![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
Kochane z Was kobitki
![]() Attentte, Gabii86 - ![]() Ak-pinki - chyba się domyślam gdzie widziałaś niebieskie ![]() ![]() ![]() Heurek - dziękuję Ci złociutka ![]() ![]() ![]() ![]() Yaollinko, Jasperin - dziękuję ![]() Sunnyskies - zdolniacha jesteś, tyle Ci powiem więc jestem pewna że niedługo będę się ślinić do Twojego wisiora ![]() ![]() Moniko - Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reverie - więc cel został osiągnięty i czuć powiew wiosny ![]() ![]() Kasia-Kati - dziękuję Ci kochana ![]() Lwico - róże i tego typu kwiatki kupuję na allegro u bary34, mogę Ci polecić szczerze - ostatnio zamówiłam i zapłaciłam jednego dnia a następnego miałam paczkę w rękach. No i kontakt z panią Stasią jest rewelacyjny. Dziękuję Ci kochana za dobre słowo (szczególnie to o lutowaniu połechatło mnie sympatycznie ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Aga dzięki już sobie zanotowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Prześliczny ten pierścioneczek z różyczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Mniam, po prostu cuuuudny!!!! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1268343362
![]() Jak ty potrafisz tak pięknie lutować, to jest niesamowite!!! A ja dwóch końcówek drutu nie potrafię połączyć lutownicą czy palnikiem. ![]()
Mój wrappkowy chaos i nie tylko: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=418993 Edytowane przez almien Czas edycji: 2010-04-01 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Ależ cudne te lutowane dzieła z kwiatuszkami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Myślę, że urodę wisiora jeszcze lepiej oddałyby zdjęcia na jakimś dodatkowym (poza białym) tle
![]()
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszkowy wisiorek i pierścionki bardzo udane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Lubię lutowaną biżuterię bez nadmiaru ozdobników, bo mimo prostoty bardzo przyciąga wzrok. Twój wisiorek i pierścionek bardzo mi się podobają, niczego bym tam już nie dodawała, dobrze jest jak jest, delikatnie i uroczo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Pierścionek jest bardzo ładny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Pierścioneczki są super, wisior tez bardzo ładny, tylko pomyślałam, że ciut grubszy drut, przynajmniej na ramce dodałby mu większej hm.. stabilności (?). jOstatnio odkryłam przyjemność lutowania, i powiem, ze pomimo, że na razie zlutowałam sobie kilka ogniwek, to wciąga okrutnie. Chętnie będę odwiedzała twoj wątek, zeby podpatrywać tą śliczną lutowaną biżuterię. Również pozdrawiam cię cieplutko
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Daguś -
![]() Monka1123 - cieszę się że Ci się podoba ![]() Almien - komplementy dotyczące lutowania są dla mnie szczególnie cenne, bo dużo czasu mi zajęło żeby nauczyć się lutować proste bazy... Trenuj dużo ![]() Frufelku - dziekuję ![]() Zuterio - dziękuję za radę dotyczącą tła ![]() ![]() Iwogg - dziekuję ![]() Catnip - dziękuję za miłe słowa ![]() Milko - dziękuję ![]() Dwa Słońca - cieszę się że odwiedziłaś mój wątek ![]() ![]() Dzisiaj chciałam wrzucić tylko jedną parę, ale to bardzo ważne dla mnie z pewnych względów. To pierwsze zdjęcie w moim wątku które zrobiłam własnoręcznie i nie powiem, jestem dość zadowolona z efektu, ale chciałabym żebyście Wy dziewczyny się wypowiedziały. Bo biorę pod uwagę to, że może jestem zachwycona jak to na pioniera przystało a obiektywnie zdjęcie jest marne. Chciałabym być samowystarczalna, więc próbuję coś pracować nad tym... ![]() Co do kolczyków - sztyfty zrobiłam (czyli zlutowałam co jak zwykle jest powodem do dumy ![]() ![]() Mam nadzieję że niedługo się zrobi jakiś ruch w moim wątku ![]() Edit: Zapomniałam napisać że ten pomysł z agatem bezczelnie zgapiłam ze zdjęć Moniki Laskowskiej, za co przepraszam, ale tylko to miałam pod ręką ![]() ![]()
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-04-21 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
No jak normalnie nie lubię różu, to tutaj podobają mi się i same kolce i całe różowe zdjęcie różowych kolców na różowym agacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
ja jak zwykle zachwycam się różyczkami sztyftami
![]() ![]() co do zdjęcia, to nie jest złe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
No ja bym nawet powiedziała, że zdjątko jest bardzo dobre - a że to pierwszy raz, to jakoś mi się wierzyć nie chce, więc jeśli to prawda, to tym większe
![]() ![]() A kolce same w sobie baaardzo urocze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-04-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Jak na fotograficzną nogę zdjęcie jest boskie. Piękne kolczyki-rozpłynęłam się...
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
urocze kolczyki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Kolczyki bardzo ładne
![]() Zdjęcie jes ok, tylko troszkę nieostre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie całkiem całkiem , wiadomo początki z fotkami bywaja trudne , trza się z aparatem zaprzyjaźnić
![]() A kolczyki są urocze, te różyczki...cudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Przepiękne kolce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Piękne te kolczyki
![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Słodkie kolczyki, świeżutkie i delikatne, przyjemnie się na nie patrzy, za sztyfty również gratulacje. A zdjęcie jest ok, można by je było faktycznie nieco podostrzyć, ale nie wiem czy to wina zdjęcia, czy drastycznych zmian w jego rozmiarze przy wrzucaniu na forum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Kolczyki są śliczne i eleganckie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam dziewczynki
![]() Ponieważ w naszej majówkowej wymiance zostałam już rozpoznana to myślę że mogę tu pokazać kolczyki które wykonałam dla mojej wylosowanki Agnieszki Mundry ![]() Nie mam niestety innego zdjęcia, a tym razem moja kombinatoryka fotograficzna powiodła mnie na manowce i użyłam jakieś paskudnego biszkoptowego (w sensie koloru ![]() ![]() Aaaa, jeszcze jedno. Kobitki, które zwróciłyście uwagę na nieostrość zdjęcia - już wiem co i jak. Oryginalne zdjęcie jest ostre. Podostrzyłam je wówczas troszeczkę w GIMPie gdyż Photoshopa nie mam jeszcze na moim laptopie, a następnie przeskalowałam do 500x500 pikseli w GIMPie również. I w tym miejscu zdjęcie traci ostrość bardzo drastycznie. Nie wspominam już o różnicy po wrzuceniu na wizaż...
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Piękne kolczyki zrobiłaś dla Agnieszki
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Cudne są te kolczyki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Wypowiedziałam się już na temat tych kolczyków w wymiankowym ale powtórzę. Dla mnie są po prostu idealne. Aż krzyknęłam jak je zobaczyłam. Przepiękne. I lutowanie... Ach. Jestem Twoją fanką,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
śliczne i takie wiosenne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
piękności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Jakie śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.