|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1502 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najważniejsze, że zdiagnozowane w końcu Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, super.
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1504 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, dobrze że już wiecie co jest! Zdrowia! Cytat:
Przyszedł wrescie kask. Po niemal 2 tzgodniach. Zaraz wysmaruję komentarz odpowiedni. Michał śpi już, wczoraj w nocy znów skoczyła temperatura. Dawałam nurofen. A dziś nic się już nie działo, oby tak zostało!
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie chwale
![]() zaliczylismy dzis fryzjera ![]() Kubencjusz siedzial grzecznie, nie plakal tylko ostatnie ciecie musialo byc juz na stojaka no bo ilez mozna tak siedziec i siedziec w jednym miejscu ![]() potem w nagrode pojechalismy na plac zabaw i do pobliskiego lasu |
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
zdrowka!z
Cytat:
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Aaaa...MISIA zdroweczka dla Hanusi! Najważniejsze ze osluchowo OK! spokojnej nocki! Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratunku, juz wiem czemu tak się źle czuję
mam ciśnienie 105 / 55 czy to groźne dla dziecka? jeju normalnie odjeżdzam Bokeh, brawa jeju ale się cieszę kuneguna, kurde zdrówka ![]() gdzie jest Nancy- wczoraj pisała,że się źle czuje
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff, nadrobione!
Co prawda niewiele piszecie, ale ogarnac 3 dni nie jest latwo ![]() Wybaczcie, ze nie odniose sie do wszystkich, ale moja pamiec tego nie ogarnie. PSTRYCZKU, strasznie smutne to, co piszesz Ale wielka z Ciebie kobieta, swietny pomysl z ta paczka!! HOPE, przykre jest zachowanie Twojej mamy... I dziwne, ze Ty bardziej dbasz o siostre niz ona. Szacun!! LITTLE, tak, ja tez pociazowy placzek jestem. A jeszcze jak leci w tv cos o chorych dzieciach, ktorym ktos pomogl to juz w ogole ryyyk. Dzis tak bylo tak mowili o chlopcu z neuroblastoma, ktoremu pomogl Blaszczykowski. ANIA, zdrowka dla Lilci ![]() BOKEH, gratulacje dla Hani!! KUNDZIA, macie diagnoze, bedziecie leczyc ![]() MARSI, ja tez taki swoj chlop, nie w glowie mi dekoracje i inne takie fiu bzdziu ![]() Chociaz wystroj u NETI bardzo mi sie podobal ![]() SYLWIA, a gdzie zdjecie fryza? ![]() MENEQ, nie uciekaj juz ![]() Yyy i to by bylo na tyle...? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1510 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dałaś negatywa? Cytat:
Cytat:
spokojnie, zmierz sobie jeszcze raz za jakiś czas i do gina może zadzwoń?
|
|
#1511 | ||||||
|
Konto usunięte
|
o kurczaku :/ zdrowiejcie! Cytat:
Cytat:
dziecku wypijasz? ![]() Cytat:
brawo ![]() Cytat:
zdrówka! a propos owoców suszonych, to moje uwielbiają rodzynki i Agatka wszelkien orzechy! od niedawna tak. Dorotka też by chciała, ale się boję zakrztuszenia jeszcze.Cytat:
Cytat:
---------------- Masakra dziewczyny, wiecie, że w ciągu 3 minut może was dopaść mega zapalenie spojówek? dopadło mnie, NAGLE zaczęło oko boleć, poszłam do lustra a tam nagle ropa, spuchnięte :/ ledwo widzę na prawe oko Nie zatarłam, nic się nie wbiło. Z ostatnich umiejętności Dorotki: schodzi pięknie tyłem z łóżka, robi glową nie nie nie i paluszkiem do tego, łazi za rękę, chociaż zdecydowanie wciskam jej krzesło do pchania dłubie sobie w uchu i nosie :d wkład przedmioty do pudełek, przytula tak jak dorosły, czyli świadomie obiema rękami, chowa coś do szafki, zamyka, otwiera, wyciąga i tak w koło
|
||||||
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł dziewczęta, jestem dzis totalnie wyprana, wymieta i jak przez wyżyamczke przepuszczona
w dzien maskara- tylko ręce, ewentualnie noznowisizm, maruda jak stad do kosmosu, wysiadam psychicznie udało mi sie podejrzec- dziurki są na trójkach górnych i dolnych czwórkach, ale dziasła spuchniete, krwią podbiegniete.... dawałam nurofen 2 razy bo sobie mały nie mógł poradzic ze sobą.... Dzis dziec nauczył sie wchodzic na czterostopniową drabinke malarska, 10 sekund i zdobywca jest na szczycie gorzej ze schodzeniem ![]() MISIAEEL, zdrowiejcie kobietki ![]() MARSI, ja tez daje tutti waniliowy- pyszny jest KUNDZIA, najwazniejsze, ze juz wiecie co jest grane, teraz leczenie i na pewno pomoze MENEQ, jesli mój przytulas pocieszyciel dotrze do dalekiej Japan, to czuj sie wyprzytulana LADY, nie za wiele dobrego na raz? gratulacje ![]() PSTRYNIU, Kubulencjusz to taki miniPstryk przytojniacha, brawa za grzecznosc no i dla Ciebie bos wspaniała kobitka i nie mów, ze kazdy by tak zrobił, bo nie LAURKO, spokojnej nocy SZAJUŚ, o rany, ale Cie dopadło a dla Dorki wielkie brawa jak sie rozkreciła ruchowo to teraz jak torpeda ![]() NETI, doczekasz sie i Ty BOKEH, cudownie ![]() NAWIJKO, fote szczele, jak makijaza zrobie, bo dzis to nawet herbaty na sniadanie nie mogłam dopic a dziecius juz sie wieszał na mnie
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-04-10 o 21:25 |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh wielkie brawa dla Hani!
![]() Pstryniu piękny kawaler! Szaja dla Dorci i kurcze przemyj sobie zwykłą herbatą- ulży~!Laurko ja tydzień temu zamawiałam piaskownice. Jedną z TŻta konta za pobraniem i ta przyszła już w poniedziałek. Z mojego konta płatna z góry - nie ma do tej pory, na maile nie odpowiadają, ja wszczęłam spór ![]() Zapomniałam się pochwalić odebrałam dzis w Rossie nagrodę za wygraną w konkursie Bobovity dostaiśmy 8 kaszek i 16 słoiczków
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli już żyje to jak funkcjonuje. Czułam się licho no ale przechodziło jakoś. Jakie Ty zwykle masz ciśnienie? Jeśli Cię to niepokoi to może zadzwoń na IP albo gina.Mój mąż czasem bywa tak irytujący że mam ochotę sprawić mu pranie Wkurzył mnie! Dziad jeden. Pstryczku- Kubuś boooski Cała mamusia
|
|
#1515 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ojej, ale najważniejsz, że już wiecie od czego był ten kaszel. Swoją droga należą się baty dla tych poprzednich lekarzy, że nie rozpoznali Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45980251] Masakra dziewczyny, wiecie, że w ciągu 3 minut może was dopaść mega zapalenie spojówek? dopadło mnie, NAGLE zaczęło oko boleć, poszłam do lustra a tam nagle ropa, spuchnięte :/ ledwo widzę na prawe oko Nie zatarłam, nic się nie wbiło. Z ostatnich umiejętności Dorotki: schodzi pięknie tyłem z łóżka, robi glową nie nie nie i paluszkiem do tego, łazi za rękę, chociaż zdecydowanie wciskam jej krzesło do pchania dłubie sobie w uchu i nosie :d wkład przedmioty do pudełek, przytula tak jak dorosły, czyli świadomie obiema rękami, chowa coś do szafki, zamyka, otwiera, wyciąga i tak w koło [/QUOTE]zdrówka, no i brawa dla DorotkiMisiaeel (bo mi nie zacytowało) też zdrówka dla Haneczki I mi się Filip znowu pochorował, od wczoraj gorączka, byliśmy u lekarza, mocno spuchnięte migdałki i gardło zawalone, dostaliśmy antybiotyk
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
znowu nadrobiłam wszystko bez cytowania, ale jestem padnięta zdecydowanie za mało snu i jeszcze choroba mnie bierze![]() brawa dla Hani za kroczki ![]() i zdrowia dla wszystkich maluszków Cytat:
no to biorę na jutro i daj znać smsem, jak się będziesz wybierała, to wyskoczę z biura na chwilę
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o jejku może tak jak pisze marsi, jakaś zbiórka? Ja jestem za ![]() Cytat:
Cytat:
te chłpy to są takie głupie :/ przytulam mocno ![]() Cytat:
![]() współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nareszc ie Cytat:
jestem, jestem, dziękuję marsi, że pytasz o mnie wczoraj bardzo kiepsko się czułam, dzisiaj rano jakby lepiej a potem znowu było mi słabo :/ ale to nieważne, najważniejsze jest to, że nie będziemy mieć operacji
|
||||||||
|
|
|
#1519 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45971680]p gratuluję Dorka miała drzemkę godzinę tylko, ona w ogóle zaczęła o 6 wstawać a w dzień z 2,5-3h zrobiła się jedna![/QUOTE]E, no ale to ładnie Ci śpi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spróbuj sobie jakoś ciśnienie podwyższyć, może to po prostu pogoda, ogólnie zmęczenie? Ja bym poczekała do jutra i jakby nie przeszło, to zadzwoniła do lekarza. Pola chyba sama zrezygnowała z mm przed snem, od niedzieli ani razu nie jadła, a i rano nie zawsze wypije. |
||||||||
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy mi się wydaje, czy Charlizz dawno nie było? I E_vel też mało...
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
marsi i jak? lepiej?
|
|
#1522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marsi to nisko...a ja bylo przy Leo? Cytat:
![]() Hope moglabys podlinkowac raz jeszcze ta piaskownice? A jak jakosciowo, i po co Wam dwie? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45980251] Masakra dziewczyny, wiecie, że w ciągu 3 minut może was dopaść mega zapalenie spojówek? dopadło mnie, NAGLE zaczęło oko boleć, poszłam do lustra a tam nagle ropa, spuchnięte :/ ledwo widzę na prawe oko Nie zatarłam, nic się nie wbiło. Z ostatnich umiejętności Dorotki: schodzi pięknie tyłem z łóżka, robi glową nie nie nie i paluszkiem do tego, łazi za rękę, chociaż zdecydowanie wciskam jej krzesło do pchania dłubie sobie w uchu i nosie :d wkład przedmioty do pudełek, przytula tak jak dorosły, czyli świadomie obiema rękami, chowa coś do szafki, zamyka, otwiera, wyciąga i tak w koło [/QUOTE]o kurcze, zdrowka! brawa dla Dorotki!!!! Cytat:
a co to za konkurs? Cytat:
zdrowka!!!!Cytat:
Cytat:
co do zbiorki to wiecie, to jednak sa jakies koszty, bo trzebaby bylo to przeciez wyslac... ja sie zapytam przy najblizszej okazji czego potrzebuja i dam znac |
|||||
|
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanko
![]() cały dzień podczytuję, ale jakoś weny brak na pisanie ![]() dziś dziecko cały dzień domagało się "papa" a tam przecież lało więc jak trochę deszcz zelżał, to wzięłam ją ubrałam i wyszłyśmy na 10minut. Łooo ludzie, jaki był szał biegania po kałużach! Kazałam jej głowę podnieść, żeby na tawrzy poczuła deszcz, to już w ogóle armagedon szczęścia. latała po tych kałużach z głową ku chmurom co rusz dotykając twarzy jakby to było najpiękniejsze co ją spotkało ![]() A potem dziecko przez godzinę w domu chodziło patrząc w sufit i nei rozumiejąc czemu nic nie kapie ![]() ![]() dziewczynki, uciekam spać, jutro się poodnoszę, przepraszam ale padam ![]() Marsi - ja też miałamn w ciąży niskie ciśnienie, ale ja zawsze miałam niskie. jeśli się niepokoisz to może zadzwoń na IP?? ![]() dobranoc!
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-04-10 o 22:44 |
|
|
|
#1525 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45980251]
---------------- Masakra dziewczyny, wiecie, że w ciągu 3 minut może was dopaść mega zapalenie spojówek? dopadło mnie, NAGLE zaczęło oko boleć, poszłam do lustra a tam nagle ropa, spuchnięte :/ ledwo widzę na prawe oko Nie zatarłam, nic się nie wbiło. Z ostatnich umiejętności Dorotki: schodzi pięknie tyłem z łóżka, robi glową nie nie nie i paluszkiem do tego, łazi za rękę, chociaż zdecydowanie wciskam jej krzesło do pchania dłubie sobie w uchu i nosie :d wkład przedmioty do pudełek, przytula tak jak dorosły, czyli świadomie obiema rękami, chowa coś do szafki, zamyka, otwiera, wyciąga i tak w koło [/QUOTE]współczuję zapalenia:/ no i brawa dla Dorki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba ciężka nocka przed nami. budzi Ją ten kaszel. moja biedna
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael, no właśnie nieraz 2, nawet 3 godziny przed snem. Wkręcam sobie, że głodna jest, no ale skoro się nie budzi w nocy (a jak się budzi, to herbata wystarcza), to chyba nie jest
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Neti jedna do moich rodziców, druga do t.
KOnkurs dziewczyny z Bobovity już nie pamiętam o co kaman, jakaś ankieta i coś od siebie. W rossmanie razem z paragonem dostałam info i kod na odblokowanie konkursu Nie licząc wygranych w konkursach recytatorskich i pisania wierszy w LO oraz kilkunastu zdrapek po kilka zł, to chyba pierwszy raz zapomniałam o tym. Maila dostałam że nagroda czeka
|
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
hope, wygrzebałam z szafy pudło z tymi sukienkami i mam 8, może coś Ci podpasuje
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale zasypia po prostu czy dajesz Jej mleko i pić nie chce?
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, tylko jeśli masz je autobusem tachać to nie trzeba już! to w czerwcu dopiero jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Zrobilam zdjecie tej sukienki, tylko sie rabnelam bo rozm. to 12 a nie 10 czyli bardziej 40 chyba 

) tak spalo ciagiem bez ANI JEDNEJ pobudki do 6, zjadlo mleko i.....spi dalej 
) to pojecie ludzkie przechodzi! nawet nie jestem w stanie opisac tego ale poprostu cos wspanialego! malo tego, ten moj uczen ma w piorniku zdjecie swojej mamy! pierwszy raz widzialam zdjecie matki w piorniku a juz niejeden piornik w zyciu widzialam 

mam psikać tantum verde, plus syrop lipomal i neosine. 

gorzej ze schodzeniem 

więc jak trochę deszcz zelżał, to wzięłam ją ubrałam i wyszłyśmy na 10minut. Łooo ludzie, jaki był szał biegania po kałużach! Kazałam jej głowę podnieść, żeby na tawrzy poczuła deszcz, to już w ogóle armagedon szczęścia. latała po tych kałużach z głową ku chmurom co rusz dotykając twarzy jakby to było najpiękniejsze co ją spotkało