![]() |
#1471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() a wykontemplowałam tyle ze zrobiłam trochę notatek i myślę jak to połączyć w jakąś logiczną całość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc (teraz już na pewno <chyba>) ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem w stanie póki co o tym zapomniec bo Tż-et dobrze wie,że to kłamstwo było w dziedzinie ,która jest dla mnie bardzo ważna.Usprawiedliwiając to,że po 1) nie pamięta żeby coś takiego powiedział [nie muszę wspominac ,że jeszcze bardziej trafiał mnie szlag,kiedy ktoś mi wmawia że sobie coś wyssałam z palca mam ochotę mu kopnąc... no wiecie gdzie ![]() ![]() ![]() No to byłoby na tyle ,chetnie powiedziałabym Wam o co chodzi,ale myślę,że jednak nie powinnam ![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rany Boskie,jak zimno i leje i gdzie tu w taką pogode isc ![]() ![]()
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że ta sprawa nie będzie sie za Wami ciągnęła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu zaspałam dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłej soboty Dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
często tak jest ![]() ![]() Cytat:
Mysle ze da sie pokombinowac. Tylko u nas byl inny problem - tok indywidualny dostawalo sie od sredniej 4,8 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niestety prawdopodobnie w pon. czeka mnie takowa konwersacja... ![]() ![]() to zalezy ![]() ![]() ![]() a komputer i m.in. gadu gadu ![]() ![]() Mimo wszystko idzie mi tam lepiej niz w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym - nie wysiedziałabym w domu z tą mgr, tym bardziej ze teraz tylko tym się zajmuję, wiec calodzienne siedzenie w domu przyprawiłoby mnie o depresję... No i nie ukrywam - w biblio tak jak pisalam, z reguly jest tez ktos znajomy, w chwili obecnej raczej sie pilnujemy wzajemnie, bo czasu na pisanie coraz mniej, ale zawsze to fajnie pojsc na obiad czy kawę w towarzystwie. w domu raczej caly dzien bylabym sama ![]() Cytat:
![]() Ewuś, współczuję tego deszczu. U mnie nie jest może jakoś pięknie, ale nie leje, zawsze coś... Mam nadzieję, że pogoda Wam się nieco poprawi. Ostatecznie jeszcze mamy lato ![]() Byłam znów w biblio ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
![]() chyba wszystkie ostro wczoraj zabalowałyście, jak do tej pory żadna nie dała znaku życia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tam się melduję,że żyję,bo parę dni nie pisałam... z braku czasu i weny również... Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech wena przyjdzie bo chce wiedziec co tam u Ciebie Laseczko słychac ![]() ![]() No Dziewczyny, nie wierze ze w taka pogodę wywiało Was z domu ![]() ![]() U mnie nudy nudą przeplatane ![]() ![]() na 4 do Koscioła ide, potem z Tz zapewne bedziemy sie uczyc ![]()
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Agness, ileż Ty masz wiadomości na liczniku
![]() Gdzieś Ty się tyle napisała? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() melduje sie cala i zdrowa ze slonecznego! Glasgow ![]() ![]() przed polnoca dojechalismy do Glasgow, wstalam przed pol godzina i dalej sie czuje zmeczona.. jedziemy zaraz na zakupy bo w lodowce echo,potem pranie,prasowanie itp..a jutro do pracy.. bede do was teraz czesciej zagladac ![]() buziaki i milego dnia ![]()
#1481 |
Zakorzenienie
|
Yerba - hmmm,a tak wyszło jakoś hihi
![]() ![]() Ja niedługo do TŻ-ta jadę,a przedtem może jakiś film obejrzę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
Dobry dzień ;>
Agolek- Składam Ci nieco spóźnione ,ale szczere życzenia z okazji ślubu,cóż Najlepszego an 'nowej drodze życia' ![]() A sukienka fakt,faktem rewelacyjna *_* Miniony tydzień upłynął mi dość intensywnie ,co nie ukrywam uwielbiam. W środę wybrałam się z kumpelą ,która też idzie na ten sam kierunek co ja :P ,plotkowałyśmy bite dwie godziny, cóż dziewoja nieco się rozpuściła, a przynajmniej tak wywnioskowałam,nasłuchaws zy się o jej ekscesach w Holandii typu eksperyment z koką.. ![]() W czwartek z kolei wypad z inną kumpelą do Galerii Bałtyckiej, też było miło,ale trza było znosić jej narzekania w stylu:'to za drogie to takie i siakie' ==' Toteż na 'grubsze' zakupy ta udałam się dnia następnego xD Gdy nikt nie suszył mi głowy nabyłam to ,tamto i siamto , przekornie pozbawiając się oszczędności przeznaczonych na nowy płaszcz i buty. Bywa.. ![]() W kwestii studiów,cóż będę się musiała jakoś przełamać , tak czy siak na uroczyste rozpoczęcie,szkolenie biblioteczne 30 września pójdę ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. orientuje się któraś z was,czy istnieje opcja przeniesienia się do innej niż przydzielonej odgórnie grupy ? W sensie, do takiej z kimś znajomym , bądź co bądź było by przyjemniej znać tam kogoś niźli.. ![]() Poza tym ![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oczywiście, że istnieje i u mnie nie było by z tym problemu ![]() Rozchorowuje się powoli ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Milkuś, zdrówka! nie daj sie i walcz
![]() Niestety taki teraz sezon - mnostwo osob choruje (co bylo tez widac ostatnio na wizazu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Też coś przeziębiona ;(
Właśnie wrociłam z TŻ-em ze zboru i szamam obiados ![]() Łeee dzisiaj biologiaaa ![]() I pozdrawiam Was kochaniutke ;*
#1486 |
Zakorzenienie
|
już wiem czego taki do d... miałam humor
znowu się fatalnie czuję, chyba znowu problemy żołądkowe wracają...
#1487 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hejjj
![]() Cytat:
![]() tak jak już Ewus pisala, powinien wykazac skruche, a nie jeszcze szukac usprawiedliwien ![]() no, ale mam nadzieje, ze jakos dojdziecie do porozumienia i to szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do siostry - fajnie, ze wraca ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do pracy...pewnie ciezko bedzie sie przestawic na pracusiowy tryb zycia, ale sama pisalas, ze masz dosc imprez etc wiec moze nie bedzie tak zle ![]() Zagladaj czesciej ![]() Cytat:
![]() A co sobie nakupilas?;> Ja musze w koncu rozejrzec sie za kurtką, butami i sweterkiem - moze jutro, w koncu mam wolne ^^ ech i do fryzjera bym poszla... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocilam z pracy, padnieta i glodna - ide tez szamac obiados, a pozniej napisze wiecej, buźka ![]()
![]() |
#1488 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
słusznie ![]() Cytat:
![]() ![]() a szkolenia biblioteczenego współczuję bo jest mega nudne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wróciłam z imprezy koło południa ![]() ![]() ![]() ![]() od kiedy wróciłam biorę się za pisanie pracy aleeee, jeszcze nie zaczęłam ![]() miłego wiczoru ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie moge stwierdzic, ze calkiem lubie to miejsce ![]() zakręcony dzień dziś miałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho
![]() Poprawic mi sie tutaj ![]() dobranoc ![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co się kręciło? ![]() właśnie! ![]() Chyba najwyższy czas do łóżka ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz spadam do pracy,nawet nie chce myslec ile sie nazbieralo przez te 2 tygodnie ![]() udanego dnia ![]()
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja zwykle zaspałam i nic jeszcze nie zrobiłam ![]() ![]() dziś nareszcie nie pada i nawet jakieś szczątkowe słonce czasem zza chmur wygląda, no nareszcie ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiec zafundowałam sobie piękny długi spacerek w nieco chłodny,aczkolwiek nie deszczowy dzionek ![]() Wczoraj rozwiązywalismy z TZ zestawy maturalne,mój z zeszłego roku ![]() ![]() Dzis zaczynamy WOS ![]() Ogólnie siedze sobie ,wizazuje,popijam ciepłą herbatke i zaraz chyba wskocze do łózeczka bo mi sie spiąco robi ![]() Miłego Dnia ![]() PS.ODzywac sie tu czesciej,bo nam wątek umrze ![]()
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Postanowiłam pomagac w odbudowie wątku,bo coś licho tutaj osotatnio ![]() Wczoraj byłam z Tż-etem w kinie na filmie "Elegy" bardzo mi sie podobał,dla mnie był fantastyczny,jednak melo dram. i mój Tż-et usypiał ![]() Później szukaliśmy dla Tż-eta spodni i naprawdę wróciłam tak zmęczona tym jego 'te nie,bo tu mają wzorek' 'te nie bo kieszenie z klapkami' 'te nie bo za cienkie' 'te nie ,bo za jasne' itd ![]() A dzisiaj już koniec lenistwa i trzeba było pójśc do szkoły ![]() Teraz czekam,aż Tż-et napiszę coś tam na studiach i jedziemy zakupic mu kurtkę,czuję że to będzie jeszcze gorsze niż kupno tych spodni,a potem jeszcze tylko buty i mam spokój ![]() Tak apropo szukam dj-a,który mógłby mi poprowadzic imprezę,moją 17 i kuzyna 18 mamy zamiar zrobic razem na jedno kopyto ![]() ![]()
#1496 | ||||
Raczkowanie
|
spędzam tam tyyyyyyle czasu, cale studia tyle tam nie bywalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Lolcia, ale to dobry objaw! Fakt że Twoj TŻ nie przepada za zakupami, ale jednak jak trzeba mu kupic to tez przebiera i wybrzydza ![]() ![]() Mialam dzis zakrecony ale nieziemsko mily dzien. M.in. spotkałam 3 osoby, jednej nie widziałam 10 (slownie - dziesięć) lat! Bardzo miłe, choć krótkie spotkanie. Druga osoba - też dawno nie wiedziana i też spoko, a trzecia osoba to mój eks, jeszcze z czasów liceum, staaaaaaaaare dzieje, ale też miło było zamienić parę słów. Straaaaasznie boli mnie glowa, chyba z glodu, bo jakos niewiele dzis jadlam, tak szybko dzien minal ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie też jakoś szybko dzień zleciał,wróciłam przed 16,zjadłam coś,potem coś tam porobiłam,pogadałam z TŻ-tem,no i już wieczór był ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w pracy ok,bez wiekszych problemow oprocz tego,ze bede miala kolejnego miedzynarodowego klienta ![]() ![]() poza tym pozgrywalam troche zdjec z wesela i jak dobrze pojdzie to jutro moze kupie autko wkoncu ![]() ![]() ![]() zalaczam wam jeszcze pare fotek i zycze kolorowych snow
![]() |
#1499 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() boskie fotki ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzionek niezbyt ciekawy ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś ja też wczoraj gruntownie sprzątałam ![]() ![]() Agolku śliczne zdjęcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.