![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
to i ja się wypowim politycznie, tfu, tfu
z góry oświadczam, że polityki nie cierpię, prawa, lewa i środkowa opcja koło ![]() ![]() Dla mnie politycy są wszyscy tacy sami, dorwałem się do żłoba to się nachapię, moje, dziś w tej frakcji jutro w innej. A cała reszta, cały ten nasz piękny kraj to nic, to tak po drodze, powiedziec trzeba to co na chwilę obecną jest na fali co zyska poklask. Idziemy do wyborów, kiełbasa wyborcza ejmen i to koniec z mojej str. odnośnie ww pomnik tak, krzyż tak, gdzie, nie wiem i dobrze mi z tym
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
![]() albo się zakochałam, albo mnie grypa bierze - sposobność była do obu, a i objawy podobne.... ![]() kameno - publicznie przepraszam - już się zbieram w sobie i odpisuję ![]() ach, ze sznurowanych kozaków na słupku to ja mam takie a nawet dwie pary, ale drugie w ciemnym czerwonawym brązie.... ale bez platformów... ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-09-16 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Winterko !!!!!!!!
1258 lat szczęścia i zapachowych ekstaz (innych też!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-09-16 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no włąsnie jak je widziłąm to byłam przekonana ze są czarne..a tyu takie nardziej szarawe są ![]() ![]()
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gram, a właściwie grałam na pianinie i bardzo żałuję, że nie kontynułowałam ![]() ![]() śpiewac nie mam zamiaru ![]() Cytat:
dziękujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dla mnie chyba koniec na dziś, za kółko jutro, czyli świeża, rześka i trzeźwa byc muszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Konto usunięte
|
bełkot ekonomiczny przelany na papier i czekamy na wyniki, coś mi się wydaje, że jak zwykle moja droga rozwiązywania problemów ekonomicznych jest jak trasa z Krakowa do Warszawy przez Nowy York... ale mam nadzieję, że chociaż poprawnie rozumuję ten szit
![]() edit: idę się przespać troszkę papa Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-09-16 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |||||||
BAN stały
|
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22113054]niestety... ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie mam czasu nadrobić baru, a tu widzę polityczne "krzyżowe" rozmowy, cholera no! brać się w garść trzeba ![]() Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (również mnie cieszy ten fakt, mam nadzieję ze ta szopka się wkrótce skończy) Cytat:
![]() Wizaż nie działał dziś jak wszyscy wiedzą, a jak zaczął działać to za to ja byłam nieczynna, bo byłam na pogrzebie dziadka TŻ-a. I na stypie nawet ![]() A teraz mi zimno i kicham, chociaż jesień tak jakby dziś złota i polska całkiem była ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo mogę, bo próby AST i ALT nade mną wiszą. Piwo nawet odstawiłam
![]() A pierwsze to też nie wiem czy powód do radości.... ![]() Facet po dwóch porażkowych spotkaniach, na następnym okazał się jak brat... Najpierw mnie olewał i przegadał... ![]() Później obraził się, bo go nie poznałam i nie przywitałam wylewnie ![]() Za trzecim razem siedzieliśmy i rzucał fochy "z tobą nie gadam", aż się złamał i przykleił.... ![]() Grypa szybciej przejdzie ![]()
#1421 |
grozi wypollizowaniem
|
zauwazyłam ![]() ![]()
#1422 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22113576]bełkot ekonomiczny przelany na papier i czekamy na wyniki, coś mi się wydaje, że jak zwykle moja droga rozwiązywania problemów ekonomicznych jest jak trasa z Krakowa do Warszawy przez Nowy York... ale mam nadzieję, że chociaż poprawnie rozumuję ten szit
![]() edit: idę się przespać troszkę papa[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Ja też nie czaję ![]() A w mojej dalszej rodzinie jest osoba, która na pogrzebach pstryka zdjęcia...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Ooooo, otworzyło się
![]() Winter wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
![]() Nic , to że podpięli się przed 1980 -tym. Nic ,że inni działali w opozycji od konca lat 60-tych, , że był rok 1970, 1976 i pamiętne tragiczne wydarzenia , kiedy to panowie K pisali magisterki i doktoraty na komunistycznych przeciez uczelniach , w ogóle nic nie jest ważne oprócz fobii, urojeń i manipulacji nawiedzonych kato-polaków dla których nienwistna walka o cokolwiek jest treścią życia, Przeczytałam wszystkie dzisiejsze posty i padam na twarz. Gryx , nie potrafię juz ukryć ukryć ,że uwielbiam cię czytać ![]()
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na więcej mnie nie stać. Mam dość Kaczyńskiego i krzyża,który dzieli naród... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-09-17 o 00:43 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Edyto wydaje mi się ,że ktos miał na straganiku gazetowym do wymiany czy sprzedazy Tentations, ale nie pamietam szczegołów
dobranoc ![]()
#1427 |
Zakorzenienie
|
Wita was urlopowy Madzik.
Choć tak sobie myślę, że chyba wolałabym iść do pracy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() łodź Wikingów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pomniki i tablice powinny być w miejscu wypadku oraz w jakiś kościołach, ważnych placach itp, a nie w miejscu, gdzie ktoś pracował ![]() Cytat:
![]() ![]() mam chuopa! ![]() (ale co z Twoją małżonką zrobimy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie grypsko-zdecydowanie ![]()
![]() |
#1429 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bo to nie jest kwestia wiary. Pieniacz uczepi się byle czego. Krzyż jest wygodny, bo taki święty i taki symbol, ale przecież to tylko pretekst. Będziem trzymać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ano, dobrze rzeczesz. Dzieli. Na gorszych i głupszych. ![]() Cytat:
![]() Pachnę różami, wiesz? ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() Wrzuciłam to sobie w status na FB.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-09-17 o 07:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Miałam spać do oporu
![]() Matkośfinta ![]() ![]() Maju - zgadzam się z tym, co napisałaś. Absolutnie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Czesc bardzo porannie
![]() ![]() Zaraz zasne ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim. Poczytałam sobie. Mam dość. Tyle na temat podziału. Pewnie mi przejdzie. Pa.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-09-17 o 08:43 Powód: uzu |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
never say no to panda
|
o luuuuudzie, nie wiedziałam, że można mieć takiego kaca :brzydal;
zdycham a choróbska nie udało się przepić, dalej siedzi
![]() |
#1436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1437 | |
BAN stały
|
Żem się zaczerwienił
![]() Tylko ostrzegam z góry (i z dołu też), że włosy to ja króciutkie mam (ale za to na twarzy dobrze odżywiony, zupełnie jak pewien koleś z bilonem na czole) ![]() Cytat:
![]() Miałem w planach pospać dłużej, ale ekipa okienna, wiadomo ![]() ![]() --- Do biblioteki się wybieram ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
never say no to panda
|
uffff, nadrobiłam, coście tam smarowali, jak ja już byłam w stanie padniętym
ale aktualnie mam za wysoki poziom krwi w alkokolu, żeby się ładnie i składnie wypowiedzieć, choć korci ![]() wodnicy? w sensie, że lubią umoczyć? czy jak? ![]()
![]() |
#1439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla upamiętnienia katastrofy uważam wystarczy tablica. Katastrofa to wypadek. Pomniki stawiamy raczej poległym za coś , w imię czegos itd. albo zasłuzonym dla społeczeństwa czy kraju. Cytat:
A jakiego wyjaśnienia, ostatnio nie jestem w temacie.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-17 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Wpisz tu zomzing
|
też tak pomyślałam, a potem pomyślałam, że może chodzić o facetów jakiejś wodnicy, ich cechy wspólne
![]() ale nie, to chyba chodzi o mężczyzn urodzonych 20.01-18.02 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.