![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
witam dziewczyny
![]() gratulacje dla wszystkich skończonych miesięcy! nowych umiejętności! i innych i inniejszych rzeczy które co dzień odkrywają Wasze pociechy! ![]() nestelle - fajnie, że jednak wróciłaś ![]() ![]() z miejsca się chwalę!!! Mąż zaliczył WSZYSTKIE DUUUUURNE egzaminy do Policji ![]() po kilkunastu etapach, dłuuugich godzinach rozmów z psychologami, psychiatrami, tonami przewalonych testów i wkuwaniem - zdał ![]() ma 180pkt - na +/- 200pkt ![]() ![]() teraz "klepiemy zdrowaśki" żeby dostał się do szkółki w październiku... i najlepiej blisko nas czyli katowice... a mogą go wysłać nawet i nad morze lub okolice warszawy... ale mowie, że już jakoś przeboleję te 6msc... byleby potem zaraz poszedł do pracy i to już w naszym miejscu zamieszkania ![]() więc trzymać kciuki bo to na daniach się wszystko bd okazywać!!! ![]() poza tym ja do pracy wracam dopiero w marcu 2014 ![]() ![]() no i najgorsza wiadomość ... mam zapalenie worka osierdziowego serca + podrażnione płuca... właśnie czekam na nadjeżdżający antybiotyk przy którym nie wolno karmić ![]() nasza Mała do tej pory miała TYLKO cycka... resztę próbowała smaków... i tak z dnia na dzien musze ja odstawić... nie wiem kto bd w gorszej kondycji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka dla Ciebie ![]() ![]() A z praca.. hmm ja teraz zazdroszcze wszystkim ktore zostaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1414 | ||
Kniaginia
|
Bez skórki, pokrojona w kostkę, bez blendowania i bez zaparzania/gotowania. Jeszcze nie rozmrażałam, więc nie wiem, co to z tego wyjdzie. Ale któraś mamusia tu pisała, że tak robi.
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje dla męża ![]() A Tobie dużo zdrowia i trzymaj się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To gratulacje dla męża i powodzenia z laktacją.
![]() |
#1416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() od 20 do 6 nie karmisz wcale??? wow niezle.. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No miałam chwile zwątpienia ale już myślę pozytywnie. Będzie dobrze musi być i brawa, że Tobie się udało ![]() Cytat:
![]() Ja też mroziłam dynie i bez skórki pokrojoną w kostkę. Sama jestem ciekawa jaka będzie jak wyciągnę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do 2 wczesniej na stronie la millou -light i otulacz .teraz szukałam w dinozaury i znalazłam w byshop. ale ja chyba lubie "gonic króliczka" bo napaliłam sie na dinozaury juz dawno a jak znalazłam (i tez sie nagimnastykowałam) to mysle o innym wzorze ![]() Cytat:
![]() no i zdrówka dla Ciebie ![]() w piatek idziemy na wesele .z dziecmi oczywiscie . wszyscy mają wszystko nowe bo urosli -kuba buty,spodnie i koszule ,nina -buty i 2 sukienki (niemogła sie zdecydowac), roszek spodnie i bodziaka z muchą ,mąz nowy gajer ,koszule (bo znowu urósł na siłce ..) za to ja ide w "starej" sukience bo tylko ja nie rosne ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Lunka dobrze, ze synek grzeczny, usmiecha sie jak mu pasuje wiec ok
![]() ![]() Corka_rosy brawo dla tesciowe..opis jakby mojej ![]() Ja sie troche pozale...moj synio od kilku dni wpada w furie placze, kreci sie w nocy..nie wiem czy to po mleku m czy jak wczesniej nic mu nie bylo od mm.. moze zabki bo cale piastki do buzi ida a zeba nie ma... myslalam ze po kaszce ale tez nie bo innym razem jest ok... nowego obiadku nie bylo ani nic takiego ...nie wiem..ale czasem jest ciezko. Moj maluch do snu prawie caly czas jest lulany, to i tak cud bo do snu byl cycus.. nie wiem jak go nauczyc aby zasypial sam.. hmm.. Problemem staje sie spanie z rodzicami czasem zaluje ze nie zasypial w lozeczku od poczatku, bardzo bym chciala go nauczyc.. ale mam mieszane uczucia.. no i cos jeszcze mialam poopowiadac ale zapominam... Pytanie do mam ktore wrocily do pracy, jakies cenne rady?? ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Nestele udanej zabawy na weselu ![]() ![]()
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Mojemu nie sluzyl bebilon ani nan ale kazde dziecko jest inne. Pisze na szybko z tel, jakby cos to pytaj, z kompa bede mogla napisac wiecej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
MBZ♥
|
Maria może urosnę od tego deszczu
![]() ![]() Eluśka chyba taki etp bo też miałam z Roszpunką takie klka wieczorów, że milion pobudek ![]() Nestelle jakbym czytała o naszych chrzcinach:córa i mąż nowe ciuchy, ja w sukience z zeszłego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |||||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mati przystojniaczek ![]() Cytat:
![]() Tak jak piszesz o tym jak pogodnym dzieckiem jest Roszek to jakbym czytała o mojej Nastuni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przez tą pogodę czuję się strasznie rozbita i tylko pobierznie przeczytałam. Jeszcze mąż mi się rozchorował. Nastusie coś bierze bo ma katarek i kicha. Jak sobie radzić z katarkiem u takich dzieciaczków? Bo moja ma pierwszy raz, a nie chce żeby całkiem się pochorowała.
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wodą morska psikamy i kropelki mamy i wit c
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]()
#1426 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam samotny wieczór. Dzieci już śpią. Tż pojechał do brata.
![]() |
#1427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale musze jednak zaczac kiedys tam i skore ujedrnic . co do samotnych wieczorów cos wiem o tym a nawet o nocach-caly sierpien i poczatek wrzesnia moj tz jezdzil na ryby -w piatek wyjezdzal po pracy w niedziele wieczorem wracal ..... teraz jednak nie ma zmiłuj -co sobota wysylam go po dvd i sushi i spedzamy romantico wieczoro . Roszek posrodku nas ![]()
![]() |
#1429 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pani- ale za☠☠☠iście!!!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!!!! Cytat:
a szefowa moze Ci napykać, jak nie wykorzystasz urlopu to Ci musi zapłacić ( Ty budżetówka, tak?-to tymbardziej)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musimy sie spytac malpki ![]() ![]() oj tam oj tam Milus jeszcze w ogole nie przespal calej nocy bez pobotki ![]() Cytat:
![]() - co nie zmienia faktu ze nie zazdroszcze ... i zycze by szybko zeszlo ![]() ![]() Lecem dalej, |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - wiec zaczne od zyczen zdrowia, i ![]() - gratuluje mezowi zaliczenia ''durnych'' testow do policji, w sumie one nie sa takei durne, ktos przeciez je wymysla wlasnie po to by DURNI ludzie tam nie pracowali -. o tyle w temacie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja tez sie polacze z wami, u mnie to standard ale w sumie mam Milusia wiec az tak bardzo osamotniona nie jestem ![]() pani ![]() ![]() nadrobilam, dzis Milus oadl jak zabity cale usypiania z Kapielo zajelo mi az uwaga - zeby nie bylo ze sie chwale - 25 minut ![]() ![]() . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż nam Groszka, bo pewnie urósł a dawno go nie widziałyśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To rośnie ci gaduła że hoho ![]() Cytat:
![]() ![]() O ja ale super spiocha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2 ![]() Cześć, czołem ![]() Ja to powinnam dostać jakieś klapsy czy co, nic mnie nie motywujecie ![]() ![]() No ale trzeba bo jeszcze zapomniecie że się tu udzielam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Roszek pilnuje, żeby za szybko nie mieć rodzeństwa. ![]()
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no chyba tyle Ci wystarczy ... ![]() ![]() chyab zaraz sie Legne do lozka yhmmm szkoda ze koldra jest zimna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kwiatuszku, łóżeczko obniżone? My też w niedzielę obniżaliśmy, bo baliśmy się widząc jak Mała w nim na każdą stronę fika ![]() Myaja, brawa dla Męża ![]() ![]() I szybkiego powrotu do zdrowia życzę ![]() Pani, całus dla Torresa za wizytę ![]() ![]() Nestelle, a widziałaś kocyk z dinkami na mammooni? Tam sama projektujesz kocyk tzn wybierasz wzór bawełny i kolor minky ![]() http://mammooni.pl/product.php?id_product=332 Mam i la millou i zamawiałam z mammooni i ten drugi jest równie dobry jakościowol Mój kolejny kocyk będzie chyba od nich ![]() BYou, Nati, dołączam się do samotnego wieczoru ![]()
#1436 |
Zakorzenienie
|
jak macie w okolicy sklepy Netto to zerknijcie -> http://promobaby.pl/promocja-15826.html
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
niop zgadzam się w Miliardzie %
- a za co ty mnie kochasz, aż się zaczerwieniłam po same koncuszki uszu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() ![]() Mamy styczniowo-lutowe wpadły na fajny pomysł i w klubie założyły sobie wątek pt:apteka-tam wpisują jakie specyfiki na co, kiedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pamiętam jak Dragusia chyba pisała o przygotowywaniu kaszek Holle i tego, że część jest tylko po niemiecku napisana a na polski przetłumaczony jeden sposób podania tylko. tu np http://marketbio.pl/holle-kaszka-ryz...ziarnista.html są przetłumaczone różne formy podania. w ogóle jak szukam w sklepach internetowych to często widzę droższe niż stacjonarnie mona kupić, np za 16zł
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- tak. często pojawiają się pytania co na katar/przeziębienie u dziecka np. tylko niewiele osób należy do klubu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.