Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 09:06   #1441
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mojemu Olusiowi żółtaczka wyszła w dniu wyjścia ze szpitala miał b.wysoką.Urodził się w poniedziałek rano o 10 a wyszedł w niedzielę.Ja wyszłam w piątek ale na własną odp.Do szpitala jechałam w niedz
Ja uważam że lepiej żeby wyszła w szpitalu niż później dziecko oddawać do szpitala:rolley es:

Brumek ale miałaś przykrą niespodziankęTrzyma j się kochana.

dzisiaj o 18:30 mam wizytę więc proszę o kciuki

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny HELP!!!

Wczoraj wieczorem źle się poczułam, wodnista biegunka, dreszcze, brak sił. Całą noc prawie nie spałam bo wstawałam do wc, i się trzęsłam pod kołdrą. Trochę się wypociłam, ale nadal ze mną źle, w dodatku na prześcieradle były plamy, przestraszyłam się że to wody się sączą, ale może to by pot...nie wiem, potem już nic nie było.
Chyba zaszkodził mi bigos kupiony w garmażerce marketowskiej
Ledwo wstałam, boję się cokolwiek jeść bo zaraz oddam..i do tego mi niedobrze, jeszcze brakuje wymiotów, ciągle mi zimno..
Nie wiem co mam robić, przeczekać aż samo minie?
Miała to któraś? boję się o niunię.
no ja bym na wszelki wypadek zadzwoniła do gina a jak nie ma możliwości to na IP, nie ma co wyzykować odwodnienia np, napewno coś podadzą na wzmocnienie a warto sprawdzić czy nic się nie dzieje z tymi wodami!!! zmykaj do lekarza najwyżej się uspokoisz i wrócisz do domku spokojna z jakimiś lekami

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

U nas słoneczko świeci, mam nadzieje że tak cały dzień.

My dzisiaj zaczynamy 32 TYDZIEŃ, CZYLI 8 MIESIĄC

Muszę się sprężyć z zakupami dla Dominisia.

Miłego dnia
ale lecimy z tymi miesiącami i tygodniami

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
No to Dziubek widzę że mamy podobnie Jeśli to jakieś pocieszenie w ogóle Szwagierka to też temat rzeka... Wolę się nie rozpisywać Generalnie dopóki nie mieszkaliśmy razem to był luz, bo jest rok młodsza ode mnie, ale po ślubie ja się wprowadziłam do P. i mam teraz na codzień teściów i szwagierkę i mam chwilami serdecznie dość Tym bardziej że jak już jestem na granicy wytrzymałości to idę sobie do nas do pokoju i tam się zamykam, to wtedy zazwyczaj przyjdzie teściowa żeby sie spytać czy na pewno nic mi nie jest, czemu siedzę sama i takie tam A ja mam wtedy ochotę się wydrzeć na nią że ma mi dać święty spokój i sp***ać I też wiem że z jej strony nie jest to złośliwe, ale taka nadopiekuńczość jest gorsza od faszyzmu
pewnie że pocieszenie no i ta świadomość ,że ktoś Cię zrozumie jak się wyżalisz tez bezcenna !!! ja mam tylko ten komfort że nie mam ich na karku bo mieszkamy sami ( i wtedy najbardziej doceniam moje 50m2 ) ale na pewno nie dam i tego życzę też Tobie

ja też witam poniedziałkowo u mnie piękne słoneczko ale chłodny wiaterek , żadnych planów dziś nie mam ale może jakiś spacerek zaliczę właśnie zamówiłam mamusi perfum na Dzień Matki aaaa i wrzucam fotki wózka i literek na ścianie chwalę się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0081.jpg (51,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0101.jpg (117,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0104.jpg (116,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0105.jpg (113,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0106.jpg (99,0 KB, 24 załadowań)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:07   #1442
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Dziewczyny na noc biorę 2 tabletki luteiny dopochwowo, tym razem nie założyłam wkładki, a luteina czasami wypływa jak się rozpuści, pomyślałam że to może to...narazie nic ze mnie nie cieknie od tamtej pory.
Zjadłam kanapkę z dżemem, narazie mnie nie pogoniło. Zimno telepie mnie nadal...poczekam do południa i dzwonie do gina.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:08   #1443
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej Laski
Jak ja się ciesze, że weekend już minął Nie daje rady już wysiedzieć na zajęciach niestety

U nas już 33 tc

Idę Was nadrabiać

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:12   #1444
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Fajnie, dokładnie tak jak piszesz, pomalutku, wolnymi kroczkami, ale do przodu

A Twój szlafroczek z uszami świetny jest. W ogóle to mnie rozczulają na całego, takie rzeczy np. z uszkami, ogonkami
Mojego małego to bym najchętniej za jakąś myszę czy innego renifera przebrała, ale już widzę Tż-ta
my też powolutku kompletowaliśmy wszytsko, żeby na raz dużego wydatku nie było i juz prawie wszystko mamy dla niuni

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
u mnie pogoda "złagodniała" deszcz nie pada choc słonka tez nie ma.
Jakoś mi energii brak żeby robic cos w domu. A jutro znowu do pracy i czasu na obowiązki jeszcze mniej

chociaż ciacho mi pyszne wyszło

daj przepis - bo mi narobiłaś ochote na takie ciasto z rabarbarem - musze się do mojej mamy wybrać bo ona ma rabarbar w ogrodzie to ugotuje trochę kompotu i placuszka upiekę bo mam smaka na "coś" a teraz już wiem na co

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
czyli było
bara bara
przydalo Ci sie takie wyluzowanie po ostatnich przejsciach

ah zapomnialabym....
szlafroczek juz mam
n dzialce znalazlam
mama zawiozla nowy i nikt
go nie uzywal wiec zabralam
satynowy w 3/4 rekawkiem
bordowy
oj przydało się takie rozluźnienie no ale jak w końcu święto rodziny to rodzinnie świętowaliśmy w łóżku

super że znalazłaś fajny szlafroczek

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-16 o 10:43
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:13   #1445
Marina1
Zakorzenienie

Właśnie tak najlepiej chyba Beatko!

Dziewczyny dostałam własnie za free od obcej kobiety leżaczek i pozytywkę, przyniosła do mojej mamy, fajny, zaraz wstawię fotkę. Ale fajnie!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:13   #1446
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Beata swoje przeszłaś przez ten wypadek, ale szczęście w nieszczęściu że mogło być gorzej, teściowa z dnia na dzień wróci do formy, pozostaną problemy natury finansowej itp, ale i to pewnie się rozwiąże. Mam nadzieję ze przeprowadzka nastąpi tak jak planowałaś, ale jak teściowa jest słaba psychicznie to różnie może zareagować, nie znam kobietki, musisz sama wyczuć co ona na to, aby nie próbowała Was brać na litość i symulować.
dzięki kochana.

oby szybko doszłą do siebie i fizycznie i psychicznie bo ja kolejnego odwlekania naszej wyprowadzki już nerwowo bym nie wytrzymała

Stary 2011-05-16, 09:14   #1447
zanka205
Zakorzenienie

hej Mamuśki
wpadam na szybko zameldować, że żyję
wczoraj byliśmy w Ikei i tak nam dzień zleciał
dziś znowu kupę spraw na głowie, najpierw do mamy, potem zakupy i po 16.00 do gina idę na usg
możecie trzymać kciuki żeby wszystko było ok
jak będę już wolna to napiszę

miłego dnia

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 09:14   #1448
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

:kc iuki:
Cytat:
Dzień dobry,

U nas słoneczko świeci, mam nadzieje że tak cały dzień.

Muszę się sprężyć z zakupami dla Dominisia.

Miłego dnia
klask i:

U mnie w okolicy też nie mogłam znaleźć Dzidziusia i dlatego zamówiłam na allegro u tego samego allegrowicza co blondynka. Płynu nie używam. ubranka są po nim miękkie i wcale się nie elektryzują. Niby nie ma zapachu po wypraniu, ale sam proszek jak dla mnie ślicznie pachnie
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:15   #1449
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Beatko ehh daj mi troche Twojej ochoty na sex, bo u mnie zerowa, a maz od kilku dni za mna chodzi...
hmm.. chętnie tylko jak ja mam Ci te sexowe fluidki przesłać?

mój za mną nie chodził - prędzej to ja za nim i go molestowałam już od jakiegoś czasu

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Beatka Ty seksoholiczko daj trochę tej swojej ochoty.
a proszę bardzo

--->>>

Stary 2011-05-16, 09:15   #1450
Zmalowana
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o proszki to ja dostałam od kumpeli Lovelę, i dokupiłam płyn do płukania. Dla mnie pranie bez płynu to nie pranie

Stary 2011-05-16, 09:15   #1451
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
hej Mamuśki
dziś znowu kupę spraw na głowie, najpierw do mamy, potem zakupy i po 16.00 do gina idę na usg

miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 09:17   #1452
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

blondynkapoznan KCIUKASY!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:17   #1453
zanetaa88
Zakorzenienie

Sygnie Ja na razie wysłuchuje. Raz powiedziałam, że gdybym chciała Emilia to była by Emilia ale chcemy EMILIE które się czyta jak EMILI i to są różne imiona, ale chyba mnie unikała jak to mówiłam...olałam sprawę nie będę się stresowała, jak się urodzi to wtedy będę interweniować.I jeżeli nadal nie będzie słuchała powiem jej że to tak samo jakby jej ktoś mówił Basia a ma na imię np Kasia, jedna literka tylko zmieniona... tak jak ona zmienia przy Emilie

Patik Ja myślę, że to właśnie przez bigos że CI zaszkodził. Siedzi Ci pewnie jakieś stare mięso na żołądku i Cię telepie NIGDY NIE JEMY BIGOSU W RESTAURACJACH I KUPIONYCH W SKLEPACH!! to dziadostwo!!

Kurczę jak tak piszecie o tym dziudziusiu to aż się zastanawiam,
gdzie Ja bym mogła go kupić !?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:17   #1454
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
boże... aż mnie ciarki przeszły przez plecy że w naszym szpitalu doprowadzili do takiej tragedii...

Stary 2011-05-16, 09:18   #1455
Marina1
Zakorzenienie

No i dostany leżaczek.

i gratis mój brzuch, w kończącym się dzisiaj 35 tygodniu...A jutro - początek 36!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0074.jpg (121,4 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0075.jpg (138,8 KB, 45 załadowań)
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2011-05-16, 09:20   #1456
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Właśnie rozmawiałam z naszą kochaną Nerolką
Kazała was pozdrowić i mocno uściskać Trzyma kciuki za wszystkie wizyty.
Humor jej się na szczęście poprawił Zmieniły się jej dziewczyny w sali i ma przynajmniej z kim porozmawiać Najgorsze jest że wszystko ją boli ale nie chce narazie opuszczać szpitala bo już się przyzwyczaiła i wie że się nią opiekują. Jutro będzie miała usg i dowie się ile mała waży
to super że jej nastrój się polepszył -Nerola trzymaj się cieplutko i pamiętaj że wszystko będzie dobrze

trzymam kciuki za USG

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się wyżalić Od paru godzin ryczę jak bóbr Włamali mi się do samochodu w nocy i ukradli radio i nawigację
Nie mogę się z tym pogodzić, nawet nie chodzi o to, że to strata materialna, ale to że ktoś mi to tak po prostu zabrał NIe mieści mi się w głowie, że są ludzie, którzy za nic mają właśność i uczucia innych. Nie pomyślą, że ja na te rzeczy musiałam zapracować, że codziennie ich używałam, dawały mi radość itp. A on sobie to po prostu wziął. Dlaczego
biedactwo..
ja tez łatwo się przywiązuje do rzeczy.. może to głupie ale strasznie mi szkoda jak coś mi się zniszczy, rozbije albo coś zgubie - bo wiem ile trzeba czasu żeby na daną rzecz zapracowac a ze tż kokosów nie zarabia tym bardziej doceniam każda zarobioną złotówkę

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-16 o 10:47
Stary 2011-05-16, 09:22   #1457
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ale to prawda, śliczna jesteś jeszcze na dodatek, jakby tego było mało, że zgrabniocha
Ojej dziękuję, bardzo miło czytać takie słowa mając 10kg więcej hihi

Dziubek bardzo ładne te literki noo i wózek oczywiście też bardzo ładny
Ty to już chyba też już całąwyprawke masz

Zanka

A mi dzisiaj przychodzi paczka od r_p 77 i nie zamówiłam tego proszku, bo sobie pomyslałam "aaa kupię gdzieś tutaj w sklepie"
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:24   #1458
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziękuje za kciuki
dziubek fajny wózio i literki
Marina ale ci zazdroszczę że już masz końcówkę ciąży
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:26   #1459
Natka_
Zakorzenienie

Marina brzuszek śliczny i zgrabniutki i to już taki daleki tydzień, przecież to zaraz już rodzisz suuper! Stresujesz już się?

A leżaczek świetny i to za darmo
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 09:29   #1460
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marina fajny leżaczek a brzunio masz mały jak na 35tc
Stary 2011-05-16, 09:30   #1461
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za kciuki
dziubek fajny wózio i literki
Marina ale ci zazdroszczę że już masz końcówkę ciąży
Zleci blondynka!
Mi to teraz jakoś za szybko leci, jeszcze tyle spraw do załatwienia przed porodem, wczoraj umówiłam się na wcześniejsze egzaminy, za 2 tyg dwa egz z filozofii, dziś mam dzwonić do innej doktorki o wcześniejszy termin tak na 4-5 czerwca, 3 czerwiec egz. z rosyjskiego i to nie koniec...
Kiedy ja to wszystko zrobię...Chciałabym się wyrobić przed porodem...

i oczywiście trzymam za dziś!

a dziubek fajny wózek, a te literki myślałam, że będą mniejsze, a tu takie fajne duże!

Natka dziękuję!
hehe kurcze nie mogę jeszcze rodzić!
Góra za 3 tygodnie
A jeszcze się nie stresuję, jakoś nie...

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-05-16 o 09:34
Stary 2011-05-16, 09:31   #1462
zanetaa88
Zakorzenienie

Marina Twój brzusio z tą tuniczką zlał się z okryciem na kanapę
leżaczek ma piękne kolory!

No właśnie dziubek wózek piękny!! zakodowałam sobie że mam Ci napisac i tak potem zapomniała...

Dzisiaj mam zrobić ogórkową,
ale nie mam ogórków
W mojej dzielnicy jest tylko 1 sklep spożywczy w którym można płacić kartą i jest zamknięty bo remont
chyba muszę iść do miasta !

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-05-16 o 09:32
Stary 2011-05-16, 09:35   #1463
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się wyżalić Od paru godzin ryczę jak bóbr Włamali mi się do samochodu w nocy i ukradli radio i nawigację
Nie mogę się z tym pogodzić, nawet nie chodzi o to, że to strata materialna, ale to że ktoś mi to tak po prostu zabrał NIe mieści mi się w głowie, że są ludzie, którzy za nic mają właśność i uczucia innych. Nie pomyślą, że ja na te rzeczy musiałam zapracować, że codziennie ich używałam, dawały mi radość itp. A on sobie to po prostu wziął. Dlaczego
kochana glowka do gory
u mnie takie zachowanie wywołuje wscieklosc
ja sie szybko do rzeczy przywiazuje
i dla mnie to ogromne przezycie....
moim rodzicom 3 razy mieszkanie okradli
za kazdym razem bylam wsciekla i smutna....

Cytat:

ah kupilas ten lezaczek fishera ?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez beata_1988;26941558[COLOR=Silver
]
[/COLOR]
oj przydało się takie rozluźnienie no ale jak w końcu święto rodziny to rodzinnie świętowaliśmy w łóżku

super że znalazłaś fajny szlafroczek
nom do szpitala brakuje mi juz tylko

Tantum Rosa
stanika do karmienia (ale to na koniec ciazy sie kuuje bo moze jeszcze cos przybyc )
wkladek laktacyjnych
majtek poporodowych

sa to zakupy tzw. aptekowe a takie jeszcze przede mna jak reszta kosmetycznych spraw

hehe mojemu sie tak spodobalo ze teraz codizenni na cos liczy....ale mi narazie sie nie chce

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

ja też witam poniedziałkowo u mnie piękne słoneczko ale chłodny wiaterek , żadnych planów dziś nie mam ale może jakiś spacerek zaliczę właśnie zamówiłam mamusi perfum na Dzień Matki aaaa i wrzucam fotki wózka i literek na ścianie chwalę się
cuuudne ja takei same bede zamawiala

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
hej Mamuśki

miłego dnia
proszę

Cytat:
No i dostany leżaczek.

i gratis mój brzuch, w kończącym się dzisiaj 35 tygodniu...A jutro - początek 36!
brzus sliczny , ale laska jestes

lezaczek słodziutki

patik - pewnie ze jedz na izbe.
napewno zatrulas sie bigosem
ale wiem ze znow jelitowka panuje
wiec nie ryzykuj
sprawdza czy z dzidzia oki
i powiedzac co ew. mozesz brac
albo jakas kroplowke dadza
bedziesz spokojniejsza

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-16 o 09:37
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:36   #1464
Zmalowana
Zakorzenienie

Laski pokaże Wam co mam na zaliczenie Trzeba to przeczytać na jednym oddechu "Pani, pani daj chleba, komu chleba, panu chleba, żeby pan dał siana, komu siana, krowie siana, żeby krowa dała mleka, komu mleka, lipie mleka, żeby lipa dała łyka, komu łyka, dębowi łyka, żeby dąb dał żołądź, komu żołądź, wieprzowi żołądź, żeby wieprz dał kieł, komu kieł, pannom kieł, żeby panny dały wieniec, komu wieniec, morzu wieniec, żeby morze dało wody, komu wody, kogucikowi wody, bo kogucik leży koło drogi i ani tchnie."

Stary 2011-05-16, 09:38   #1465
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja zamówiłam małemu kosmy na alle w aptece centrum.I już tydz idą.A nie chce mi się na pocztę iść zob
Stary 2011-05-16, 09:38   #1466
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
No i dostany leżaczek.

dla brzusia a leżaczek super !!!!
Stary 2011-05-16, 09:42   #1467
zanetaa88
Zakorzenienie

Zmalowana na pamięć?!

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

dziewczyny są ogórki kiszone w biedronie?

Stary 2011-05-16, 09:43   #1468
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Dziubek bardzo ładne te literki noo i wózek oczywiście też bardzo ładny
Ty to już chyba też już całąwyprawke masz
no w zasadzie mam brakuje mi naprawdę kilku rzeczy główni kosmetyków (płynu do kąpieli dla maluszka, octaniseptu), proszku do prania, gazików do pępuszka no i klapkow i stanika do karmienia nie mam więc już sama końcówka

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Laski pokaże Wam co mam na zaliczenie Trzeba to przeczytać na jednym oddechu "Pani, pani daj chleba, komu chleba, panu chleba, żeby pan dał siana, komu siana, krowie siana, żeby krowa dała mleka, komu mleka, lipie mleka, żeby lipa dała łyka, komu łyka, dębowi łyka, żeby dąb dał żołądź, komu żołądź, wieprzowi żołądź, żeby wieprz dał kieł, komu kieł, pannom kieł, żeby panny dały wieniec, komu wieniec, morzu wieniec, żeby morze dało wody, komu wody, kogucikowi wody, bo kogucik leży koło drogi i ani tchnie."
połamałam język

dziękuję wszystkim w swoim i Szymka imieniu za miłe słowa na temat literek i jego fury
Stary 2011-05-16, 09:45   #1469
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam Mamuśki
Trzymam kciuki za wszystkie badania wizyty i usg
Brumek ojej przykro mi że Cie okradziono moją mame kiedyś okradli w autobusie straciła dokumenty bilet miesięczny i pieniądze na szczęście niewielkie . Ale najgorsza jest chyba kradzież dziecinnego wózka kolegi Tża no i kradzież śniadania Tża w pracy
Sygine zgadzam sie nadopiekuńczość gorsza od faszyzmu
Dziubek śliczne literki i wózek Wózek kupowaliście w boćku ?
Natka 8 mc nie wierze masz taki zgrabny brzuś
Marina śliczny brzuszek i leżaczek
Patik ja bym zadzwoniła do gina
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:46   #1470
SweetAngel1984
Zadomowienie

a tak wogole
to u mnei jest szaro buro na dworze
maz zostawil mnie z 2 kromkami chleba
i zero kasy
powiedzial zebym zjadla rano platki
a potem jakis makaron albo cos sobie upichce

przyjemniaczek jak cholera .......

ja "dzidziusia" widziałam u siebie w miescie w kilku sklepach wiec chyba kupie na miejscu.......

dzis zaczynamy 26 tc

no i moge powiedziec ze brzuch mi juz faluje jak morskie fale podczas sztormu
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości