![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Geneza Nicku
A mój nik to nie objaw czystego narcyzmu bo ktos mi to juz zarzucił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez kiedys (chyba w watku "kto sie odwazy pokazac w kostiumie?") zastanawialam sie skad sie wzial pomysl na twoj nick ![]() wtedy mialas bardziej widocznego avatarka,na ktorym bylo widac twoja wpaniala urode,no i wloski ![]() a po wklejeniu zdjonek w kostiumie to juz nie bylo watpliwosci ze jestes Beautiful ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Tak Meri,pamiętam Cię z tamtego wątku
![]() ![]() tymczasem dobranoc ( co ja tu jeszcze o tej godzinie robię ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Geneza Nicku
Moj nick tez inspirowany poisenka: stary hit California Dreamin (z lat 60), the mamas & the papas. Kiedy rejestrowalam sie na nowe forum przygotowywalam sie do przeprowadzki do Californi, a wiec pasowalo.
All the leaves are brown (All the leaves are brown) And the sky is gray. (And the sky is gray). I've been for a walk (I've been for a walk) On a winter's day. (On a winter's day). I'd be safe and warm (I'd be safe and warm) if I was in L.A. (If I was in L.A.) California dreamin' (California dreamin') on such a winter's day. Stopped in to a church I passed along the way. Well I got down on my knees (got down on my knees) And I pretend to pray. (I pretend to pray). You know the preacher like t've croaked. (preacher liked t've croaked). He knows I'm gonna stay. (knows I'm gonna stay). California dreamin' (California dreamin') on such a winter's day. (Bridge) All the leaves are brown (All the leaves are brown) And the sky is gray. (And the sky is gray). I've been for a walk (I've been for a walk) On a winter's day. (On a winter's day). If I didn't tell her (If I didn't tell her) I could leave today. (I could leave today). California dreamin' (California dreamin')on such a winter's day, California dreamin' on such a winter's day, California dreamin' on such a winter's day.
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jakoś umknął mi uwadze ten wątek.Miło się dowiedzieć,z kąd się wzięły Wasze nicki.
![]() Mój to tytuł piosenki The Offspring "Burn it up" z płyty Ignition z 91 roku ![]() Pod takim nickiem funkcjonuję w większości odwiedzanych przezemnie miejsc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tulip też może być, brzmi luzacko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy jestem miła, ciepła i łagodna to nie wiem (jak się oduczę przeklinać, to pewnie będę bardziej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Mój nick jest prosty jak budowa cepa
![]() Czekam na wypowiedż-D'ou vient le vent (mam nadzieję że nie zrobiłam błędu)-zawsze się zastanawiałam co oznacza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
W takim razie bardzo mi miło,że kojarzę Ci się z taką fajną piosenką
![]() Wogólę to całą tą płytę uwielbiem.Get it right,Dirty Magic,Forever and a Day...cudowne piosenki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Mój nick.. Jest tu w ogóle ktoś, kto nie kojarzy? http://www.youtube.com/watch?v=e6Lq771TVm4 Ku chwale geniuszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To bardzo tajemnicza sprawa, skąd wziął się twój nick! ![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-09-10 o 01:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
achh! boski Monthy Python
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
![]() Jednak bardziej podoba mi się późniejsza wersja, z pełnometrażówki "And Now For Something Completely Different" http://www.youtube.com/watch?v=gfIVMchKd_U ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubie Ignition - ta i smash to plyty do ktorych zdarza mi sie powrocic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
U mnie to proste: Aggie to mój stary nick, którym się posługuję na różnych forach internetowych. Ponieważ sama Aggie dostała stałego bana, dokleiłam 125, jako, że te cyferki występują w moim adresie mailowym. A i tak jak ktoś się do mnie na Wizażu zwraca, pisze Aggie.
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Alorah-
Dwójka znajomych, maniaków komputerowych zafascynowanych wtedy grą "Jedi Academy", postanowili poszukać podobieństw do znajomych ze świata realnego. I tak wyszło - Alorah, czerwonoskóra posiadaczka dwóch wspaniałych mieczy świetlnych, ognistego temperamentu i "rogów" walcząca po ciemnej stronie mocy... tak, to właśnie ja.Tamci dwaj do tej pory mnie tak nazywają. Zresztą od tamtej pory nie tylko oni... Jako że nazwa bardzo mi się spodobała, generalnie kojarzy się z fantastyką ( i z włoskim słowem, zdaje się że "więc") to została ( już chyba 5 lat się za mną wlecze) .Sama się tak przedstawiam. W niektórych miejscach ( Np. w klubie fantastycznym, wśród najbliższych przyjaciół i na konwentach) inaczej się już mnie nie nazywa ![]() Także wybór nicku był dla mnie prosty. Wszędzie nazywam konta tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Tharoon
W 1996 r. powstała gierka War Wind (RTS) w której jedną ze stron konfliktu była "rasa panów" Tha'Roon. Nazwa mnie się spodobała, zniknął apostrof i zostało Tharoon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Wyobraźcie sobie ciepły wieczór w Prowansji na lawendowym polu ...ostatnie promyki słońca otulają wasze szczęśliwe, roześmiane twarze, ciepły wiaterek unosi dookoła przecudny zapach świeżych kwiatów lawendy (nie mylić z tą na mole
![]() ![]() A dla lepszej ilustracji wklejam Wam zdjątko z sieci, wyobraźcie sobie, że siedzicie pod tym drzewem... Edytowane przez lavenderfay Czas edycji: 2008-10-09 o 21:25 Powód: kolor czcionki dawał po oczach :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
pięknie Lawendowa sielanka
Ide spać, zleje się L'Occitanem lawendowym
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Geneza mojego nicka chyba nikogo nie zadziwi: mam na imię Magdalena, Magdy nie cierpię, mąż mówi do mnie Magdula i tak mi się jakoś zdrobniło... Może się na stałe przyczepi??
martwa papugo i dzika truskawo strasznie mi się Wasze nicki podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Mój nick wiąże się z fascynacją genialnego serialu David'a Lynch'a "Twin Peaks".
Mistrzostwo! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() I pomyśleć, że miewałam chwile, w których marzyłam żeby go zmienić ![]() Ale jakby mnie tu wytropił ktoś ze znajomych to i tak bym się pod ziemię zapadła ze wstydu ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Mój nick to imię mojej postaci z jednej z najdluższych kampanii (graliśmy ją parę lat) do Legendy 5 Kręgów, Daidoji Maemi
![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
mój nick la bamba-taka mała legenda
![]() ![]()
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2007-11-29 o 22:16 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
a moj nick - heru = horus. jak na avatarze ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-11-30 o 13:05 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Chciałabym zmienić nick ale się nie da
![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Mój nick nie jest za bardzo wyszukany (mam wrażenie, że jak ja cała
![]() ![]() ![]() Od kiedy zalogowałam się po raz pierwszy pod tym nickiem używam go w większości miejsc w sieci.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.