|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tymi kaucjami,czynszami do spóldzielni tak to jest... a wszystko wychodzi dopiero jak już człowiek się "napali" Cytat:
![]() Kasiula, ile waży już Marcelek? Ktosiula, b.fajny kombinezon... ja kupiłam w podobnym kolorze,z Szafki... za przyszłowiowe "grosze", w super stanie. Postaram się na dniach wrzucić foto. ![]() Widzę,że i tak połowe mi nie pocytowało.. Lineczka, widzę że wyprawka się kompletuję... ja w środę planuje kupić kilka podobnych pierdołek ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() ![]() Ja dzisiaj już wszystko poprałam,wypakowałam się i pozałatwiałam to co miałam załatwić,pomału wracam do rzezywistości, ![]() ![]() Na wieczór wrzucam jeszcze foto brzuszka prosto z nad morza ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-08 o 21:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Najlepiej to zadzwoń do nich i zapytaj bo szkoda w takie upały tłuc się na darmo. Chyba że masz blisko to można podejść i luknąć. Ja w sumie się nie spodziewałam i weszłam tak sobie na chybił trafił i byłam w szoku że było ich jeszcze sporo a kupowałam w sobotę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Błagam tylko nie Marianna
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, jeszcze nie wiem ![]() ![]() ![]() Super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny te które już mają urządzone pokoiki albo które będą miały wrzucajcie foty koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Piękny zgrabny brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Ja uciekam do wyrka jakoś mnie tak zmorzyło. Do jutra mamusie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Paulina Podobają mi się
![]() Zgrabniutka piłeczka plażowa nad morzem ![]() Issia Nie gadaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktosiula - piękny kombinezonik . WIdać że taki zimowy . Podoba mi się ![]() Cytat:
![]() Oglądam na TVNie operacje plastyczne i przyszła dziewczyna usunąć nadmiar skóry z brzucha , bo w przeciągu roku schudła ze 140 kg do 55kg ![]() I jakas laska , seksoholiczka która przyszła sobie powiększyć biust . W kółko tylko o seksie nawija , i jak to nie może się doczekać aż facetowi do wyra wskoczy .. No więc pokazane jest jak wraca do domu po operacji , mąż ją wita z kwiatami i maks dwuletnią córką( miała jeszcze pampersa ) na rękach . Ona sciąga bluzkę żeby pokazać się facetowi w tym jeszcze szpitalnym staniku , a ta mała mówi ; Mama ale masz wielkie cycki ! ![]() ![]()
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Idę się kąpnąć jutro rano ruszamy do Krakowa na usg. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Haha tak mi się tylko skojarzyło jako miks imion które podałaś, ale rozumiem, złe skojarzenia często eliminują imię. Ja dlatego mam problem przekonać się do wymarzonej przez TŻ Natalii
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
obiecałam fotki z sesji brzuszkowej
![]() http://grinderphotography.blogspot.c...brzusznie.html teraz chciałabym taką rodzinną bardziej ![]() a tu jeszcze sesja przekochanego Kamilka z rodzicami ![]() http://grinderphotography.blogspot.c...otografia.html i lecę spać ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc, kopniaczki na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego między innymi za Polską nie tęsknię .. ![]() Wrócil mój M z pracy .. cały obolały . Pamiętacie jak poślizgnoł się przy fugowaniu i walnoł orła ? uderzył wtedy tez bokiem w umywalkę , wyskoczył siniak i kolejne dni już było ok. Mówi że teraz zaczyna go to boleć , mocniej i mocniej .. Niby boli jak nadwyrężony mięsień , ale gdzie mięsień na wysokości żeber ? Boję się czy nie ma pękniętego żebra ? Nie wiem ![]()
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
mnie się też dłuuugo nie podobało, ale musiałam się nauczyć z tym żyć
![]() Cytat:
![]() koleżanka ma córcie Marceline. A myślałam że tego imienia dla dzieci już nikt nie wybiera ![]() a obok biegała Lenka i jak ją mama wołała to natalia pokazywała na mój brzuch i mówiła "tuuuu!" ![]() Marysia ślicznie ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-07-08 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My niestety mamy malutkie okno w pokoiku , więc postawiliśmy na rolete . Też fioletową ![]() Dzastin - superowy brzuchoo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Marceliny to mi bardzo się podoba , może dlatego że Marcel to tez jedno z najbardziej pasujących mi imion , tyle że mój brat ma tak na imię ...
![]() |
#1518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Dobranoc mamusie i dzieciaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Jakby moj tz tak zrobil to nie wiem, lepetyna ukrecona
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz to juz lubie swoje imie ![]() ![]() leze juz w lozku ale spac nie umiem jakos ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-07-08 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
bo dzieciaczki sa urocze
![]() ![]() Moja Nati jaki lobuz kochany, nieraz wymiekam jak lobuzuje ale tak sobie ostatnio pomyslalam ze taka ja sobie wymarzylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie spie .. Zroniłam sobie ciasteczka francuskie z jabłkiem , truskawkami i brzoskwinią .. Teraz czekam az wyjda z pieca i idę się położyć .
Mój mały potworek tak szaleje że czasem mam zdeformowany brzuch .. Muszę tez niestety stwierdzić , że co raz częściej zaczyna mnie to boleć ![]()
#1525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tyle chyba przez m-c nie robię. A 3 okna myję przez 2 weekendy ![]() Czytam wczoraj mężowi Twoją listę, a on "Eee, słabo. Powiedz jej, że się nie napracowała" ![]() O Feliwayu słyszałam, ale chyba wolę Bacha niż Feliwaya - mniej chemii. Zwłaszcza teraz, w ciąży, i przy małym dziecku. Koty mamy dwa. Kotka była pierwsza, po paru m-cach wzięliśmy kocurka. I nie było znaczenia, czy była sama czy z nim - tak samo jej się zdarza ![]() O kanalikach nic nie wiem, chyba nawet vet nigdy tego nie sprawdzał ![]() ![]() A kuwety były dwie jak się dokociliśmy - od razu uznaliśmy, że się nie pogodzą, że z jej problemami będzie jeszcze gorzej, więc od początku miały dwie. Ale druga stała kompletnie pusta, więc chyba po 2 m-cach ją zlikwidowaliśmy. Kuweta od początku kryta ![]() Tu naprawdę problem pojawia się wtedy, kiedy ma choćby lekkie rozwolnienie - a niestety na to wpływu nie mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krople Bacha to mieszanka ziół dobierana przez behawiorystę na podstawie opisu problemów/obserwacji kota. Kurację stosuje się przez 3 tygodnie - 4x dziennie trzeba podawać kotu po kilka kropli. I z tego, co czyta się na forach, naprawdę przynosi dobre rezultaty ![]() ![]() Dżastin, piękny brzuszek!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-07-09 o 06:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Hejo
Wkurzylam sie na sama siebie bo pojechalam na ta glukoze i co sie okazalo? Ze punkt pobran czynny poniedzialek, sroda, piatek ![]() Czy ta glukoza ktora mam rozrobiona moze poczekac do piatku czy musze kupic kolejna nowa? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Prawdę mówiąc nie wiem, czy możesz. Może przedzwoń do apteki?
![]() |
#1528 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Witam się z rana, zapewne cały dzień nie będę zaglądać bo w pracy mam dwóch urwisów, jeszcze póki co śpią. Ale przy dwóch to już nie ma odpoczynku. Dzastin śliczny brzuszek, zazdroszczę wakacji, nam niestety nie wiem czy uda się gdzieś wyskoczyć w tym roku. Może chociaż na jakiś weekend by nam się udało wyrwać ![]() Tak wogóle to zaczynają mnie łapać skurcze łydek w nocy ![]() Miłego dnia dwupaki i nie naprodukujcie 10 stron ![]()
![]() |
#1529 |
Wtajemniczenie
|
aaby-a czesto ma rozwolnienie?
No i po czym? Odrobaczona jest? U mnie kazdy dzien taki pracowity. Jak bym niej zrobila, to bym uwazala ze dzien stracony. Marcelina mi sie nie podoba. No ale znalam jedna osobe o tym imieniu i byla niesympatyczna.Moze dlatego. Male dzieci sa slodkie ale i czasem wnerwiajace ![]() ![]() ![]() Fotki ciazowe i maluszka swietne ![]() Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-07-09 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odrobaczona jest ![]() To ja z moim popołudniowym leżingiem się nie wypowiadam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.