![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy kramik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja :)
znajdziesz może cos u mnie za róż pupa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie za Nina Ricci, Liberte Accidulee ?Najbardziej zależy mi na tej większej pojemności,ale i ta małą by mnie ucieszyła ![]() Mam Very Nice by Mexx,Avon Crystal,i paletkę nową Estee Lauder,może coś z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Malpeczko,
Przepraszam, ze naciskam (chociaz wcale nie naciskam, ale moze tak to wyglada ;-) ale chcialam spytac czy cos Ci sie klaruje w sprawie wymiany? Bo jeszcze jedna wizazanka rozwaza Goutal i nie wiem zbytnio, co jej powiedziec ![]() Usciski ![]() P.S. Ponizej moj poprzedni post, moze Ci umknal w tlumie ;-) Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml, plus druga flaszka - ok 40/50 ml,
Podejście kolejne ![]() W moim wątku dokładka ![]() Demeter Cinnamon Bun 100/120ml Zapachy lubisz bardziej świeże, czy klimaty orientalne też moga być??? Bo będę jeszcze ewentualnie czegoś szukać ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-02-06 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |||
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Cytat:
![]() Mogę przelać do jednej flaszki tyle, żeby się zgadzało ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym nie przepadam za zapachami bez atomizerka, doświadczenie pokazuje, że zwykle ich nie używam ![]() Znasz może Escale a Portofino Diora ? to też taki cytrusowy zapach, jeden z moich ulubionych. Może wiesz jak on się ma do tej Goutalki ? ![]() I oczywiście nie chcę wstrzymywać twoich wymian, jak masz coś fajnego to nie czekaj, bo ja strasznie niezdecydowana jestem, niestety ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Małpeczko-jak dla mnie fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, ja rozumiem wahania ;-) Goutal moim zdaniem do Escale a Portofino ma sie nijak. Escale jest znacznie lagodniejszy - tez go kocham wielce ;-) Ten jest nieco bardziej kolonski w moim odczuciu z jakas dominujaca na poczatku nuta pieprzu, czy czegos takiego a potem lagodnieje, ale nadal jest wytrawny, nie slodki. Moim zdaniem ciekawy bardzo ale tez dosyc specyficzny... Nie wiem, co Ci podpowiedziec, ja tez nie przepadam za splashami i zawsze wszystko przelewam do atomizerkow ;-) Gucci Envy Me jest na pewno duzo bezpieczniejszym wyborem ;-) Gdybys sie zdecydowala na te wersje to moge Ci dorzucic atomizerek (w sprayu ;-) z Goutal do testow ![]() Czekam na wiesci! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() gdyby coś wpadło Ci w oko to napisz, a ja podam szczegóły ![]() pozdrawiam!
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie za Chanel, róż z wiosennej kolekcji czyli Imprevu, trzy razy użyty, real foto wkrótce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||||
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24899138]Ostatnio zalozylam nowy watek. Moze znajdziesz cos za roz Chanela jeszcze?[/QUOTE]
Za róż nic nie widzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tego Gutka to można gdzieś powąchać ? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zarowno Gucci jak i Goutal mozna powachac, jesli sie poda adres na PW i odbierze probki ;-) Zapraszam ;-) Bo w perfumerii to niestety nie jestem pewna, wiec lepiej Ci chyba podesle ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozejrzę się w weekend i dam znać, może znajdę Gucci bo mam kilka perfumerii niedaleko domu ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za podkład giordani gold i cienie helena rubinstein?? albo chociaż za podkład
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24992579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Małpeczko,więc tak sobie myślę,że zacznijmy od tego,co konkretnie chcesz odemnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Malpeczko, moze oddalabys Chloe Love za piatki diora crush glow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Rozumiem. Dzis wpadlam do Douglasa i korektor bedzie na mnie stanowczo za ciemny. Niestety poza watkiem nie mam niczego, co moglabym dolozyc do linera MACa za roz Chanela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
MAC, Cremesheen glass, błyszczyk w kolorze fashion scoop,
Lancome, Tresor in Love, edp 30 ml, moze cos Ci u mnie wpadnie w oko za w/w. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Małpeczko ,nie chcę,żebyś pomyślała,że Cię ponaglam,ale czy jeszcze jakieś odlewki interesowały by Cię,oprócz Biscopti i chloe?Bo trochę rzeczy porozdawałam ,a nie chciałabym oddać czegoś,co Ci wpadło w oko,bo zależy mi na Ninie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Malpeczko,
Chcialam tylko dac znac, ze zalozylam nowy watek i jest troche dokladek perfumowych, wiec gdyby Gucci cie nie ujal (chociaz mam nadzieje, ze ujmie ;-) to zawsze sa jeszcze inne propozycje ;-) Pozdrawiam cieplo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej nie, Love w sumie mi się podoba i jest to jeden z zapachów, z którego oddaniem będę miała duży problem ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25027647]Rozumiem. Dzis wpadlam do Douglasa i korektor bedzie na mnie stanowczo za ciemny. Niestety poza watkiem nie mam niczego, co moglabym dolozyc do linera MACa za roz Chanela ![]() Rozumiem, to może innym razem nam się uda coś wymyślić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że jestem trudna z tym moim myśleniem a jeszcze ferie się zaczęły i cała rebiata teraz zamęcza mnie w domu i zamęczać będzie przez czas jakiś więc mój czas się skurczy jeszcze bardziej ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Małpeczko,ja Tobie
Biscotti 17 ml Chloe 2,2 ml w dwóch pojemniczkach Ty mi: NIna zielona -ja bym chętnie wieła 20 ml,ale nie wiem czy Cię nie naciagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o Hypnose to musialabym chwilke pomyslec, bo je wlasciwie lubie, chociaz nie jestem pewna ;-) Daj znac jesli jestes zdecydowana, to pomysle szybciej ;-) Co do Cartiera, to na mnie pachnie raczej wytrawno-orientalnie i bardzo dlugo. Ale to na pewno kwestia specyfiki skory... Proponuje, zebys przetestowala, bo to znakomity zapach i bardzo zaluje, ze musze sie go pozbyc (dla mnie niestety migrenogenny sie okazal)... Ja w piatek wyjezdzam na narty i wracam dopiero pod koniec lutego, wiec czasu co niemiara ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Popatrzę jeszcze u niej, bo ona ma jakieś puste flaszki, z którymi nie umie się rozstać ![]() ![]() Chyba, że masz coś poza wątkiem na co możemy tą drugą flaszkę wymienić ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego wyjazdu i super wypoczynku ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Kici kici miau miau
|
czesc
![]() podoba mi sie mascara MAC ![]() mam do wydania dwa OPI-ki: +Over the Taupe +Tease-y Does It moze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Kici kici miau miau
|
a za ten jeden sie da ?
![]() nie wiem co moge dolozyc.. hmm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Oj to malutko znalazlas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.