![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Witajcie gaduly :-D ja wczoraj padlam jak muszka ;-) co do tej wydzieliny to raz na jakis czas tez mi sie to pojawia... A czy to nie sa te tzw. Upławy? Nie wiem... Ja jak do tej pory jestem spokojna, jak nie ma nic przebarwionego krwia ani nie mam boli czy skurczy to nie panikuje ;-) moje malenstwo dzis nad ranem spac mi nie dalo, rozpychalo sie tak ze kazda pozycja do spania byla nie taka... Wiec sie krecilam az mnie podbrzusze zaczelo bolec... A dzis rano pofikala i chyba teraz odsypia... A ja musze chodzic, takie male a takie cwane... :-P
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, Asienka moze dzis bedzie ten szczesliwy dzien ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Ja platki z mlekiem kolejny dzien ;-) ale juz mi zbrzydly dzis :-P a ja czesto mam chec na kanapke z pasztetem smietankowym i do tego cebulka :-D ale czesto pozostaje kanapka z tym pasztetem i keczup. Ostatnio zaczelam jesc swieze pomidory do kanapek, maz w szoku bo ja nie znosze pomidorow :-D a ostatnio kilka dni pokolei jadlam :-P cos mnie naszlo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
kasperka -
http://www.pakamera.pl/na-sciane-zwi...e-nr761482.htm nic w kolorkach nie znalazłam
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zwierzaczki fajne ![]() Te drugie zdj tez i ladny pokoik, choc ja np nie chcialabym na niebiesko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj tak się wciągnęłam w mecz... ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też coś tam wczoraj przyszło z tej apteki + te body z h&m ![]() ![]() ![]() Nie mam kosmetyków, drugiej pościeli, nie mam nic dla siebie... ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, melduję się w nowym wątku
![]() mmsku, brzuszek super, a kilogramów nie widać, czyli musiałaś być niezły szczypior ![]() ![]() Zakupy bardzo fajne ![]() Isabelle, albo im się przecinek przesunął, albo mają widełki 2-25kg ![]() natalia, jak potrzebujesz szafy i przewijaka, to pytanie czy musi być zestaw? Jak wstępnie patrzyłam, to szafy dziecięce na wstępie droższe niż zwykłe - chyba wybiorę sobie osobno szafeczkę z przewijakiem, a szafę, regał czy co tam jeszcze z normalnego "nie dzieciowego" asortymentu ![]() Na ryneczku na Psim Polu jest taka mała knajpko/cukiernia ... u Maksyma/Maxima? I tam jadłam genialny deser z owocami ![]() ![]() Vox jest jakościowo bardzo fajny, chociaż mi design nie leży - wolą takie bardziej...hmm... inaczej, mniej nowoczesne kształty ![]() Ja pracuję ![]() ![]() majka gratki za wizytę ![]() Adaś bardzo fajny ![]() roxi, a gdzie się zapodziała lista... kurcze, bez listy jak bez ręki ![]() No i fotki paczkowe też się zapodziały ![]() ![]() Ambi, mi się podoba ten z domem, który wrzucałaś jako pierwszy - drugi dla mnie za słodki dla chłopaka ![]() ![]() kasperka ![]() Mirabelka, ja używam Babydream, wymiennie z Hipp - teraz mam żel do mycia, różowy krem do pupy i na wiatr ![]() Kciuki za wizyty ![]() A u mnie dzisiaj studniówka ![]() I chyba z tej okazji głowa mi próbuje odpaść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
w pytaniu na śniadanie pokazują jak przwinąc maluszka.. oczywiśce jakie ma imię? Tymek...
![]() ![]()
#127 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Oczywiście kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Kurcze ja nie wiem co jest ale wieczorami mi tak brzuch wzdyma i ułożyć się nie mogę. Łyknę espumisan i mija. I to obojetnie co zjem w ciągu dnia. Hmm chyba "uroki" ciąży co. MsLullaby A Ty jakie kosmetyki będziesz używała dla Malucha? W Anglii też do wyboru tylko johnsons, weleda? |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Vea racja tamten pierwszy taki bardziej dziewczęcy.. najpierw wpadła mi w oko ta wersja bardziej męska ale z kolei trudniej mi dobrać do niego kolejny plakat.Wszystkie co mi się podobaja to raczej pastelowe i pasują do pierwszego bardziej
![]() ![]() aaaaa odnośnie pytania pieluch tetrowych to u mms nie widziałam - umkneło mi. Wiesz ,że o Tobie sobie pomyślałam bo kupiłam kilka tyg temu pieluchę flanelową w sówki ![]() ![]()
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko w stacjonarnym sklepie jest większy wybór ![]() Cytat:
![]() ![]() co do moich objawów, to dałam sobie na wstrzymanie, bo po no spie skurcze minęły ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Czy tylko mi jest cały czas duszno? Czasami mam problem z nabraniem powietrza nawet
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie jakies pomysły? Wrzucę zdjęcie pokoika teraz: a jest ciut jaśniej tylko słonko świeci prosto w aparat i musiałam rolety przysłonić
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ale ja nie mam imperatywu różu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki trzymam za wizyty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
mms to moja w malutkie sówki jest
![]()
#135 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaspaliśmy dzisiaj z mężem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czereśnie będą już niedługo... chyba jakoś od czerwca się pojawiają, nie? Przez Ciebie nie mogę się doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
patrzcie co znalazłam...
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...w-nr871585.htm troszeczkę ,,zaskoczyła,, mnie cena ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
czereśnie... oby do czerwca w takim razie ![]()
![]() |
#137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Możliwe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie na drugie śniadanie właśnie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do objawów, to mimo wszystko bym zadzwoniła albo podpytała na kolejnej wizycie położną ![]() Cytat:
![]() Fajne kolory ma ta sówka, która wisi na łóżeczku... może tym tropem? Cytat:
![]() Tak mi sie coś wydaje, że ono ma możliwość zdjęcia tego boku i mnienienia w tapczan/siedzisko... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() majka jaki to kolor szarości bo poszukuję jakiś mega jasny ![]() ![]() Vea haha chciał jedną kobiete w różu a tu nagle granaty i statki :kij:???
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-05-13 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz fajnie neutralnie zrobiony pokoik, wiec mozesz spokojnie coś niebieskiego albo mięte dodac ![]() ![]() Ja tez chyba wlasnie jakies dodatki zrobie w niebieskim albo miętowym wlasnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Narazie rozmawiamy o mebelkach bialych... Mi sie podoba z takiego jakby "betonu" bialego, ale trzeba byloby przemyslec zeby nie wygladalo to potem zle...Zaraz Wam zdj.zrobie i pokaze... Sciany nie wiem wlasnie czy jedna tylko na lekki beż lub szary pomalowac, czy caly, czy tez moze tapete na sciane jedna i wtedy jedna sciana kolorek np szarość jasna... Nic nie wiem w sumie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjecie tego "czegos" bialego, co mi sie podoba
![]() ImageUploadedByWizaz Forum1431504260.445000.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie po prostu bardzo mu sie spodobały tetry i szukam pretesktu żeby je kupić ![]() ![]() Znalazła jeszcze dwa linki do obrazków - klimat trochę inny, ale też w sumie fajne ![]() http://sprinkles.pl/ http://www.pakamera.pl/galeria-emu-0_s12189332.htm i Facebookowy profil https://www.facebook.com/ja.cie.brosze Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Pokazuje pokoik w moim stylu
![]() Tylko oczywiscie ja chce komode, szafke na ciuchy itd... Pokoj ze zdj jak dla mnie piekny, tylko troche nie praktyczny... ale coś wlasnie w takim kierunku podobaloby mi sie ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1431504471.116325.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz wstawilam kochana post wyzej ![]() Zobacz prosze i powiedz mi co o tym myslisz ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Będę ściskać kciuki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden to ten: http://www.leroymerlin.pl/farby/farb...7438,l749.html jest na 3 ścianach i na suficie a drugi to ten: http://www.leroymerlin.pl/farby/farb...3022,l749.html jest na jednej ścianie iw jego kolorze mam lampe na suficie... Mam zdjęcia zaraz po malowaniu wieczorową porą to tak to wygląda: tylko w rzeczywistości i tak jest to jaśniejsze bo mi aparat trochę przyciemnia nie wiem czemu...
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Witam się w nowej części
![]() tu już 5 stron naskrobane - eh... gaduły jedne ![]() Ja dziś ledwo żywa - nocka nie przespana bo Zuzia się rozchorowała wczoraj tylko katar był a w nocy gorączka i gardło ją bolało tak że fatalnie.... głowa mnie boli ... masakra jakaś..... ![]() kurcze że akurat teraz ją rozkłada a w sobotę idziemy na chrzciny eh.... Idę zrobić sobie kawę i wracam poczytać co tam naskrobałyście
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.