|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,29% |
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
5 | 7,14% |
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
3 | 4,29% |
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
2 | 2,86% |
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
5 | 7,14% |
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
3 | 4,29% |
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
7 | 10,00% |
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
42 | 60,00% |
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Ja Wam powiem, że nie lubię za bardzo opinać brzuch, jakoś mi się to nie podoba i mam same takie lekkie bluzeczki rozszerzane ku biodrom mocno, pod które wkładam koszulkę na ramiączkach i jest fajnie.
Kupiłam takie 4, zapłaciłam za nie około 120 zł, a kupowałam w Wallis i Topshopie ![]() ![]() Wszystkie rozmary to M, żebym po ciaży też mogła nosić a jeszcze sporo luzu jest, jak nie patrzeć ![]() PRZYSZEDŁ WÓZEK!!! Kolory ładniejsze na szczęście niż na zdjęciu jesli chodzi o gondolę. Lekkie to te wózki nie są, nie ma co, 2 chłopaków mi wnosiło, no ale wszytsko razem a przecież nie będę jednocześnie gondoli i spacerówki z pompkami nosić ![]() Bardzo solidne i ładne wykonanie, łatwy montaż, demontaż. Chętnie bym się przeszła z wózkiem po schodach, żeby sprawdzić ale chyba mi nie wolno co? Dziewczyny jak ma wyglądać wnętrze wózka? Rodzimy raczej na ciepełko, więc co dokładnie powinno być (prócz malucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy mnie tak serce boli,że nie dostałam buziakaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
u nas w żłobku 25 stycznia mają bal
![]() ![]() ![]()
#1415 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
uf nadrobiłam wątek- ponad 12 stron. W weekend kupiłam dzidziusiowi pierwsze ubranka, bodziaki, koszulki, spodenki, skarpetki, czapeczki, rękawiczki ochronne. Byłam w tesco, smyku i 5 10 15, nawet sporo promocji mieli, ale miałam radoche wybierając te rzeczy, mąż też się angażował, przeglądał wybierał, wczoraj nawet w necie pomagał mi szukać wózka. Bardzo nam się podoba musty transporter. Problem będzie ze schowaniem wózka do bagażnika samochodu, wiec musze szukać wózka pod tym kontem, często jeździmy na weekend do rodziców, mamy do przebycia 120 km, wiec trzeba kupić wózek który się zmieści do auta. ale miałam dziś sen śnił mi się mój synek, miał kolor oczu po mnie, sytuacja w śnie wyglądała tak: miałam
go karmić piersią patrze a on już ma zęby ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nigdy nie wymagam żeby powyżej 30 wnosił. Jak wniesie, to dobrze, jak nie to nie mam pretensji.
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
W brzuszku mam drugiego syneczka,od którego będe dostawać buziaki kiedy Filip powie "wez mama nie rób siary"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Konto usunięte
|
Ale jestem nieżywa.....
Dzidzię słabo czuję od 2 dni, ale nie przejmuję się, myślę, że to jeszcze nie ten czas, że będę czuła codziennie i mocno. A tak mi się chce spać, że się chyba jednak położę na 2 godzinki przed zakupami ![]() Aha i leje mi się dzisiaj z cycuszka niemiłosiernie.. Kolejna rzecz, o której muszę wspomnieć ginowi. Ciekawe, że tylko z jednego. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-01-16 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój bratanek 10-letni ma wszystkie koszulki z kościotrupami albo czaszkami ![]() ![]()
![]() |
#1424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj tak przegladalam all z wozkami i mi sie podoba Xlander XQ ,bo ma te z przodu mniejsze kolo, XA jakis taki potezmy sie zdaje i nie podoba mi sie,a jak z opiniami,bo nie moge znalesc tej strony na temat x-landerow (ktory model wybralyscie)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
O rany! Ja tak sie cieszę że będę miała synka a dopiero teraz pomyślałam z czym to sie wiąże. Będę go kiedyś musiała oddac innej babie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
XA wybraliśmy, jest na co niektórych 500 zł tańszy.. ![]() ![]() Gondola w brązie, spacerówka w Desercie. Jestem miło zaskoczona, bo chlipałam nad tą gondolą, że brzydka brązowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- A z różnic wyłapałam, że: XQ jest lżejszy, ale... Możliwość położenia oparcia do pozycji leżącej: Nie Regulacja oparcia w gondoli: Nie Wentylacja budki: Nie Chyba się przejdę po schodach z nim, zobaczę co i jak i dam znac :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś jakaś padnięta jestem... w nocy ciągle się budziłam i jeszcze jakieś horrory mi się śniły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na pocieszenie kupiłam sobie białą czekoladę - uwielbiam, choć wiem, że nie warto jej jeść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeju dziewczyny jaki ja mam dzisiaj dzień. Wyglądam jak nie powiem co, opryszczka na ryju mi wyskoczyła i w ogóle dzisiaj się chyba z domu nie ruszę. Normalnie buuuuuuuuuu.
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Dobre pytanie. W weekend będę już kupować wózek. Co mam do tej gondoli kupić? Co powinno być w środku? O rany, nie mam zielonego pojęcia??? Jakiś materacyk? Na czym dziecko leży??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Aga_Bre - nawet nie pytaj jaki ja mam dzień.... totalna porażka, od tygodnia leżę i próbuję się wykurować i nic, z dnia na dzień zamiast lepiej to gorzej i co? leżę dalej i nawet patrzyć w ekran mi się nie che, a dzisiaj obiecałam wrzucić przepis na pączki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31647994]Ale jestem nieżywa..... Dzidzię słabo czuję od 2 dni, ale nie przejmuję się, myślę, że to jeszcze nie ten czas, że będę czuła codziennie i mocno. A tak mi się chce spać, że się chyba jednak położę na 2 godzinki przed zakupami ![]() Aha i leje mi się dzisiaj z cycuszka niemiłosiernie.. Kolejna rzecz, o której muszę wspomnieć ginowi. Ciekawe, że tylko z jednego.[/QUOTE] Ja pospałam, dłużej niż planowałam. Jak budzik zadzwonił doszłam do wniosku, że jeszcze troszeczkę. Racja, widzisz, zapomniałam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc myślę, że właśnie tam będę rodzić ale jeszcze wybiorę się pozwiedzać szpital i popytać o różne sprawy. Tak w ogóle muszę się pochwalić, że w sobotni poranek pierwszy raz poczułam wyraźne kopniaczki mojego maleństwa i na 100% wiedziałam, że to jest to ![]() ![]() Powiedzcie dziewczyny, czy Wy też macie teraz takie dziwaczne, a czasem straszne sny jak ja? Naprawdę, śnią mi się jakieś dziwactwa i koszmary, wczoraj nad ranem śniło mi się, że poroniłam ;( tak się przestraszyłam, że to naprawdę się dzieje... na szczęście zaraz po tym śnie dzidziuś dał o sobie znać ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- muszę nadrobić to, co napisałyście w weekend... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziecko się kładzie do tego na kocyku czy wystarczy pieluszka - tetrowa czy flanelowa? ![]() Noo za 1,5 godziny skończę szycie, ale powiem Wam, że bardzo ożywia wózek i ślicznie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Konto usunięte
|
Co za koszmarny dzień...
Nie umiem się zmobilizować, żeby cokolwiek zrobić, ale spać też nie umiem, choć mi się chce... Masakra :/ Jutro muszę się jednak położyć jak mąż pójdzie do pracy, bo inaczej jestem nie do życia :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się śnią czasem głupoty, teraz już mniej. Dziś mi się śniło, że 2 dolne zęby 4 i 5 mi wypadły... Brrrr... Takie dziwne były niby zdrowe a bez korzeni... Dobrze, że krwi nie było. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.