Powiększanie piersi cz.7 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 21:46   #1411
szkocica
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Ja tez wlasnie tak sobie zorganizowalam pobyt 3 tygodniowy z TZ i malenka ksiezniczka.Jak dla mnie to wlasnie okres swiateczny,przerwa w pracy + pare dni urlopu.Obym tylko dobrze to wszystko zniosla.Wiem jak to jest stracic pieniadze za loty. To fakt sprawdzalam z ciekawosci ile bym musiala zaplacic to po rozmowie telefonicznej wstepnie mi powiedziala 4,900Ł.Niezle co?Na takie piersi to mnie za nie stac
A nie mozesz tej spirali wyjąc?
O cyckach tutaj to nawet nie mysle - ceny porazajace a co do spirali wolalabym ja zostawic - mysle ze lekarze tez maja na to sposob
do swiat nie uzbieram kasy wiec myslalam o marcu wtedy chyba jest ok 3 tyg wolnego

gwendolinka - ogladalam fotki, cycuszki sa super!!!! Bardzo naturalne, wyjsciowka podobna jak moja wiec mam nadzieje ze efekt bedzie rowniez taki fajny
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 22:01   #1412
gwendolinka
Zadomowienie

Ja sobie nakleilam plaster anty... i mam takie wielkie cycki! Najlepsze że mi jakoś tego gruczołu sie dużo zrobiło -teraz faktycznie jak macam to ten implant mało czuć Teraz mogę mówić ze mam naturalne

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 22:54   #1413
Andrea08
Przyczajenie

Dziewczynki jestem nowa na forum i zadaję pewnie banalne pytania, więc proszę wybaczcie mi
Dlaczego zdecydowana większość z Was wybiera implanty okrągłe???
Ja po konsultacji zdecydowałam się na anatomiczne, ale teraz nie jestem tego dalej pewna?!
Andrea08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 07:57   #1414
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejz włosów na brwi przeszłyście,cycory wam się nudzą

HORO to się nazywa cement po prostu z KERASTASE,wygląda to tak ze raz w miesiącu powinno się zrobić u fryzjera na ciepło i kupujesz do domu odżywkę za ponad 100zł i tam trzeba stosować dla podtrzymania efektu-tak mi teściowa powiedziała bo przed chwilą ode mnie wyszła,a kupisz w salonie jakimś lub przez internet...AGA fakt faktem że to naturalne nie jest,ale jak działa to dlaczegoby nie stosować, na pewno nieeee zaszkodzi!!!!!mnie pomogło i mam spoko włosy,przynajmniej tak mi mówią i tak też twierdzi ma teściowa a się na tym zna i to barrrdzo!!!
ale każdy robi co chcechociaż jajo to też niezła sprawa

JOASIII NIC NIE PISZESZ jak samopoczucie,ja już żyję twoją operacją!!!cholera; )
dziękuję Klaudeczko
w środę szukam fryzjera i kupię zapasik na miesiąc
włoski mi się już dzisiaj strasznie podobają...
wczoraj wyszłam z kosmetycznego i apteki z zapasami na miesiąc...

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Horo a ja myslalam ze jestesmy juz zaprzyjaznione Bardzo mi milo.Buzia
no właśnie nie byłyśmy
i jakoś nie wiem, jak to umknęło ...

Cytat:
Napisane przez Andrea08 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jestem nowa na forum i zadaję pewnie banalne pytania, więc proszę wybaczcie mi
Ja po konsultacji zdecydowałam się na anatomiczne, ale teraz nie jestem tego dalej pewna?!
Witaj
większość z nas chce osiągnąć efekt pełnych piersi u góry i chyba dlatego wybór pada na okrągłe...
i nie ma znaczenia, jak się już wiele razy przekonałyśmy, czy się już rodziło czy nie, i w jakim stanie są piersi przed operacją

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 08:32   #1415
Olivkaa200
Zakorzenienie

krokus26 08.11 - 7
grazia78 14.11-13
joasi 17.11 - 17
Precelka1 17.11 - 17
klaudeczka2010 28.11-26
kajuja1 05.12 - 35
Nadinka2 19.12- 48
malinkac 19.12- 48
sherry.b 26.04.2012r-176
Olivkaa200 12.07.2012r-254

Ale miałam dziś piekny sen dziewczyny Ze mialam juz operacje ze bylam juz na sali po operacji i sie budze i nic mnie nie bolalo wstalam sobie z lozka i sie poszlam zapytac pielegniarki kiedy moge zjesc Ze w lusterku ogladalam moje piersi i byly takie piekne Ale budzik zadzwonil spojrzałam na siebie a tam nic I po pieknym snie Juz jak mam teraz takie sny to co mowic jak bedzie z miesiac przed operacja
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 08:35   #1416
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Ale miałam dziś piekny sen dziewczyny Ze mialam juz operacje ze bylam juz na sali po operacji i sie budze i nic mnie nie bolalo wstalam sobie z lozka i sie poszlam zapytac pielegniarki kiedy moge zjesc Ze w lusterku ogladalam moje piersi i byly takie piekne Ale budzik zadzwonil spojrzałam na siebie a tam nic I po pieknym snie Juz jak mam teraz takie sny to co mowic jak bedzie z miesiac przed operacja

ja też miałam takie sny...
a przed samą op to co sen, to inne powikłanie... koszmar

Stary 2011-11-01, 11:04   #1417
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Wywalam powtórzony post
Witaj Violinka-jakoś wcześniej nie było widać Twojego posta pojawił się jakoś niedawno więc podejrzewam, że większość o=dziewczyn go nawet nie zauważyła...co do Twoich wątpliwości-najważniejsza kasa, którą już masz Jeśli chodzi o to oszukanie rodziny to u każdej bywa inaczej-ja z rodzicami nie mieszkam ale mimo wszystko wiedzieli o mojej decyzji a mama nawet sama mnie namawiała. Rodzina męża nic nie wie ale oni mieszkaja ok 200 km od mojego miejsca zamieszkania więc widuję ich raz na miesiąc-jedyne co stwierdził brat z bratowa męża, to, że przytyłąm i cycki poszły mi chyba z wagą w górę-ja cały czas zwalam winę na hormony i tabletki anty które biore i po nich cycki puchną-ale jakby mnie zobaczyli w stroju kąpielowym to już chyba by nie uwierzyli w te bajki Rekonwalescencja też inaczej przebiega u każdej z nas- ja leżałąm w łóżku przez tydzień i mąż z moja mama koło mnie latali a na zwolnieniu w sumie byłam 3 tygodnie po op bo bałąm się, żeby mnie ktoś w autobusie nie potrącił i wogóle czułam się jeszcze mało komfortowo...3, 4 dni po op nie masz co planować takiej wycieczki jak piszesz. Bo nawet jeśli to jakoś przetrwasz to będziesz wykończona, o organizm po op musi dojść do siebie i piersi muszą mieć czas żeby wydobrzeć-to nie jest zabieg tylko poważna operacja!!!Rodzinę oszukać możesz-jest zima, luźne swetry itp maskowanie, ale lepiej dla Ciebie by było byś miała koło siebie kto o Ciebie zadba w razie czego. Nie wiesz przecieć jak Twój organizm zareaguje po op. Znam dziewczyny z forum co ukrywały przed całą rodzina ale mieszkały same i w razie czego przeleżały w łóżku i nikt nie zadawał zbędnych pytań o stan zdrowia, ale dobrze jest mieć chociaż zaufana koleżankę. Pomysl o tym zanim podejmiesz jedną z ważniejszych decyzji w swoim życiu. Tyle mądrości ode mnieBuziaki:cmok :

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Ja po konsultacji też zdecydowałm się na anatomy ale poczytałam że mogą one się przekręcić i trzeba o nie dbać bardziej po op niż po okragłych to trochę spanikowałam...poza tym barziej podobaja mi się okrągłę i pełne od góry piersi a taki efekt daja okragłePonadto to co wyżej napisała Horo
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 11:55   #1418
gwendolinka
Zadomowienie

Ja byłam zdecydowana na anatomy bo nie chciałam efektu piłek a nie mialam prawie wcale własnej tkanki żeby to przykryła... poszłam na konsultację i Pani Dr mi wytłumaczyła , że dla mnie bedą lepsze okrągłe i wcale nie ma potrzeby wkladać anatomów i to co mówiła Daga - anatomy się mogą przekręcić i rekonwalescencja jest dłuższa, przy okrągłych można chyba na początku szybciej pewne rzeczy wykonywać.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

ja też miałam takie sny...
a przed samą op to co sen, to inne powikłanie... koszmar
A ja miałam tylko sny o powikłaniach

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-01, 12:32   #1419
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja byłam zdecydowana na anatomy bo nie chciałam efektu piłek a nie mialam prawie wcale własnej tkanki żeby to przykryła... poszłam na konsultację i Pani Dr mi wytłumaczyła , że dla mnie bedą lepsze okrągłe i wcale nie ma potrzeby wkladać anatomów i to co mówiła Daga - anatomy się mogą przekręcić i rekonwalescencja jest dłuższa, przy okrągłych można chyba na początku szybciej pewne rzeczy wykonywać.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

A ja miałam tylko sny o powikłaniach
ja też nie miałam "za dużo" swojej tkanki... w zasadzie wcale a mam okrągłe i duże

jak usteczka?

Stary 2011-11-01, 16:19   #1420
violinka69
Raczkowanie

dagaa81...dzięki za odpowiedź!!!Właśnie nie wiem czemu tyle godzin nie było widac mojego postu...
Sama nie wiem co robic w tej sytuacji...nie mam mozliwosci nie pojechac na swieta...musialabym sie rozchorowac bo innej wymowki nie wymysle:/ ja bym sie chetnie wyprowadzila na grudzien, ale na poczatku roku to rodzice maja sie wyprowadzic, wiec nie moge z siebie robic kretynki...
Jedyne wyjscie, ktorego chcialam uniknac, ale chyba jednak nie da rady, to zwolnienie z pracy od 12 grudnia. Wiem, ze nie bedzie latwo i nie bedzie to mile widziane, bo pracuje dopiero od sierpnia, ale trudno niecny plan jest taki, ze chyba zamieszkam na ten czas u mojej przyjaciolki, bo ja spokojnie moge w to wtajemniczyc. Nie moge ryzykowac, ze w zlym stane bede pokonywac taka trase, zreszta byc moze nie bede w stanie sama sie ubrac, a trudno, zebym babcie poprosila o pomoc od 12 grudnia mialabym rowne 3 tygodnie wolnego, wiec chyba dalabym rade wrocic spokojnie do pracy
Dziewczyny miala ktoras taki rozmiar jak ja?Tzn.305 okragle?Jestem ciekawa jaki efekt moze z tego wyjsc...bo mi naprawde nie zalezy na duuuuzych cyckach, tylko na tym, zeby byly

gwendolinka ja tez robilam permanentny ust z wypelnieniem...pamietam, ze lzy mi z bolu lecialy a jak wrocilam do domu to ojciec (o niczym nie wiedzial) mowi do mnie, zebym zmyla ten okropny blyszczyk szkopul w tym ze nie moglam smarowalam niestety na wazeline korektorem,bo naprawde wyszly starsznie, a oczywiscie musialam chodzic do pracy...ale ogolnie mialam tylko lekko przyciemnione, nikt kto mnie zna nie widzi roznicy, wazne, ze ja widze
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 16:21   #1421
violinka69
Raczkowanie

znów usuwam powtórzony post...dlaczego one się pojawiają po tylu godzinach?!:/

Edytowane przez violinka69
Czas edycji: 2011-11-02 o 09:15
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 16:48   #1422
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jak już mowa o rodzaju implantu okragly czy anatomiczny to ja ciagle sie zastanawiam czemu dotkor odradzil mi okragle Gawendolinka mówi ze tez nie miała za duzo swojej piersi i ma okragle no ale myśle że miała napewno wieksze piersi od moich, horo wyjsciowke widzialam i miałaś wyjsciowke przy mojej ogromna Moze i dlatego by okragle nie ladnie u mnie wygladaly bo ja tam nie mam nic sama juz nie wiem
Stary 2011-11-01, 17:00   #1423
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Jak już mowa o rodzaju implantu okragly czy anatomiczny to ja ciagle sie zastanawiam czemu dotkor odradzil mi okragle Gawendolinka mówi ze tez nie miała za duzo swojej piersi i ma okragle no ale myśle że miała napewno wieksze piersi od moich, horo wyjsciowke widzialam i miałaś wyjsciowke przy mojej ogromna Moze i dlatego by okragle nie ladnie u mnie wygladaly bo ja tam nie mam nic sama juz nie wiem
Olivko,
moja wyjściówka ogromna ... one się gubiły w miseczkach A
naprawdę miałam nędzę, a okrągłe sprawdziły się rewelacyjnie

Jeśli myślisz o okrąglaskach, to wybierz się jeszcze na konsultację u innego Dr ... moja koleżanka u Dr JJ dowiedziała się, ze moze mieć tylko anatomki, bo inne wyjdą sztuczne, będą się odznaczały krawędzie implantów, itd... wybrała się jeszcze do Dr W i jest szczęśliwą posiadaczką okrągłych, które wyglądają tak, ze nikt się nie zorientował, żeby cokolwiek przy nich kombinowała

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Olivka,
mam taki sam kolor włosków jak TY

Stary 2011-11-01, 17:10   #1424
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Ode mnie na pewno nie możesz mieć mniejszej bo ja mialam wyjatkowo małe. Mam zdjęcie przeciez. Szczegolnie jak schudlam to tak w stanik nie było co wsadzić. Horo usta goją się, dalej mam strupy . jak smatowałam mascia to troche sciagnelam te strupki patyczkiem- nie można chyba tak robić. Mysle ze bedzie dobrze, kształt mi się podoba. koloru jeszcze nie widzę.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-01, 17:13   #1425
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ode mnie na pewno nie możesz mieć mniejszej bo ja mialam wyjatkowo małe. Mam zdjęcie przeciez. Szczegolnie jak schudlam to tak w stanik nie było co wsadzić. Horo usta goją się, dalej mam strupy . jak smatowałam mascia to troche sciagnelam te strupki patyczkiem- nie można chyba tak robić. Mysle ze bedzie dobrze, kształt mi się podoba. koloru jeszcze nie widzę.
Na pewno będzie dobrze, ale muszę przyznać, że odważnie zaszalałaś z kolorkiem... ja poprosiłam o najjaśniejszy... za 1-szym i za 2-gim razem, chociaż Pani Dr sugerowała ton ciemniejszy
już się nie mogę doczekać efektu ... u Ciebie oczywiście

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-11-01 o 17:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 17:18   #1426
gwendolinka
Zadomowienie

a nieee ... coś Ty! żadne "zaszalałam" bedzie kolor bardzo naturalny taki w beż wpadający tylko sie właśnie zastanawiam czy na korekcie nie dodać jakiejś kropli różu czy mi nie będzie za "ponuro-takie beze" Mogłoby to jakoś tak swieżo wyglądać ...ale co ja mam kolor oceniać jak nie mam strupy

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-01, 17:22   #1427
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a nieee ... coś Ty! żadne "zaszalałam" bedzie kolor bardzo naturalny taki w beż wpadający tylko sie właśnie zastanawiam czy na korekcie nie dodać jakiejś kropli różu czy mi nie będzie za "ponuro-takie beze" Mogłoby to jakoś tak swieżo wyglądać ...ale co ja mam kolor oceniać jak nie mam strupy
do korekty już na pewno nie będzie strupków
a widać cokolwiek przez nie? jakiś zarys linii i barwy?

Stary 2011-11-01, 17:26   #1428
gwendolinka
Zadomowienie

Widziałam w albumiku twoje usta! Super. Zazdroszczę bo ja muszę teraz czekac i się bujać. Do korekty to zejdzie bo dopiero 20.11
Kontur mam po swoim konturze a kolor bedzie takie beżowaty :P troche tam widać ale jestem ciekawa jak zejda te strupy i ten barwnik wybije (bo na poczatku tez nie widać dopiero po kilkunastu dniach -tak mówiła ta laska)

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-01, 17:37   #1429
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Widziałam w albumiku twoje usta! Super. Zazdroszczę bo ja muszę teraz czekac i się bujać. Do korekty to zejdzie bo dopiero 20.11
Kontur mam po swoim konturze a kolor bedzie takie beżowaty :P troche tam widać ale jestem ciekawa jak zejda te strupy i ten barwnik wybije (bo na poczatku tez nie widać dopiero po kilkunastu dniach -tak mówiła ta laska)
dziękuję, ale to fotka 8 dni po zabiegu (2-gim), więc jeszcze świeże i "namaściowane"
teraz już jest ślicznie

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-11-01 o 17:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 17:45   #1430
Olivkaa200
Zakorzenienie

Gwendolinko byłam w albumie i widzialam wyjsciowke i musze powiedziec że nie byłaś zupełnie pozbawiona piersi. Ja nie mam nic że tak powiem jestem "płaska jak deska". Moja wyjscioke widziala Agatau i Zabulek wiec moge potwierdzic.

Horo ta radość mam nadzieje spowodowana jest tym że podoba Ci sie mój kolorek Ciesze sie ze wyszedl Ci taki jaki chciałas A wracajac do piersi to chodziło mi ze Twoje przy moich nie były takie najgorsze Ja nawet miseczki A nie mam Tak ciagle zastanawiam sie nad konsultacja u innego lekarza ale boje sie ze potem bede miala metlik w glowie duzy bo jeden powie tak a drugi powie tak, tak mysle Poczekam do tego stycznia i jeszcze raz pogodam z doktorkiem teraz mam troche wiecej wiedzy niz przed pierwsza konsultacja
Stary 2011-11-01, 18:02   #1431
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Gwendolinko byłam w albumie i widzialam wyjsciowke i musze powiedziec że nie byłaś zupełnie pozbawiona piersi. Ja nie mam nic że tak powiem jestem "płaska jak deska". Moja wyjscioke widziala Agatau i Zabulek wiec moge potwierdzic.

Horo ta radość mam nadzieje spowodowana jest tym że podoba Ci sie mój kolorek Ciesze sie ze wyszedl Ci taki jaki chciałas A wracajac do piersi to chodziło mi ze Twoje przy moich nie były takie najgorsze Ja nawet miseczki A nie mam Tak ciagle zastanawiam sie nad konsultacja u innego lekarza ale boje sie ze potem bede miala metlik w glowie duzy bo jeden powie tak a drugi powie tak, tak mysle Poczekam do tego stycznia i jeszcze raz pogodam z doktorkiem teraz mam troche wiecej wiedzy niz przed pierwsza konsultacja
Śliczny masz kolorek
a wyjściówkę mogłabyś wstawić do albumu... wtedy będzie można coś Tobie doradzić

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Andrea,
podaj jeszcze swoje wymiary... może nie są jakimś decydującym kryterium, ale pozwalają choć w przybliżeniu określić wielkość impalntów

Stary 2011-11-01, 18:05   #1432
Andrea08
Przyczajenie

Dziewczynki przed chwilą wrzuciłam swoją wyjściówkę. Dodam tylko że mam 172 cm, waże 58kg a pod biustem mam 75. Proszę doradźcie mi jaka wielkość i kształt powinnam wybrać żeby zarkęcić się koło pełnego C lub małego D.
Stary 2011-11-01, 18:11   #1433
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dziewczynki przed chwilą wrzuciłam swoją wyjściówkę. Dodam tylko że mam 172 cm, waże 58kg a pod biustem mam 75. Proszę doradźcie mi jaka wielkość i kształt powinnam wybrać żeby zarkęcić się koło pełnego C lub małego D.
kochana,
pod biustem mierz się baaardzo ciasno
Ale 325 i do tego anatomki nie dadzą u Ciebie zadowalającego rozmiarku... ja bym celowała w okrągłe i to ok. 400 cc

podpowiedz jeszcze u kogo robisz op?
i czy znasz jakieś szczegóły dotyczące implantów , które masz mieć?

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-11-01 o 18:14
Stary 2011-11-01, 18:43   #1434
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=horo;30265427]kochana,
pod biustem mierz się baaardzo ciasno
Ale 325 i do tego anatomki nie dadzą u Ciebie zadowalającego rozmiarku... ja bym celowała w okrągłe i to ok. 400 cc

Popieram w 100%
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 19:29   #1435
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Śliczny masz kolorek
a wyjściówkę mogłabyś wstawić do albumu... wtedy będzie można coś Tobie doradzić

Tak właśnie myśle żeby wstawić moja wyjsciowke chyba zaraz zrobie zdjecie i wstawie
Stary 2011-11-01, 20:28   #1436
Andrea08
Przyczajenie

Wstępnie wybrałam Sebbin anatomiczne 325ml. Projekcja 55. Wysokość 105mm, szerokość 115mm.
Stary 2011-11-01, 21:42   #1437
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Kochane moje dziewczynki mam do was prosbe . Na pewno kazda z was ma konto na fejsbuku mój kolega bierze udział w konkursie oto do niego link http://www.facebook.com/event.php?eid=256146294431220 gdyby kazda z was przeczytala opis i kliknela lubie to bylabym mega wdzieczna wiem, że moge byc zbanowana za to ale ten kolega kiedys pomogł mnie teraz ja robie wszystko zeby pomoc jemu Wszystkie was sciskam i obiecuję nowe fotki dorosłych chłopców moich czyli Bolka i Lolka

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 22:17   #1438
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Kochane moje dziewczynki mam do was prosbe . Na pewno kazda z was ma konto na fejsbuku mój kolega bierze udział w konkursie oto do niego link http://www.facebook.com/event.php?eid=256146294431220 gdyby kazda z was przeczytala opis i kliknela lubie to bylabym mega wdzieczna wiem, że moge byc zbanowana za to ale ten kolega kiedys pomogł mnie teraz ja robie wszystko zeby pomoc jemu Wszystkie was sciskam i obiecuję nowe fotki dorosłych chłopców moich czyli Bolka i Lolka
No problem DONE! Słodziutki
Stary 2011-11-02, 08:32   #1439
Olivkaa200
Zakorzenienie

krokus26 08.11 - 6
grazia78 14.11-12
joasi 17.11 - 16
Precelka1 17.11 - 16
klaudeczka2010 28.11-25
kajuja1 05.12 - 34
Nadinka2 19.12- 47
malinkac 19.12- 47
sherry.b 26.04.2012r-175
Olivkaa200 12.07.2012r-253
Stary 2011-11-02, 10:17   #1440
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos

OLIVKA....25DNI..ku...a jak to dojdzie do skutku to łłłłoszalejeeeeeeeeee:hap py:....i pani z kliniki pewnie będzie dzwoniła żeby mnie umówić na badania..tydz przed styknie???..wtedy pojechałam na 2tyg przed

HORO daj znać czy to dostałaś??

ANDREA witaj

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości