![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja droga do szczęścia- zapraszam chętne do wspólnej walki.
Witamy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Zapraszam serdecznie
![]() Kurde, ja do twojej wagi dążę ![]() ![]() Dziś mam nijaką pogodę za oknem, więc zabrałam sie do nauki ![]() O 14:30 wszamałam owsiankę [3 łyzki płatków górskich + 1 łyżka otręb + szczypta siemienia] zalana H2O i wrzuciłam połowę pomidorka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Tak, może, ale przydałby się jeszcze jakiś porządny obiad!
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ja mam ok 158 cm wzrostu
![]() ![]() A ja dzis zjadłam kanapeczkę na śniadanie, 2śn. to jogurt pitny z błonnikiem plus połowa jabłka, obiad to sałatka z kurczaka, sałaty lodowej, pomidora, ogorka i papryki. Czyli dotychczasowo może byc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
No heloł
![]() Dzień jedzeniowy właśnie się u mnei skończył ![]() Ś:szklanka mleka,kromka chleba ciemnego i garstka otrębów IIS:lody ![]() ![]() Obiad:pierś kurczaczka z mikrofalówki bez tłuszczu,3łyzki ryżu brązowego,sórowka z pomidora i ogórka kwaszonego i sałatka z ogórka ze słoika(ogórkii zalewane wodą z octem) Podwieczorek:mała gradka,2 łyzki jogurtu naturalnego z łyzka powideł śliwkowych i 2 łyżeczkami otrębów Kolacja:jedna grahamka(cała!! ![]() tak sobie mi dzisiaj wyszło i nie jestem zbytnio zadowolona ![]() a jak u Was??
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
u mnie dzis tragedia;(
1. Serek wiejski lekk z wedlina,pomidorem,papryka i ketchupem pol nektarynki 2. Jablko, 2 ogorki zielone, kotlet taki jakby mielony ale drobiowy i nie smaozony ale pieczony w piekarniku 3. 250 gr bialego sera chudego z cynamonem, malutki kawaleczek arbuza 4. i tutaj tragedia przed chwila ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
dziś wszamałam:
-bitki [połowe malutkiej miseczki] + 1 x wasa -2 śliwki - owsianka [3 łyzki płatków górskich + 1 łyżka otręb + szczypta siemienia] zalana H2O + pół pomidorka - owsianka taka sama, jak powyżej, ale bez siemienia Parę kubków czerwonej herbaty + dwie kawki Dziś mykne raczej na rower [hmm..wyrocznią jest pogoda ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A o co chodzi z tym talentem kulinarnym? Ja miałam na mysli to, ze sobie sama smaka zrobiłam, a nie twarożek, bo to żadna sztuka ![]() Cytat:
Zazdroszcze takiej średniej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||||
Zakorzenienie
|
Drugi post, bo był przeładowany grafiką
![]() Cytat:
![]() Nie będzie lania za lody ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój jadłospis: I. owsianka (5łyżek płatków, 1 otrębów) z jabłkiem, mlekiem i jogurtem naturalnym 135g II. 3 kromki chleba razowego z serkiem kanapkowym light (5% tłuszczu), z rzodkiewką, papryką, pół pomidora III. gołąbek (ryż biały, pieczarki, pomidor) z ziemniakami ->wiem, że masakra, ale jakoś tak wyszło, nie chciałam mamy denerwować i już zjadłam ![]() IV. duża porcja sałatki warzywnej (pomidor, papryka, ogórek, sałata, oliwki, kiełki itd) z serem feta (12%tłuszczu ![]() V. pewnie znowu będzie twarożek, albo serek wiejski z warzywami i może jajko na miękko. Jeśli chcecie skomentować, to bardzo prosze ![]() Edit: Marta, stosujesz sie do poleceń odnosnie ćwiczen, bo oczywiscie dzieki temu schudniesz, ale żeby tak zastosowac sie do polecen odnosnie diety to już nie da rady, prawda? Żebyś czasem nie przytyła od jedzenia normalnych posiłków :I Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2009-09-06 o 18:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Oj.. to ja nie wiem czy tylko na tych owsiankach mogłabym przeżyć cały dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tego co wiem,to nie bierze się pod uwagę.Jedynie matura ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
A ja dziś podsumowując:
ś : kanapka z serkieem topionym light, szynką, pomidorem, sałatą ś2 : jogurt slim figura z błonnikiem o: sałatka z kurczakiem, pomidorem, ogórkiem, papryką, cebulą.. p: Danio waniliowy z garścią musli z rodzynkami k: .. ? jeszcze nie było ![]() Czyli z rana powinno się stawiać na węglowodany, a wieczorem na białko ? Czyli lepiej wieczorem zjeść kawałek mięsa niż kromkę chleba ;p? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z serkami może dobry pomyśł.Napewno nie dam ardy wszyskich jogurtów zastąpić,bo je uwielbiam,ale większość się postaram ![]() ![]() jutro lece na siłownię,do mojego byłego klubu i się podpytam jakie ćwiczenia robić. ![]() ![]() Powred-nie przejmuj się ![]() ![]() Niiby nic-ale Ty kurde masz fajne te jadłospisy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
A i jeszcze zapomniałam! Skakałam dziś na skakance z 15 min ;d Śliczna, różowiutka skakanka.. ;p Plus brzuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no to pięknie dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
DZiekuje za mile przywitanie od razu humor mi sie poprawil
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
em..czuje się pojechana...
![]() Ja mam zielona skakankę i niebieskie hh xD Dziś niezbyt piękna pogoda, więc byłam w domku cały dzień to mi wystarczyły owsianki. joł to mykam na roweryk ![]() ![]()
![]() |
#139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że tak rzeczywiscie jest bo mi sie nie chce uczyc głuopot ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak chodzisz spac o 22 to za wcześnie jesz kolacje. Powinna być 2-3h przed snem, nawet i 1h przed mozna jeśli bedzie czysto białkowa, bez weglowodanów i tłuszczu. A tam fajne, nie trzeba wcale dużo kombinować ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2009-09-06 o 19:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj trochę nagrzeszyłam :P. Konkretnie - wypiłam coca-colę. Jedzeniowo wszystko ok, nawet byłam przed chwilą z kumpelami na sałatce owocowej ^^.
Nie wiem, ta cola to tak z przyzwyczajenia, bo ja nawet nie miałam na nią ochoty. No cóż, nigdy więcej! :P Tzn. będę sobie pozwalać (jeśli będę mieć ochotę) od czasu do czasu, na jakieś wielkie okazje ![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć, że jak tak Was czytam ![]() ![]() ![]() A co do matury i świadectwa - na studia dzienne we wszystkich uczelniach w Krakowie liczy się tylko matura ![]() ![]() Konkurs świadectw jest, jeśli chcesz mieć stypendium, ale tutaj chodzi o to stypendium dla rodzin, które mają małe dochody ![]()
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
oj tam odrazu wi8elki grzech.Malutki ![]() No pewnie,że z nami się uda ![]() ![]() ![]() no to prawda,only matura ![]() A propo wybieram temat na maturę ustną-Boże ratuj ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie Niby Nic za rady
![]() ![]() Dziewczyny! Zrobiłam coś mega szalonego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Wiecie co, ja mam duuży problem z kolacją. Właśnie te węglowodany ciągle gdzieś mi się plączą. Poszukałam troche w googlach jakie kolacje są OK wiec może któraś z Was się zainspiruje ![]() dwa jajka sadzone, na odrobinie oleju, dwie szklanki fasolki szparagowej omlet z 2 jaj z 2 plastrami sera żółtego, cztery liście zielonej sałaty z łyżką oliwy z oliwek 100 gram upieczonej piersi kurczaka, kabaczek lub cukinia z rusztu sałatka z tuńczyka (120 g tuńczyka w sosie własnym wymieszaj z 2 łyżkami kukurydzy i 2 łyżkami gotowanego ryżu, dopraw do smaku solą i pieprzem), 1 szklanka soku owocowego 200 gram pieczonego pstrąga, 150 g surówki z selera i łyżki chrzanu miseczka sałatki z wędzonej piersi kurczaka (100 g), zielonego groszku, kukurydzy i gotowanych brokułów szaszłyk z kurczaka, miseczka sałatki z kapustą pekińską, zielonym groszkiem i kwaszonym ogórkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
ja to dziś zjadłam
![]() śniadanie: ciemny chleb z serkiem wiejskim i do tego sok ze swieżych owoców(jabłek) 2 śniadanie: banan + jogurt fit obiad:pierś z kurczaka + sałatka warzywna deser: koktajl z malin bez cukru kolacja: płatki ryżowe na chudym mleku jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
W sumie to chyba za malo jem rano i potem to tak wychodzi;]
ale jutro bede jesc wiecej od rana i dorzuce weglowodany ![]() mam jakis tragiczny humor, czuje sie duza,gruba i dupa ![]() eh oby jutro byl lepszy dzien. Ogladam wlasnie teraz albo nigdy i nie lubie tych ludzi;p sa za ladni i zgrabni ![]()
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybrałaś juz ten temat? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I gratuluje chęci biegania ![]() ![]() Napisałam co sądze o tych jadłospisach. Ogólnie na kolacje najlepiej jesc własnie jajka, ser biały, twarożek, mieso duszone, ryby (bez oleju) no i warzywa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubie tego serialu, bo tam wszystko jest takie idealne. Każdy taki bogaty ![]() ![]() ![]() Dzięki, ża odp odnośnie tych świadectw. Teraz moge spać spokojnie i sie nie przejmować głupotami ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2009-09-07 o 14:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
A ja dzis zjadłam troche inaczej niz zwykle tylko nie wiem czy nie przesadzilam
![]() ś: 3 kanapki (2 z serem jedna z szynką plus pomidor) s2: jabłko plus jogurt pitny ś3: kanapka z szynką obiad: sałatka plus pierś z kurczaka na parze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nie mam na nic siły! To jeden z moich najgorszych dni w życiu
![]() Dietowo się trzymam, chociaż zjadłam lody(ale to umnie dozwolone ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hej słońca
![]() Jak tam Wasze ważenie?? Ja dzisiaj stanełam na wage i co widze...95 kilo ![]() ![]() ![]() ja jak naazie byle jak bo przyjechali do mnie goście i nie mam jak zjeść porządnie obiadu. a co do matury to jeszce nie wybrałam mam 8 na oku,jak narazie mi jeden wpadł głebiej:" Satyra i komizm w polskiej sztuce lat PRL-u. Zaprezentuj zagadnienie odwołując się do różnego rodzaju przekazów np. film, literatura, grafika." Olewonek zazdroszcze sama zaparcia do tego biegania ![]() Winyl-coś sie dzieje?? ![]() Powered-kochana Ci z telewizji mogą Ci skończyć do Twoejgo za***istego tyłka ![]() ![]() Nib Nic-no nie przejmuj się świadectwem,tylko jedynie maturą. Byłam w klubi,ułożył mi za***isty plan ćwiczeń,aler jakoś mi się nie chce ![]() Trzymajta się ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Z***ałam sobie dzień
do obiadu super wszytsko,a po obiedzie przy gosciach jak zaczelam żreć tio nie porozumienie!.płakac się chce ![]() a wiec: Ś:grahamka z jednym jajkiem i szklanka mleka IIS:kilka suszek owoców Obiad:sałatka z 2 jajek,1 pomidora,ogórka,szynki z indyka i z łyżka jogurtu naturalnego,a po tym 4 małe brzoskwinie,2 łyzki lodow i ...dobra goarść paluszek.Załosne... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.