Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 08:00   #121
martulka0991
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Witajcie gaduly :-D ja wczoraj padlam jak muszka ;-) co do tej wydzieliny to raz na jakis czas tez mi sie to pojawia... A czy to nie sa te tzw. Upławy? Nie wiem... Ja jak do tej pory jestem spokojna, jak nie ma nic przebarwionego krwia ani nie mam boli czy skurczy to nie panikuje ;-) moje malenstwo dzis nad ranem spac mi nie dalo, rozpychalo sie tak ze kazda pozycja do spania byla nie taka... Wiec sie krecilam az mnie podbrzusze zaczelo bolec... A dzis rano pofikala i chyba teraz odsypia... A ja musze chodzic, takie male a takie cwane... :-P
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, Asienka moze dzis bedzie ten szczesliwy dzien

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
chleb z pasztetem i pomidorem juz zaliczyłam o kawałek ciasta z rabarbarem do kawki
Młody wstał lewą nogą, będzie przerąbane dzisiaj...
Ja platki z mlekiem kolejny dzien ;-) ale juz mi zbrzydly dzis :-P a ja czesto mam chec na kanapke z pasztetem smietankowym i do tego cebulka :-D ale czesto pozostaje kanapka z tym pasztetem i keczup. Ostatnio zaczelam jesc swieze pomidory do kanapek, maz w szoku bo ja nie znosze pomidorow :-D a ostatnio kilka dni pokolei jadlam :-P cos mnie naszlo ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:01   #122
majka242007
Zakorzenienie

kasperka -
http://www.pakamera.pl/na-sciane-zwi...e-nr761482.htm

nic w kolorkach nie znalazłam
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:10   #123
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
kasperka mi się to spodobalo:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...e-nr780341.htm
zupełnie już coś innego ale fajnie wg mnie wygląda

za pomoc
Zwierzaczki fajne
Te drugie zdj tez i ladny pokoik, choc ja np nie chcialabym na niebiesko
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:13   #124
dd1dd
Zakorzenienie

Wczoraj tak się wciągnęłam w mecz... ale i tak usnęłam na koniec

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Jak mogłabym zapomnieć
Załącznik 5978510
ależ Ci zazdroszczę, Ty to już chyba wszystko masz
Mi też coś tam wczoraj przyszło z tej apteki + te body z h&m takie zwykłe a takie słodkie i kupiłam 4 paczki tych chusteczek w Tesco
Nie mam kosmetyków, drugiej pościeli, nie mam nic dla siebie... nie wspomnę o wózku - nie wiem w końcu jaki... dobrze,że chociaż łóżeczko wybrane i fotelik do samochodu

Trzymam kciuki za wizyty
Stary 2015-05-13, 08:21   #125
vea7
Zakorzenienie

Dzień dobry, melduję się w nowym wątku

mmsku, brzuszek super, a kilogramów nie widać, czyli musiałaś być niezły szczypior Teraz wyglądasz super, ciąża zdecydowanie Ci służy
Zakupy bardzo fajne A powiedz skąd tetra w sówki?

Isabelle, albo im się przecinek przesunął, albo mają widełki 2-25kg

natalia, jak potrzebujesz szafy i przewijaka, to pytanie czy musi być zestaw? Jak wstępnie patrzyłam, to szafy dziecięce na wstępie droższe niż zwykłe - chyba wybiorę sobie osobno szafeczkę z przewijakiem, a szafę, regał czy co tam jeszcze z normalnego "nie dzieciowego" asortymentu

Na ryneczku na Psim Polu jest taka mała knajpko/cukiernia ... u Maksyma/Maxima? I tam jadłam genialny deser z owocami Gdyby nie fakt, że to drugi koniec miasta chodziłabym codziennie na słodycze

Vox jest jakościowo bardzo fajny, chociaż mi design nie leży - wolą takie bardziej...hmm... inaczej, mniej nowoczesne kształty

Ja pracuję W przyszłym tygodniu idę na tydzień na zwolnienie, ale potem wracam i do 22 czerwca chciałabym pracować

majka gratki za wizytę
Adaś bardzo fajny

roxi, a gdzie się zapodziała lista... kurcze, bez listy jak bez ręki
No i fotki paczkowe też się zapodziały Nooo.... doczytałam, czy raczej dooglądałam

Ambi, mi się podoba ten z domem, który wrzucałaś jako pierwszy - drugi dla mnie za słodki dla chłopaka BTW. obrazek chmurkowy też bardzo fajny

kasperka

Mirabelka
, ja używam Babydream, wymiennie z Hipp - teraz mam żel do mycia, różowy krem do pupy i na wiatr

Kciuki za wizyty

A u mnie dzisiaj studniówka
I chyba z tej okazji głowa mi próbuje odpaść

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:23   #126
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

w pytaniu na śniadanie pokazują jak przwinąc maluszka.. oczywiśce jakie ma imię? Tymek... ale akurat Tymoteusz ufff
Stary 2015-05-13, 08:29   #127
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobry Mamusie
Oczywiście kciuki za dzisiejsze wizyty
Kurcze ja nie wiem co jest ale wieczorami mi tak brzuch wzdyma i ułożyć się nie mogę. Łyknę espumisan i mija. I to obojetnie co zjem w ciągu dnia. Hmm chyba "uroki" ciąży co.
MsLullaby A Ty jakie kosmetyki będziesz używała dla Malucha? W Anglii też do wyboru tylko johnsons, weleda?
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 08:31   #128
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Vea racja tamten pierwszy taki bardziej dziewczęcy.. najpierw wpadła mi w oko ta wersja bardziej męska ale z kolei trudniej mi dobrać do niego kolejny plakat.Wszystkie co mi się podobaja to raczej pastelowe i pasują do pierwszego bardziej- ale dam radę coś wybrać- muszę

aaaaa odnośnie pytania pieluch tetrowych to u mms nie widziałam - umkneło mi. Wiesz ,że o Tobie sobie pomyślałam bo kupiłam kilka tyg temu pieluchę flanelową w sówki ale niebieski i nawet miałam Tobie pisać czy przypadkiem w pepco nie mają różowych. Jak kupowałam gwiazdki to spojrzałam specjalnie,żeby dać Tobie znaka ale nie było.. Na 90% jestem pewna ,że była wersjarózwa tylko teraz im się skończyly bo nawet niebieskich nie było- a wiesz jaka fajna
Stary 2015-05-13, 08:37   #129
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

mmsku, brzuszek super, a kilogramów nie widać, czyli musiałaś być niezły szczypior Teraz wyglądasz super, ciąża zdecydowanie Ci służy
Zakupy bardzo fajne A powiedz skąd tetra w sówki?
a pieluchę kupowałam w sklepie, w którym zaopatrzyłam się we wszystko tu jest link do sklepu internetowego : http://sklep.benbaby.pl/

tylko w stacjonarnym sklepie jest większy wybór

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość

aaaaa odnośnie pytania pieluch tetrowych to u mms nie widziałam - umkneło mi. Wiesz ,że o Tobie sobie pomyślałam bo kupiłam kilka tyg temu pieluchę flanelową w sówki ale niebieski i nawet miałam Tobie pisać czy przypadkiem w pepco nie mają różowych. Jak kupowałam gwiazdki to spojrzałam specjalnie,żeby dać Tobie znaka ale nie było.. Na 90% jestem pewna ,że była wersjarózwa tylko teraz im się skończyly bo nawet niebieskich nie było- a wiesz jaka fajna
Ja mam taką jak w linku niżej ale były też niebieskie i różowe

co do moich objawów, to dałam sobie na wstrzymanie, bo po no spie skurcze minęły będę się obserwowała cały dzień, ale Mały się kręci, więc staram się nie panikować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 008.jpg (45,0 KB, 8 załadowań)

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:38   #130
moniska139
Zadomowienie

Czy tylko mi jest cały czas duszno? Czasami mam problem z nabraniem powietrza nawet
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:41   #131
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
za pomoc
Zwierzaczki fajne
ja też nie chcę na niebiesko, już pomalowane mamy na dwa rodzaje szarości, mebelki są białe i zastanawiam się teraz jaki kolorek wprowadzić... bo baza jest... Ale w sumie taki blady niebieski mógłby być... albo blada mięta...
Macie jakies pomysły? Wrzucę zdjęcie pokoika teraz:
a jest ciut jaśniej tylko słonko świeci prosto w aparat i musiałam rolety przysłonić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150513_001.jpg (55,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150513_003.jpg (65,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150513_005.jpg (65,2 KB, 22 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 08:42   #132
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea racja tamten pierwszy taki bardziej dziewczęcy.. najpierw wpadła mi w oko ta wersja bardziej męska ale z kolei trudniej mi dobrać do niego kolejny plakat.Wszystkie co mi się podobaja to raczej pastelowe i pasują do pierwszego bardziej- ale dam radę coś wybrać- muszę

Do drugiego misiek pasuje

Wiesz co, ale ja nie mam imperatywu różu Niebieskie też fajne - popatrzę w moim Pepco BTW. Mała, dzięki tatusiowi ma już wyjściowe tetry - granatową, pasiastą i białą w statki

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-13, 08:43   #133
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Dzień dobry

Kciuki trzymam za wizyty i sama prosze dziś o 19 dla mnie

Cytat:
Oj zostanie córcia, się nie martw na razie pomyłki były w odwrotną stronę Mi na ostatniej wizycie gin z Tymka chciała zrobić dziewczynkę ale to tylko przez chwilę bo siusiak sie pokazał ona nie pmaietała,że mówiła wczesniej o płci a ja mam brzuch jakbym miała zaraz na porodówke jechac co gorzej?
Cieszyć toja sie bede jak sie okaze że dzidzia sie dobrze rozwija , ze nie jest za mala , wtedy to i moge z takim malym na porodowke jechac

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

[/COLOR]Jak już jesteśmy przy temacie to właśnie... wylewa się ze mnie ostatnio, aż mnie to wkurza
Ze mnie też , baaaardzo dużo . Czasem to mam wrażenie jakbym sie posikała
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:46   #134
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

mms to moja w malutkie sówki jest Twoja też fajna jaki koszt jednej? w pepco flanelowa 5 zł jedna.. jeszcze w grochy niebieskie kupiłam
Stary 2015-05-13, 08:47   #135
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zaspaliśmy dzisiaj z mężem No, ale już mąż w pracy, ja po śniadaniu i do śniadaniowej herbatki pochłaniam Michałki, 4 już za mną, jeszcze ze 2 przede mną

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam w zeszłym tygodniu, normalnie jakbym się posiusiała i musiałam wrócić do wkładek, zaczęłam się nawet zastanawiać, czy wody czasem się nie sączą, ale z dnia na dzień było tego coraz mniej i teraz jest już ok. A na usg wyszło, że wody w normie.
Jak mi się tak zrobiło pierwszy raz to spanikowałam przyznam... to był jakoś 18 tydzień i obudziłam się w nocy, a tam plama na piżamie, strasznie się bałam, że wody mi się sączą, miałam czarne myśli, aż się poryczałam z tego wszystkiego. No, ale jak się okazało - takie uroki ciąży, lekarz wytłumaczył mi, że raz będzie bardzo wodnisty, czasem zbity i póki nie ma krwi to nic się nie trzeba martwić.

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
ja wstałam i nie dość, że znów zauważyłam taką wydzielinę na bieliźnie, to wstałam z bólem w podbrzuszu... nawet nie tyle z bólem, co z lekkim skurczem... wzięłam no spe i czekam... ale tel i tak wykonam do gin dla świętego spokoju...
Mam nadzieję, że szyjka mi się nie otwiera, bo to oznaczałoby pewnie leżenie do końca... a my jeszcze prawie nic dla Dzidzia nie mamy...
Wierzę, że się denerwujesz, pewnie, że skonsultuj się z lekarzem, nawet dla własnego wewnętrznego spokoju, rozumiem to w 100% Zobaczysz, że będzie okej

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
No my tez właśnie mamy taką nadzieje zobaczymy co z tego wyjdzie i z tych zaciśniętych kciuków
I ja zaciskam!

Cytat:
I teraz nadal chce mi się czereśni
Czereśnie będą już niedługo... chyba jakoś od czerwca się pojawiają, nie? Przez Ciebie nie mogę się doczekać Też uwielbiam czereśnie...

Cytat:
Ja zmieniam po 4 razy w ciągu dnia wkładkę i to jeszcze takie grubsze kupuje już. A co jest najgłupsze to to, że jak tż chcę zmolestować to jest susza i otarcia
Uroki ciąży... jeszcze trochę

Cytat:
kasperka mi się to spodobalo:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...e-nr780341.htm
zupełnie już coś innego ale fajnie wg mnie wygląda
Dziewczyny, a przy okazji - wiecie jak nazywa się takie łóżeczko "boczne" jak w tym linku? Bardzo mi się podoba, ale nie wiem jak takich łóżeczek szukać

Cytat:
za pomoc
Zwierzaczki fajne
A jak planujesz pokoik zrobić?

Cytat:
w pytaniu na śniadanie pokazują jak przwinąc maluszka.. oczywiśce jakie ma imię? Tymek... ale akurat Tymoteusz ufff
Stary 2015-05-13, 08:50   #136
majka242007
Zakorzenienie

patrzcie co znalazłam...
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...w-nr871585.htm
troszeczkę ,,zaskoczyła,, mnie cena

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

Czereśnie będą już niedługo... chyba jakoś od czerwca się pojawiają, nie? Przez Ciebie nie mogę się doczekać Też uwielbiam czereśnie...

Dziewczyny, a przy okazji - wiecie jak nazywa się takie łóżeczko "boczne" jak w tym linku? Bardzo mi się podoba, ale nie wiem jak takich łóżeczek szukać

nie mam pojęcia, jak szukałam łóżeczka to nigdzie takiego nie widziałam...

czereśnie... oby do czerwca w takim razie
Stary 2015-05-13, 08:50   #137
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej jestem i ja
Dzisiaj w nocy myslalam ze zwariuje bo chyba z 6 razy byłam siku Ale dalam rade
Tak tak ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16:20 a juz nie moge się doczekać musicie trzymać kciuki żebym się wkoncu tej płci dowiedziała
Ja jeszcze troche poleze w łóżku później wstane to troche ogarne domek dzisiaj na wizytę ze mna idzie mama bo chce popodglądać i jest strasznie szczęśliwa i nie może się doczekać
Od razu po wizycie jak sie dowiem kto tam siedzi lecę do cocodrillo
to podwójne co by maluszek pokazał czy jest dziewczynka czy chłopcem
Cytat:
A u mnie dzisiaj studniówka
I chyba z tej okazji głowa mi próbuje odpaść
Możliwe u mnie studniówka minęła, a mnie też od rana głowa boli i na oczy nie mogę patrzeć a miałam pisać coś dalej mojej pracy to nie dam rady w tej chwili, może później mi się polepszy to coś ruszę

Cytat:
Czy tylko mi jest cały czas duszno? Czasami mam problem z nabraniem powietrza nawet
Duszno może nie, ale często słabo mi się robi nie lubię tego uczucia...

U mnie na drugie śniadanie właśnie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym mniamm i zastanawiam sie czy drugiej nie zjeść
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:52   #138
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nie jest cały czas duszno, ale mam takie napady, momenty, szczególnie wieczorami, nie mogę oddychać Ciężko mi strasznie wtedy... wyjście na balkon trochę pomaga, ale na krótko

Cytat:
ja też nie chcę na niebiesko, już pomalowane mamy na dwa rodzaje szarości, mebelki są białe i zastanawiam się teraz jaki kolorek wprowadzić... bo baza jest... Ale w sumie taki blady niebieski mógłby być... albo blada mięta...
a jest ciut jaśniej tylko słonko świeci prosto w aparat i musiałam rolety przysłonić
Żółty bardzo pasuje jako akcent do szarości i bieli. I bardzo modne jest takie połączenie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
No właśnie... nic tylko się wkładkować
Stary 2015-05-13, 08:52   #139
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a pieluchę kupowałam w sklepie, w którym zaopatrzyłam się we wszystko tu jest link do sklepu internetowego : http://sklep.benbaby.pl/

Ja mam taką jak w linku niżej ale były też niebieskie i różowe

co do moich objawów, to dałam sobie na wstrzymanie, bo po no spie skurcze minęły będę się obserwowała cały dzień, ale Mały się kręci, więc staram się nie panikować

Co do objawów, to mimo wszystko bym zadzwoniła albo podpytała na kolejnej wizycie położną

Cytat:
Wiesz co mięta tak, fajnie by tez jakiś fiolet-lawenda wyglądała, jakiś ciepły żółty, ale odrobina Pytanie tylko, czy chcesz w blade iść, czy nie lepiej właśnie mocniejsze akcenty wprowadzić, żeby Ci się to wszystko nie rozmyło?
Fajne kolory ma ta sówka, która wisi na łóżeczku... może tym tropem?

Cytat:
Nie wiem, ale jest świetne
Tak mi sie coś wydaje, że ono ma możliwość zdjęcia tego boku i mnienienia w tapczan/siedzisko...

WYMIENIĘ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 08:53   #140
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
patrzcie co znalazłam...
No chyba żart
Stary 2015-05-13, 08:53   #141
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Do drugiego misiek pasuje

Wiesz co, ale ja nie mam imperatywu różu Niebieskie też fajne - popatrzę w moim Pepco BTW. Mała, dzięki tatusiowi ma już wyjściowe tetry - granatową, pasiastą i białą w statki
ja wyskoczyłam z tym różowym bo wiesz mąż Twój tak marzył o chociaż jednej różowej dziewczynie Jednak jeśli nie musi być to ta niebieska by pasowała bardzo do dziewczynki.. bo sówki są niebieskie.. zielone i czerwone

majka jaki to kolor szarości bo poszukuję jakiś mega jasny też chce pokój w kolorach szarości bieli i błekitu

Vea haha chciał jedną kobiete w różu a tu nagle granaty i statki :kij:???

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-05-13 o 08:54
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:54   #142
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
patrzcie co znalazłam...

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

nie mam pojęcia, jak szukałam łóżeczka to nigdzie takiego nie widziałam...

czereśnie... oby do czerwca w takim razie
O kurcze, chyba im przecinki się pomyliły
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:59   #143
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Masz fajnie neutralnie zrobiony pokoik, wiec mozesz spokojnie coś niebieskiego albo mięte dodac
Ja tez chyba wlasnie jakies dodatki zrobie w niebieskim albo miętowym wlasnie Narazie inspiracji dalej szukam

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Zaspaliśmy dzisiaj z mężem No, ale już mąż w pracy, ja po śniadaniu i do śniadaniowej herbatki pochłaniam Michałki, 4 już za mną, jeszcze ze 2 przede mną

Jak mi się tak zrobiło pierwszy raz to spanikowałam przyznam... to był jakoś 18 tydzień i obudziłam się w nocy, a tam plama na piżamie, strasznie się bałam, że wody mi się sączą, miałam czarne myśli, aż się poryczałam z tego wszystkiego. No, ale jak się okazało - takie uroki ciąży, lekarz wytłumaczył mi, że raz będzie bardzo wodnisty, czasem zbity i póki nie ma krwi to nic się nie trzeba martwić.

Wierzę, że się denerwujesz, pewnie, że skonsultuj się z lekarzem, nawet dla własnego wewnętrznego spokoju, rozumiem to w 100% Zobaczysz, że będzie okej

I ja zaciskam!

Uroki ciąży... jeszcze trochę

A jak planujesz pokoik zrobić?

Narazie rozmawiamy o mebelkach bialych...
Mi sie podoba z takiego jakby "betonu" bialego, ale trzeba byloby przemyslec zeby nie wygladalo to potem zle...Zaraz Wam zdj.zrobie i pokaze...
Sciany nie wiem wlasnie czy jedna tylko na lekki beż lub szary pomalowac, czy caly, czy tez moze tapete na sciane jedna i wtedy jedna sciana kolorek np szarość jasna...
Nic nie wiem w sumie
Stary 2015-05-13, 09:03   #144
kasperka
Zakorzenienie

Wstawiam zdjecie tego "czegos" bialego, co mi sie podoba

ImageUploadedByWizaz Forum1431504260.445000.jpg
Stary 2015-05-13, 09:06   #145
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
ja wyskoczyłam z tym różowym bo wiesz mąż Twój tak marzył o chociaż jednej różowej dziewczynie Jednak jeśli nie musi być to ta niebieska by pasowała bardzo do dziewczynki.. bo sówki są niebieskie.. zielone i czerwone

majka jaki to kolor szarości bo poszukuję jakiś mega jasny też chce pokój w kolorach szarości bieli i błekitu

Kochana ciuszki ciuszkami, ale żeglarka ma być
A tak poważnie po prostu bardzo mu sie spodobały tetry i szukam pretesktu żeby je kupić Dla równowagi kupił falnelę w różowe sówki

Znalazła jeszcze dwa linki do obrazków - klimat trochę inny, ale też w sumie fajne

http://sprinkles.pl/
http://www.pakamera.pl/galeria-emu-0_s12189332.htm
i Facebookowy profil https://www.facebook.com/ja.cie.brosze

Cytat:
Masz fajnie neutralnie zrobiony pokoik, wiec mozesz spokojnie coś niebieskiego albo mięte dodac
Ja tez chyba wlasnie jakies dodatki zrobie w niebieskim albo miętowym wlasnie Narazie inspiracji dalej szukam

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Narazie rozmawiamy o mebelkach bialych...
Mi sie podoba z takiego jakby "betonu" bialego, ale trzeba byloby przemyslec zeby nie wygladalo to potem zle...Zaraz Wam zdj.zrobie i pokaze...
Sciany nie wiem wlasnie czy jedna tylko na lekki beż lub szary pomalowac, czy caly, czy tez moze tapete na sciane jedna i wtedy jedna sciana kolorek np szarość jasna...
Nic nie wiem w sumie
Biały beton mnie zaciekawił... poka poka

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-13, 09:07   #146
kasperka
Zakorzenienie

Pokazuje pokoik w moim stylu
Tylko oczywiscie ja chce komode, szafke na ciuchy itd... Pokoj ze zdj jak dla mnie piekny, tylko troche nie praktyczny... ale coś wlasnie w takim kierunku podobaloby mi sie

ImageUploadedByWizaz Forum1431504471.116325.jpg
Stary 2015-05-13, 09:08   #147
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cytat:
mms to moja w malutkie sówki jest Twoja też fajna jaki koszt jednej? w pepco flanelowa 5 zł jedna.. jeszcze w grochy niebieskie kupiłam
też płaciłam coś ok 5 zł za tetrową i 6 zł za flanelę (ta niebieska w misie jest flanelowa, a ta w zielona w sówki - tetrowa)

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 09:09   #148
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ciuszki ciuszkami, ale żeglarka ma być
A tak poważnie po prostu bardzo mu sie spodobały tetry i szukam pretesktu żeby je kupić Dla równowagi kupił falnelę w różowe sówki

Znalazła jeszcze dwa linki do obrazków - klimat trochę inny, ale też w sumie fajne

http://sprinkles.pl/
http://www.pakamera.pl/galeria-emu-0_s12189332.htm
i Facebookowy profil https://www.facebook.com/ja.cie.brosze

Biały beton mnie zaciekawił... poka poka

Juz wstawilam kochana post wyzej
Zobacz prosze i powiedz mi co o tym myslisz

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Cieszyć toja sie bede jak sie okaze że dzidzia sie dobrze rozwija , ze nie jest za mala , wtedy to i moge z takim malym na porodowke jechac

Będę ściskać kciuki
Stary 2015-05-13, 09:17   #149
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam oba szare w chłodnym odcieniu...
Jeden to ten:
http://www.leroymerlin.pl/farby/farb...7438,l749.html
jest na 3 ścianach i na suficie
a drugi to ten:
http://www.leroymerlin.pl/farby/farb...3022,l749.html
jest na jednej ścianie iw jego kolorze mam lampe na suficie...

Mam zdjęcia zaraz po malowaniu wieczorową porą to tak to wygląda:

tylko w rzeczywistości i tak jest to jaśniejsze bo mi aparat trochę przyciemnia nie wiem czemu...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150328_002.jpg (33,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150328_003.jpg (31,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150328_004.jpg (34,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150328_006.jpg (27,5 KB, 12 załadowań)
Stary 2015-05-13, 09:18   #150
NOK84
Raczkowanie

Witam się w nowej części
tu już 5 stron naskrobane - eh... gaduły jedne

Ja dziś ledwo żywa - nocka nie przespana bo Zuzia się rozchorowała wczoraj tylko katar był a w nocy gorączka i gardło ją bolało tak że fatalnie.... głowa mnie boli ... masakra jakaś.....
kurcze że akurat teraz ją rozkłada a w sobotę idziemy na chrzciny eh....

Idę zrobić sobie kawę i wracam poczytać co tam naskrobałyście
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości