|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zwolnienie
Cytat:
podsumowując to co przeczytałam to: ponieważ urodziłam się po 91' to niezależnie do tego, jak zdam maturę, na jakie studia się dostanę i z jakim wynikiem skończę to ktoś i tak nazwie mnie pewnie za te pare lat tumanem mającym szczęście, który nie wykorzystał danych mu przez świat możliwośći
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż chce mi się przeklnąć jak czytam to co ty milena piszesz. Chcesz to sobie tak interpertować, proszę bardzo. To nie ja, dzięki Bogu, wtedy będę tumanem.
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wcześniej w podstawówce. Co roku od dzieci wymaga coraz mniej, układa coraz prostsze sprawdziany [wychodząc z założenia, coby się głąby chociaż kierunków świata nauczyły] i do tego co roku jest coraz mniej dzieci które uczą się bardzo dobrze [świadectwa z paskiem, dobre wyniki z egzaminu gim.], a takie z reguły ciągnęły za sobą dobre parę osób, którym się przynajmniej chciało ciut postarać.aczkolwiek nie zwalałabym całej winy na dzieci, tylko po 1. na to, że rodzice poświęcają dzieciom coraz mniej czasu, po 2. nauczyciele prezentują coraz niższy poziom - aktualnie nauczycielami zostają tylko osoby, które nigdzie indziej pracy nie znalazły
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, monius. Ja tego nie zwalam na dzieci, bo to nie ich wina, że nasz kraj jest jaki jest
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuję założyć wątek: "Poziom nauczania wczoraj i dziś" a jeśli ktoś nie ma zamiaru wypowiedzieć się w temacie zwolnienia z WF dotyczącego autorki tegoż wątku, niech już lepiej nic nie pisze, bo zaraz noże polecą
po co to wszystko?Wracając do tematu, sądzę, że zwolnienie można bez problemu sobie załatwić, w końcu taki mamy teraz kraj, że za kasę wszystko się ma co się chce mieć :P
Edytowane przez Nieoficjalnie Czas edycji: 2010-09-03 o 23:27 |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Nieoficjalnie, własnoręcznie założyłam taki temat na szkolnej ławce dwa dni temu
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do dyskusji na temat cieni i blasków dzisiejszego szkolnictwa
podejrzewam że informacja podana w pierwszym poście nieco was zszokuje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463614 |
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo kiedyś mnie wołała: Ola, Ola.... Ja podchodzę a ta takie przerażenie na twarzy: "O jej, Ty masz na imię Aleksandra a ja na Ciebie cały czas Ola mówię".
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

, wcześniej w podstawówce. Co roku od dzieci wymaga coraz mniej, układa coraz prostsze sprawdziany [wychodząc z założenia, coby się głąby chociaż kierunków świata nauczyły] i do tego co roku jest coraz mniej dzieci które uczą się bardzo dobrze [świadectwa z paskiem, dobre wyniki z egzaminu gim.], a takie z reguły ciągnęły za sobą dobre parę osób, którym się przynajmniej chciało ciut postarać.
po co to wszystko?