|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
chciałabym tak jak na początku mówiłam Nostradamusa za paletę Oriflame.
Cienie inglota wymienię jednak w całości.
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
a napiszesz mi wielkość tej palety? i czy mogłabyś mi dorzucić małą odlewkę Gucci flora lub Burberry lub Lancome Magnifique? ksiązka ma prawie 500 stron, w grubej oprawie i jest ciężka więc zapłacę dużo więcej za przesyłkę..a jednak czytała tylko moja mama bo sąsiadka nie zaczęła jeszcze bo na razie nie ma czasu więc wczoraj ją przyniosłam..
co Ty na to?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-03 o 18:39 |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Przepraszam ale nie miałam jeszcze możliwości sprawdzenia tych zapachów... Zrobię to jak mogę najszybciej i dam Ci znać, dobrze? Pozdrowionka.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się paletka inglota i ten lakier https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275081670
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ok
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak wiem.
przeglądałam jeszcze Twoje wątki bo nie wiem co dobrać do tego. Może oddasz jeszcze jakąś odlewkę do tych 3 antyperspirantów? Oriflame, Amethyst Fatale - odlewka do 30ml ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- tak, wiem, że pierwsza pisałam ale kochana nie zapisuję wątków bo wszyscy zazwyczaj mają linki w podpisie. Napiszesz mi jeszcze jaką próbę ma srebro i ile kosztowały te rzeczy?
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochana
![]() cieszę się że coś jeszcze wypatrzyłaś, ale ja niestety niewiele znalazłam z wątku mogłabym przygarnać jedynie czarne poszewki na jaśki
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
a co z naszą wymianą?
|
|
|
|
|
#131 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie odleję. Z tym, że mam jedynie atomizer 8ml, gdybyś chciała trochę więcej to musiałabyś wysłać
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Chciałam sie nieśmiało przypomnieć
Napisałam Ci wczoraj co proponuję za miniaturkę ZEN
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
ta sukienka z kokardą wydaje się być mniejsza.... ale boję się trochę wziąć ją... Chyba jednak nie zdecyduję się na nią z obawy , że będzie zbyt duża.
Ewentualnie za skrzypowitę którą chciałam mogę oddać kosmetyczkę sephory jak byś chciała. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() zapraszam na pw podaj adres do wysyłki. Przypomnę: ja ci wysyłam zapach YR ty mi: 3 antyperspiranty w sztyfcie (ubytek jest taki jak pisałaś czyli minimalny tak?) + 8ml odlewka Oriflame
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
To poproszę o Guerlain Parure Gold 02 odlewka 5ml. Mogę Ci wysłać takie pudełeczko na odlewki podkładów z douglas. PW?
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Tylko nie jestem pewna ile ono ma ml pojemności ??? |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj adres na pw
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
morska bluzka jest w trakcie wymianki,a lokówkę negocjuję,aczkolwiek chętnie wymienię złoty lakier, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275078184 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275078478 za spodenki i spódnicę
daj znać
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
jak bede w weekend w perfumerii to obwacham, bo zapachu nie znam.
wowczas dam znac
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja mam w biuście 85 cm, w talii 60 i na mnie te gumeczki trochę były naciągnięte, jeśli jesteś szczuplejsza to myślę, że również spokojnie będzie na Ciebie dobra
chcesz to Ci pokażę jak to na mnie wygląda, te gumki jakie są i wszystko wieczorem zrobię zdjęcia i wstawię tu u Ciebie
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałaś ode mnie nawilżacz powietrza Desa, wymienię go chętnie za peletę Inglota.
Zapraszam !
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Ewentualnie żółta sukienka w kratkę ale musiałabym poznać wymiarki. I jakbyś mogła napisać (może być pw) Twoje wymiarki (w biuście i wzrost) to bym porównała z moimi i z Twoim zdjęciem) to będę wiedziała czy będzie dobra. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Model H20
http://www.anzasklep.pl/nawilzacz-h-20-p-2036.html Tutaj w katalogu 2007 jest dokładnie opisany: http://www.desapoland.pl/klimat-desa...y.php#katalogi Używałam go baardzo krótko, bo mojej mamie wadzi :/
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam jeszcze coś.... chciałabym : Załącznik 3158412Załącznik 3158413 znajdziesz coś za to? z zalotki zrezygnuję
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:24 |
|
|
|
|
|
#147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że tu jest cena 110zł ja za paletę dałam ok 300zł (10zł za cień + paleta gratis) ale myślę, że jeżeli odświeżacz jest cały i zdrowy to się zamienić mogę. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Działa i wszystko jest ok, wysłałabym w firmowym opakowaniu z wszystkimi papierami.
Jeśli chcesz to możesz sobie jeszcze coś dobrać
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome Magnifique mam całe w rezerwacji. Mała odlewka- to znaczy ile?
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3158459 w jakim jest stanie? Nie wiem jaką ma wartość ale jeśli coś jeszcze u mnie widzisz to chętnie dołożę do tego coś.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:24 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

z wątku mogłabym przygarnać jedynie czarne poszewki na jaśki