Calvin Klein EUPHORIA - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-02, 20:50   #121
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
Tak mi sie wlasnie wydawalo. w takim razie troche przesadzilam z tonem wypowidzi odnosnie jej sposobu wysylania jednak pisala, ze wyslala priorytet na 100%, a priorytet to to nie jest a poza tym miala byc paczka, wiec paczka to to tym bardziej nie jest

A ta "euphoria" dziwna, bo najzwyklejsza w swiecie podroba mam nadzieje, ze jednak kase odzyskam, chociaz ta nadzieje coraz bardziej trace... na policji raczej tez bym takiej sprawy nie wygrala...
No paczka to to na pewno nie jest!

Ewa, walcz o swoje, choćbyś miała iść na Policje, trudno, ale niech laska ponosi konsekwencje za swoje czyny i brak odpowiedzialności, w końcu CIę zapewniała, że to oryginał... Załatwiaj sprawę z Allegro i z nią, jeśli to nie da rezutatu, to wiesz-na komendę marsz.
Stary 2006-10-03, 08:30   #122
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Tak mi sie wlasnie wydawalo. w takim razie troche przesadzilam z tonem wypowidzi odnosnie jej sposobu wysylania jednak pisala, ze wyslala priorytet na 100%, a priorytet to to nie jest a poza tym miala byc paczka, wiec paczka to to tym bardziej nie jest

A ta "euphoria" dziwna, bo najzwyklejsza w swiecie podroba mam nadzieje, ze jednak kase odzyskam, chociaz ta nadzieje coraz bardziej trace... na policji raczej tez bym takiej sprawy nie wygrala...
Lalesiu kochana, szczerze wspolczuje
Z tego co widze, ostatnio to juz druga porazka jesli chodzi o kupno perfum.
To co widac na zdjeciu rzeczywiscie nie przypomina oryginalu(ktorego kolor jest rozowo-liliowo-fioletowy)Moim zdaniem ta kobieta Cie oszukala i masz prawo dochodzic swoich praw nawet na policji
BTW-ile Cie kosztowala ta podroba?
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 10:08   #123
Kasiulka22
Zakorzenienie

Lalesiu kochana współczuję Zastanawia mnie skąd ta baba wytrzasnęła paragon z Sephory, o ile dobrze pamiętam to miało gwarantować oryginalność produktu. Moja Euphoria jest taka jak na zdjęciu z linku wklejonego przez Pomadkę. Taka fioletowa. Lalesiu a pachnie wogóle to cudo? Życzę Ci żebyś odzyskała swoje pieniążki i to jak najszybciej.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 15:22   #124
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Dziekuje Dziewczyny za slowa wsparcia baba juz nie twierdzi, ze kupila je w perfumerii, tylko ze ktos ja w takim razie oszukal I napisala mi, ze moge ja pocalowac w dupe (tak, tak, dokladnie tak), bo ona juz tych pieniedzy nie ma a poza tym nie interesuje jej, co sadze o tych perfumach bo to juz moja a nie jej sprawa Kosztowalo mnie to nie za duzo, bo 110zl, ale jak mysle, ze moglabym za to miec flaszke perfum, to mnie naprawde rzuca Pachniec nie pachnie, raczej wali ale na szczescie cale 5 minut Allegro napisalo mi, ze oczywiscie bardzo im przykro, ze taka sytuacja wyniknela i ze beda pertraktowac ze sprzedawca, jednak jesli to nie pomoze, zebym zglosila sprawe na policje. Wtedy moge uzyskac od nich odszkodowanie wysokosci 300zl, ale warunkiem jest zalozenie sprawy i pomyslne rozpatrzenie jej przez policje. Nie wiem, na ile moge liczyc na policje i wolalabym nie skladac sprawy, jednak jesli bedzie to konieczne, to zloze. Nie wiecie, czy jest to bardzo klopotliwe i czy nie beda mnie przypadkiem ciagac po sadach za marne 100zl? Chyba zrazilam sie do Allegro na cale zycie mam nadzieje, ze chociaz ta druga Euphria przyjdzie oryginalna, ale po osatnich przygodach coraz bardziej trace nadzieje nigdy wiecej zadnych "okazji" na Allegro...
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 15:44   #125
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Lalesiu-tylko mi nie mow, ze ona uzyla dokladnie tych slow:,,pocaluj mnie w dupe"Jesli tak bylo , to jestem w szoku.110zl to, moim zdaniem spora suma, a ta baba Cie okradla i nie pozostaje nic innego jak policja.nie wiem niestety jak dlugo sie ciagna takie sprawy i czy sa bardzo klopotliwe ale trzeba to zglosic, to pewne
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 15:46   #126
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Lalesiu-tylko mi nie mow, ze ona uzyla dokladnie tych slow:,,pocaluj mnie w dupe"Jesli tak bylo , to jestem w szoku.110zl to, moim zdaniem spora suma, a ta baba Cie okradla i nie pozostaje nic innego jak policja.nie wiem niestety jak dlugo sie ciagna takie sprawy i czy sa bardzo klopotliwe ale trzeba to zglosic, to pewne
Tak, dokladnie napisala "moze mnie pani pocalowac w dupe" i jak mi maja nerwy nie puscic! I tak dobrze, ze sie powstrzymalam i nie napisalam jej jedynie samych bluzgow
Stary 2006-10-03, 15:55   #127
Pomadka
Zakorzenienie

Lalesiu walcz!
110,oo zł na drodze nie leży i jak za podrobione perfumy to jest DUŻA suma pieniędzy. Dlatego nie odpuszczaj jej, niech się dziewcze nauczy, że Allegro to nie jest złomowisko, gdzie można spychac buble i pisać o całusach w dupe.
Niech ona CIę dla odmiany pocałuję w . A Ty idź na Policje. Jeśli nic nie wskórasz to chociaż "nagonisz jej kota". Warto spróbować, miom zdaniem, odsyskac te pieniądze...

Jezu już widzę siebie w tej sytuacji... Chybabym ją rozszarpała.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-03, 16:01   #128
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Lalesiu walcz!
110,oo zł na drodze nie leży i jak za podrobione perfumy to jest DUŻA suma pieniędzy. Dlatego nie odpuszczaj jej, niech się dziewcze nauczy, że Allegro to nie jest złomowisko, gdzie można spychac buble i pisać o całusach w dupe.
Niech ona CIę dla odmiany pocałuję w . A Ty idź na Policje. Jeśli nic nie wskórasz to chociaż "nagonisz jej kota". Warto spróbować, miom zdaniem, odsyskac te pieniądze...

Jezu już widzę siebie w tej sytuacji... Chybabym ją rozszarpała.
Jakby babsztyl mieszkal gdzies blizej mnie, to bym chyba pojechala tam osobiscie i znokautowala w mgnieniu oka (3 lata intensywnego treningu judo nie poszlyby chociaz na marne ). Jakos przemilczala moja kilkukrotna prosbe o podanie numeru telefonu, bo bym sie chociaz wywrzeszczala i moze by mi sie lepiej na duszy zrobilo jakos na podany przeze mnie numer rowniez nie pofatygowala sie zadzwonic cisna mi sie same bluzgi na usta, jak o niej pisze i musze sie ostro chamowac, zeby ten post jakos po ludzku wygladal Mam nadzieje, ze cos jednak wskoram bez policji, a jak nie, to jestem gotowa zglosic sie i walczyc do upadlego...
Stary 2006-10-03, 16:10   #129
ETERNITY
Rozeznanie

Cytat:
I napisala mi, ze moge ja pocalowac w dupe (tak, tak, dokladnie tak), bo ona juz tych pieniedzy nie ma a poza tym nie interesuje jej, co sadze o tych perfumach bo to juz moja a nie jej sprawa

Normalnie jestem w szoku,że ktoś moze być aż tak beszczelny.Ja bym nie popuściła..a ona na to na pewno liczy-że Ci się nie będzie chciało działać.Tylko pomyśl,że Ty dałaś jej zarobić 110 zł...ktoś inny da..i jeszcze ktoś...i tak ziarnko do ziarnka..Bo ona pewnie wie,że mało komu chce się fatygować policję do takich spraw.Ja osobiście uwazam,ze warto dla zasady choćby..zeby nie czuła się bezkarna-a tak właśnie jest i będzie gdy dasz sobie spokój.Mam nadzieję,że zachowałaś tego maila od niej..I że masz te zdjęcia co Ci wcześniej przysłała niby na potwierdzenie autentyczności perfum.Nie obserwowałam niestety co pisałaś wcześniej komentując ten zakup ale Pomadka wspomniała,że było ustalenie,że gdy będzie coś nie tak sprzedawca kasę oddaJeśli tak to naprawdę nalegam-zgłoś na policję...napisz do urzedu ochrony konsumentów...ale na pewno nie popuszczaj.Pamiętaj,ze my tu wszyscy jesteśmy po Twojej stronie Lalesiu

PS:gdy przeczytałam co ona Ci odpisała to aż mną zatrzesło...i to poważnieNie poddawaj się Lalesiu
ETERNITY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 16:20   #130
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ETERNITY Pokaż wiadomość

Normalnie jestem w szoku,że ktoś moze być aż tak beszczelny.Ja bym nie popuściła..a ona na to na pewno liczy-że Ci się nie będzie chciało działać.Tylko pomyśl,że Ty dałaś jej zarobić 110 zł...ktoś inny da..i jeszcze ktoś...i tak ziarnko do ziarnka..Bo ona pewnie wie,że mało komu chce się fatygować policję do takich spraw.Ja osobiście uwazam,ze warto dla zasady choćby..zeby nie czuła się bezkarna-a tak właśnie jest i będzie gdy dasz sobie spokój.Mam nadzieję,że zachowałaś tego maila od niej..I że masz te zdjęcia co Ci wcześniej przysłała niby na potwierdzenie autentyczności perfum.Nie obserwowałam niestety co pisałaś wcześniej komentując ten zakup ale Pomadka wspomniała,że było ustalenie,że gdy będzie coś nie tak sprzedawca kasę oddaJeśli tak to naprawdę nalegam-zgłoś na policję...napisz do urzedu ochrony konsumentów...ale na pewno nie popuszczaj.Pamiętaj,ze my tu wszyscy jesteśmy po Twojej stronie Lalesiu

PS:gdy przeczytałam co ona Ci odpisała to aż mną zatrzesło...i to poważnieNie poddawaj się Lalesiu
Tak zgadzam się w całej rozciągłości!
Choćby dla zasady trzeba ją uświadomić, że na oszustwach daleko nie zajedzie.
Trzymaj wszystkie maile od niej, zdjęcia, namiary. TO Ci się może bardzo przydać, bo takie maile posłużą jako dowód w sprawie... więc NIC nie kasuj.
Cytat:
Jakby babsztyl mieszkal gdzies blizej mnie, to bym chyba pojechala tam osobiscie i znokautowala w mgnieniu oka (3 lata intensywnego treningu judo nie poszlyby chociaz na marne ). Jakos przemilczala moja kilkukrotna prosbe o podanie numeru telefonu, bo bym sie chociaz wywrzeszczala i moze by mi sie lepiej na duszy zrobilo jakos na podany przeze mnie numer rowniez nie pofatygowala sie zadzwonic cisna mi sie same bluzgi na usta, jak o niej pisze i musze sie ostro chamowac, zeby ten post jakos po ludzku wygladal Mam nadzieje, ze cos jednak wskoram bez policji, a jak nie, to jestem gotowa zglosic sie i walczyc do upadlego...
Lelesiu sytuacja jest po prostu groteskowa...
Stary 2006-10-03, 17:24   #131
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Ja juz nie moge, normalnie mi sie juz smiac z tej baby chce napisalam jej, ze zachowalam maila, gdzie obiecywala zwrot pieniedzy w razie nieoryginalnosci perfum to mi odpisala, cytuje: "napisac to ja moge wszystko. a z reszta co mialam napisac, przeciez jak bym napisala, ze kasy nie oddam to by pani nie zaplacila" masz racje Pomadko, to jest sytaucja groteskowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-04, 10:48   #132
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Baba teraz grozi mi, ze zaskarzy mnie na policje za zastraszanie niestety, sprawy na policje zglosic nie moge, bo rozpatruja od kwoty 200zl i co ja mam teraz biedna zrobic wystawic tego szitu na Allegro jakos nie mam ochoty
Stary 2006-10-04, 12:10   #133
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Baba teraz grozi mi, ze zaskarzy mnie na policje za zastraszanie niestety, sprawy na policje zglosic nie moge, bo rozpatruja od kwoty 200zl i co ja mam teraz biedna zrobic wystawic tego szitu na Allegro jakos nie mam ochoty
No ja dziękuję. Zatłukłambym babszytla, ja sama teraz się od bluzgów powstrzymuję. Czuję sie niemal jakbym sama była oszukana . Co za bezczel i kretynka, naciągaczka. Dobrze wiedziala co sprzedaje, złodziejka. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lalesiu wyrzuć tego smroda w kosz, ja bym właśnie tak zrobiła.
Stary 2006-10-04, 12:33   #134
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
No ja dziękuję. Zatłukłambym babszytla, ja sama teraz się od bluzgów powstrzymuję. Czuję sie niemal jakbym sama była oszukana . Co za bezczel i kretynka, naciągaczka. Dobrze wiedziala co sprzedaje, złodziejka. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lalesiu wyrzuć tego smroda w kosz, ja bym właśnie tak zrobiła.
Tez bym chetnie rozszarpala ale niestety nic by to prawdopodobnie w tej kwestii nie zmienilo a wyrzucic smroda do kosza jest rownoznaczne z wyrzuceniem do kosza 110zl, a to przykre
Stary 2006-10-04, 12:33   #135
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Cytat:
Lalesiu,
to jakiś obłęd
i może jeszcze babsztyl czuje się pokrzywdzony, co?

masakra
Stary 2006-10-04, 12:47   #136
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Tez bym chetnie rozszarpala ale niestety nic by to prawdopodobnie w tej kwestii nie zmienilo a wyrzucic smroda do kosza jest rownoznaczne z wyrzuceniem do kosza 110zl, a to przykre
Masz rację, to bardzo przykre, ale dla mnie jeszcze gorsze byłoby gdybym musiała patrzeć na to, leżące na półce. Wiesz, a może daj koleżance, kuzynce, która by się z tego ucieszyła.
Stary 2006-10-04, 13:55   #137
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Przyszla mi druga Euphria, i ta wydaje sie byc oryginalna Przynajmniej zapach jest bardzo szlachetny i nie smierdzi podroba. Mam jedynie pytanie co do opakowanka - czy zapach Calvin Klein z korka stosunkowo latwo sie sciera? Bo tu przy mocnym potarciu paznokciem mozna go "zedrzec", ale nie wiem, czy to urok tych perfum, czy tez znowu trafilam na podrobe... i czy buteleczka ma jakies numery seryjne na szkle?
Stary 2006-10-04, 13:55   #138
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Masz rację, to bardzo przykre, ale dla mnie jeszcze gorsze byłoby gdybym musiała patrzeć na to, leżące na półce. Wiesz, a może daj koleżance, kuzynce, która by się z tego ucieszyła.
Tamten szit lezy wcisniety gleboko w szufladzie przywalony sterta papierow, zeby wlasnie sie w oczy nie rzucal
Stary 2006-10-04, 14:23   #139
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Lalesiu a probowalas jeszcze pisac do Allegro?
Naprawde przykra sprawa,czytam Twoje posty i az sie wierzyc nie chce,ze tacy ludzie chodza po ziemi-a jednak...
Szkoda tylko,ze podczas licytacji nie podalas linku do weryfikacji,moze wtedy udaloby sie uniknac takiej sytuacji.

W kazdym razie nie odpuszczalabym tak latwo,110zl to nie jest mala kwota a babka ewidentnie sprzedala podrobe
Stary 2006-10-04, 14:31   #140
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Lalesiu a probowalas jeszcze pisac do Allegro?
Naprawde przykra sprawa,czytam Twoje posty i az sie wierzyc nie chce,ze tacy ludzie chodza po ziemi-a jednak...
Szkoda tylko,ze podczas licytacji nie podalas linku do weryfikacji,moze wtedy udaloby sie uniknac takiej sytuacji.

W kazdym razie nie odpuszczalabym tak latwo,110zl to nie jest mala kwota a babka ewidentnie sprzedala podrobe
Pisalam do Allegro, ale oni nie maja uprawnien, zeby sciagnac od sprzedajacego pieniadze. Moge ubiegac sie o odszkodowanie od Allegro, ale najpierw musialabym zlozyc sprawe na policje, a policja nie rozpatruje spraw, ktorych wartosc jest nizsza niz 200zl

Chyba generalnie odechcialo mi sie tego zapachu mam dreszcze na samo slowo euphoria
Stary 2006-10-04, 14:39   #141
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Pisalam do Allegro, ale oni nie maja uprawnien, zeby sciagnac od sprzedajacego pieniadze. Moge ubiegac sie o odszkodowanie od Allegro, ale najpierw musialabym zlozyc sprawe na policje, a policja nie rozpatruje spraw, ktorych wartosc jest nizsza niz 200zl

Chyba generalnie odechcialo mi sie tego zapachu mam dreszcze na samo slowo euphoria
Przykra sprawa,naprawde i doskonale Cie rozumiem,ze odechcialo Ci sie tych perfum-jednak teraz okazuje sie,ze niewiele mozna a sprzedawca czuje sie bezkarny

Z jakiego miasta jest ta kobieta?

Po raz kolejny potwierdza sie,ze jednak warto kupowac u sprawdzonych osob i lepiej darowac sobie "okazje" chyba,ze beda one zwerfyfikowane i potwierdzone.
Stary 2006-10-04, 14:44   #142
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Przykra sprawa,naprawde i doskonale Cie rozumiem,ze odechcialo Ci sie tych perfum-jednak teraz okazuje sie,ze niewiele mozna a sprzedawca czuje sie bezkarny

Z jakiego miasta jest ta kobieta?

Po raz kolejny potwierdza sie,ze jednak warto kupowac u sprawdzonych osob i lepiej darowac sobie "okazje" chyba,ze beda one zwerfyfikowane i potwierdzone.
Ta kobieta jest z Zielonej Gory. Juz nigdy nie kupie nic, co nie bedzie sprzedawane przez sprawdzonego supersprzedawce, nigdy przenigdy!

Wie ktos moze, czy te napisy z Euphorii sie zdrapuja? czy znowu mam robic awanture, bo nabieram coraz wiekszych podejrzen, ze to drugie, to podroba
Stary 2006-10-04, 15:44   #143
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Przyszla mi druga Euphria, i ta wydaje sie byc oryginalna Przynajmniej zapach jest bardzo szlachetny i nie smierdzi podroba. Mam jedynie pytanie co do opakowanka - czy zapach Calvin Klein z korka stosunkowo latwo sie sciera? Bo tu przy mocnym potarciu paznokciem mozna go "zedrzec", ale nie wiem, czy to urok tych perfum, czy tez znowu trafilam na podrobe... i czy buteleczka ma jakies numery seryjne na szkle?
Lalesiu... pewnie zmartwię Cię jeszcze bardziej Na mojej Euphorii napisy się nie zdrapują, pod paznokciem są chropowate, jakby wytłoczone w metalu... Na spodzie jest przyklejona owalna naklejka z nazwą i wytłoczonym numerem seryjnym.
Nie chcę nic sugerować, ale...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-04, 16:09   #144
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
Lalesiu... pewnie zmartwię Cię jeszcze bardziej Na mojej Euphorii napisy się nie zdrapują, pod paznokciem są chropowate, jakby wytłoczone w metalu... Na spodzie jest przyklejona owalna naklejka z nazwą i wytłoczonym numerem seryjnym.
Jesu, Lalka kupiłas drugą podróbę? To wprost niemożliwe

Aż mnie się odechciało euphorii raz na zawsze...
Stary 2006-10-04, 17:27   #145
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Na szczescie sprzedajaca okazala sie bardzo sympatyczna, strasznie przepraszala za zaistniala sytuacje, tlumaczyla, ze nie miala pojecia, ze jest to podroba, poniewaz prezent dostala od meza i wzroci mi pieniadze przelewem na konto, wiec najprawdopodobniej sprawa zostania zalatwiona szybko, sprawnie i dla odmiany przyjemnie Juz mi sie odechcialo Euphorii raz na cale zycie
Stary 2006-10-04, 20:10   #146
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Na szczescie sprzedajaca okazala sie bardzo sympatyczna, strasznie przepraszala za zaistniala sytuacje, tlumaczyla, ze nie miala pojecia, ze jest to podroba, poniewaz prezent dostala od meza i wzroci mi pieniadze przelewem na konto, wiec najprawdopodobniej sprawa zostania zalatwiona szybko, sprawnie i dla odmiany przyjemnie Juz mi sie odechcialo Euphorii raz na cale zycie
Lalesiu,nawet nie wiesz jak mi przykro.Ale skoro zwróci kasę bez problemu to kupisz sobie coś na osłodę.Tylko tym razem u sprawdzoego sprzedawcy
Stary 2006-10-04, 21:58   #147
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Lalesiu,nawet nie wiesz jak mi przykro.Ale skoro zwróci kasę bez problemu to kupisz sobie coś na osłodę.Tylko tym razem u sprawdzoego sprzedawcy
tak, ze pewnoscia u sprawdzonego sprzedawcy i mysle, ze bedzie to Wish Chopard klasyk nigdy wiecej Euphorii
Stary 2006-10-05, 07:26   #148
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
tak, ze pewnoscia u sprawdzonego sprzedawcy i mysle, ze bedzie to Wish Chopard klasyk nigdy wiecej Euphorii
Dobry wybór.Ja sam Wisha nosić nie mogłam(pachniał na mnie męsko i ostro)oddałam mamie i na niej pachnie prześlicznie
Stary 2006-10-05, 09:48   #149
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
U mnie jest dokładnie tak samo jak u Eiri. Współczuję Ci Lalesiu ogromnie :głaszcze: na szczęście trafiłaś na porządniejszą sprzedającą i będziesz mieć gotówkę z powrotem. Może jeszcze kiedyś zapragniesz Euphorii wszak to naprawdę wdzięczny i seksowny kobiecy słodziak. A Wisha to ja nie znam. Muszę kiedyś poniuchać przy okazji .
Stary 2006-10-05, 11:08   #150
megilla
Zakorzenienie

Ojojoj, masz Ty przeboje z tą euphorią. Szczerze wpółczuję, że musiałaś użerać się z takim wrednym babsztylem, szkoda, że nic nie dało się zrobić Wish też jest śliczny, ale mam nadzieję, że mimo wszystko Euphoria jeszcze kiedyś stanie na Twojej pachnącej półeczce
megilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości