Ci na tej dyskotece zależy, że ją zaplanowałaś? ![]() w sumie, to nawet sprawa jakiegoś poczucia smaku, po prostu nie wypada Ci iść na dyskotekę, nie mówiąc o tym czy wyszłabyś na osobę bez serca. Cytat:
nie idź . ![]() ja też, z płyty unplugged ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzn. wiem, że ktoś może nie mieć kasy, i tak jak dla mnie 300zł to nie jest majątek i uważam, że mogę je wydać, to ktoś będzie 1294732847 razy się nad tym zastanawiał, czy nie lepiej za te 300zł opłacić w domu rachunki,a on bez studniówki czy nowych butów przeżyje. no,ale też nie do przesady. W mojej klasie uczy się jedna dziewczyna, która ANI razu nie była z nami na wycieczce szkolnej, ani razu nie zapłaciła na komitet (5zł/m-c).. i ciągle mówi, że nie ma kasy. Okej, ale to aż tak tragicznie żeby przez rok nie uzbierać sobie tych 150zł na wycieczkę klasową? tym bardziej, że codziennie biega do sklepiku szkolnego i wydaje kasę na jakieś bułki, chipsy i napoje ![]() ![]() ![]() cóż. siostra do mnie zaleci za godzinkę. na spacer się wybrała z drugiego końca miasta ![]() miłego dnia ;* ja jutro mam poprawę z historii ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Przyszłam powiedzieć, że nic nie umiem na jutrzejsze zaliczenie z polskiego - Młoda Polska (chwalę się czy żalę? ![]() (Nie ma to jak konstruktywny post. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
zaraź mnie
![]() ja też nie ![]() chociaż ja to mam w sobotę urodziny (nie to, że się chwale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dam znać wieczorem,jak mi odpisze na gg ![]() świetna jesteś ![]() ![]() dobranoc ![]() dla mnie spoko post ![]() ważne, że o nas pamiętasz ![]() ja też ostatnio nie piszę niczego konkretnego i ciekawego ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-03-30 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pracuję już ponad 2 lata. Zaczęłam jeszcze na studiach, gdy miałam zajęcia na filologii. Godziny mam elastyczne. Pracuję od poniedziałku do czwartku ![]() Jestem zadowolona. Niezła kaska i robię to co kocham ![]() Cytat:
do szkoły? - nie iść ![]() ![]() rozchmurz się, bo słońce zajdzie i Ci wleję ![]() ![]() muzyczka super ![]() A ja tradycyjnie idę wieczorem na basen, saunę i jacuzzi. Total relax hihi ![]() Buziaki ;-*
![]() |
#1429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka serenada ![]() ja zawsze sobie mówię, za 30 minut wstanę...jasne min. godzina. ![]() Cytat:
miłego spacerku. no i du.pa przez te porządki Majka mnie ominęła. fuuj nie lubię się czuć taka brudna po sprzątaniu. idę po mamę. ;*
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadłam do Was, bo symbole z Wesela są takie nuuudne. ![]() Ewa, miałaś pokazać fototapetę. ;>
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-30 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już wolę symbole z młodej polski niż ten kurcze nieskończenie długi romantyzm ! Dopiero doszłam do końca Ballad i Romansów, a teraz te sonety krymskie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() choć Tobie polski średnio potrzebny, ale to nic ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-03-30 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiemy ![]() kontroluj skrzynkę pocztową, tą tradycyjną, nie e-mailową ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas sobie powtarzam, że sobie wszystko odbiję po maturze. ![]() ![]() A mi polski potrzebny co najgorsze. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze lepiej niż w wakacje mieliby Cię nie znać, a jak jest szkoła, to już tak ![]() To już mnie znasz ![]() ![]() W klasie mają komfort, że jak ja mówię, że była z ![]() ![]() Wiecie, jak się cieszę, że nie mam nacisku, że muszę zdać >90... Dzisiaj rozmawiam z wychowawcą: "no 66, to polecę jeszcze z 20 w górę ![]() "tylko, żeby było w górę, bo jak nie ![]() " ale jeszcze matematyka, angielski podobnie, z 50 pkt za niemiecki i IFE wita ![]() ![]() ![]() "i dobrze, ale macie mieć takie wyniki, żeby pan od fizyki był zadowolony, a nie tylko żebyście się na studia podostawali ![]() ![]() Jeszcze miesiąc, musisz myśleć, że będzie dobrze, zamiast się niepotrzebnie stresować ![]() Pewnie jeszcze wmyśli coś ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-03-30 o 18:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dżizys, jeszcze Was pyta z historii ![]() Cytat:
![]() Powiedzmy, że nauka do matury nas wyeksploatowuje ![]() Cytat:
![]() Ja mam plan dawać jakieś korki na studiach, bo na matmę i fizykę to zawsze full chętnych. Tylko pod warunkiem, że odkryję talent dydaktyczny w sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Milion rzeczy ![]() ------------ Natrzaskałam emotek, aż musiałam na dwa podzielić. Bo mi się nie chciało wywalać z Waszych postów ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas już nawet z angola odpuszcza. Jeszcze jedna kartkówka ze słówek, ja muszę zaliczyć zaległą odpowiedź z obrazka - bardzo ważna ocena, liczona jako 0,6 do średniej z przedmiotu i już, tyle.. reszta na własną rękę. Taa, jakie my ambitne. ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-30 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
no pokażę jak będzie gotowe, bo muszę gdzieniegdzie przyciąć.
![]()
#1440 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro mam sprawdzian z wosu ![]() olać to ![]() weź mnie ze sobą ![]() ooooo, dziękuję że o mnie pamiętałaś ![]() Ty też sprawdzaj swoją skrzynkę pocztową ![]() Cytat:
![]() ![]() rany, ale się obijam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.