![]() |
#121 | |
JESTEM ONA
|
Dot.: Dior, EL, Lancome, IsaDora, CK, Sephora i wiele innych- zapraszam!
Cytat:
Wiedziałam , że zbyt późno pokażę sweterek, to wszystko zostanie rozdane ![]() ![]() Palety Sephora juz nie ma- i sama już nie wiem teraz. A tusz YSL jest granatowy? i jakie ma właściwości- czy wydłuzający, pogrubiający itd
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-07-05 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
1. Sypkie cienie INGLOT - możliwe jedynie odsypki, za coś wyjątkowego oddam całe słoiczki. - 34, czysta fuksja - numerek odpadł, morski - 21, fiolet bez żadnych drobinek, nie granat! tak jak na zdjęciu - 75, biały lekko perłowy - 36, biały mocno opalizujący na różowo - 29, żółty - cień sypki Virtual Magic Shine biały, perłowy - sypki cień MySecret, granatowy, cały 12. Naklejki na paznokcie, żółto-białe kwiatuszki 2. Perełki rozświetlające Avon - dużo mam i dużo dam
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
więc za spodenki interesowałyby mnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1277403403 jeśli Ci odpowiada zmierzę spodenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, myślałam o tuszu YSL i Bright Crystal.Ale nie wiem czy on jest dobry, czytałam recenzje, że się kruszy.
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już bardziej bym wolała oddać chyba bright crystal i jakąś część glamour lub też zrobić odlewkę z każdego po trochę.... w każdym razie- widząc że coś znalazłaś pewnie się dogadamy ... tylko wymiarki podaj ![]() a i pamiętaj, że arafatkę też chcę ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
tusz i zapach właśnie wymieniłam.... ale proszę zarezerwuj dla mnie ten zapach... Mam w domu tusz z Estee Lauder może byś chciała.... + być może zainteresują cię miniatury kremów pod oczy chanel? Coś tam jeszcze wyszukam.... mam Flore edp.... London.... może odlewkę byś chciała z któregoś + cosik jeszcze? Jak dotrę do domu (jestem chwilowo po za domem- ale mam całkiem niedaleko i mogę podskoczyć na dniach) to bym ci napisała dokładnie... ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
tusz i zapach właśnie wymieniłam.... ale proszę zarezerwuj dla mnie ten zapach... Mam w domu tusz z Estee Lauder może byś chciała.... + być może zainteresują cię miniatury kremów pod oczy chanel? Coś tam jeszcze wyszukam.... mam Flore edp.... London.... może odlewkę byś chciała z któregoś + cosik jeszcze? Jak dotrę do domu (jestem chwilowo po za domem- ale mam całkiem niedaleko i mogę podskoczyć na dniach) to bym ci napisała dokładnie...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kosmetyczka Sephory i ta biała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
OK, zarezerwuję. To napisz co tam masz ciekawego na zbyciu, interesuje mnie kolorowka z wyższej półki, chętnie cienie np Clinique, chanel, meteoryty itp. no i dobra pielęgnacja chętnie apteczna. Lubię też balsamy perfumowane
![]() tu mam szczegółową listę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358608
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-07-05 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
inglota odsypki, virtual i mysecret cale cienie, naklejki na paznokcie i tak ok. 20 perełek w ładnym opakowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochana, cieszę się że malutka jest zadowolona
![]() Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-07-06 o 06:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
BAN stały
|
wymiarki są już na stronie, jest kilka zainteresowanych więc będe musiała wybrać najlepszą ofere
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- a po ile ml te odsypki?
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
hej, myślę że u Ciebie mogłabym być zainteresowana jakąś wodą + próbkami, ale powiedz mi kochana co Ty widzisz u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Znajdziesz coś za odlewkę BC Versacae i te złotą bazę Guerlaina?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
nic
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
sukienka / tunika BERSHKA ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- a masz jeszcze zapach Estee Lauder?
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#140 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Chętnie bym się wymieniła za balsam, ale niestety nic u Ciebie nie znalazłam. Pozdrawiam,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety Pleasures sama bardzo lubie wiec wymienie tylko na cos co mnie szczegolnie zachwyci
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Najchętniej wymieniłabym ten zestaw na jakąs paletke cieni z inglota badz maca, nie masz nic tekiego poza watkiem ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
słuchaj a nie dobierzesz nic do zalotki? u Ciebie podoba mi się
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1277405882 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1277406498 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1277406692 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1277406239 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
najka u ciebie:
-kosmetyczka estee lauder-napisz jak jest duża? -sephora 030 nowy-jaka pojemność? -cienie butterfly -CK escape-ile ml zostało mniej więcej? -chanel-żel pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.