![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rpgata biżuteria :)
Trzecie śliczne! I gronka - jak zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
www.dulcedo.pl
|
Myślę, że mogłabyś im maila wyslać, że miałaś z nim takie problemy, może ktos wrzucił posrebrzany.
Z ostatniego wrzutu donat najładniejszy.
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
tak, mysle, ze napisze
to musial byc drut z zanieczyszczonego srebra, bo raz topil sie idealnie, drugi raz tylko czernial i jakby sie obkurczal dziekuje bardzo za komentarze ![]() zuteria, kazdy ma swoja wizje jakich kamykow uzyc i to wlasnie w robieniu bizuterii jest fajne ![]() iwogg, rusa1ka, lubie kombinowac z kolorami ![]() viktorej , mnie zestawienie kamieni w wisiorze wisiorze chbya najbardziej "zestresowalo" - nie bylam do samego konca przekonana eruraina89, nie twierdze, ze bylam niezadowolona z zakupow w sk2, tylko o tym drucie... bo cala reszta zamowienia bylam zachwycona ![]() z gronkami troszke trzeba sie nameczyc, choc to bardziej niz trudne pracochlonne dosc jest. Cwicz i pokaz cos swojego ![]() ayumi88, milo mi, ze perelki Ci sie podobaja ![]() piechotka, ![]() teraz kilka nowych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się Twoja biżuteria, zwyklaki srebro + minerały to mój ulubiony styl - takie robię i takie tylko noszę
![]() Obejrzałam wątek od początku i teraz szczegółowo: Mogłabym je zjeść ![]() ![]() Śliczne. Urocze. Mój ulubiony styl, kolor też jeden z ciekawszych ![]() Oh zdecydowanie TAK TAK TAK!!! ![]() Pozdrawiam i czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Pierwsze i drugie podobają mi się najbardziej
![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
o, widze, ze moj watek zostal wydobyty z czelusci forum
![]() ![]() z tej okazji zapraszam do obejrzenia kilku moich prac, jak zawsze nieskomplikowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Ojej, ale ładnie dziś u Ciebie. Część kamyczków sama chciałabym mieć w swojej kolekcji, powiedz mi proszę, co to jest na czwartym zdjęciu, bo się zakochałam w tej bryłce
![]() ![]() EDIT: Czy ten kamień to akwamaryn? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2009-09-19 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Zaśliniłam się do ostatnich kolczyków. Wrzucik jest ładny i różnorodny. Wszystkie kompozycje wyglądają na dokładnie przemyślane. Bardzo podoba mi się Twoja estetyka.
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Wszystkie eleganckie i klasyczne. Bardzo ładny wrzut. A 6 upodobałam sobie najbardziej. Świetna kombinacja kolorystyczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
bardzo ładny wrzucik-pierwsze i trzecie nosiłabym z wielka chęcią...no i sliczne kamyki
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Ale śliczności! Wszystko bez wyjątku!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze są niesamowite, bardzo intrygujące połączenie kolorów
![]()
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Nawet jeśli mówisz,że tworzysz nieskomplikowaną biżuterię-bardzo lubię Twój styl
![]() I tym razem też się nie mogłam zdecydować,mam kilka typów ![]() Te-za ten łańcuszek różnobarwny-przepiękne ![]() Te-nie mów mi,że to jest prosta kompozycja ![]() Te-za pięknie współgrające z barwą kamienia gronko z perełek ![]() Te-po prostu lubię te pęknięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Jak zawsze- przede wszystkim elegancja i dopracowane projekty. Pierwsze szczególnie mnie zachwyciły
![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba jak łączysz materiały, kolory. Bardzo mi się podobają:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1247831627 - za kolory i przekładkę cudną, zwiniętą. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1247831627 - za pewny minimalizm kolorystyczny choć się mienią ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1247831627 - Tutaj rewelacyjna jest ta disco-kula w połączeniu z ognistym akcentem. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1253353597 - fajnie wygląda ten łańcuszek z kamykami przy tym kamieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ale ładne jest to wszystko!! Pierwsze, ostatnie i czwarte chwyciłabym w swoje łapki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
zuteria, yori, sunnyskies, iwogg, reverie1, viktorej, kasia83, ayumi88, dagus, heurek, poice, madia, naila - dziekuje Wam
![]() ayumi88, pisze, ze moje prace sa proste patrzac na cuda (plecionki np), ktore robia inne dziewczyny. Dziekuje Ci za tak rozbudowana wypowiedz ![]() naila, ten kamien to agat kilka swiezynek teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Cudne wszystko. No ale naszyjnik... mmmmmiodzio! Uroczy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
www.dulcedo.pl
|
Ładny wrzucik wszystkie prace dopieszczone
![]()
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
To ja powtórzę, że w pierwszych urzekło mnie połączenie kolorystyczne. Ale ostatnie też są śliczne, z chęcią bym nosiła. Masz wyczucie Rogata
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczny jest naszyjnik. Te fioletowe kolczyki również ale absolutne mistrzostwo to te ostatnie, zielone. Cudeńka po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Wam wszystkim pięknie
![]() piechotko, nosisz chociaz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.