|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Cytat:
rzygam i rzygam ,a myślałam,że w ciąży jestem ![]() ![]() Dzięki za gartulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Ursull wiedzielismy juz od dawna.
ale mielismy mieszkac w tym nowym, ktory na nas czekał Ciagle cos wypadało albo nam albo tamtym ludziom i dopiero teraz dalo nam sie spotkac ![]() Bylismy pewni ze bedziemy tam mieszkac. Daj spokoj ... paranoja.. i nasz wina. Serio ciagle wymiotujesz? ja w ciazy ani raz Caro Moj tz nie pije wcale ani kawy ani alkoholu Ale głupolku ja bede blizej Ciebie niz on! i my mozemy pic kawe ![]()
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ursull ![]() lalalala ![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
no widzisz!
PUSTAK ![]() ![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
Mell rzygam imionami typu Zuzia czy Oliwia,a w ciąży wymiotowałam może ze dwa razy. No to się nieźle urządziliście z tym mieszkaniem.
Caro swoja drogą ja napisałam,że mnie skręca,a druga panienka napisała,że ja mdli. Przypuszam,że końcowy efekt obu stanów to byłoby rzyganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Hejka Kochaniutkie
![]() Znalazlam Was i tu taka wiadomosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przeczytalam pobieznie co pisalyscie, przyznaje sie bez bicia. Nie mialam ostatnio czasu na internet ![]() ![]() Jasio coraz czesciej sie puszcza i sam probuje chodzic, ale jeszcze jest niepewny i sie boi. Choc na spacerach uwielbia chodzic za raczke lub pchac swoj wozek ![]() ![]() ![]() Illbana dziekuje, ze o mnie myslisz...nawet wyobrazajac sobie moje pontony pod oczami ![]() 'ide" poczytac co tam jeszcze sie dzialo... |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Kurcze weszlam na moment bo glowa mi zaraz eksploduje, a nie mam już nic przeciwbólowego, spoko.
Dziewczyny czy oglądała któras z was ostatnio program Ewy Wachowicz: Ewa gotuje: ona robiła fajna rolade jablkową, chce ją zrobic a nie mam przepisu ![]() Ursull - bo to był mój pierwszy post i napisałam swoje pytania tam, nie zas żebym sie rozpisala tylko chyba z 3 pytanka odnośnie tej dietki a jakas lafirynda napisala że mam nie zasmiecac wątku ![]() Mell - no co ty ja robie to co muszę, przeciez każda z nas gotuje, piecze, sprzata i cała reszta. no spacerując mijam sklepy ale nie zawsze do nich wchodzę ![]() ![]() superzabulka - hehe ale sie uśmiałam bo juz sobie wyobraziłam Jaska jak wskoczył w ciuszkach do wody ![]() ![]() Caro - ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Hej
Ja mam dziś humor do bani ![]() Nasz pies spaniel oszalał chyba ugryzł dziś Wiktorka w rączkę ![]() Nie wiadomo dlaczego czasem się wściekali razem i pies go gryzł ,ale wiecie tak dla zabawy lekko i skakał na niego. Dziś synek nawet go nie zaczepił szedł już do domu i nagle pies rzucił się na niego ja weszłam na chwilkę do domu dobrze ,że była moja mama odciągnęła psa bo nie wiem jakby to się skończyło ![]() Słyszałam tylko jak pies strasznie warczy nie wiem jak to nawet nazwać a mały piszczał jak wybiegłam to było po wszystkim. Rączka w siniakach ma parę ugryzień.Zdecydowaliśmy z TZ ,że musimy pozbyć się psa najlepiej jutro oby ktoś go chciał bo nie wiem co będzie.Skoro raz się rzucił to może to powtórzyć niedługo Antoś będzie chodził i nawet nie myśle co moze się stać ehhhhh...... Niestety to nie żart z powodu 1 kwietnia a szkoda.
#129 |
Zadomowienie
|
mariczko a co tu sobie wyobrazac, prosze, wklejam fotke z tego zajscia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Bercia - ranyyy to straszne, ale podjeliscie sluszna decyzję, jesli raz taka sytuacja miała miejsce to może się powtórzyc i nawet gorzej skończyc. biedny wiktorek pewnie się strasznie przestraszył.
Superzabulka - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przestraszył się długo płakał i nawet nie protestuje żeby go wydać oby jutro zdania nie zmienił bo to jego pies dostał od nas na urodziny ![]() niezręczna sytuacja ,ale nawet mi psa nie szkoda choć uwielbiam psy to miłość matczyna silniejsza muszę chronić dzieci. ps.idę spać troche mi ulżyło że ktoś myśli podobnie ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2010-04-01 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
żaba
![]() Jaśko jest the best ![]() bercia o matko! współczuje, ciężka sytuacja ![]() ja też oddałabym psa bez wahania ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- marika dziewczyna ratownika co mnie pałujesz ![]()
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co temu psu odbiło wcześniej miałam 2 psy boksery jeden zdechł ,a z drugim wychowywał się Wiktorek ukradli go rok temu i nigdy nawet nie próbował ugryz dziecka mimo ,że wiadomo im dziecko młodsze tym bardziej dokucza psu nieswiadomie nawet boksery są jednak przekochane.
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Caro - powinnaś się zorientowac za co
![]() ![]() Bercia - chyba każda matka by tak zrobiła, no był to prezent ale może cos zaczyna mu dolegac i mu odbija, skoro Wiktor go nie zaczepiał to nie było to normalne zachowanie futrzaka. Pomyśl sobie że tak będzie o wiele bezpieczniej. Ide się połozyc bo mi łeb odpadnie zaraz, może umieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
bercia jak córa była mała mieliśmy huskiego i zawsze jej unikał jak go zaczepiała, nigdy jej nic nie zrobił.
Aż kiedyś ta go wytarmosiła za ogon i on doskoczył do niej i zaczął warczeć ![]() oddaliśmy go rodzicom i później okazało się że pies chorował na padaczkę dodatkowo miał chory kręgosłup i podczas ataku tak zareagował na zaczepkę...bo go bolało ![]() Tez nam go ukradli 3 lata temu ![]() ![]() Marika ja przepraszam ja tępa i nie wiem ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Bercia współczuję,biedny Wiktorek
![]() ![]() Superżabula Jaś wymiata ![]() ![]() ![]() marika dwie się wzburzyły i właściwie nie wiem o co,bo do nikogo bezpośrednio nie pisałam i nie wspomnialam,że dane imiona mi się nie podobają,tylko,że nie podoba mi się uleganie modzie. Już się zrobiła niemiła atmosfera i mimo,że przeprosiłam i chciałam zakończyć temat,to te nadal go ciągną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
ja mam ost tyle na głowie że masakra nic nie idzie po mojej myśli.
Muszę chyba zrobić odwyk od wizażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Angel Nikolka urodziła się o 23.04 podobnie jak Helenka maugoszatki nie wiem czy ją znasz bo dawno nie zaglądała do nas
![]() Jaśko śliczniutki ![]() marika na bank wszystko z Igorkiem wporzo bo niby czemu nie no u nas tak jest że możesz podpisać umowę na rok albo pół... na rok najbardziej się opłaca. Ja płacę 120 zł i mogę korzystać z siłowni od 7.00-16.00 pon-niedz...... a za 160 zł można chodzić od 7.00-23.00 i przy tym możesz korzystać ze wszystkich zajęć fitnessu bo one są zawsze popołudniu ale ja na razie idę na tą pierwszą opcję i jak spodoba mi się aerobik itp to przejdę na drugą w czasie trwania umowy. A to moje 120 zł za miesiąc to promocja która trwała do wczoraj dlatego umowę podpisałam 30 marca ![]() A jak nie podpiszesz umowy to za 3 zajęcia(jakiekolwiek - aerobik, step i inne) lub w ogóle 3 wejścia płacisz 150 zł ![]() ![]() A Ty ile płacisz jeśli mogę spytać? fajnie że tak sobie spacerujecie ja muszę wracać w porze obiadowej bo Julka nie miałaby gdzie pójść po obiadku spać ![]() ![]() ursull ja Cię po brzuszku całuję a Ty mnie bijesz ![]() ![]() fajna kiecka ![]() ![]() Melka o jaaaa oby się ułożyło ![]() Bercia jak mi przykro ![]() superzabula super zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
cze Esterka
![]() jejjuuu ty to bardziej schudniesz teraz ![]() a ile ważysz? a kto z dziewczynkami jest jak się sportujecie z tż?? ![]()
#140 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wiecie co wkurzyłam się ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item979935704_..._pokrowie.html w kolorze zielonym ![]() I mam do was kilka pytań ![]() 1. czy Wasze dzieci też mają takie posiniaczone kolanka od raczkowania? 2. do mam chłopców - czy Wasi synkowie interesują się swoimi siusiakami? bo Dawid tak i nie wiem czy mam się tym martwić czy nie ![]() Małgosia Wszystkiego najlepszego ![]() Monia współczuję katarku małej ![]() Aguha Dawid robi kupkę do nocniczka od jakiś 4 miesięcy ![]() Kuroikaze ![]() Ursull śliczny brzuszek, a Milusia ma fajną grzyweczkę ![]() Angel ![]() Esti Dawid chodzi trzymany na obie rączki, chociaż powoli uczymy za jedną Bercia przykro mi, że musicie oddać pieska, ale w tej sytuacji to chyba najlepsze wyjście ![]() Superzabula rewelacyjnie Jaśko wygląda w tej wodzie ![]() ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Esti
![]() Malutka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Malutka Michas czasem tak wytarmosi sobie ptaka że aż płacze z bólu
![]() to normalne ![]() ![]() moje cudo nie raczkuje ![]() ![]()
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() idąc tam mam osobistego trenera który ustawia ćwiczenia i ewentualnie dietę do moich potrzeb i wymagań... a moje są następujące: chcę przytyć do 49-50 kg i złapać ogólnie lepszą kondycję zwłaszcza pleców które mnie często bolą od dźwigania.... i tyle .... absolutnie nie chcę schudnąć.... ja poważnie marzę o tym żeby przytyć ![]() ![]() jak wieczorami "sportujemy" się z tż to przychodzi pra babcia i siedzi na TV a dziewczyny śpią ![]() ![]() malutka fajny wózeczek ![]() ursul trochę jeszcze ważę... Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2010-04-01 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Esti wow osobisty trener,to normalnie brzmi jak z magazynów o gwiazdach
![]() ![]() Idę spać marudki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe nie no jest chyba z 5 czy 6 trenerów i można sobie wybrać albo być u któregoś przez przypadek ale on nie jest tylko mój ![]() heheh ja też lecę do mężusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Melduje sie na nowym watku
![]() dziewczynki..nie mam ani grama czasu dla siebie.. moja kobieta jest teraz mega wymagajaca ![]() noce nie najlepsze....zrzucam to na wine zabkow,ktore powinny ukazac sie lada moment ![]() przez co i dnie do bani... jedynie jak jest ladnie na dworku,to duzo spacerujemy ![]() ale od jutra Tz ma wolne az do pn(wlacznie) wiec troche odsapne.. aha-ursull- ![]() ![]() ![]() skoro jest taka nowa tradycja ![]() ![]() i jeszcze cos..... imie dla dziewczynki-Tradycja!!!! ![]() zartuje ![]() ![]() przebrnelam przez wszystkie imiona proponowane przez dziewczyny.... i skoro naleze do rodziny(bardzo bliskiej zreszta ![]() ![]() dziewczynka: Gaja ![]() chlopiec-Tristan lub Kordian jest duzo ladnych imoin...ale te najbardziej mi pasuja do Ciebie i do Milenki ![]() nie bralam takich pod uwage jak: Lena(choc sliczne!)bo jak bedziesz wolac-Milena,Lena...to tak bez sensu maslo maslane... generalnie moje ukochane rosyjskie odpadaja...bo do Milenki,nie pasuja ![]() ani tez angielskie ![]() ale takie "wyjete"z literatury-a i owszem ![]() do Ciebie zreszta tez ![]() no i pospolite tez raczej nie... ![]() wiec ja jestem za tymi typami ![]() dziewczyny jutro postaram sie wrzucic fotke sukienki ,ktora sobie kupilam taka princeske,byla wyprzedazy w nexcie,wiec za pol ceny wyhaczylam-mnie sie podoba(juz dosc dlugo polowalam na taka ![]() ![]() ![]() ![]() a tymczasem zmykam,bo tylko patrzec jak mnie Kalina bedzie wolac ![]() buziaki ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2010-04-01 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czau na wizaz
![]() ![]() ![]() Wpadlam sie tyko przypomniec i odpisac Malutkiej, bo ona zawsze mnie i kazdej z nas odpisuje, wiec czuje sie zobowiazana ![]() Malutka Olus tez ma sine kolana i tez bardzo interesuje sie swoim "interesem" ![]() ![]() Dzisiaj przewrocil miske z woda i plynem do mycia ![]() nauczyl sie tez raczkowac po schodach i ciagle siedzi przed odkurzaczem i wali rura o podloge ... a jak odkurzam, to goni szczotke ![]() Doris Ty tez widze zabiegana ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie calkiem serio jak bedzie corka, to bedzie Olusia ![]() ![]() Padam, wiec spadam, kocham Was w usta ![]() Caro swietny podpis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kochane
Obudziłam się dziś rano a za oknem zero widoczności. Mgła jak mleko i zimnica na dworzu. Muszę dziś z małą pójść do lekarza zaczęłam pokasływać, a przed nami weeken i święta więc lepiej żeby się nic nie rozwinęło. malutka_24od 4 miesiąca ![]() ![]() marika2121 jest strona internetowa Ewy Wachowicz http://www.ewagotuje.polsat.pl/ tam masz wszystkie przepisy z odcinków
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę, u nas po staremu.... wiadmo jak to przed świętami
![]() ![]() ![]() wpadam Wam tylko powiedziec: Dla wielu z nas to pierwsze Święta z naszymi kochanymi dzieciaczkami, dlatego życzę Wam: Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, Dużo radości i rodzinnego ciepła!!! Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa!!!! Przesyłam BUZIAKI odemnie i od Kubuśka ![]()
#150 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Aleks znow ma katar ![]() Jedziemy do Pl i nie mam zamiaru tam przesiedziec w domu jak ostatnio... Juz nie moge doczekac sie do koncertu.. Wiem ze nie lubicie hip hopu ![]() kocham sade, depeche mode, mike oldfielda...itd Ale czarna muzyke tez lubie posluchac A doatkowo na 50 cent mam takie miłe dreszcze ![]() Uwielbiam patrzec jak sie rusza i lubie jego głos! Mowilam juz ze mam słabosc do czarnych.. Ciekawe jaka pogoda bedzie w Pl ![]() Malutka Aleks nie ma siniakow, ale mysle ze to zalezy od dziecka, i to nic niepokojącego, za siusiaka złapał sie raz... Eve a czym jestes tak strasznie zajeta? Doris tez ostatnio dokuczały nam ząbki, wiec wiem jak to jest...a przy jedyneczkach dolnych nie bylo zadnych objawow... dorne dały sie we znaki Ursull, Caro, Marika, Aguha, pakusia czesc
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.