![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwna prośba.
Cytat:
Przynajmniej ja bym zapytala i zapytalam ![]() Nigdy nie prosilyscie swojego faceta zeby cos zmienil albo czegos nie robil? Bo ogolnie byl super ale jedna, jedna rzecz byla denerwujaca i kiedy dla was to zrobil, jakis drobiazg ( nie ze z punka zmienil sie w gogusia) to byla taka wisienka na torcie? Mojemu zasugerowalam zeby sie troszke inaczej strzygl i on to zrobil, bo to bylo nieistotne dla niego na tyle, ze skoro mi sie podoba inaczej to w sumie czemu nie, skoro siadal na fotel i dawal fryzjsrce wolna reke? Przestal tez nosic spodnie, ktore byly fatalne. Nie wplynelo to jakos ujemnie na jego ego, z tego co wiem. A byly to poczatki naszej wspolnej przygody. Ja rozumiem ze boicie sie, ze ktos naruszy wasza wolnosc osobistą i godnosc. Ale dziwi mnie ze od razu zakladacie zla wolę Edytowane przez robcia Czas edycji: 2018-06-09 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Swojemu facetowi tak. Ale nie facetowi, z którym jestem na etapie randek i spotkałam się dopiero kilka razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Raczkowanie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8406314 1]Temat pracy się pojawia i to w obie strony co wygodnie pomijasz, bo to na ogół dość istotna część życia dorosłych ludzi. Tak jak z dziećmi często rozmawia się o szkole, tak z dorosłymi o tym, co w życiu robią - no większość raczej pracuje.
Kwestię wypytywania o jaskinię i mamuta pociągowego pominę, bo trudno to potraktować poważnie.[/QUOTE] Czym innym jest rozmowa o pracy, a czym innym rozmowa ukierunkowana na wybadanie zamożności partnera. Trzeba rozróżnić te dwie rzeczy. Cytat:
![]() Seks jest przyjemny po to, byśmy chcieli go uprawiać. Gdyby nie to, z ludzkością byłoby ciężko. Jeżeli swoje szczęście uzależniasz od drugiej osoby, to nie wróżę temu dobrze. Można być szczęśliwym samemu, ba, nawet trzeba, bo jeżeli nie jest się szczęśliwym samemu ze sobą, to nie stworzy się dobrego związku. "Ale wiesz co, wiele osób woli się dobrać przez miłość, dobór charakterów." Czy ja mówiłem tutaj o tym, że kwestie finansowe są głównym kryterium wyboru partnera? Jak cechu obu stron odpowiadają drugiej osobie, pojawia się stan zakochania, w czasie którego ludzie robią dosyć głupie rzeczy, typu branie ślubu, czy płodzenie dzieci. Ale jak już ten stan opadnie, często nachodzi refleksja, czy aby finanse są wystarczające do wychowania dziecka. Jak myślisz? Skąd jest tyle rozwodów? Bo uczucie wygasło? A może uczucia nigdy nie było, tylko zwiększona dawka hormonów wywołana drugą osobą? " Takie poglądy prezentują chyba faceci którzy mają do zaoferowania głównie kasę, a emocjonalnie pustka. " Takie poglądy reprezentują głownie kobiety w wieku 25-30 lat, tak więc pudło. Cytat:
![]() Wstydzisz się swojego wyglądu? Masz kompleksy?
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc jeżeli dla kogoś jest fajnie pod warunkiem, że mam ładną buzię pod makijażem, to widocznie nie jest na tyle fajnie skoro taka pierdoła może przekreślić wszystko. No bo przecież tym makijażem cudów nie zrobisz i i tak widzisz jak mniej więcej ktoś wygląda. Zdjęcia metamorfoz w necie to zdjęcia, a na żywo widzi się inaczej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo wymięta koszulka to rzadko jakiś podstawowy element stylu, z którym się człowiek utożsamia. I uprzedzając, ja się nie maluję wcale. ![]() Cytat:
Dobrze się bawisz? Ja się nie maluję, bo mi i tak już nic nie pomoże. Malują się za to moje śliczne koleżanki, żeby jeszcze bardziej podkreślić urodę. Wygodna logika żeby komuś pocisnąć, szkoda że nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. On może poprosić, a ona może ocenić, że ta prośba wynika z pewnych cech, z którymi ona nie chce mieć nic wspólnego. Nie widzę w tym nic złego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie jest ważna, nie powielaj mitów.
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Szczerze to ja bym nie poszła. Początkowa randka w basenie to dla mnie mało interesujące. Nie chciałabym się prezentować w skąpym stroju, żeby facet mógł ocenić, czy warto się ze mną spotykać. Jakoś nie te priorytety. Jeszcze jak ktoś nie umie pływać to raczej się nie wybierze i nici z chytrego planu
![]() Fakt że mnie dosyć szybko facet zabrał nad jezioro ale to był wypad ze znajomymi i to wyszło naturalnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A co do oceniania, na basenie jest 1:1, oboje poddają się analizie ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie wygląd nie gra aż takich pierwszych skrzypiec, wiadomo że facet musi być dla mnie atrakcyjny ale widzę przez koszulkę, czy ma brzucha czy nie, albo czy ma krzywe kolana, garba czy co tam innego. Więc nie mam potrzeby aż takiego sprawdzenia i nie zamierzam iść na prezentację bez ubrań, bo jak dla kogoś jest takie ważne jak dokładnie wygląda mój tyłek czy biust bez ubrania, że posuwa się do podstępu, to nie jest nam po drodze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2018-06-09 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
po drugiej stronie szafy
|
Wiadomo że nie dla każdego liczy się fizyczność, po prostu dla mnie jeśli facet życzy sobie mnie obejrzeć saute, to niech też się saute pokaże :P
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście zgadzam się z Tobą, że facet też powinien się zaprezentować skoro tego oczekuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bawią mnie tacy domorosli ewolucjonisci którzy spłycaja zawilosci ludzkiej psychiki, myślą że działamy dokładnie tak jak zwierzęta i wydają się nie widzieć zmian jakie zaszły w ciągu tysiącleci istnienia zaawansowanych cywilizacji. No i taki uczony jesteś, a nawet nie wiesz ze wielkość piersi nijak się ma do ilości pokarmu. To, co sprawia że pierś jest duża to tkanka tłuszczowa która przy tworzeniu pokarmu ma dokładnie zero udziału. Ten jest produkowany przez gruczoły piersiowe które duże nie są. A teraz idź upoluj mamuta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-06-09 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Nie no koszmar, nie spotkałabym się juz z takim chłopakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;84067791]Nie wiem po co ty tworzysz związki, ja na pewno nie po to żeby mieć dzieci bo ich nie chce.
Bawią mnie tacy domorosli ewolucjonisci którzy spłycaja zawilosci ludzkiej psychiki, myślą że działamy dokładnie tak jak zwierzęta i wydają się nie widzieć zmian jakie zaszły w ciągu tysiącleci istnienia zaawansowanych cywilizacji. No i taki uczony jesteś, a nawet nie wiesz ze wielkość piersi nijak się ma do ilości pokarmu. To, co sprawia że pierś jest duża to tkanka tłuszczowa która przy tworzeniu pokarmu ma dokładnie zero udziału. Ten jest produkowany przez gruczoły piersiowe które duże nie są. A teraz idź upoluj mamuta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]On to sam taki mamut ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Mnie jedno zastanawia. Jestem z facetem 5 lat. Nigdy nie zobaczył moich naturalnych włosów.
I pewnie nigdy nie zobaczy, bo prostuję keratyną i farbuję. I jakoś nie jest ciekawy, powiedziałam mu, że mają brązowy kolor i są kręcone i dopóki nie osiwieją nie przestanę ich farbować. Więc po co miałby mnie oglądać w naturalnych włosach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Pewnie bym faceta zapytała i rozważyła, czy prośba ma sens. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Potem poszliśmy na zakupy. I jest za☠☠☠iście. Chodzi o to, że zakochuję się w człowieku, a nie w jego ubraniach czy makijażu, które potem można poprawiać. A to brzmi jak takie... Nie wiem, czy warto, chcę sprawdzić, trochę słabo jak dla mnie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, właściwie randka na basenie czemu nie ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- słabe i toksyczne wręcz.
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
to jest straszne, niestety, ale niektóre kobiety posłusznie by przestały. Bo Miś powiedział. Miś tak chce i tak ma być.
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś byłam bardzo podatna na takie coś. Były facet mówił mi nie noś krótkich spódniczek czy spodenek bo Cię będą podrywali,nie idź na studia bo kogoś tam poznasz i mnie zostawisz. Na szczęście miałam jeszcze trochę oleju w głowie i np. ze studiów bym w życiu nie zrezygnowała dla nikogo, ale takie niby drobnostki, typu nie maluj sie, nie ubieraj tego czy tamtego, to jest naprawdę mega poważny problem i objaw, że facet jest toksykiem i chce nas od siebie uzależnić i traktować jak swoją własność :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8407617 1]Ja kiedyś byłam bardzo podatna na takie coś. Były facet mówił mi nie noś krótkich spódniczek czy spodenek bo Cię będą podrywali,nie idź na studia bo kogoś tam poznasz i mnie zostawisz. Na szczęście miałam jeszcze trochę oleju w głowie i np. ze studiów bym w życiu nie zrezygnowała dla nikogo, ale takie niby drobnostki, typu nie maluj sie, nie ubieraj tego czy tamtego, to jest naprawdę mega poważny problem i objaw, że facet jest toksykiem i chce nas od siebie uzależnić i traktować jak swoją własność :/[/QUOTE]
wiesz, dobrze że miałaś wtedy trochę rozumu w głowie, Dobrze że nie dałaś się omamić do końca. Z takiej podatności na wpływy na szczęście niektórzy wyrastają. Z wiekiem człowiek staje się bardziej asertywny. ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
A czy ktos mowi, ze ma sie w ogole przestac malowac?Ze ma byc jak bezwolna mimoza?C Na pewno nie ja. I nie po kilku nic nie znaczacych randkach . A czy po kilku znaczacych randkach chcialaby to zrobic? Zalezy tylko od niej i kontekstu sytuacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, z wiekiem i pod wpływem doświadczeń najczęściej człowiek się staje bardziej asertywny, ale to też niestety nie każdy tak ma i to jest najgorsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.