|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wesoła twórczość Letike =D
Faktycznie lepiej - albo lepsze zdjęcia
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo Ladne wrapki. jak na początek cudnie. Tylko podpisuję sie pod tym co napisała Heurek. Z dużymi zawijasami trzeba uważać, bo będą odstawać i zahaczać. Z galerią próbuj czemu nie? Jeśli przyjmą to powoli zacznie sie sprzedawać a warsztat będziesz i tak doskonalić cały czas. I jeszcze oksyda.
jak dla mnie to koniecznie musi być tylko delikatna, nienawidzę czarnej smoły. ![]()
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to teraz z tą oksydą pięknie się prezentują
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Z oksydą wyglądają zdecydowanie lepiej
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Komplet zdecydowanie wygląda szlachetniej po oksydowaniu
popracuj jeszcze nad zdjęciami (wiem,że to nie łatwe i sama miałam i mam z tym problemy ale uwierz mi, że warto). Jeśli chcesz sprzedawać prace w galeriach to klientki mogą ocenić Twoje prace tylko na podstawie zdjęć a przy sporej konkurencji w galerii Twoje prace mogą przejść niezauważone. Przydałoby się więcej światła albo popróbuj robić zdjęcia na różnych tłach. Mi początkowo nie wychodziły zdjęcia na białym tle więc z niego zrezygnowałam ale stopniowo opanowałam podstawy funkcjonowania swojego aparatu i teraz jest o wiele lepiej![]() A co do samych wrappków to nie jest źle nie wiem czy ktoś już to pisał ale radziłabym nie robić takich dużych zawijasów jak tutaj:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1269007553 bez przymocowania ich jakoś, to jest wisiorek i lepiej żeby się nie zachaczył o ubranie i nie odkształcił. A podobne zapięcie do tego w bransoletce to już gdzieś widziałam (tutaj uwaga też do zdjęcia bo tego zapięcia nie widać najlepiej a to główny element bransoletki)Podsumowując moje gwypociny - oksyda!, zdjęcia! no i duzo wytrwałości i cierpliwości, pomysłów i w ogóle A zgłoszenie do galerii zawsze możesz wysłać, nic na tym nie tracisz tylko nie poddawaj się jak dostaniesz odmowę bo kazda z Nas to przerabiała (ja na pewno i to nie raz, i nie dwa...)
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Wirella lepsze zdjęcia to raczej nie, tym bardziej, że robione przy podobnym oświetleniu
ewasko dziękuje za odwiedziny Na szczęście człowiek uczy się na błędach. ak_pinki pff, bo lubisz oksydę to tak mówisz Masz kwiatkaheurek mam nadzieję, że i ja niedługo się do niej przekonam Sunflower55 cały czas staram się pracować nad zdjęciami, ale to niestety nie jest takie proste, ale może kiedyś to opanuje. Poćwiczę jeszcze z różnymi tłami. Co do zawijasków to obiecuje już takich nie robić Czyżbym zgapiła takie zapięcie od Ciebie? Jeśli tak to przepraszam... Musiało mi utknąć w pamięci jak pożerałam wzrokiem zdjęcia Twoich prac Dziękuje za odwiedziny
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
ale ładniutkie te z czerwonymi kuleczkami, jak pierwszy raz spojrzałam to wydały mi się takie smakowite
moze dlatego że głodna jestem.. ale żeby biżuterię jeść? hmmm
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Ale Ty się pięknie rozwijasz
. Bardzo podobają mi się Twoje prace, są takie starannie wykonane i śliczne po prostu. Tylko oksydy mi na niektórych brak ale ja jestem od oksydy uzależniona
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Wyglądają dobrze, zdaje się, że nie przesadziłaś
.
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ładniutkie te ostatnie wrapki
Ja tez miewam dylematy z oksydą i albo robię czarne albo zostawiam srebro czyste, bo sama pamiętam siebie tak sprzed 10 lat, kiedy patrzyłam na wyroby jubilerskie i myślałam, że są niedoczyszczone
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
maximaa można spróbować zjeść, ale może skończyć się to niestrawnością
Dziękuje frufelek dziękuje za odwiedziny i tak miłe słowa IwonnaH uff, ale chyba wcześniej wyglądały lepiej... Dzięki lunamin obawiam się tego efektu niedoczyszczonego srebra. Bo takie mocno czarne to są moim zdaniem świetne. Zresztą uwielbiam skrajności Dziękuje I jeszcze buziak dla każdej z osobna i wszystkich na raz A teraz kilka moich prac Takie sobie gronka, które stworzyłam i jestem nimi zachwycona może nie wykonaniem i materiałami (akryl, szkło i posrebrzaki), ale samą radością ich tworzenia. Co o nich powiecie?I moje wrapki ![]() Pierwszy z agatem brązowym (chyba ) a drugi z fluorytem. Bez oksydy bo na zamówienie. Jeśli, macie jakiś pomysł co do ceny będę bardzo wdzięczna za radę Pozdrawiam
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Już dawno tak mi się posrebrzaki nie spodobały. A wrapki - super. Naprawdę. Podoba mi się efekt wypukłości w łezkowatych, ale romboidalne jednak nieco bardziej mi całokształciowo pasują
.
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Twoich wrapków - wzory są coraz ciekawsze i takie eleganckie, owijki równiutkie, zawijaski pięknie zaokrąglone - no SUPER po prostu
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Letike idziesz jak burza
wrapki są boskie!!!! ![]() zdolniacho Ty nasza |
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
kolczyki gronkowe i ostatnie wrapki widziałam na żywo i są słodziutkie bez dwóch zdań
kojarzą mi się z koronką
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
'Podgląduje' Twoje wrapki i szczęka opada.
Jestem laikiem w wrapkowaniu, ale na oko szarego człowieka to są one bardzo, bardzo ładne. Proste, staranne i "czyste" ![]() ![]() ![]() kla ski:![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269165723 - o wiele wiele bardziej podobają mi się tak lekko potraktowane oksydą niż przed. Zazdroszczę wam dziewczyny talentu. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne te wrapki
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Gronka kolorowe i radosne, fajne. Pierwsze wrapki- genialnie wyglądają i jeszcze ślicznie Ci zdjęcie wyszło. Drugie są równie udane, tylko mi te fluoryty jakoś średnio w tym środku pasują
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Ładne prace! Widzę, że coraz śmielej wywijaski robisz. W tych ostatnich - nie boisz sie , że klientka może zniekształcić drucik w wywijaskach? Może jeszcze cosik więcej tam dorzucić, żeby usztywnić całość?
A inne... też tak mam, że nie samym wrapem człowiek żyje... i w tym frajda. |
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajniutki wrzucik , gronka świetne a wrapki
no super !!!! Bardzo mi się podobają pierwsze, te wywijaski, super są drugie też bardzo udane ale te kamyczki jakoś mi nie do końca mi pasują, ale ogólnie bardzo pozytywne odczucia, wrapki są bardzo fajne
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Te są cudne https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1269773618. Takie chętnie bym nosiła tylko większe. Ale ja własnie gustuje w wielkich kolcach.
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie niebieskie gronka są cudowne
bardzo lubię taki styl biżuterii . Zauroczyły mnie też te pierwsze no i filoetowe wrapki. Bardzo pomyslowy wzór, aż miło popatrzeć kl aski:
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Gronka są superaśne
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Yori
Wirella Attentte ak_pinki Jein jasperin heurek Klientce się spodobały w każdym razie![]() lunamin kasia_kati Agata.za Vestis gabii86 Bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa. Nawet nie wiecie ile one dla mnie znaczą A teraz ciutek nowości. Nie mogłam się zdecydować na jedno zdjęcie więc wrzucam kilka. 1. Karneol i srebro. 2. Agat brązowy i srebro. Popełniłam jeszcze bransoletki, ale nie wiem czy wrzucać zdjęcia bo mam tylko takie byle jakie zrobione telefonem
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
świetne obie pary a zdjęcie pierwsze i ostatnie jak dla mnie bombowe
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
No, no- śliczne, obie pary
A zdjęcia chyba faktycznie pierwsze i ostatnie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczności
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Nie moje kolory, ale i tak śliczne
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Śliczności
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Obie pary super. Zanim powiększyłam zdjęcia, to myślałam, że moim faworytem będą 1, ale jak zobaczyłam z bliska drugie, to już nie mogłam się zdecydować
I jedne i drugie są piękne i tak perfekcyjnie wykonane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

(tutaj uwaga też do zdjęcia bo tego zapięcia nie widać najlepiej a to główny element bransoletki)
Duszy strona papierowa 

kla ski:
no super !!!! Bardzo mi się podobają pierwsze, te wywijaski, super są