|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Zbiorowy, "zachciankowy" wątek - szukam, poszukuję, przydałoby mi się cz. II
Szukam
Kredek chętnie akwarelowych![]() Świec Yankee Candle, Village Candle, Goose Creek, Kringle Candle
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbiorowy, "zachciankowy" wątek - szukam, poszukuję, przydałoby mi się cz. II
Męskiego zapachu z klasą, w folii
|
|
|
|
#1443 |
|
Przyczajenie
|
szukam bardzo bardzo
Yves Rocher Neblina - wszystko , może być nawet w kremie.... i Neonatura Souffle.... |
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
prosze madal szukam Chanel Mademoiselle edp
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Guerlain Lingerie 01 - nawet odlewki
świecy YC Soft Blanket
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
YSL Manifesto-poszukuję BARDZO w każdej ilości (może być odlewka)
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2015-09-05 o 21:05 |
|
|
|
#1447 |
|
koci świat
|
a ja w dalszym ciągu chociaż 10 ml AA mandarynki z bazylią
|
|
|
|
#1448 |
|
Welcome to Jamrock
|
mary lou manizer i pedzla do pudru chetnie ecotools i hakuro do brwi i kresek!!! oddam sporo
|
|
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
czegos super nawilżającego do ciała, jestem otwarta na propozycje;d
|
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
- puder kobo nubian desert
- farby joanna palona kawa - czarne i ciemno niebieskie rurki jeggingsy z f&f, rozm. 36 - torebka crossbody na co dzien, np f&f (cos w stylu zdjecia z zalacznika) - odlewki perfum (na fragrantice zaznaczone sa moje zachcianki )- flakon lolita lempicka si lolita edp (poza watkiem posiadam tez ck one 90/100ml)
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-09-06 o 23:46 |
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam sukienki na wesele w trybie pilnym- na sobotę
Zerknę na każdą modną, nieważne czy długa, czy krótka
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam duży nowy wątek, szukam za to konkretnych rzeczy, może któraś ma coś z mojej listy, tak, zebym mogła wreszcie się wymienić
![]() SZUKAM : Kosmetyki [ Wejściówki na targi kosmetyczne w Warszawie 1. Henrikssen the Truth Serum 2. Perfumy: YSL Elle Intense, Flowerbomb EDP,, Acqua Allegoria Grosellina, Flora Nymphea, Boss Orange, CLIVE CHRISTIAN X, Demeter 3. Perfumy męskie: Chanel Egoiste Platinum, YSL Le Nuit, Acqua di Parma Mirto di Panarea, Fico di Amalfi i Arancia di Capri; Black Afgano, Millessime Imperiale Creed, Moncale 4. Biały puder Givenchy Poudre Premiere 5. Kate Somerville CC Illumikate kolor 02 i 03 (light to medium/medium), inne produkty Kate Somerville 6. Kremy pod oczy wysokopółkowe, szczególnieLouis Widmer i Skinceuticals 7. Rozswietlacz pod oczy w pisaku bez różowych tonów Dior Skinflash 002, YSL Touche Eclat 001, Guerlain, Estee Lauder, Givenchy 7. Kremy: Nutritic intense LRP, Bioderma Sebium Serum, Bioderma na przebarwienia 8. Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar tylko nowy lub w stanie bdb+ 9. Szczotka Clarisonic 10 . Biżuteria Mint Dot i Beller - , biżu z różowego złota 11. Szampony: Fitomed do włosów tłustych, bezzapachowe i bezbarwne np. Node, Aderma, Elution, Nizoral Dermedic 12. Kosmetyków do włosów: - Loreal Potionizer do cienkich - Bumble&Bumble serie nadające się do włosów cienkich i przetłuszczających [- B]- Bumble&Bumble p[/B]rodukty do stylizacji (włosy cienkie, seria thickening, suchy szampon blond, seria z olejkiem, protektor UV) i inne 13. Estee Lauder : Perfectionist oraz EL Daywear Sheer Tint 14. homeopatycznych suplementów oraz sprzętów leczniczych: candida clear, sok z aloesu, kordyceps, alicit, zapper, lampa bioptron, Suplementów na wątrobę (esseliv, essentiale, hepatil) 15. leków i kropli na zapalenie zatok np.: SINULAN, SINUPRET, NASODREN. różnych leków na przeziębienie typu Fervex, Strepsils, Neosine etc. 16. Tonik do włosów NERIL 17. Pampersy dla dorosłych, męskie. Seria SENI MAN. 19. robota kuchennego marki T.h.e.rmomix lub Bimby oraz odkurzacza typu Roomba- oddam to co wątku, poszukam poza. 20. Krem do stóp Gehwol Lipidro Creme i na pękające pięty, lub Nuxe Reve de Miel 21. Kosmetyki I WANT (keep my face healthy) seria przeciwzmarszczkowa 24. Kompaktu: Double Wear odcień Rattan, Dawn lub Tawny 25. Benefit:, Chacha go go, róż Georgia; do brwi: Gimme brow [/B] 26. Suplementy: - Inneov Cellulit, Relastane, Inneov Densilogy - Ducray Anacaps - Suplementy NOBLE HEALTH: Grape Seed Extract oraz kolagen i Colostrum; suplementy SOLGAR 28. Kremy przeciwzmarszczkowe 50+ nowe, dobrych marek (HR, EL, Lancome, Athena 7minutes lift, z tanszych brązowy i czarny Creme Riche Yves Rocher, Eucerin, Vichy) 29. Odżywka do paznokci HEROME - nowa. Wybielający lakier HEROME nowy 30. Balsamy do skóry atopowej najchętniej Xerialine, Lipikar, ISO UREA, Nutriextra 31. Kosmetyki i świece BOMB - zapachy owocowe, słodkie, korzenne (swieżaki, mięty i cytrusy odpadają) 32. Pasty do zębów AJONA, Blanx, Elmex i płyny do płukania jamy ustnej nowe 33. Puder Guerlain Meteorites Compact 02 i 03 34. TBS Peelingi głównie mango, ew. papaja, żele pod prysznic (truskawka, kokos, mango) ew. masła z datą ważności ok.2 lata shea, mango (nowe). Sephora żele i masła (czekolada, mango, truskawka, monoi, kokos, jagoda, bez) 35. Nawilżacz powietrza, ew. kamionki na kaloryfery 37. Swiece Yankee Candle zapachy korzenne, słodkie. Np. świeca wiśniowa, cynamonowa, apple strudel. 39. lakiery: OPI Designer Series kolor DS Classic, OPI San Tan Tonio (nowy!) 40. lokówki dość grubej, która sama się obraca 41. Bioderma micel Sensibio 43. EKO AMPUPŁKA Pat&Rub kwas hialuronowy, ampułki Clarena 44. Serum Skinceuticals FERULIC mogą być próbki, krem pod oczy Skinceuticals 45. Peeling do twarzy La Roche Posay Gommage Physiologique 46. KORRES - seria jaśminowa i guajawa (peelingi, masła, żele) 47. Maseczka GlamGlow nowa 48. Konturówka Inglot kolor 63 49. Olej kokosowy marki BIO PLANETE nieużywany 50. Na wypadanie włosów wcierki Kerium, Loxon 5, Piloxidil, Neril. 51 Rozświetlacz do twarzy i ciała Rouge Bunny Rouge 52. Rozważę chemię domową, np. dobre tabletki i płyny do zmywarek, kostki do pralki. 55 Paletki Bobbi Brown Nectar & Nudes, Nude on Nude, Shimmerbrick Smokey Nude 56. Charlotte Tilbury nowy podkład (chętnie wymienię coś za samą przysługę zakupu i przywiezienia z UK) !!!!!!! 1. KSIĄŻEK: T.Mann "Czarodziejska Góra" J.Joyce "Ulissess" Marek Hłasko - wszystko L. Tyrmand - wszystko Komiksy Kajko i Kokosz - tylko całe serie nówki lub w stanie kolekcjonerskim Książki o Powstaniu Warszawskim min. Norman Davies, Antoni Pawlicki. Chodzi o rzetelne historyczne źródła oraz wspomnienia. Za eseje opiniujące oraz powieści beletrystyczne dziękuję. Sergiusz Piasecki - wszystko G. Flaubert "Pani Bovary" "Dlaczego nie jesteśmy bogaci" Wójtowicz Grzegorz i Anna [/B] |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Szukam pobki/odsypki/opakowania: Lucy Minerals Creamy Bisque.
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam:
- Dentoseptu - wody utlenionej - Gripex - Cholinex - tabletek przeciwbólowych - ŻWIRKU KOCIEGO - każdy rodzaj i każda ilość - oddam dużo! - kocia karma - j/w - kremów do twarzy - ujędrniających - serum z wit. C
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny!
oddam flakon CK One 90ml/100 (mam poza watkiem, moge podac kod, produkt oryginalny) za flaszke perfum, jestem otwarta na propozycje, moi ulubiency: fragrantica piszcie!
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
szukam odlewki Angel TM Coco M. bede wdzięczna choć za kapke jednego i drugiego
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo potrzebny Easy Lites Marc Anthony-nigdzie w sklepach nie ma.
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
kremu do twarzy potrzebuję (dla starszej Pani 35+, cera sucha), na gwałt
|
|
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
Szukam plasterków Cettua na wypryski i pasków z węglem aktywnym na nosek
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam i oddam wiele za:
Prada - Candy Jessica Simpson - Fancy Carolina Herrera 212 VIP
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam nowych full speedów z Avonu pomarańczowych chce na dzień chłopaka jak macie napiszcie w wątku u mnie ;-)
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszukuję kwasowych peelingów, żeli i toników kwasowych, byle nie z kwasem migdałowym. Za BHA od Pauli Begoun oddam naprawdę dużo!
|
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam rozpaczliwie zapachu Elizabeth Taylor Diamonds and Sapphires może być nsawet próbka oraz odlewek Montale i innych rzeczy, fragrantica wam dużo powie
ODDAM DUŻO!
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Szukam nowych, dobrych kremów z filtrem >30spf do twarzy. Takich nadających się do miasta - czyli wszelkie lekkie wersje i dry touche.
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Szukam pilnie tuszów do rzęs. Będę szukać poza wątkiem, mam bronzer z kobo (jaśniejszy), otwarty płyn micelarny z garniera (zielony, zostało ponad 3/4 z 400 ml), trochę lakierów do paznokci czy jakieś szminki, które mogę wymienić
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938
Nowego podkładu L'Oreal TM 2N
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukiwane:
- puder ryżowy Paese / Palladio - puder bambusowy Paese - MAC Creme d'Nude / Myth / Hue - MAC Dainty - lakiery Essie Fiji, Watermelon, Haute in the Heat, Crewed Interest, Van Dgo |
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
Szukam Maybelline Pure BB Cream
Może być z dużym ubytkiem.Chętnie też próbkę BB Bobbi Brown Light.
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

chętnie akwarelowych

Zerknę na każdą modną, nieważne czy długa, czy krótka