Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 21:18   #1501
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez tunieczka Pokaż wiadomość
Cześć!
Można jeszcze dołączyć? Podczytuje Was od dłuższego czasu i dowiedziałam się od Was mnóstwa przydatnych i ciekawych rzeczy.
Dzisiaj mija 15ty1d wg USG, wg OM 15ty4d i nie wiem który wynik jest prawidłowy. Termin jeden mam na 26.12 a drugi na 29.12, więc jestem praktycznie ostatnia z wątku ale lubie was podczytywać bo jesteście sporo do przodu i wiem co mnie czeka już niedługo i o co podpytywać na wizytach.
Witaj

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
To jako alternatywa:
"Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka!"
Fajny tytul, bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Aaaa zapomniałam się Wam pochwalić
Zdjęcie z dziś
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Powodzenia
I mój brzusio :

rozbierana focia sprzed dwóch tygodni
w sukience z dzisiaj (czarny wyszczuplił mi Leosia )
Piękne macie brzuszki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Byłam rano na wizycie. Rozmawiałam z ginekolog o tych bólach i już chciała wypisywać skierowanie do szpitala Niestety będę musiała się położyć, zrobić badania, bo to raczej odezwały się nerki. Mówiłam jej o weselu i na razie kazała kupić No-spę i brać w razie większych bóli. Opowiadała, że jakiś czas temu miała sytuację, że dziewczynę złapała kolka nerkowa w dzień ślubu i tylko w kościele dała radę wytrzymać, a na weselu już leżała w szpitalu

Tak poza tym to wszystko w porządku. Wyniki się poprawiły, hemoglobina poszła w górę, czyli burak w tabletkach działa Śmiała się, że chyba miałam dobry miesiąc bo 2 kg na plusie Oj tak w tym miesiącu na dużo sobie pozwalałam
Dobrze,że Cię to tego szpitala nie dali...
za poprawę wyników

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witamy się z Alexem w 23 tygodniu (22t, 1d) czy to już 6 mc??
Zapraszam na ciacho z jagodami i uciekam nadrabiać wątek
za 6 miesiac!

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
aaa, nawet mi sie gadać nie chce..

wybieramy z mężem to mieszkanie do wynajęcia większe póki czekamy na swoje włąsne... no własnie i jak w ogłoszeniu wszystko jest super pięknie to potem sie okazuje że np. czynsz 600 wynajem 800 i kaucja 3 tys :/
no dla mnie to jakaś żenada brać taką kaucje za mieszkanie do odświeżenia bez mebli :/ no ale nic .. szukamy i szukamy i jak są fajne to przekłamane, w tych ogłoszeniach to masakra jakaś.. :/ byliśmy dzisiaj podpisać umowę i się okazło ze umowa tylko na 6 miesięcy, kaucja 1000 ale czynsz 550 plus wynajem 1000 ( choć w ogłoszeniu było inaczej) to nie bede płaciła 1500 za dwa pokoje wcale nie jakieś ekstra. I w każdy dzień jak mam chwil,e wolnego jeździmy i oglądamy i dupa. normalnie szału można dostać.. albo fajne było, na rok można wynając kasa super i okolica tak samo a tu co? bez dzieci.... no szlag. zostało nam 10dni, jak nic nie znajdziemy to niestety śpimy pod mostem ;( ale to Wam napisze że nie bedzie mnie kilka dni zebyście sie nie martwiły

eh.. to sie pożaliłam
Mam nadzieje,że szybko znajdziecie jakieś fajne mieszkanko...
Z tymi kaucjami,czynszami do spóldzielni tak to jest... a wszystko wychodzi dopiero jak już człowiek się "napali"

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Jak ja się zakochałam w tej pościeli...że chyba na nią się skuszę
JA JUŻ PO WIZYCIE!!!
Jestem bardzo szczęśliwa, moja córeczka waży 420g, jest zdrowa i bardzo ruchliwa A i widzieliśmy jak sobie słodko kciuka ssała Ale się uspokoiłam..
Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
A ja po wizycie Marcelek cały i zdrowy, fikał koziołki <3
za udane wizyty!
Kasiula, ile waży już Marcelek?

Ktosiula,
b.fajny kombinezon... ja kupiłam w podobnym kolorze,z Szafki... za przyszłowiowe "grosze", w super stanie.
Postaram się na dniach wrzucić foto.

Widzę,że i tak połowe mi nie pocytowało..
Lineczka, widzę że wyprawka się kompletuję... ja w środę planuje kupić kilka podobnych pierdołek

Witam nowe dziewczyny (Lilith,miło Cię tu spotkać)

Ja dzisiaj już wszystko poprałam,wypakowałam się i pozałatwiałam to co miałam załatwić,pomału wracam do rzezywistości,po poludniu jeszcze sobie drzemkę strzeliłam,a Kamilo dziś jest tak spokojny że aż go nie poznaję

Na wieczór wrzucam jeszcze foto brzuszka prosto z nad morza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05010-001.jpg (80,7 KB, 63 załadowań)

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-08 o 21:20
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:19   #1502
Nanusia76
Zadomowienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Widzisz nie doceniali tego co mieli to nie powinni mieć w ogóle.
Tak się zastanawiam czy w stacjonarnym w Szczecinie będą takie rzeczy..chociaż nigdy tam czegoś takiego nie widziałam..
Najlepiej to zadzwoń do nich i zapytaj bo szkoda w takie upały tłuc się na darmo. Chyba że masz blisko to można podejść i luknąć. Ja w sumie się nie spodziewałam i weszłam tak sobie na chybił trafił i byłam w szoku że było ich jeszcze sporo a kupowałam w sobotę
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:28   #1503
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
może Marianna
Mi się osobiście Marcelina nie podoba
Błagam tylko nie Marianna Znam jedną i jakbym miała taką córkę to bym sobie żyły podcięła, a córkę zakopała w ogrodzie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Nanusia Śliczna ta pościel akurat jutro będę w
Krakowie to bym zobaczyła w galerii ale nie znam płci a będę przed wizytą.
Też mam problem niewidocznych żył u mnie zawsze lewa ciutkę lepsza

O rany tak czytam o problemach kocich i za głowę się łapię.
Co to jest kuracja Bacha?

I tez słyszałam właśnie o herbatce a nie o owocach

Marcelina tak
Helena nie( zdrobnienie HELA )

Jak dla mnie oczywiście

Do jakiej miejscowości uderzacie we Francji?
Ale piękna u długa podróż poślubna.

Nam się nie udało do dzisiaj zrealizować takiej porządnej podróży,no w sumie byliśmy 3 dni nad Rożnowem ze znajomymi i też fajnie wspominam.A marzyło mi si Lazurowe Wybrzeże Piknie tam.

Mama ma taki zbrylający,usuwa się tylko tam gdzie posikane i resztę dosypuje i jest ok.Ale teraz kocur już b.rzadko korzysta.Rodzice się przeprowadzili i kot na początku nie mógł wychodzić na pole żeby nie uciekł.I nauczył się sam pięknie korzystać z kuwety.
Twoje kicie nie wychodzą na zewnątrz w ogóle?Załatwiają się tylko do kuwety?

Fajnie to zabrzmiało

I ogóle z rozpędu Wam głupoty powypisywałam pewnie ale co tam
Helenka jeszcze mi spasuje, ale właśnie ta Hela to już nie bardzo Będziemy mieć problem
Wiesz co, jeszcze nie wiem Wrócimy do domu to będziemy patrzeć gdzie do tej Francji Ale jedziemy autem więc chyba tam gdzie Nas poniesie

Cytat:
Super
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:29   #1504
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
świetnie się piłeczka prezentuje na plaży
Stary 2013-07-08, 21:38   #1505
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Podobaja się Wam te zasłonki?? Zastanawiam się czy nie zamówić dla Majeczki
http://www.littlewoodsireland.ie/but...=%2fb%2f101176
Śliczne
Dziewczyny te które już mają urządzone pokoiki albo które będą miały wrzucajcie foty koniecznie

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:

Piękny zgrabny brzuszek

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Nanusia76 Pokaż wiadomość
Najlepiej to zadzwoń do nich i zapytaj bo szkoda w takie upały tłuc się na darmo. Chyba że masz blisko to można podejść i luknąć. Ja w sumie się nie spodziewałam i weszłam tak sobie na chybił trafił i byłam w szoku że było ich jeszcze sporo a kupowałam w sobotę
I tak mam zamiar podjechać do Szczecina, a salon mają w galerii więc jak dla mnie to po drodze

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Ja uciekam do wyrka jakoś mnie tak zmorzyło. Do jutra mamusie
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:38   #1506
Espere
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
U mnie byl brak sil w pierwszym semestrze-teraz mam energie.Zrobilam 3 prania,podlalam konewka caly ogrod, przycielam 4 krzaczyska, kilka metrow sciany bluszczu, umylam szafki w kuchni, wyprasowalam 14 koszul-meza i synka, zrobilam zakupy, zamiotlam wjazd, umylam auto, nawiozlam trawnik i go podlalam, umylam 11 okien, reszte jutro W miedzyczasie gralam z malym godzine w pilke w ogrodku, potem ja turlalismy, taplalismy sie w basieniku, malowalismy kredami na podjezdzie i wycinanismy wycinanki. pewnie cos jeszcze zapomnialam

aaby- moze pomysl jeszcze o sprayu feliwaya??Macie dwa koty czy jednego'? Kanalikow przyodbytowych nie ma zatkanych?Nerki ok?

Co do wlosow- niestety-ale po porodzie tez beda wypadac.Ale spokojnie, wszystko z czasem sie ustabilizuje. Witaminy oprocz ciazowych niewiele dadza, bo to sprawa hormonow. Mnie jeszcze po porodzie wysypalo i dopadlo zapalenie mieszkow wlosowych. Po tym porodzie ide na usuwanie naczynek z nog, bo bo drugiej ciazy nogi wygladaja tragicznie. Niestety, uroki ciazy

Moj maz niestety nie oglada z takim zapalem ciuszkow dzieciecych. Przy pierwszym tez tego nie robil. Szkoda

Dziewczyny-sprobujcie grey albo extrem classic- http://kotyperskie.eu/?page_id=24

to sa za☠☠☠iste zwirki.Wyrzuca sie tylko to co zbrylone i wiele tygodni jest czysto.Nic nie smierdzi. Po drugie, sprobujcie z druga kuweta. Czesto koty jezeli maja kupala w kuwecie to brzydza sie wejsc do niej na siku i sikaja gdzie indziej.Po trzecie- u nas na problemy z sikaniem, po wykluczeniu chorob, pomogla kryta kuweta.Moj kocur nie lubil byc podgladany, choc wiem ze dziwnie to brzmi.
Dobry zwirek, kryta kuweta, druga kuweta. Oczywiscie po wykluczeniu chorob.

ryba- a robilas badania moczu?Koty na suchej karmie czesto maja krysztaly w moczu i stad posikiwanie.

A co do prania-ja tez uwielbiam je robic.
wulkan energii, nie kobieta
Espere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:41   #1507
nemosek
Zakorzenienie

Paulina Podobają mi się takie subtelne,pastelowe

Cytat:

Zgrabniutka piłeczka plażowa nad morzem

Issia Nie gadaj bo Marianna to też mój typ.Ale pewnie chłopak będzie więc sprawa się rozwiąże

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-08, 21:42   #1508
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusia76 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie więc nauczona doświadczeniem podaje tylko prawa rękę bo na lewej nie widać żył i zawsze kończy się siniakiem na pół ręki.

Można dodać sok z połowy cytryny ale nie taki gotowy chemiczny tylko z świeżego owocu.

Kojarzę , szkoda bo myślałam że może w tym samym co ja

Jeżeli akurat tak się zdarzy że faktycznie będzie dużo rodzących to niestety mogą przewieźć cię karetką do innego szpitala ale to jak wszędzie.
Oby nie Mam jeszcze opcję zmienić w przychodni adres na ten na którym mieszka moja mama , i już byłabym rejonowo do tego właśnie szpitala przypisana .. Zobaczymy .

Ktosiula - piękny kombinezonik . WIdać że taki zimowy . Podoba mi się

Cytat:
Napisane przez 89Beatka
aleeeeeeeeeeeeeeee mi się nic nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , aaaaaaaaaaaaaale udało mi się wymalować paznokcie u nóg, ledwo bo ledwo ale jednak i to był chyba mój ostatni raz malowania paznokci w ciąży
To ja chyba dziś spróbuję , jakby to miał być ostatni raz

Oglądam na TVNie operacje plastyczne i przyszła dziewczyna usunąć nadmiar skóry z brzucha , bo w przeciągu roku schudła ze 140 kg do 55kg

I jakas laska , seksoholiczka która przyszła sobie powiększyć biust . W kółko tylko o seksie nawija , i jak to nie może się doczekać aż facetowi do wyra wskoczy .. No więc pokazane jest jak wraca do domu po operacji , mąż ją wita z kwiatami i maks dwuletnią córką( miała jeszcze pampersa ) na rękach . Ona sciąga bluzkę żeby pokazać się facetowi w tym jeszcze szpitalnym staniku , a ta mała mówi ; Mama ale masz wielkie cycki ! Padłam

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:52   #1509
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne
Dziewczyny te które już mają urządzone pokoiki albo które będą miały wrzucajcie foty koniecznie

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------
Popieram i w ogóle foty zakupów

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ona sciąga bluzkę żeby pokazać się facetowi w tym jeszcze szpitalnym staniku , a ta mała mówi ; Mama ale masz wielkie cycki ! Padłam
no nieźle mała zarzuciła tekstem :/

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Idę się kąpnąć jutro rano ruszamy do Krakowa na usg.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-08, 21:56   #1510
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Błagam tylko nie Marianna Znam jedną i jakbym miała taką córkę to bym sobie żyły podcięła, a córkę zakopała w ogrodzie
Haha tak mi się tylko skojarzyło jako miks imion które podałaś, ale rozumiem, złe skojarzenia często eliminują imię. Ja dlatego mam problem przekonać się do wymarzonej przez TŻ Natalii
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:23   #1511
acelinka
Zakorzenienie

obiecałam fotki z sesji brzuszkowej
http://grinderphotography.blogspot.c...brzusznie.html
teraz chciałabym taką rodzinną bardziej

a tu jeszcze sesja przekochanego Kamilka z rodzicami
http://grinderphotography.blogspot.c...otografia.html

i lecę spać mam nadzieję że jutro uda mi się podczytać

dobranoc, kopniaczki na noc
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:27   #1512
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
aaa, nawet mi sie gadać nie chce..

wybieramy z mężem to mieszkanie do wynajęcia większe póki czekamy na swoje włąsne... no własnie i jak w ogłoszeniu wszystko jest super pięknie to potem sie okazuje że np. czynsz 600 wynajem 800 i kaucja 3 tys :/
no dla mnie to jakaś żenada brać taką kaucje za mieszkanie do odświeżenia bez mebli :/ no ale nic .. szukamy i szukamy i jak są fajne to przekłamane, w tych ogłoszeniach to masakra jakaś.. :/ byliśmy dzisiaj podpisać umowę i się okazło ze umowa tylko na 6 miesięcy, kaucja 1000 ale czynsz 550 plus wynajem 1000 ( choć w ogłoszeniu było inaczej) to nie bede płaciła 1500 za dwa pokoje wcale nie jakieś ekstra. I w każdy dzień jak mam chwil,e wolnego jeździmy i oglądamy i dupa. normalnie szału można dostać.. albo fajne było, na rok można wynając kasa super i okolica tak samo a tu co? bez dzieci.... no szlag. zostało nam 10dni, jak nic nie znajdziemy to niestety śpimy pod mostem ;( ale to Wam napisze że nie bedzie mnie kilka dni zebyście sie nie martwiły

eh.. to sie pożaliłam
Takie ceny za wynajem w Bytomiu TO ile kosztuje wynajem w Warszawie ?? Nie wiem co Ci poradzić , prócz szukania aż do skutku , tyle że Was czas goni

Dlatego między innymi za Polską nie tęsknię ..

Wrócil mój M z pracy .. cały obolały . Pamiętacie jak poślizgnoł się przy fugowaniu i walnoł orła ? uderzył wtedy tez bokiem w umywalkę , wyskoczył siniak i kolejne dni już było ok. Mówi że teraz zaczyna go to boleć , mocniej i mocniej .. Niby boli jak nadwyrężony mięsień , ale gdzie mięsień na wysokości żeber ?
Boję się czy nie ma pękniętego żebra ?
Nie wiem ale jutro z rana kazałam mu podejść na IP , może mu zrobia jakieś prześwietlenie ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-08, 22:36   #1513
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
może Marianna
Mi się osobiście Marcelina nie podoba
mnie się też dłuuugo nie podobało, ale musiałam się nauczyć z tym żyć
Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Mężowi podoba się Helena: Helenka no i Hela też się zdrabnia
Mnie się podoba Maria: Marysia, Mania itd.
Nam się podoba Marcelina
Teściowa chce Annę
A moi rodzice już się pogubili i zdecydowali żebyśmy sami wybrali

A jedziemy na tydzień nad Gardę do Włoch, a potem do Francji nad morze już mi się chce i marzy
wczoraj na placu zabaw na dziewczynkę wołali Marcysia, Marcelinka i ja się ciągle oglądałam
koleżanka ma córcie Marceline. A myślałam że tego imienia dla dzieci już nikt nie wybiera
a obok biegała Lenka i jak ją mama wołała to natalia pokazywała na mój brzuch i mówiła "tuuuu!"
Marysia ślicznie

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-07-08 o 22:38
Stary 2013-07-08, 22:38   #1514
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Twojej mamie się pewnie podobało ale w sumie to dość mało spotykane imię. Wolę w sumie takie niż moje, na maksa popularne. Doceniłam je dopiero jak zaczęłam pracować z obcokrajowcami
Stary 2013-07-08, 22:40   #1515
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Podobaja się Wam te zasłonki?? Zastanawiam się czy nie zamówić dla Majeczki
http://www.littlewoodsireland.ie/but...=%2fb%2f101176
MI się bardzo podobają Są śliczne ..
My niestety mamy malutkie okno w pokoiku , więc postawiliśmy na rolete . Też fioletową
Dzastin - superowy brzuchoo

KCIUKI DLA ANI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-08, 22:42   #1516
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Twojej mamie się pewnie podobało ale w sumie to dość mało spotykane imię. Wolę w sumie takie niż moje, na maksa popularne. Doceniłam je dopiero jak zaczęłam pracować z obcokrajowcami
Moja mama chciała Michaline. Ale tata poszedł do urzędu i wpisał po swojemu
Stary 2013-07-08, 22:44   #1517
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj na placu zabaw na dziewczynkę wołali Marcysia, Marcelinka i ja się ciągle oglądałam
koleżanka ma córcie Marceline. A myślałam że tego imienia dla dzieci już nikt nie wybiera
a obok biegała Lenka i jak ją mama wołała to natalia pokazywała na mój brzuch i mówiła "tuuuu!"
Marysia ślicznie
Twoja mała jest boska
A co do Marceliny to mi bardzo się podoba , może dlatego że Marcel to tez jedno z najbardziej pasujących mi imion , tyle że mój brat ma tak na imię ...

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-08, 22:50   #1518
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
obiecałam fotki z sesji brzuszkowej
http://grinderphotography.blogspot.c...brzusznie.html
teraz chciałabym taką rodzinną bardziej

a tu jeszcze sesja przekochanego Kamilka z rodzicami
http://grinderphotography.blogspot.c...otografia.html

i lecę spać mam nadzieję że jutro uda mi się podczytać

dobranoc, kopniaczki na noc
Piękne sesje

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:

Marysia ślicznie

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Dobranoc mamusie i dzieciaczki

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-08, 22:51   #1519
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama chciała Michaline. Ale tata poszedł do urzędu i wpisał po swojemu
Tatusiowie psotniki haha
Stary 2013-07-08, 23:13   #1520
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Tatusiowie psotniki haha
Jakby moj tz tak zrobil to nie wiem, lepetyna ukrecona chciaz ja z tych dwoch opcji wole jednak Marceline
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Twoja mała jest boska
A co do Marceliny to mi bardzo się pobdoba , może dlatego że Marcel to tez jedno z najbardziej pasujących mi imion , tyle że mój brat ma tak na imię ...
Marcel mi sie tez podoba duzo teraz Marcelow
Teraz to juz lubie swoje imie jak zaczelam prace to dzieciaki przez tydzien pytaly "jak pani ma na imie? Bo mama pytala a ja nie pamietam"

leze juz w lozku ale spac nie umiem jakos

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-07-08 o 23:15
Stary 2013-07-08, 23:18   #1521
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to juz lubie swoje imie jak zaczelam prace to dzieciaki przez tydzien pytaly "jak pani ma na imie? Bo mama pytala a ja nie pamietam"

leze juz w lozku ale spac nie umiem jakos
Jakie urocze

ja dziś tez cierpię na bezsenność
Stary 2013-07-08, 23:24   #1522
acelinka
Zakorzenienie

bo dzieciaczki sa urocze najbardziej jak lobuzuja

Moja Nati jaki lobuz kochany, nieraz wymiekam jak lobuzuje ale tak sobie ostatnio pomyslalam ze taka ja sobie wymarzylam jak wyobrazalam sobie corcie to wlasnie mialam przed oczami takiego aniolka z loczkami ktory rozrabia z robrajajacym usmiechem na buzi i diabelkami w oczach
Stary 2013-07-08, 23:32   #1523
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
bo dzieciaczki sa urocze najbardziej jak lobuzuja

Moja Nati jaki lobuz kochany, nieraz wymiekam jak lobuzuje ale tak sobie ostatnio pomyslalam ze taka ja sobie wymarzylam jak wyobrazalam sobie corcie to wlasnie mialam przed oczami takiego aniolka z loczkami ktory rozrabia z robrajajacym usmiechem na buzi i diabelkami w oczach
Ciekawe czy druga córka będzie podobna
Stary 2013-07-08, 23:45   #1524
Trele_Morele
Zakorzenienie

Ja też nie spie .. Zroniłam sobie ciasteczka francuskie z jabłkiem , truskawkami i brzoskwinią .. Teraz czekam az wyjda z pieca i idę się położyć .
Mój mały potworek tak szaleje że czasem mam zdeformowany brzuch .. Muszę tez niestety stwierdzić , że co raz częściej zaczyna mnie to boleć

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-09, 06:33   #1525
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie byl brak sil w pierwszym semestrze-teraz mam energie.Zrobilam 3 prania,podlalam konewka caly ogrod, przycielam 4 krzaczyska, kilka metrow sciany bluszczu, umylam szafki w kuchni, wyprasowalam 14 koszul-meza i synka, zrobilam zakupy, zamiotlam wjazd, umylam auto, nawiozlam trawnik i go podlalam, umylam 11 okien, reszte jutro W miedzyczasie gralam z malym godzine w pilke w ogrodku, potem ja turlalismy, taplalismy sie w basieniku, malowalismy kredami na podjezdzie i wycinanismy wycinanki. pewnie cos jeszcze zapomnialam

aaby- moze pomysl jeszcze o sprayu feliwaya??Macie dwa koty czy jednego'? Kanalikow przyodbytowych nie ma zatkanych?Nerki ok?
Co zrobiłaś?!
Ja tyle chyba przez m-c nie robię. A 3 okna myję przez 2 weekendy
Czytam wczoraj mężowi Twoją listę, a on "Eee, słabo. Powiedz jej, że się nie napracowała"

O Feliwayu słyszałam, ale chyba wolę Bacha niż Feliwaya - mniej chemii. Zwłaszcza teraz, w ciąży, i przy małym dziecku.
Koty mamy dwa. Kotka była pierwsza, po paru m-cach wzięliśmy kocurka. I nie było znaczenia, czy była sama czy z nim - tak samo jej się zdarza

O kanalikach nic nie wiem, chyba nawet vet nigdy tego nie sprawdzał A z nerkami ok

A kuwety były dwie jak się dokociliśmy - od razu uznaliśmy, że się nie pogodzą, że z jej problemami będzie jeszcze gorzej, więc od początku miały dwie. Ale druga stała kompletnie pusta, więc chyba po 2 m-cach ją zlikwidowaliśmy. Kuweta od początku kryta
Tu naprawdę problem pojawia się wtedy, kiedy ma choćby lekkie rozwolnienie - a niestety na to wpływu nie mamy

Cytat:
JA JUŻ PO WIZYCIE!!!
Jestem bardzo szczęśliwa, moja córeczka waży 420g, jest zdrowa i bardzo ruchliwa A i widzieliśmy jak sobie słodko kciuka ssała Ale się uspokoiłam..

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
O rany tak czytam o problemach kocich i za głowę się łapię.
Co to jest kuracja Bacha?
No akurat taki problemowy egzemplarz nam się trafił
Krople Bacha to mieszanka ziół dobierana przez behawiorystę na podstawie opisu problemów/obserwacji kota. Kurację stosuje się przez 3 tygodnie - 4x dziennie trzeba podawać kotu po kilka kropli. I z tego, co czyta się na forach, naprawdę przynosi dobre rezultaty

Cytat:

Dżastin, piękny brzuszek!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2013-07-09 o 06:34
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 06:45   #1526
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Hejo
Wkurzylam sie na sama siebie bo pojechalam na ta glukoze i co sie okazalo? Ze punkt pobran czynny poniedzialek, sroda, piatek
Czy ta glukoza ktora mam rozrobiona moze poczekac do piatku czy musze kupic kolejna nowa?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 06:46   #1527
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Hejo
Wkurzylam sie na sama siebie bo pojechalam na ta glukoze i co sie okazalo? Ze punkt pobran czynny poniedzialek, sroda, piatek
Czy ta glukoza ktora mam rozrobiona moze poczekac do piatku czy musze kupic kolejna nowa?
A masz ją już rozrobioną? Bo ja normalnie w pojemniku zaniosłam i położna mi rozrobiła.
Prawdę mówiąc nie wiem, czy możesz. Może przedzwoń do apteki?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-09, 07:04   #1528
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Hejo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W sumie to nie wiem, nie pomogę, bo ja pojechałam z glukozą w pojemniczku i tam mi na miejscu pani sporządziła ten słodki eliksir

Witam się z rana, zapewne cały dzień nie będę zaglądać bo w pracy mam dwóch urwisów, jeszcze póki co śpią. Ale przy dwóch to już nie ma odpoczynku.

Dzastin śliczny brzuszek, zazdroszczę wakacji, nam niestety nie wiem czy uda się gdzieś wyskoczyć w tym roku. Może chociaż na jakiś weekend by nam się udało wyrwać

Tak wogóle to zaczynają mnie łapać skurcze łydek w nocy Aha pisałyście wczoraj o przytulankach, u nas w sumie jest jak wcześniej z tą różnicą że muszę używać żelu intymnego po to właśnie żeby mnie później nie piekło, bo raz jak było bez to mnie piekło i nie było miło. A tak to spokojnie, nic nie piecze.
Miłego dnia dwupaki i nie naprodukujcie 10 stron

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 07:15   #1529
De28
Wtajemniczenie

aaby-a czesto ma rozwolnienie?
No i po czym? Odrobaczona jest?

U mnie kazdy dzien taki pracowity. Jak bym niej zrobila, to bym uwazala ze dzien stracony.

Marcelina mi sie nie podoba. No ale znalam jedna osobe o tym imieniu i byla niesympatyczna.Moze dlatego.

Male dzieci sa slodkie ale i czasem wnerwiajace Mnie denerwuje jak moj maly wstanie w zlym humorze, na co szanse sa 50/50 i od rana jeczy i marudzi, nic mu nie pasuje normalnie baba w czasie okresu. Bo jak psoci to inna sprawa. Zalezy jeszcze co dokladnie robi

Fotki ciazowe i maluszka swietne

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-07-09 o 07:18
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 07:43   #1530
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby-a czesto ma rozwolnienie?
No i po czym? Odrobaczona jest?

U mnie kazdy dzien taki pracowity. Jak bym niej zrobila, to bym uwazala ze dzien stracony.
Różnie... Jak pojechaliśmy ostatnio do ogrodu do rodziców i nażarła się suchych kłosów, to miała. Poza tym tak raz na m-c - dwa? Nie potrafię określić. I nie jest to jakieś mega rozwolnienia - wystarczy lekko luźna kupa - już jej się nie podoba i biegnie na łóżko
Odrobaczona jest

To ja z moim popołudniowym leżingiem się nie wypowiadam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości