|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
A co z tym kolegą z dzieciństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że musisz się poważnie zastanowić czy w to brnąć, bo czasem samo "kocham" to za mało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdybyś chciała coś faktycznie odkładać, to możesz wtedy znaleźć jakąś fajną ofertę z w innym banku, zrobić zlecenie i przelewać tam pieniądze i znaleźć np. fajnego overnighta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym oszczędnościowym to chyba poczekam kilka miesięcy i zobaczę jak mi te oszczędzanie będzie szło :P moja must have na allegro nie wróży nic dobrego ![]() Edit: a orientujesz się jak wygląda zamknięcie rachunku? Po prostu idę do Pko,mówię że rezygnuję i na miejscu mi to załatwiają czy muszę coś wypełniać itp.? Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-10-01 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w sumie to dobry sposób na oszczędność na imprezie ![]() Zazwyczaj musisz napisać jakieś pismo, wniosek o zamknięcie rachunku, coś w tym stylu. U mnie w banku mieli 30 dni na zamknięcie konta. Najlepiej zadzwoń na infolinię ![]() Jaką masz listę must have? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja lista must have: - dwie pary jeansów (wczoraj zrealizowane ![]() - kopytka (wypatrzone już na all) - oficerki na zimę, płaskie, czarne,najlepiej ocieplane bo na obcasie mam z tamtego roku - płaszcz na zimę czarny (ale mama sponsoruje ![]() - dzianinowa sukienka - zapas grubych rajstop - zwykła bluzka z bufkami (starą pobrudziłam lakierem do paznokci,a potem zmywaczem ![]() - jakieś ciepłe sweterki - torebka Hmm i to by było na tyle ![]() Edit: a ja na swojej wiosce kupiłam dwie pary fajnych jeansów za 80zł. ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-10-01 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() M. zawsze uważał, że nie jest zazdrosny, ale był i jest - może podświadomie, ale jest. A kontakt z Nim w niczym mi nie przeszkadza, fajnie czasami dowiedzieć się co u Niego. Dzisiaj z chęcią dowiem się jak pierwszy dzień na uczelni, bo powiedział, że da znać. A szansę na szczęście próbuję sobie dać cały czas - dlatego dzisiaj śmigam w szpilach! ![]() Cytat:
W ogóle wczoraj mnie podpuszczał, że skoro ja wyjeżdżam do Wrocławia, który jest jeszcze dalej od Krk to on poleci z programy ERASMUS do Włoch na dwa miesiące - kolejne jego zagrywki, żebym tylko prosiła, żeby został. Dałam mu do zrozumienia, że do Włoch w tym roku nie jechałam, bo tam się poznaliśmy i nie chciałam sobie niczego przypominać, ale po maturze jadę tam ze znajomymi ![]()
![]() |
#1507 |
amor vincit omnia
|
ciekawe jak tam się mają nasze Uczennice i Studentki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
A ja się od dzisiaj odchudzam
![]()
#1509 |
amor vincit omnia
|
a ja dziś piję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
A ja od jutra, bo w poniedzialek dostane @ i ciagle chodze glodna
![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-10-01 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za to szukałam tenisówek i o dziwo kupiłam te: http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate i polecam te szminki :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34490,just-lips-pomadka-do-ust.html&next=1 kupiłam kiedyś jedną na próbę, bo był super kolor- taka matowa fuksja, teraz wróciłam po kolejną bo są mega trwałe ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziwne rzeczy robi, mógłby się zorientować, że zazdrość i wyrzuty nie wystarczą, żebyś do niego wróciła ![]() odchudzaj się od jutra ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Smacznego, uwielbiam takie ciasteczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
BŚ, ale ja już dzisiaj zaczęłam ... przepraszam :P.
W zasadzie to wypiłam szklankę coli, więc idealna dieta zacznie się jutro, ale kalorycznie się spokooooooooooooojnie zmieszczę w rozsądnej redukcji, także nawet się nie przejmuję. Idę sprawdzić czy mam w domu czerwoną herbatę ![]() Znalazłam cytrusową pu erh, mam nadzieję, że będzie dobra, bo mam w planach pić dwa kubki czerwonej dziennie ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-10-01 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego zawsze jak ja się chcę odchudzać i przychodzę tu pełna entuzjazmu i zapału to Wy siedzicie cicho?
![]() Niecierpię tego :P.
#1515 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() Było zaje*iście ![]() ![]() A tak poza tym z dietą jak wróciłam masakra, bo nie wzięłam nic na zajęcia ![]() ![]() A pomijając studia i wracając do tej mojej sprawy........ Chyba kolejna akcja się szykuje ![]()
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chrzestny do mnie, że tak ładnie wyglądam jak schudłam.. A mąż chrzestnej: "Noo... bokiem to tylko cycki wystają i to z ledwoscia - tak ma być!". No i chrzestny załamany, że już nie może do mnie mówić kluska ![]() ![]()
![]() |
#1517 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro, jak sama przejdę na dietę, będę Cię dopingowała jeszcze bardziej ![]() Cytat:
![]() Cieszę się ze Ci się podobało! ![]() W ogóle byłam na piwie z kuzynem, który się wczoraj obronił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() lubię Twoją rodzinę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
heeeeeey!!! Boże po zajęciach nie myślę i nie bardzo wiem co Wam poodpisywać
![]() jestem u kuzynki i właśnie zakuwam statystykę, podstawy ekonomii i zasady rachunkowości ![]() no dobra, najpierw wypiłam 2 kieliszki koniaczku (chyba ![]() ![]() dietowo tak sobie - dziś zjadłam I:kanapkę, II:jogurt z musli, III: rosół z makaronem, IV: kanapki . Z ćwiczen to biegałam od sali do sali na zajęcia ;D z TŻ bez zmian... Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-10-01 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
hahaha, ja też! Najlepszy tekst: "Laura, jesteś na antybiotykach to dzisiaj nie możesz pić - to co.. odwieziesz nas do domu?! Dam Ci prowadzić swoje auto
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
BŚ, miałam Wstęp do prawoznawstwa, logikę, historię państwa i prawa polskiego i ekonomię i ćwiczenia z łaciny, a dzisiaj mam prawo konstytucyjne, hist. powszechna, prawo rzymskie, filozofię (
![]() ![]() Szykuję się i spadam ![]() ![]()
![]() |
#1522 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejmy nadzieję, że każda z nas będzie mogła to zbadać i opisać osobiście, życie spedzając z ukochanym, wymarzonym ![]() Cytat:
![]() o kurde, mogę się podpisać pod Twoim postem, mam dokładnie to samo ![]() a Twój podpis wywołał u mnie mega radość, jak przypomniałam sobie teledysk fatboya ;p Cytat:
po tym co mi napisałaś na pw, nie pomyślałabym, że będziecie utrzymywać kontakt, że nie pozwolisz na to ;/ zdecydowanie Ci to odradzam! Cytat:
Cytat:
ja muszę kupić botki kozaki płaskie jasny brąz, za kolano najlepiej (gdzie?!?!?! gdzie?!?!?!) botki na szpili w wywiniętym kożuszkiem 3 torebki . czarna i brązowa + pudrowy kuferek ![]() czapka, szalik, rękawiczki x2 (raczej nie noszę, to będzie eksperyment;p) krótki bladoróżowy płaszczyk lub ewentualnie fajną kurtkę.... (GDZIE?!) no i multum bluzek................... ......................... .............. ej, ja też, wczoraj weszłam na wagę, fakt, że po obiedzie i w ubraniu, i wyszło mi na niej 62 kg :| Cytat:
nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w roli studentki ;D a tymczasem zmykam, bo TŻ tak słodko śpi a ja mu jak zwykle zwiałam! Wiecie jaki on jest aktualnie słodki. ach, och! ![]() jeszcze zapytam tylko: czy jak się jest konsultantką avon, to oni przysyłają kosmetyki do domu, pokrywaja koszty tej przesyłki, nie wiecie jak to jest? znalaznal cos tam w internecie na ten temat, ale jestem ciemna jakas i nie do konca rozumiem, bo to nie do konca jest precyzyjnie wyjasnione ;D dzis rano do glowy wpadl mi nowy turbo pomysl - kariera konsultantki avon ;p w sumie zamawiam tam kilka produktow, a mam problem ze znalezieniem solidnej konsultantki;/;/;/;/ no i jeszcze jedno, ktoś przeprowadzał na sobie zabieg encanto? siedze w tym od dawna i sie czaje...
![]() |
#1523 | |||
Zakorzenienie
|
Mogę razem z Tobą?
![]() Śmietanka, ja lubię pomadki z Golden Rose, ale za tymi z Vipery też się rozejrzę ![]() Cytat:
![]() I pisz mi co to za akcja! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy Cię to pocieszy,ale startujemy z tą sama wagą ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
amor vincit omnia
|
są rożne możliwości odbioru- w COKu, w Paczkomatach albo właśnie przywozi kurier do domu paczkę. paczka taka nie kosztuje nic, jeśli zamówienie złożone jest w tzw terminie regularnym, czyli do dnia określonego dla danego katalogu. dostarczenia między tymi terminami (normalnie są raz na tydz) kosztują dodatkowe 6,90zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Eldo, Ty to się na wszystkim znasz
![]() Zrobiłam w moim lanosie komnatę księżniczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moooniaaa pokaż zdjęcie, pliiiska ![]() MP, Psyhe udanych zjazdów ![]() Aniabaniaa może i Twoja waga pokazała 62 kg ale ja bym się nie sugerowała cyferkami, z tego co wiem wyglądasz zaje.biście i nie ma znaczenia ile ważysz! ![]() ![]() ![]() a propos..ja jutro się ważę... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
amor vincit omnia
|
niemaedytki jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aniabaniaa co zamawiasz z avonu? ![]() ![]() teledysk jest mega, generalnie chyba nie ma teledysku FS który by mi się nie podobał ![]() Cytat:
![]() bo jeszcze nie widziałam pokrowców, które by mi się spodobały, ale te mają szansę ![]() Btw, ile Ci Lanos pali? Bo zawsze słyszałam że to mega chłonne autko ale może Ty masz jakąś lepszą opcję? ale pamiętaj, po obiedzie i w ubraniu jak Annabanna ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-10-02 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
amor vincit omnia
|
boże, co za impreza wgl wczoraj była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.