Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 22:20   #121
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A jakich się spodziewałaś?
No, rzeczywiście fajny dzień
Czarne, wkładane, bez pasków. Nie było takich.
Stary 2009-10-16, 22:32   #122
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czarne, wkładane, bez pasków. Nie było takich.
aha, faktycznei były z paskami 2 rodzaje w 2 kolorach
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:38   #123
emememsik

Poszukam jeszcze w Tesco, w zeszłym roku tam kupiłam.
Stary 2009-10-17, 07:33   #124
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
I dobre masz przeświadczenie. Do torebek trafiają "śmieci" jakie zostają po pakowaniu liściastych. Plus zanieczyszczenia. Moja znajoma pracowała właśnie w fabryce Liptona i oduczyła mnie picia takich herbat opowiadaniem o pracy.
A ja jakoś nie za bardzo lubię liściaste, nie zawsze chce mi się bawić w odcedzanie tych listków i innych farfocli. Miałam kiedyś kupić zaparzacz, ale w końcu nie kupiłam.

Zauważyłam, że chyba cera zaczyna powoli wracać do ładu, nic mi nie wyskoczyło na twarzy przez noc, więc jest dobrze, bo ostatnio codziennie budziłam się z jakimiś nowymi krostkami. Mam tylko nadzieję, że zbliżający się okres nie spowoduje na niej zbyt dużego spustoszenia
Stary 2009-10-17, 08:25   #125
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
I dobre masz przeświadczenie. Do torebek trafiają "śmieci" jakie zostają po pakowaniu liściastych. Plus zanieczyszczenia. Moja znajoma pracowała właśnie w fabryce Liptona i oduczyła mnie picia takich herbat opowiadaniem o pracy.
a ja myślalam, że Lipton jest pod tym względem lepszy
Cytat:
Aha, coś mnie załupieżowało (drugi raz w życiu ) albo na ciemnych włosach tak wygląda zwykłe złuszczanie naskórka skóry głowy
a nie zmieniałaś ostatnio szamponu albo odżywki?
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja jakoś nie za bardzo lubię liściaste, nie zawsze chce mi się bawić w odcedzanie tych listków i innych farfocli. Miałam kiedyś kupić zaparzacz, ale w końcu nie kupiłam.
hehe, ja się przyzwyczaiłam, zresztą przy zielonej listki są dość duże po rozwinięciu i łatwo je wyjąć łyżeczką.. ja mam taki mały zaparzacz (wielkości łyżeczki) z dziurkami [coś jak to, tyle że spłaszczone ], ale herbata zaparzona w ten sposób jest słabsza

idę dziś na poszukiwania filtru Avene, jak wrócę bez niego, to się bardzo zdenerwuję a chęć kupna jakiegoś kosmetyku nie minęła przez noc
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 08:31   #126
isa666
Zakorzenienie

Ja jak jestem w domu to po prostu po zaparzeniu przecedzam farfocle przez małe sitko No, ale i tak za dużo z tym zabawy i to mnie zniechęca.
A teraz sobie właśnie piję zieloną z opuncją, z torebki.
Stary 2009-10-17, 08:38   #127
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
fuksja, świetne plany na wieczór.
Świetny, świetny.
Cytat:
Ja sobie zrobiłam właśnie wieczór niezdrowego obżarstwa: zajadam Lays Ostre Chilli (które są mało ostre jak dla mnie) i czekoladę Dove Popijam to sokiem z malin i chyba zaraz sobie...

Wow, niezły mix sobie zrobiłaś.
A co do herbaty, to faktycznie też to zauważyłam przy czerwone - kiedyś miałam problemy z wypiciem kubka, a teraz jest pyszna i wydaje mi się słaba. No chyba, że przyzwyczaiłyśmy się do tego smaku.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja za to mam ostatnio manię obżerania się żelkami!
Dziś już napisałam w nowym kalendarzu wszystkie święta, urodziny, imieniny rodziny i znajomych, rocznice ślubu no i mogłam wpisać już swój ślub!
Ja mam w planach uzupełnienie mojego kalendarza dzisiaj.
Lusko, kiedy bierzesz ślub?
Cytat:
ulżyłam sobei troszku kosmetycznie- kupiłam mus stay matte Rimmela w SP i odebrałam koncentrat do rąk z Oriflame Podkładu potrzebowałam bo jednak Maybelline Liquid satin dream nie jest dla mnei najlepszy (Fuksja chcesz sporą odlewkę za lakier Essence? Mam kolor 21 Nude, żółtek) i innego nie mam na codzień (jeden tylko wycofany więc używany z rzadka ) a za 19 zł żal było nie kupić zwłaszcza, ż eporządnie go wytestowałam bo odlewki z Natury starczyło mi na ponad tydzień (jeszcze mam na 2 razy). No a kremik jak to kremik, zaraz się skończy, no nie
Porównałam też sobie wielkie szczoty 2 tuszy i nadal nie rozstrzygnięte który chcę bardziej- czy Rimmela czy Astora
W sumie, to mogę chcieć bo zaczynam poszukiwania nowego podkładu, a myślałam też nad tym Satin Liquid. Obecnie też używam Maybeline Mineral Liquid w odcieniu Nude, więc myślę że się nada.

Przedwczoraj zrobiłam sobie listę kosmetyków do zużycia do końca roku, wyszło 36 sztuk, w tym aż 8 z kolorówki. Biorę się za zużywanie i dalej trwam w odwyku.

Btw. widziałam nową serię Joanny do włosów z jedwabiem:
http://www.inermis.pl/index.php?str=...k=&sort=&kto=2
Chyba sobie kupię jak zużyję obecne włosowe kosmetyki. U mnie w drogerii dużo taniej niż na inermisie.

Wczoraj miałam cudowny dzień, za to dziś nie zapowiada się tak super - mam w perspektywach sporo nauki, a wieczorem mama wyciąga mnie na zakupy. Mam nadzieję, że to poprawi mi nastrój.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:12   #128
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też ta zabawa z odcedzaniem i wywalaniem liści zniechęca do herbaty liściastej. Ale chyba niedługo zmienię nawyki. U kumpeli zobaczyłam bardzo fajny kubek z sitkiem, poszukam takiego dla siebie.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

idę dziś na poszukiwania filtru Avene, jak wrócę bez niego, to się bardzo zdenerwuję a chęć kupna jakiegoś kosmetyku nie minęła przez noc
Nigdy przez noc nie przechodzi. Nie walcz z tym!

Ale u mnie mgła od rana... Oby się przejaśniło bo popołudniu planuje spacer po parku i mam ochote na szuranie w liściach
Stary 2009-10-17, 09:28   #129
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A co do herbaty, to faktycznie też to zauważyłam przy czerwone - kiedyś miałam problemy z wypiciem kubka, a teraz jest pyszna i wydaje mi się słaba. No chyba, że przyzwyczaiłyśmy się do tego smaku.
Też o tym myślałam, ale z drugiej strony ja piję pu-erh od kilku lat i zawsze, gdy zrobiłam sobie choć krótką przerwę to przy ponownym piciu zawsze musiałam się przyzwyczajać do jej smaku kilka dni, bo z początku mnie odrzucała. Dopiero jak zrobię sobie wersję hardcore`ową czyli na ok. 1,5 litra wody w dzbanku wrzucę 4 saszetki czuję jaka jest wstrętna

Wzięłam się za moje paznokcie: wycięłam skórki, odżywiłam płytkę odżywką Strong Results z Avonu i pomalowałam lakierem SOL Essence. Dałam tylko 1 warstwę, bo przy dwóch pojawiają się bąbelki powietrza

Przeglądam teraz BU, bo mam ochotę na jakieś zakupy (ale już nie olejowe, bo mam w użyciu 4 i nie wiem kiedy je wykończę). Ale najpierw zajrzę na naszą wizażową Biochemię żeby poczytać opinie.
Stary 2009-10-17, 10:15   #130
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Cytat:
Przeglądam teraz BU, bo mam ochotę na jakieś zakupy (ale już nie olejowe, bo mam w użyciu 4 i nie wiem kiedy je wykończę). Ale najpierw zajrzę na naszą wizażową Biochemię żeby poczytać opinie.
A myślisz o czymś konkretnym czy to tak bardziej bliżej nieokreślone zakupy? Ja miałam zamawiać z BU tonik z kwasem, ale mam teraz taką ładną cerę, że nie chcę znowu przechodzić przez wysyp i to wszystko..

Tak pisałyśmy o tej czerwonej herbacie, że właśnie zaparzyłam sobie kubeczek.

Nauka idzie mi zaskakująco dobrze - poki co nauczyłam się z niemieckiego bo mam kolokwium, a nie znoszę tego języka. Czas na małą przerwę.

Postanowiłam dziś zadbać o włosy - pierwsze co zrobiłam, to umówiłam się do fryzjera na przyszły piątek (muszę odświeżyć grzywkę i całą fryzurę), teraz umyłam włosy (przy okazji zużyłam szmapon kokos i migdał Joanny ) i nałożyłam maskę Kallosa na godzinę. Potem odżywka bez spłukiwania len i rumianek i odrobina jedwabiu Joanny.
Stary 2009-10-17, 10:22   #131
emememsik

Ja muszę dziś posprzątać w pokoju i skończyć opracowywać semestralną pracę z francuskiego, a potem się jej nauczyć.. Miałam to zrobić tydzień temu.
Strasznie mi się nie chce.

fuksja, postanowiłam brać z Ciebie przykład i właśnie robię na śniadanie owsiankę. Choć wcale nie jestem głodna.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Tydzień temu przypadkiem wylałam na nadgarstek więcej Black Russian Demeter niż chciałam, ale nie było tego znowu aż tak dużo.. A trzyma się do teraz pomimo kąpieli itd.. A przecież to tylko EDC!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 10:30   #132
fuksjaa

Cytat:
fuksja, postanowiłam brać z Ciebie przykład i właśnie robię na śniadanie owsiankę. Choć wcale nie jestem głodna.

Tydzień temu przypadkiem wylałam na nadgarstek więcej Black Russian Demeter niż chciałam, ale nie było tego znowu aż tak dużo.. A trzyma się do teraz pomimo kąpieli itd.. A przecież to tylko EDC!
Wreszcie postępujesz rozsądnie.

Ze mnie niestety Demeterki szybko ulatują. Jedynie Brownie się trzyma dość fajnie, ale już Cinnamon Bun, Fig Leaf i Redhead in Bed to tylko krótkotrwałe poprawiacze nastroju.
Stary 2009-10-17, 10:39   #133
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A myślisz o czymś konkretnym czy to tak bardziej bliżej nieokreślone zakupy? Ja miałam zamawiać z BU tonik z kwasem, ale mam teraz taką ładną cerę, że nie chcę znowu przechodzić przez wysyp i to wszystko..
Myślę nad dwoma nowościami: peelingiem bursztynowym i olejkiem myjącym egzotycznym Olejek myjący miałam o zapachu pomarańczowym i bardzo sobie go chwaliłam, więc powinnam też być zadowolona z tego egzotycznego. Peelingu z BU jeszcze nie miałam nigdy, ale z chęcią wypróbuję.

Też popijam właśnie pu-erh, zaparzyłam 2 torebki w kubku. A za niedługo biorę się za robienie obiadu: ryż z brokułami, papryką i pieczarkami
Stary 2009-10-17, 11:00   #134
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pijam pu-erh tylko z Bio-Active. Inne mi nie podchodzą.
Ja tez piję z Bio Active W ogóle lubię ich herbaty, nie wszystkie co prawda, ale kilka wypróbowałam.

Z różą to ta: http://www.bio-active.pl/herbata_produkt.php?produkt=14

Cytat:
kiedyś piłam , ma płatki bławatka i czegoś tam, fajnie wyglądają jak się rozwijają ale róża brzmi bardzo nieźle zdaj relację jak spróbujesz
Piłam kiedyś tę z sokiem grejpfrutowym ale zupełnie mi nie podeszła
Różana ma delikatny smak i zapach, nie tak intenswyny jak Earl Grey, ale tez jest w niej begramotka.

Cytat:
ja nie piję w torebkach w ogóle.. mam takie przeświadczenie, że znajduje się tam herbata gorszego sortu i jakoś nie jestem przekonana.. chociaż robię wyjątek dla herbat Liptona
Ja tylko w torebkach. Z liściastymi za dużo roboty.
Mam teraz zieloną liściastą i piję ją już chyba rok

Cytat:
Cytat:
Mnie też ta zabawa z odcedzaniem i wywalaniem liści zniechęca do herbaty liściastej. Ale chyba niedługo zmienię nawyki. U kumpeli zobaczyłam bardzo fajny kubek z sitkiem, poszukam takiego dla siebie.
Ja też tego nie lubię.
Co prawda mam kubeczek z zaparzaczem, ale co drobniejsze listki czy skruszony "proszek" z listków i tak przelatują do herbaty. Zawsze więc zostawiam około 1/4 z filiżanki czy kubka.

Cytat:
Wczoraj miałam cudowny dzień
A ja cudowny wieczór

Cytat:

Fajnie że przypomniałyście o olejach itp. Musze w końcu zrobić olejek do mycia twarzy Wykorzystam do tego olejki, które są ważne do końca 2009. W olejku do mycia twarzy napewno je zuzyję do tego czasu a i w lodówce więcej miejsca się zrobi

EDYCJA: co do herbat: bardzo lubię herbaty Tea Club które można kupić m.in. w Rossmannie. Szczególnie z mandarynką
Dla nich nawet się poświęce i pobawię się z farfoclami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-17 o 11:38
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:25   #135
emememsik

Męczyłam się z tą owsianką godzinę. Chyba jednak śniadania to nie dla mnie.
Stary 2009-10-17, 11:33   #136
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Męczyłam się z tą owsianką godzinę. Chyba jednak śniadania to nie dla mnie.
Do śniadań trzeba się chyba przyzwyczaić, ja przez całe lata śniadanie ograniczałam do kawy i nie byłam w ogóle głodna, czasem nawet do późnego obiadu. Odkąd spotykam się z TŻem jem codziennie śniadanie i teraz już sobie nie wyobrażam, żeby wychodzić z domu z pustym żołądkiem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:34   #137
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

Ale u mnie mgła od rana... Oby się przejaśniło bo popołudniu planuje spacer po parku i mam ochote na szuranie w liściach

A ja właśnie jem śniadanie Fajnie jak ci tak ktoś poda do łóżka
U mnie za oknem wygląda nie najgorzej, też planuję długi spacer, więc mam nadzieję, że się nie pogorszy
Uległam wczoraj 3 lakierom Rimmel Ale właściwie dzięki promocji to tak jakby ten jeden był gratis Byłam już przy kasie z jeszcze jednym ,ale jednak stwierdziłam, że takiego koloru nawet u stóp nie będę za często nosić i odłożyłam.

Miłego dnia Dziewczyny

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:44   #138
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja tez piję z Bio Active W ogóle lubię ich herbaty, nie wszystkie co prawda, ale kilka wypróbowałam.

Z różą to ta: http://www.bio-active.pl/herbata_produkt.php?produkt=14
Ja u siebie takiej nie widziałam Musiałabym gdzieś w Krakowie poszukać. Z kolei przypomniałam sobie o La-Karnicie, też ją piłam kiedyś. Lepsza niż pu-erh i podobno lepiej działa przy odchudzaniu.
Zaciekawiły mnie też te herbaciane bombonierki: http://www.bio-active.pl/kraina_herb...ria.php?kat=16 Chciałabym wszystkie

Właśnie, w Rossmannie jest duży wybór herbat, macie jakieś ulubione? Ja nigdy nie kupiłam tam żadnej, ale kusiło mnie kilka.
Lubię jeszcze herbaty z Biedronki, ale w B. dawno nie byłam.
Stary 2009-10-17, 11:49   #139
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Uległam wczoraj 3 lakierom Rimmel Ale właściwie dzięki promocji to tak jakby ten jeden był gratis Byłam już przy kasie z jeszcze jednym ,ale jednak stwierdziłam, że takiego koloru nawet u stóp nie będę za często nosić i odłożyłam.
Jakie kolory wzięłaś? Ja też chcę te lakiery, ale nie mam kiedy wybrać się do Natury, być może dopiero w piątek będę mieć ją po drodze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 11:49   #140
emememsik

Mi z Rossmannowskich smakuje zielona z cytryną.
Stary 2009-10-17, 11:50   #141
fuksjaa

Cytat:
A ja cudowny wieczór
Jakieś szczegóły?
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Do śniadań trzeba się chyba przyzwyczaić, ja przez całe lata śniadanie ograniczałam do kawy i nie byłam w ogóle głodna, czasem nawet do późnego obiadu. Odkąd spotykam się z TŻem jem codziennie śniadanie i teraz już sobie nie wyobrażam, żeby wychodzić z domu z pustym żołądkiem.
Zgadzam się.
Ja też miałam taki okres, że na śniadanie wypijałam tylko kawę i to mi w zupełności wystarczało. Kolejny posiłek jadłam ok. 17.00-18.00. Owszem w ciągu dnia czasem zaburczało mi w brzuchu, ale nie odczuwałam głodu, dziwne to.
Cytat:
Miłego dnia Dziewczyny
Wzajemnie Karolino.
Jakie wzięłaś odcienie Rimmel?
Cytat:
Zaciekawiły mnie też te herbaciane bombonierki: http://www.bio-active.pl/kraina_herb...ria.php?kat=16 Chciałabym wszystkie
O jejku, wyglądają pyysznie. Poszukam ich u siebie, akurat dziś wybieram się na zakupy.
Stary 2009-10-17, 11:54   #142
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie kupiłaś?

Fuksja: chyba zaczynam tracić kontrole sytuacji i dystans do sąsiada Przekonuję się do niego coraz bardziej

Isa: ja lubię Tea Club w czarnych saszetkach - najłatwiej dostać je w Rossmanie, w sklepach z herbatami tez są. Opórcz listków herbaty mają spod tych dodatków: np. mandarynkowa ma dużo skórki, oprocz tego płatki bławatka czy róży - po zaparzeniu wyławiam je i wrzucam do herbaty a listki do kosza

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-17 o 12:32
Stary 2009-10-17, 11:55   #143
bossy
Zakorzenienie

Meldujem się i ja W ogóle jakie było moje zdziwienie jak przy ostatnim wątku nikt nie pisał przez 1 dzień... aż w końcu tam wlazłam, patrzę a tu nowy hiihihih.

Teoretycznie mam teraz zajęcia. Ale byłam rano na jednym wykładzie, a reszta zajęć jest taka..średnia, więc wróciłam sobie do domu

Wczoraj zrobiłam sobie peeling buzi, enzymatycznym Ziaja Pro, potem maseczkę tołpy do strefy T. (jeju, czemu ona tak śmierdzi...). I peeling całego ciała.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 11:59   #144
isa666
Zakorzenienie

Ale nam się temat o herbatach rozwinął Ja teraz przegrzebuję neta i szukam inspiracji smakowych. Gdzie w Krakowie jest jakaś herbaciarnia?

Najlepsze tylko, że mam kilka opakowań różnych herbat: ze 3 malinowe (z Sagi i Vitaxu), porzeczkową, Liptonowe piramidki o smaku cytrusowym (ale mi nie smakują), kilka rodzajów earl grey, ze 3 paczki zielonych (w tym jedna sypana i 2 ekspresówki), pu-erh i resztkę miodowo-waniliowej z Biedronki + pokrzywę i miętę. Kiedy ja to wypiję?
Stary 2009-10-17, 12:05   #145
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nam się temat o herbatach rozwinął Ja teraz przegrzebuję neta i szukam inspiracji smakowych. Gdzie w Krakowie jest jakaś herbaciarnia?

Najlepsze tylko, że mam kilka opakowań różnych herbat: ze 3 malinowe (z Sagi i Vitaxu), porzeczkową, Liptonowe piramidki o smaku cytrusowym (ale mi nie smakują), kilka rodzajów earl grey, ze 3 paczki zielonych (w tym jedna sypana i 2 ekspresówki), pu-erh i resztkę miodowo-waniliowej z Biedronki + pokrzywę i miętę. Kiedy ja to wypiję?
Ja owocowych nie lubię Te wszystkie Herbapole, Vitaxy bardzo mi nie smakują Kupiłam kiedyś 2 piramidki Liptona i wylądowały w koszu

Instagram

Stary 2009-10-17, 12:32   #146
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja owocowych nie lubię Te wszystkie Herbapole, Vitaxy bardzo mi nie smakują Kupiłam kiedyś 2 piramidki Liptona i wylądowały w koszu
Mnie tez owocowe średnio pochodza... ale piramidkami liptona nie pogardze

bossy gdzie mozna zaopatrzyc sie w kosmetyki Ziaja Pro?
Stary 2009-10-17, 12:33   #147
emememsik

isa, na przykład Demmers Tea House na pl. Wszystkich Świętych.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

ewwwa, najłatwiej znaleźć je na allegro, poza tym targi kosmetyczne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 12:35   #148
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
ewwwa, najłatwiej znaleźć je na allegro, poza tym targi kosmetyczne.
Tak tez sadzilam chcialam cos sobie do stóp kupic...
Stary 2009-10-17, 12:37   #149
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też nie wyobrażam sobie dnia bez śniadania; może to być mały jogurt naturalny z musli lub wielka porcja jajecznicy z warzywami ale coś zawsze musi być

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Meldujem się i ja W ogóle jakie było moje zdziwienie jak przy ostatnim wątku nikt nie pisał przez 1 dzień... aż w końcu tam wlazłam, patrzę a tu nowy hiihihih.
Supraaaaaaaajs

Mam już za sobą poranne obowiązki(czyli korki), zaraz zabieram się za malowanie paznokci i kręcenie włosów bo czeka mnie wieczór z facetem
Stary 2009-10-17, 12:55   #150
Hosenka*
Zakorzenienie

Przeczesuję Allegro bo szukam fajnych pantofli i znalazłam coś dla Rzyrafki; http://www.allegro.pl/item773295590_...na_roz_38.html

Słodkie, szkoda że na aukcji nr 38

36 też sa Ale inny kolor, hmmm
http://www.allegro.pl/item772045698_...na_roz_36.html

O jezu, jakie w ogóle ta sprzedająca ma słodkie pantofle

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-17 o 12:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości